Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

Мда. Само че Леля Меги ликвидира из основи тая работа през 1980 г., въпреки бурните миньорски стачки, а в Гърция това нямаше кой да го направи.

• Мнения 462
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Модератор антропология
Публикува

Изгонването на Гърция е ключово за доброто здраве на евросъюза.За съжаление, няма никакъв шанс да се случи. Евросъюзът е политичска формация и Гърция не присъства там по икономически причини, поради което и състоянието на икономиката й не е ключов фактор за членство. Същото, повече от очевидно, може да се каже и за България. Та отговорът на въпроса "докога" Гърция ще паразитира е очевиден. Докато го има Евросъюза, Гърция винаги ще паразитира в/у него, което всъщност е нещо естествено. Или докато се изравнят нивата на икономиките на Гърция и Германия, което, в общи линии, може да се каже, е част от европейския проект.

• Потребител
Публикува (edited)

Гърция, мисля, стес паразитуватс до второс присествияс. Първос казахас "Неа Демократиа" билас спецелилас, послес казаха, тезис, левиас, СИРИЗАС, на кантарос. :crazy_pilot:

:tooth:

Интересно, за позарис билис арестувалис подпалвацос.

Редактирано от kramer
  • Глобален Модератор
Публикува

Егати историята - десните от Нова Демокрация до момента водят с 29%, доста неочаквано поне за мен. Само че единствения им реален шанс засега да сформират правителство е коалиция с левичарите от ПАСОК, много ми е интересно как ше се спогаждат, а цирка стана пълен като се разбра че и неонацистките шашафци от Златна зора ще влезнат в парламента със 7%.

• Модератор антропология
Публикува

Отрезнели са малко.

И дума не може да става за излизане от еврозоната. Като излязат от Европа и влизат в Африка. и пак си дойдохме на думата за социопатията на левите (патологична склонност към лъжи) -популистка демагогия на сиризас и реализъм на неа демократия. Сиризас щели да извеждат Гърция от еврозоната - и къде ще я вкарат, в Африка? Куче с кремвирши плашат.

Тия от златна зора едва ли са фашисти, да не някаква ксенофобска организация.

Тва на сиризас е следното: Някакъв яде обилно и и пие в ресторанта, хвърля гюбеци и лепи петолевки, абе кеф, голяма работа; идва келнера с ливреята и таблата и представя сметката; а веселяка гледа като като първия човек и казва; "абе я ми се махай от главата, никакво плащане; ако продължиш да ми досаждаш с тая сметка, така ще се обидя, че ставам и излизам от ресторанта. :biggrin: "

• Потребител
Публикува

съдбата на еврото и еврозоната отдавна е решена ...

НД ще направи коалиция с ПАСОК ...

проблемите ще бъдат отложени, но гърция пак ще трябва да дифолтне до 1-2-3г. ...

• Потребител
Публикува (edited)

Ето една статийка, която идва да покаже, че Гърция ще продължава да "паразитира"

Тя е просто брънка във веригата как едни пари да се завъртят , да станат "пари прим" и да отидат накрая там където трябва

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4898771

У нас се прилага подобна схема с други европейски пари - ето ви кинти за еди-какво си, ама трябва да ви консултират правилните консултанти :bigwink:

Редактирано от JImBeam
  • Потребител
Публикува

естествено, че тройката плаща сама на себе си ...

от самото начало на гръцката криза, многократно беше обяснено, че на никой не му пука за гърция ...

• Потребител
Публикува

Не мисля. Криза е когато няма алтернатива. Когато едно ново заменя нещо старо няма криза.

Алва,

все си мисля, че едно нещо не е достатъчно да е просто ново, а да е по-добро от старото. Ако то е само ново и недъгаво и прочие, не криза, ами кризище се заформя.

Та, кое е това "новото", което заменя старото и ние трябва да сме спокойни?

• Потребител
Публикува

гърция ще е с очакваното правителство ...

на мен такива правителства малко ми изглеждат като подигравка, ама айде ...

все едно в БГ да има колаиционно правителство на ДСБ, СДС и БСП ...

сега пак ще молят за пари ...

• Глобален Модератор
Публикува

гърция ще е с очакваното правителство ...

на мен такива правителства малко ми изглеждат като подигравка, ама айде ...

все едно в БГ да има колаиционно правителство на ДСБ, СДС и БСП ...

сега пак ще молят за пари ...

много ясно. И така трябва. Да живеят гърците. :smokeing:

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!