Отиди на
Форум "Наука"

Коя е любимата ви научна телевизия ?  

15 потребители са гласували

1. 1. Коя е любимата ви научна телевизия ?

• National Geographic
      7
    • Discovery : Chanel
      5
    • Discovery : Science
      0
    • Discovery : Civilisation
      3
    • Animal Planet
      2
    • History
      10
    • Explorer
      0
    • NASA TV
      2

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Коя е любимата ви научна телевизия ? И защо !!!

Коя ви е най-интересна ? :)

П.П. Написал съм само най-известните ако имате друга любима казвайте :)

• Потребител
Публикува

Discovery : Civilisation ,но се колебаех с History ...И двете ги слагам на едно,но дискавъри винаги ще е в сърцето ми :))

• Потребители
Публикува

До преди година най ми харесваше Didcovery, тъй като излъчваха научнопопулярни филми свързани с историята или археологията. С удоволствие гледах тези филми посветени на античната и средновековната история и археология. Гледах и някои поредици за ІІ св. война, но тези поредици бързо ми омръзнаха. Сега когато имам възможност гледам History и ме яд, защо нашата кабеларка не пуска. :crazy_pilot::dwarf::elf::duel::orc::orc::orc:

• Потребител
Публикува

По моята (безплатна) кабеларка пускат само некви тъпи телевизии + CNN и за това си гледам NASA TV по Интернет. Поне по NASA TV няма реклами :)

• 1 year later...
  • Потребител
Публикува
Любимата ми научна телевизия е Viasat History ама тук нещо я няма :crying:

Виасат Хистори и Нейшънъл Джеографик. Всъщност от двете май втората е по-обективна.

• Глобален Модератор
Публикува

Много глупости започнаха да дават по Дискавъри и Анимал планет. Нейшанал Джиографик и Хистори са по-добре. Не, че ги гледам де :)

• Потребител
Публикува
Много глупости започнаха да дават по Дискавъри и Анимал планет. Нейшанал Джиографик и Хистори са по-добре. Не, че ги гледам де :)

Съгласен съм. И аз вече все по-рядко гледам телевизия. Иначе гледам най-често Viasat History и Discovery.(моят кабелен оператор няма National G. :mad: )

• Глобален Модератор
Публикува

History!

Military channel (Военен Тв канал)

National Geographic

• Глобален Модератор
Публикува
Military channel (Военен Тв канал)

Каква пък е тази телевизия! :head_hurts_kr: да не би да имаш предвид нашенската кабеларка ВТК дето е пълна мизерия.

• Глобален Модератор
Публикува

Именно - нея. Понякога дават твърде интересни за мен неща.

• Потребител
Публикува

Естествено Animal Planet и Discovery Chanel, чат пат и NGC, но често ме дразни. За съжаление все още не съм открил начин да да гледам the best - BBC 1,2.....100 000 :biggrin:, UKTV и DHDT.

• Глобален Модератор
Публикува

Мене по Анимал планет ме дразни, че напоследък интересните предавания просто ги свалиха от ефир и ги замениха с абсолютни тъпанарщини от сорта на зоо-полиция, сто часа предавания за маркови псета и тн. глупости от сорта на "слончето в зоопарка в Ливърпул му станало лошо и Леле кво ше правиме сега!", въобще какво ме интересува, че пандата Пипи се била насрала или че еди кой си домашен любимец трябвало да го оперират задето нагълтал биберон!

• Потребител
Публикува

National Geographic е страхотна,защото има предавания от всички области на науката.Преди много гледах Discovery,но сега дават предавания за машини и ми е скучно.

• 1 месец по късно...
  • Потребител
Публикува

NGC си е най-добре! Дават за всекиго по нещо. И Animal Planet ми харесваше, но последно време най-интересното там е Най-смешните...!

NGC :groupwave2::notworthy::snack:

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!