Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Препръчано мнение

• Потребител
Публикувано

Ето докъде я докарахме. Кратко представяне на новата книга на Адам Георгиев.

http://www.blitz.bg/news/article/112795

Адам Георгиев: Христос е бил гей, а дванадесетте апостоли са му били любовници коментари/6

7 юли 2011, 19:21

София, България

изпрати на приятел

Разпечатай

Активните хомосексуалисти са най-добри в литературата, убеден е авторът

„Христос е бил гей, а дванадесетте апостоли са му били любовници. В старите църкви всички са знаели тази истина, която впоследствие е била изопачена", заяви най-продаваният чешки гей-автор Адам Георгиев по време на представянето на романа си „Хомоголгота" в книжарница „Хеликон" в Пловдив, цитиран от "Марица".

„Само хомосексуалист може да притежава чувствителността на Исус Христос", продължи да отстоява позицията си писателят, провокиран от въпроса на 70-годишен пловдивчанин: „Що за извращение е сексът между мъже и не е ли това погазване на божиите закони?".

„Иска ли друго Господ, освен две души да се обичат? Какво значение имат полът и телата?", контрира стареца Георгиев, а две баби възмутени хукнаха към изхода.

Чули за безплатното културно събитие в книжарницата, десетина нетърпеливи пенсионери бяха заели челни позиции половин час преди представянето.

Едва трима от тях обаче, се осмелиха да останат до края на премиерата.

„На 31 години съм. Баща ми е българин, а майка ми чехкиня. Това, което трябва да знаете за мен е, че съм поет и естествено гей", представи се на перфектен български Адам Георгиев, при което първата баба подскочи на стола: „Че кое му е естественото да сте гей? Свършиха ли жените, та да е нормално да мърсуваш с мъж?".

Противно на очакванията, писателят пропусна покрай ушите си злъчната забележка на старицата, отвръщайки й с широка усмивка.

Обявен за най-продавания гей-автор в Чехия и Полша, оприличен от критиците на Франческо Петрарка, а романа му на дантевата „Божествена комедия", Георгиев разказа за приятелството си с президента на Чешката литературна академия Ева Кантуркова. Макар и на 80-годишна възраст, писателката била категорична, че активните хомосексуалисти са най-добри в литературата.

„Гейовете се радват на сензитивност, неприсъща на хетеросексуалните. Тук обаче не става въпрос за мода или любопитство, а за реална човешка природа", обясни авторът, осъзнал различието си едва осемгодишен./БЛИЦ

• Потребител
Публикувано
  On 7.07.2011 г. at 17:02, Frujin Assen said:

http://www.blitz.bg/.../article/112795

Адам Георгиев: Христос е бил гей, а дванадесетте апостоли са му били любовници коментари/6

7 юли 2011, 19:21

София, България

изпрати на приятел

Разпечатай

Активните хомосексуалисти са най-добри в литературата, убеден е авторът

„Христос е бил гей, а дванадесетте апостоли са му били любовници. В старите църкви всички са знаели тази истина, която впоследствие е била изопачена", заяви най-продаваният чешки гей-автор Адам Георгиев по време на представянето на романа си „Хомоголгота" в книжарница „Хеликон" в Пловдив, цитиран от "Марица".

„Само хомосексуалист може да притежава чувствителността на Исус Христос", продължи да отстоява позицията си писателят, провокиран от въпроса на 70-годишен пловдивчанин: „Що за извращение е сексът между мъже и не е ли това погазване на божиите закони?".

„Иска ли друго Господ, освен две души да се обичат? Какво значение имат полът и телата?", контрира стареца Георгиев, а две баби възмутени хукнаха към изхода.

Чули за безплатното културно събитие в книжарницата, десетина нетърпеливи пенсионери бяха заели челни позиции половин час преди представянето.

Едва трима от тях обаче, се осмелиха да останат до края на премиерата.

„На 31 години съм. Баща ми е българин, а майка ми чехкиня. Това, което трябва да знаете за мен е, че съм поет и естествено гей", представи се на перфектен български Адам Георгиев, при което първата баба подскочи на стола: „Че кое му е естественото да сте гей? Свършиха ли жените, та да е нормално да мърсуваш с мъж?".

Противно на очакванията, писателят пропусна покрай ушите си злъчната забележка на старицата, отвръщайки й с широка усмивка.

Обявен за най-продавания гей-автор в Чехия и Полша, оприличен от критиците на Франческо Петрарка, а романа му на дантевата „Божествена комедия", Георгиев разказа за приятелството си с президента на Чешката литературна академия Ева Кантуркова. Макар и на 80-годишна възраст, писателката била категорична, че активните хомосексуалисти са най-добри в литературата.

„Гейовете се радват на сензитивност, неприсъща на хетеросексуалните. Тук обаче не става въпрос за мода или любопитство, а за реална човешка природа", обясни авторът, осъзнал различието си едва осемгодишен./БЛИЦ

Da, да а тайната вечеря пък една садо-мазо оргия.....

Божичко.

Че има калпави простаци да пишат такива, ОК. Има лекари ще ги пооправят. Ама издателства, които прахосват за такъв боклук хартия....па и други болни хора пък пари да дават.....:crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

• Потребител
Публикувано

ми то никой не знае кво всъщност е ставало така че всичко това няма значение освен за тия дето я го приемат за богохулство или пък са хомофоби или просто им идва в повече ...

иначе и гей да е бил и гей дружинка да си е имал това кво значение има след толкова време ...

• Потребители
Публикувано

Преди време си разглеждам "Арената" и ми се мярва реклама, че в някаква медия имало статия, че 50 или 75% от мъжете били хомосексуалисти, ама не си го признавали. Естествено първото нещо, което ми иде на ум, е че става дума з апрослувутите 5%, ама медията се е объркала и е сложила една нула или седмица (не си спомням кое от двете беше). И пак естаствено второто нещо, което ми иде на ум е да се замисля къде да изтипъсам въпросната медия - ако е телевизия в "Господарите на ефира", пък ако е вестник става по-сложно ... Та докато едното полукълбо на мозъка ми пресмята къде точно да се пусне, за новината, другото вече списва атрактивното съобщение.

Но линкът се отваря и се оказва, че светът е несправедлив. Статията е "Според Елза Парини ....". Дааа, как бързо саква творческия ентусиазъм. Всичко се оказа само една жълта боза. :(

Всъщност християнството наследява от юдизма враждебността към хомосексуализма, макар и не в същия аспект. Християнството критикува въобще отдаването на телесни наслади и сексът се разглежда основно като средство за правене на деца. Затова за християнството е греховен не само хомосексуалният секс, но и хетеросексуалния, когато с оперецаията не се цели създаването на бебе. Всички се сещата за доста дискусионните въпроси при католиците за презервативите и абортите.

В Чехия може и да е приета добре, защото там от една страна са доста отзивчиви към хомосексуализма. От друга е доста популярно схващането, че мъжете-чехите доста попийвали и тъй като от това ставали нефункционални в някои отношения, съпругите им в такива моменти си намирали заместник, а при това си падали по някои по-нестандъртни изпълнения. Та като гледам, че на тоя майка му е чехкиня, въобще не се изненадвам за насоките, в които се е развило въображението му.

• Потребител
Публикувано

Отначало помислих, че словосъчетанието гей-автор е някаква приумица на Блиц, но за съжаление не е така. Какъв ловък рекламен трик: "Най продаваният чешки гей-автор", правиш си някаква територийка и хоп -ето те по-по-най. :whistling: Що не вземе този гей-автор да се представи просто като автор, тогава сигурно изобщо няма да се забележи в класацията.

Има велики хора в изкуството, които са хомосексуалисти, но това не е същественото при тях.

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 7.07.2011 г. at 17:02, Frujin Assen said:

http://www.blitz.bg/.../article/112795

Занапред никакви гей паради през юни. Само на коледа. Ама ще им измръзнат орехчетата на нежните души, ако се случи сняг и вятър. biggrin.gif

• Потребител
Публикувано
  On 8.07.2011 г. at 15:20, Aspandiat said:

Ама ще им измръзнат орехчетата на нежните души, ако се случи сняг и вятър.

Е, те на орехчетата не би трябвало толкова много да държат. :laugh:

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 8.07.2011 г. at 15:20, Aspandiat said:

Занапред никакви гей паради през юни. Само на коледа. Ама ще им измръзнат орехчетата на нежните души, ако се случи сняг и вятър. biggrin.gif

Много свежа идея. Да се надяваме, че прогресивното и чувствително гейско общество у нас ще я приложи на практика. :biggrin:

• Потребител
Публикувано

Всичко останала е ясно - добре свършена работа от издателя по промотиране на ,,събитието" - но горното просто кърти :tooth:

• Потребители
Публикувано

Е, затова обичам конспиративните теории. Изключват се една друга. Няма как Христос едновременно да е бил гей и да е бил женен за св. Мария Магдалина (и съответно родоначалник на Меровингите).

Ей, човек да не остане ерген, значи. Веднага плъзват разни слухове за него biggrin.gif

• Глобален Модератор
Публикувано (edited)

Не си е струвало да се занимавате с боклуци. Модерната "литература" разчита на тоталното и натуралистично омаскаряване на различните теми и персонажи в културата. Своего рода варварство, с което се търси привлекателност. Каква дегенративна трагикомедия.

Презрете ги.

ПП

Тоз дързък герой на нашето време дали ще напише същото за Мохамед или за Йехова?

Колкото по-бързо изхвърлите подобни на бокулука, толкова по-добре.

Редактирано от КГ125
  • Потребител
Публикувано (edited)
  On 8.07.2011 г. at 17:11, glishev said:

Е, затова обичам конспиративните теории. Изключват се една друга. Няма как Христос едновременно да е бил гей и да е бил женен за св. Мария Магдалина (и съответно родоначалник на Меровингите).

Ей, човек да не остане ерген, значи. Веднага плъзват разни слухове за него biggrin.gif

Не сте плав г-н Глишев , не сте прав - лошото е че сам давате идея за нова суперконспиративна теория - бил е гей , но се е оженил , имал е деца дали линията на Меровингите и т.н само за да скрие , че е гей :tooth:

Иначе не мога да не се съглася с КГ , че подобни ,,красавци" , някак не смеят да се шегуват с някои други религии - защо ли?

Редактирано от ДеДо Либен
  • Потребители
Публикувано

Защото, смея да кажа, християните за съжаление сме станали малко прекалено учтиви, търпими и прочие. От поне двеста години вече не бесим, не пребиваме с камъни, не качваме на клади и не разпъваме никого на диба, а засега още не сме почнали и да взривяваме посолства и търговски центрове. Уви, уви, никога не сме обрязвали жени и не сме прерязвали гърла пред камерите. Затова всякакви псевдоправозащитни постномодерни малокултурници си позволяват да вадят на християнското куче нож, мислейки си, че то е мъртво. Само дето кучето все още не е мъртво и някой ден на християните просто ще ни писне да търпим нахалство. В крайна сметка, по-лесно е да се покаеш за извършен под афект грях, отколкото да се въздържиш от такъв.

Отделно от това лесно се забравя цялата огромна културна роля на християнството. Включително и за нашата си нация. И не, не се отнасям с търпимост към простотии по този въпрос.

Та така. КГ и Дедо Либене, прави сте. Триста пъти предпочитам нормалния нашенски "православен атеист", който уважава червените яйца по Великден, пред псевдодуховните жалки хипароинтелигенти, които си въобразяват, че някой е длъжен да търпи глупостта им.

Откривам, че напоследък ми е по-приятно да се държа така, както ми иде естествено, вместо да се правя на много изискан и търпим. Както хубаво е казано във великия роман "Дюн", най-важната повеля на Оранжевата Католическа Библия е: "Не си криви душата" biggrin.gif

• Потребители
Публикувано
  On 8.07.2011 г. at 17:05, ДеДо Либен said:

Да, само като си помисля на какво са готови нашите пенсионери като чуят вълшебните думи "безплатно" и "промоция" - направо започват да преливат от готовност за саможертва в името на това хем да икономисат нещо от мизерните български пенсийки, хем да получат някаква духовна или материална храна, пък ако ще и да е менте.

• Потребител
Публикувано
  On 8.07.2011 г. at 9:41, Doris said:

... Има велики хора в изкуството, които са хомосексуалисти, но това не е същественото при тях.

Като чета какви ги е ръсил, този не е просто хомосексуалист, а чист педал.

• Потребител
Публикувано
  On 8.07.2011 г. at 17:21, КГ125 said:

ПП

Тоз дързък герой на нашето време дали ще напише същото за Мохамед или за Йехова?

Ако беше написал нещо подобно за Мохамед, може би щяха да се сбъднат най-съкровените му фантазии! :tooth: Мохамеданите просто не си поплюват.

Евреите имат по-префинени методи, макар и водещи до подобен резултат. ;)

П.П. За Христос е лесно да пишеш...

• Потребител
Публикувано
  On 8.07.2011 г. at 20:12, Михов said:

Ако беше написал нещо подобно за Мохамед, може би щяха да се сбъднат най-съкровените му фантазии! :tooth: Мохамеданите просто не си поплюват.

Евреите имат по-префинени методи, макар и водещи до подобен резултат. ;)

П.П. За Христос е лесно да пишеш...

Писаха:

Сатанинские стихи

:book: :book: :book:

• Потребител
Публикувано
  On 8.07.2011 г. at 22:27, Skubi said:

Писаха:

Сатанинские стихи

:book: :book: :book:

Прав си Скуби , писаха , но между Ружди и тоя българо-чешки...,,творец" има доста нива разлика.

Пък и Ружди май още е в нелегалност.

Иначе съм съгласен с Глишев , че трябва да се прави разлика между политическа коректност(таз пък простотия кой я измисли?)и будаллък :tooth:

• Потребител
Публикувано

Даааа, въпросния гей е яко деградирал, за да си гради имидж като оплюва Христос. Колкото до най съкровенните му фантазии, като го гледам как изглежда-ясно защо е станал гей, а и с тая мръсна уста съвсем е нямал шансове горкия да се задоми.

Глишев, абсолютно си прав, крайно време е християните да станем по агресивни в отношенията си към подобни отрепки които се гаврят с религията ни.

• Потребители
Публикувано

Абе за аглесията не знам, но на простака трябва да се казва, че е простак.

Между другото, скоро някакви в Норвегия си позволили да се налазят в някаква черквица там. Аз пред нашите не си награбвам гаджето, а тия - в черква. Ако видя такова нещо, не християнин, не цивилизован, не човек, ами изрод ставам. Има си място за всичко. И, не, не ме интересува дали мнението ми е некултурно според некултурните.

• Потребители
Публикувано (edited)
  Цитирай
Обявен за най-продавания гей-автор

Това ми напомня на един виц за правдивия в-к "Правда".

Брежнев и Рейгън играли на шах. И уви, др. Брежнев изгубил. На другия ден в-к "Правда" правдиво отразила събитието:

Вчера др. Брежнев игра шах с Рейгън. Другаря Брежнев се класира на 2-ро място, а Рейгън - на предпоследно.

Та и с този автор ми се струва, че нещата стоят така. Той не е просто писател с хомосексуални наклонности, а автор-гей, което вече си е друго. Ще рече, че ако някой си купи 1 негова книга, ще стане и най-продавания автор-гей в България. Тъй че който иска да зарадва др. Станишев с поредния удар срещу "опиума за народите", това ще е най-подходящия подарък. :tooth:

Редактирано от Galahad
  • Потребител
Публикувано

Тоя не е автор гей, а си е чист педераст. Сигурен съм, че и в България и в Чехия има много по талантливи и по четени писатели хомосексуалисти, които обаче не тикат в носа на обществото сексуалните си предпочитания. Затова най правилно е да се каже най продавания гей активист. В тоя смисъл ако аз издам книга и продам 1 бройка ще съм най продавания активист на АТАКА, просто защото още не се е появил друг).

• Потребител
Публикувано
  On 13.07.2011 г. at 15:42, Frujin Assen said:

Тоя не е автор гей, а си е чист педераст. Сигурен съм, че и в България и в Чехия има много по талантливи и по четени писатели хомосексуалисти, които обаче не тикат в носа на обществото сексуалните си предпочитания. Затова най правилно е да се каже най продавания гей активист. В тоя смисъл ако аз издам книга и продам 1 бройка ще съм най продавания активист на АТАКА, просто защото още не се е появил друг).

Я дай бойкот на адреса на издателя. Накъсай и запали няколко издания пред офиса на и ще видиш....

Също и книжарниците които смеят да продават този боклук. Сложи им списъка на интернет и ще видим на колко ще им се счупи "случайно" витрината....

:sneaky2: :sneaky2: :sneaky2:

• Потребители
Публикувано
  On 13.07.2011 г. at 16:01, Skubi said:

Я дай бойкот на адреса на издателя. Накъсай и запали няколко издания пред офиса на и ще видиш....

Също и книжарниците които смеят да продават този боклук. Сложи им списъка на интернет и ще видим на колко ще им се счупи "случайно" витрината....

:sneaky2: :sneaky2: :sneaky2:

Тая работа няма ли да я свърши автора? Защото безплатното свърши и ако няма още интрига около книгата съвсев скоро всички ще забравят за "най-четения гей-автор", а книжарите дето са заредили с нея ще са се набутали. Та защо някой трябва да се бъхти да върши черната работа на автора, издателя, разпространителите и книжарите? :tooth:

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

Научи повече  

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.