Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, bulgaroid said:

Това че не празнувам прави ли ме русофоб?

Не знам как ги свърза двете неща 

• Мнения 246
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 7 минути, JImBeam said:

Не знам как ги свърза двете неща 

А немое ли русофобите да си празнуват Деня на Европа - 9 май и всички да са щастливи? :)

JImBeam said:

Те не знаят че има такъв празник, ...но  пък си имат св.вальо,  хелуин , гейпарад и други весели празници :party:

Начи или празнуваш 9 май или хелоин, така излиза от написаното. Аз като не ми пука нито за 9май нито за хелойн какъв се явявам? 

Редактирано от bulgaroid
  • Потребител
Публикува
Преди 5 минути, bulgaroid said:

А немое ли русофобите да си празнуват Деня на Европа - 9 май и всички да са щастливи? :)

Те не знаят че има такъв празник, ...но  пък си имат св.вальо,  хелуин , гейпарад и други весели празници :party:

Начи или празнуваш 9 май или хелоин, така излиза от написаното. Аз като не ми пука нито за 9май нито за хелойн какъв се явявам? 

Проблема ти е че за тебе  има само русофили и русофоби

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 6 минути, JImBeam said:

Проблема ти е че за тебе  има само русофили и русофоби

Не, не си прав. Проблема е че ги има, а не трябва. Трябва да има незнам как да ги нарека, българофили или пробългари.Други не трябва има в природата, изобщо. Нито русофили и русофоби, нито американофили и американофоби нито някакви други.Не ме интересува нито Европа нито Америка нито Русия, интересува ме само България. Ако ще да съм националист или шовинист. Не ми пука.

Редактирано от bulgaroid
  • Потребител
Публикува
1 hour ago, Capitainofmarine said:

Стинка, не е баш така, въпреки че си прав за нашенската ... , не съм русоман, само си падам по русото , но да си спомняш че на 9 май парада за 70 години имаше и  американски и английски, и индийски, и китайски, и таджикски, и сръбски, и прочие представителни части на парада.

Сега върви яко противопоставяне САЩ - Русия и мерене на кого ракетата му е по-по-най. А нещата са си просто обясними , Путин изкара Русия от сянката и орбитата на САЩ и води своя си независима политика, той демонстрира че както за Западната цивилизация не е задължително да съблюдава исторически сложилата се реалност от ВСВ , така и за Русия резултата от Студената война вече е история и неприложим върху действителноста. Освен това Русия е в санкционната зона и трябва да привлече вниманието върху себе - включително да поддържа самоуважението на гражданите си.

А ти случайно да си споняш, че тази същата ни окупира с тази война?

Путин не е изкарвал Русия от никъде... цените на петрола и ресурсите се повишиха... това не е заслуга на Путин.

Какво ме интересува какво прави Путин в Русия, и как вдига самочувствието на раята? ...Проблема е що се използва този "празник" за сеене на русомания у нас?

Преди 53 минути, JImBeam said:

Те не знаят че има такъв празник, ...но  пък си имат св.вальо,  хелуин , гейпарад и други весели празници :party:

Заклинанията почнаха...

Който не празнува девети май, значи предпочита гейпаради...

Който не е комунист е фашист....

Който не е за Русия е за Турция...

Който не обича Русия и не и се покланя, значи не е българин...

• Upvote 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 3 минути, stinka (Rom) said:

Заклинанията почнаха...

Който не празнува девети май, значи предпочита гейпаради...

Който не е комунист е фашист....

Който не е за Русия е за Турция...

Който не обича Русия и не и се покланя, значи не е българин...

Не съм написал Евангелие, така че не се пъни да го играеш дявол

Редактирано от JImBeam
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Thorn said:

Всеки да говори за себе си. Аз не съм се оплаквал от англо-американските бомбардировки и не съм любител на сталиновия режим. 

Аз се оплаквам, че тази която празнува победата си в тази война окупира моята държава и наложи такъв изродски модел на обществено развитие, че докара моя народ до невиждан демографски колапс. Може във Вашата интернационална утопия това да е незначително, но за мен е!

• Upvote 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 минути, stinka (Rom) said:

Аз се оплаквам, че тази която празнува победата си в тази война ..... докара моя народ до невиждан демографски колапс.

По-голяма простотия не бях чел скоро.........

Редактирано от JImBeam
  • Upvote 2
  • Потребител
Публикува
Преди 3 часа, stinka (Rom) said:

...От едно друго гадно нещо! Аз не съм малоумен(поне така си мисля) и виждам как това всичко е превърнато в русомански панаир... Някак си това отбелязване на 9 май... все към Русия клони, ама само и единствено... И някак си в либерално интернационалната уж "логика" на отбелязването му у нас...  се прилага само за руски празници... Някак си най-върлите празнуващи на 9 май... са и най-върлите оплакввачи на англо-американските бомбардировки над София... видно е... и затова си е обикновен русомански панаир... 

Не съм виждал върло празнуване на 9 май. Просто отдаване на почит на спасителите на човечеството и в частност славянството и нисшите раси от самоназовалите се свръхчовеци.

А за бомбандировките над София и България от самоназовалите се супер българофили не съм чул и ни дума ни вопъл ни стон . Както и за несправедливите Берлински Лондонски и Ньойски договори. За непознаващия историята би си помислил че Вашингтонско Парижката система от договори е рожба на Коминтерна , кралство Югославия и югославско коминтерновския агент Ал Стамболийски който принуждава САЩ Великобритания и колониите и Франция Япония и Итали да подпишат тия несправедливи за България договори )

• Upvote 2
  • Потребител
Публикува
Преди 15 минути, stinka (Rom) said:

Аз се оплаквам, че тази която празнува победата си в тази война окупира моята държава и наложи такъв изродски модел на обществено развитие, че докара моя народ до невиждан демографски колапс. Може във Вашата интернационална утопия това да е незначително, но за мен е!

Имаш предвид Деня на Европа и демографския срив предизвикан от демократичните промени и унищожителната емиграция от България към ЕС и САЩ ?

Поради липса на интересни суровини се прерьщаме в демографски придатък . От почти 9 милиона до почти 6 ?

• Потребител
Публикува (edited)

Предполагам това за комунист - фашст , Русия - Турция и поклонението пред Русия  го пише на сайта на фондация Америка за България ?

Редактирано от Du6ko
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува

После русофилията не била деконструкция на българскота национална идентичност. Защо постоянно се индоктринира населението у нас във всичко това? В чий интерес.................... със сигурност не и на България. Всеки полуидиот у нас ще ти повтори представата си за света същата като на всеки полуидиот в Русия... Това не е нормално. Това са две различни държави, това са два различни народа, те имат различни интереси и цели.

• Upvote 3
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, JImBeam said:

По-голяма простотия не бях чел скоро.........

Емии, прав е ! Трябва да четеш ама и да разбираш написаното. 

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Du6ko said:

Не съм виждал върло празнуване на 9 май. Просто отдаване на почит на спасителите на човечеството и в частност славянството и нисшите раси от самоназовалите се свръхчовеци.

А за бомбандировките над София и България от самоназовалите се супер българофили не съм чул и ни дума ни вопъл ни стон . Както и за несправедливите Берлински Лондонски и Ньойски договори. За непознаващия историята би си помислил че Вашингтонско Парижката система от договори е рожба на Коминтерна , кралство Югославия и югославско коминтерновския агент Ал Стамболийски който принуждава САЩ Великобритания и колониите и Франция Япония и Итали да подпишат тия несправедливи за България договори )

Де сте тия низши раси, дай списък с низши раси. :ag: И славяни де.... Веднага се разбира,че руски не знаеш. Ако знаеше и четеше какво пишат и мислят за тия като теб в Русия, никога нямаше да пишеш тия глупости . Ама то низкообразованите тролове сте така. 

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Du6ko said:

Имаш предвид Деня на Европа и демографския срив предизвикан от демократичните промени и унищожителната емиграция от България към ЕС и САЩ ?

Поради липса на интересни суровини се прерьщаме в демографски придатък . От почти 9 милиона до почти 6 ?

Има предвид срива от настъпилата победа на пролетариата от 1944г. 

• Модератор История
Публикува

А това пък какво общо има? Ако е за въпрос към 1989 населението беше около 9 милиона, сега е около 7. Значи колапсът е докаран от други. :)

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 32 минути, Thorn said:

А това пък какво общо има? Ако е за въпрос към 1989 населението беше около 9 милиона, сега е около 7. Значи колапсът е докаран от други. :)

Там е работата , че колапса беше докаран от същите обирджии на мандри , техните деца , внуци и правнуци.

За да могат да открият перпетум мобилето: власт - пари - власт прим.... и така до края на света , както се пееше в една песен.

Лошото , е че парите ги зануляват бързо-бързо и на всеки 5-6 години се налага да се прави презареждане на кеша.

Та така за това , какво ни е донесла ,, демокрацията,, и ,, гейропата,, , там са и  2 млн. липсващи българи , които само ще се увеличават във времето до окончателната победа на пролетариата.

Редактирано от ДеДо Либен
  • Upvote 2
  • Потребител
Публикува

Тва си е явна лъжа -  демографския колапс започна след 1989г. Като проблем разбира се, той се появи в средата на 80 -те но тогавашните управляващи приложиха мерки и усилия и това беше преодоляно. За модела на обществено развитие си прав обаче. Но това е историята ни. И също да ти напомня че това беше част от сделката Сталин - Чърчил.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 33 минути, Capitainofmarine said:

Тва си е явна лъжа -  демографския колапс започна след 1989г. Като проблем разбира се, той се появи в средата на 80 -те но тогавашните управляващи приложиха мерки и усилия и това беше преодоляно. За модела на обществено развитие си прав обаче. Но това е историята ни. И също да ти напомня че това беше част от сделката Сталин - Чърчил.

Колапса започна още 1944г. с изкривеното мислене и унищожаване народностното съзнание,1989г. тоя колапс достигна дъното и оттогава само копаем надолу. 

• Глобален Модератор
Публикува

почна се пак кръчмарското философстване. Така че догодина ще отключа темичката пак :)

• Глобален Модератор
Публикува

Отключвам за малко темата само за да оставя това тук и пак я заключвам :ag:

18342497_1344096795703401_64829287860606

• Upvote 2
  • Глобален Модератор
Публикува

Добре де, последно и спирам :) Тая година просто арт-а е маняшки:
18402814_1701018076577215_20773671283807

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!