Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Аз съм на 22 - казвам го за да сметнете времевия интервал, от които имам преки наблюдения върху историята. Бях на около 10 когато за първи път видях хора, които не са свещеници, но се слагат да посредничат в общуването с бога - две жени българки сигурно от "Свиделите" звъннаха на вратата предлагаха безплатна библия и разбира се най-хубавото да идват в нас да се молим заедно... Не им мина номера, а аз попитах баба ми добре де, нали дават безплатна бибилия, ние имаме само новия завет що не я зехме? Отг - Техните библии са фалшиви - пиша некви дрги неща само за да зарибят хората. Сега мисля, че баба ми изобщо ги е пуснала само за да ме научи на някои неща...

1 Сектантите не са страшни

2 Сектантите много лъжат

Помнейки тези две неща, и взимайки предвид наученото от:

- учебника по история,

- един преподавател по Публична аддминистрация в УНСС (много прилича на Юлиян Вучков),

- ръководителя на обучението ми в Глобал Маркетс - пан Мирослав Бартош,

- от една много красива корейка, вярваща във вечния живот, Майкйта Бог и спасението което ще и даде отца Ан Санг Хонг

- един бивш полицай под прикритие специалист по техники за убждение

- една руса мацка във youtube , която обяснява какво е антидисестаблишментарианизъм - най-дългата дума в английския език

Стигнах до извода, че напрактика т.нар. преход към пазарна икономика се е провел успоредно със смяна на религията само че този път никой не пита за нищо балканджи Йово и той си е останал с общо взето пълен комплект крайници, но Яна е на некоя магистрала в Централна Европа или Италия.

Ако Ви е интересно ще Ви обясня точно защо вярвам в това.

• Глобален Модератор
Публикува

Интересна гледна точка. Любопитно четиво е...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!