Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Да, ама можеш ли с ръка на сърцето, да кажеш че не са никакъв проблем в България? А, за да е така, аз лично мисля че вина има все по женското управление в България, с тези хуманни закони, наложени от вън!

Апропо:-Педерасти и феминистки все повече във власста!

Извинявам се "ВЛАСТТА"

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

Да, ама можеш ли с ръка на сърцето, да кажеш че не са никакъв проблем в България? А, за да е така, аз лично мисля че вина има все по женското управление в България, с тези хуманни закони, наложени от вън!

Апропо:-Педерасти и феминистки все повече във властта!

България има много проблеми. Включително и този. Това никой не го отрича. Но на фона на големите проблеми този е доста маловажен. И няма и не може да има етническо решение.. Не само от вида 'прочистване', а и от вида привилегии от типа на неплащане или опрощаване. Пренасянето на проблемите към циганите, чужденците и т.н. не е никакво решение, ащото генерираните от тях проблеми са много по-малки отколкото другите. Не напрано казват 'за кокошка няма прошка' а който краде милиони е над закона. Нали не смятате, че теи с милионите са цигани. А за женското управление няма да коментирам щото ако забием на там ще отидеш на БАНя.

Кои точно са хуманните закони наложени от вън? Имам предвид такива дето ние (имам предвид целокупния БГ нрод) не ги желаем, а са ни ги наложили?

• Потребител
Публикува

що изтрихте мненията бре...

Щото взеха да излизат на яве разни неудобни истини и по стар либерален маниер, всичко бе заличено. Едно време и в БС така правеха. Да не забравяме, че в този форум на власт са либералите.

• Потребител
Публикува

Глупости! Най-вероятно мненията са скрити от титуляра на темата, отговорен и глобален модератор. Обърни се към него за да го попиташ. Аз пък смятам, че мненията са скрити защото освен, че не са по темата, показват тотална липса на фактология, а само на прости повтаряния на някакви мантри за имагинерните либерали дето с виновни за всичко. Имагинерни защото до сега не е дадено и едно име, доказано като либерал с влияние.

• Модератор Военно дело
Публикува

Да, от Романа са скрити. Той е честен човек и съвсем не е либерал (в лошия смисъл на думата).

• Потребител
Публикува

Щото взеха да излизат на яве разни неудобни истини и по стар либерален маниер, всичко бе заличено. Едно време и в БС така правеха. Да не забравяме, че в този форум на власт са либералите.

Глупости! Най-вероятно мненията са скрити от титуляра на темата, отговорен и глобален модератор. Обърни се към него за да го попиташ. Аз пък смятам, че мненията са скрити защото освен, че не са по темата, показват тотална липса на фактология, а само на прости повтаряния на някакви мантри за имагинерните либерали дето с виновни за всичко. Имагинерни защото до сега не е дадено и едно име, доказано като либерал с влияние.

Да, от Романа са скрити. Той е честен човек и съвсем не е либерал (в лошия смисъл на думата).

Значи прав се оказах, Стефане дължиш извинения :)! Не на мен, виж и предцени.

• Потребител
Публикува

Митак, прочети го внимателно!!! Това също дава отговор на въпросите ти, относно приемането на закони.

А, как ще коментираш това?

""Вместо да адресира проблемите по света, феминизмът се самозатваря в обществото, от което е произлязъл, и създава терминът „култура на изнасилване“, което е делителната линия за третата вълна феминизъм, но се корени в догмата, че „всеки хетеросексуален акт е изнасилване“ на втората вълна феминизъм. Феминистите спират да се интересуват от правата на жените, въпреки че точно в този момент в близкия изток се случва най-жестокото погазване на тези права в последните 400 години. Феминистите започват да лобират за промяна на законодателната система, и успяват – и до днес, ако жена обвини мъж в насилие, изнасилване или подобно престъпление, той е виновен до доказване на противното. И до днес мъжете са длъжни да изплащат издръжка при развод, но няма подобно правило за жените. И до днес всеки насилствен сексуален акт над жена се води за „изнасилване“, но над мъж се води изнасилване само ако има анално проникване – тоест, само ако е извършено от мъж!""

Има ли и такива закони у нас, и да не би с референдум да са приети?

• Модератор Военно дело
Публикува

Под това което е постнал КГ аз лично се подписвам с двете ръце.

• Глобален Модератор
Публикува

не е лошо това, КГ да го пуснеш като цял текст в отделна тема, в този или в друг раздел.

• Потребител
Публикува

Този текст страда от сериозни дефицити. няма да казвам, че е манипулативен, просто авторът му е заблуден тотално.

направи ми впечатление, че според него мултикултуризмът е някаква философия, измислена от лоши хора, и те я сеят по света. Що за безумие....Мултикултуризмът е явление, което, добро или лошо, е обективно наложено, той е неминуем. Поради фактът, че живеем в глобален свят, повтарям ГЛОБАЛЕН - глобално технически, глобално информационен, глобално транспортно, глобално икономически, глобално политически, ами напълно логично е светът да бъде и глобално културен. Поради всичките тези неща мултикултуризмът е неизбежен. Единственият начин да го избегнеш е да се ДЕГЛОБАЛИЗИРАШ, да си затвориш границите и да не пускаш чужденци, да наложиш цензура на медиите и да забраниш пътуванията. Авторът на темата обвинява в комунизъм, а сам той проповядва това.

И нека не назбравяме, че именно в подобен МУЛТИКУЛТУРЕН свят на културна панспермия, на смесване на смератозоиди и идеи на хора от различни бои и раси се ражда християнството, религия, към която с гордост се числят повечето консерватори.

което за втори път в този мой пост и за енти път в общите ми постове показва, че антилибералите, десните и консерваторите са шизофренични.

• Глобален Модератор
Публикува

ех, алва, абе и ти си много заблуден моето момче /психопрофил няма да ти правя, щото си има колеги за това/, но както и да е, избягвай лиричните отклонения, на които си фен и пиши по същество.:)

• Глобален Модератор
Публикува

добре, нали казах че темата не е за циганите. Пак ще трия.

• Потребител
Публикува (edited)

Този текст страда от сериозни дефицити. няма да казвам, че е манипулативен, просто авторът му е заблуден тотално.

направи ми впечатление, че според него мултикултуризмът е някаква философия, измислена от лоши хора, и те я сеят по света. Що за безумие....Мултикултуризмът е явление, което, добро или лошо, е обективно наложено, той е неминуем. Поради фактът, че живеем в глобален свят, повтарям ГЛОБАЛЕН - глобално технически, глобално информационен, глобално транспортно, глобално икономически, глобално политически, ами напълно логично е светът да бъде и глобално културен. Поради всичките тези неща мултикултуризмът е неизбежен. Единственият начин да го избегнеш е да се ДЕГЛОБАЛИЗИРАШ, да си затвориш границите и да не пускаш чужденци, да наложиш цензура на медиите и да забраниш пътуванията. Авторът на темата обвинява в комунизъм, а сам той проповядва това.

И нека не назбравяме, че именно в подобен МУЛТИКУЛТУРЕН свят на културна панспермия, на смесване на смератозоиди и идеи на хора от различни бои и раси се ражда християнството, религия, към която с гордост се числят повечето консерватори.

което за втори път в този мой пост и за енти път в общите ми постове показва, че антилибералите, десните и консерваторите са шизофренични.

Алва, проблемът ви на вас либералстващите е че не правите разлика между пропаганда и реалност. Всеки факт, който на вас не ви харесва моментално го отхвърляте и повтаряте едни и същи пропагандни мантри, за кратко наричани либерални песнички. Това което не схващате е че проблема не е в самите хомосексуалисти и т.н.,Проблемите възникват от политиката на противопоставяне на малцинствата на мнозинствата. И това както се вижда се прави съвсем целенасочено. Няма как да е случайност. Хомосексуалистите са съществували през цялото човешко съществуване, това е факт. Само че либералите какво правят. Непрекъснато шумят (най-вече на запад), че гейовете са онеправдани, потискани, че имат нужда от специални права, като например право на брак, право на осиновяване, защита от негативни изказвания по техен адрес, да правят гейпаради, за да дразнят хетеросексуалните. На пръв поглед това е в името на изравняване на правата на всички. Така и твърди пропагандата, на която сляпо вярвате. Само че има едно нещо наречено природа. Човешкото мислене е така устроено, че вески групира останалите хората на групи по степен на близост до него самия. Няма как един хетеросексуален да приеме ховосексуалните равни не него, дори и да няма нищо против тях. Те винаги ще са в другата група. Точно тук е тънкият момент. Когато започваш да шумиш, чрез средствата за масова дезинформация само за другите групи (малцинствата), а мнозинството го подминаваш, Когато де правят законодателни промени само за другата група, то представителя на мнозинството започва да се дразни и без да иска намразва или най-малкото придобива резервирано отношение към малцинствата. Разбира се това получава и обратния отговор. И така разделяш хората и ги владееш. Divide et impera както са казали римляните. Иначе какво толкова като на хомодвойките им дали право на брак. На пръв поглед нищо особено, но това е само пръв поглед. Реално се получава нещо съвсем различно.

Значи прав се оказах, Стефане дължиш извинения :)! Не на мен, виж и предцени.

На Романа му дължа извинения, но че ни си прав за повечето неща го знаят и кучета на село.

Редактирано от Stefan Iv
  • Upvote 3
  • Потребител
Публикува

Хаха, правото на брак, на осиновяване, и тн. не са специални права. Това са равни права с другите хора.

Ами на база природа жените са различни от мъжете. Дай да им вземем правата тогава. И увредените хора и те са различни природно. Ми да им забраним да се женят, да гласуват, да осиновяват, и да им се подиграваме публично кви са изроди.

това е глупаво. И е фашистко.

• Глобален Модератор
Публикува

все ми се чини, че нарочно се опитваш да приравняваш инвалиди и жени /например/ с хомосексуалисти и хора с прочии сексуални девиации. Което е доста погрешно. Сега, ако разгледаме хомосексуалиста като генетично увреден индивид, демек своеобразен сексуален инвалид, съждението ти може и да хване дикиш донякъде. Но не всеки инвалид може да осиновява и е способен да гледа деца, поради естеството на заболяването му. В случая хомосексуалистите, поради естеството на тяхното заболяване, също не би трябвало да имат такива права, тъй като няма да окажат плодотворно влияние върху психиката на подрастващото дете.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

Хаха, хомосекуалността не е заболяване, нито девиация. А нормално сексуално поведение и ориентация.

Хайде като се води дискусия да я базирате на сериозни доводи, не на лъжи.

Искам да те питам Романе въз основа на какво твърдиш, че хомосексуалните хора влияят зле върху психиката на осиновените от тях деца. Щото са правени изследвания върху такива деца, и те показват нещо друго.

Сексуалната ориентация на родителите не определя сексуалната ориентация и поведение на децата им.

Редактирано от alvassareiro
  • Глобален Модератор
Публикува

Хайде да не си говорим наизуст, алва. Хомосексуализмът е отклонение от нормалното поведение. Това е факт.

Според Джаклин Шварц от Училището по Медицина към университета Мериленд, Балтимор хомосексуалното поведение се дължи на процеси в късната ембриогенеза. Всъщност засяга се точно сексуалната диференциация и по-точно два процеса:

маскулинизация - позволява на възрастния индивид да проявява мъжко поведение,
дефеминизация - този процес подтиска изявата на женско сексуално поведение в зрелия индивид.
И върху двата процеса влияние оказва естрадиолът. Т. е. сексуалното ни поведение е резултат от равновесието на тези два процеса маскулинизация и дефеминизация.
Когато в късното ембрионално развитие един индивид претърпи маскулинизация и дефеминизация, той ще има мъжко сексуално поведение.
Ако маскулинизацията и дефеминизацията са подтиснати, той ще има женско сексуално поведение.
А в останалите случаи вече ще има женски индивиди с проява на мъжко сексуално поведение и обратното.
Това всичко е доказано чрез експерименти с плъхове. Женски плъхове спират да проявяват женско сексуално поведение и обратното.

Тоест в случая става дума за типично генетично определено отклонение. Малко по-подробно:

http://www.viewzone.com/homosexual.html

Малко генетика по въпроса:

http://www.bmj.com/content/328/7451/1325.2?tab=responses

Между другото чакам проучване /ама сериозно, а не изманиполирано/, което да доказва твърдението ти, че хомосексуалните двойки не повлияват на сексуалната ориентация на осиновените от тях деца.

• Потребител
Публикува (edited)

Това, че нещо е отклонение от нормално наблюдаваното поведение, не го прави ЗАБОЛЯВАНЕ или ИЗВРАЩЕНИЕ. медицинските аргументи, които прилагаш, само го потвърждават. Както много други неща са генетично заложени отклонения, без да бъдат заболявания, като това да пишеш с лявата ръка, да имаш сини очи и тн.

но ти умишлено и злонамерено използваш думата отклонение, която звучи като заболяване, което за пореден път показва че си воден от зли мотиви.

което да доказва твърдението ти, че хомосексуалните двойки не повлияват на сексуалната ориентация на осиновените от тях деца.

както казах сексуалното поведение и ориентация на родителите, без значение каква е тя, не влияе върху поведението и ориентацията на децата им. Ами ето ти доказателство. Всички гейове са отгледани от хетеросекуални родители, и въпреки това не са станали хетеросексуални.

аз някъде бях публикувал едно изследване, трябва да го потърся пак, върху деца осиновени от хомосексуални двойки, в холандия и норвегия. То показва, че тези деца по нищо не се различават от другите, и над 90% от тях израстват като хетеросексуални хора.

• Глобален Модератор
Публикува

алва, виждам че си скаран с медицинската терминология. Та отклонението от нормалните функции на човешкия организъм си е точно заболяване. И никакви псевдолиберални софизми и пледоарии не променят този простичък факт. За да ме разбереш още по-добре, какво искам да ти кажа - веднага ти давам ти лек пример извън болнавата ти тема /която те кара да проявяваш патологична необективност/.

Надявам се си наясно, че нарушената хормонална регулация предизвиква редица заболявания и промени. Примерно, потисната секреция на растежен хормон в детска възраст прави индивида джудже. Прекомерната му секреция - води до гигантизъм. И двете са заболявания и подлежат на лечение. Същото е с гейовете и лесбийките, както ти обясних по-горе: нарушен хормонален баланс - отклонения в сексуалното поведение. Демек заболяване /разбира се не с чак толкова фатални последствия, както при джуджетата и гигантите/.

Все още чакам смислено проучване относно твърденията ти, щото на голословни глупости съм се нагледал достатъчно и в тази тема и из необятните простори на нета.

• Потребител
Публикува (edited)

Хаха романе, мнението на Световната здравна организация е, че хомосексуалността не е заболяване. колкото и да не ти се иска на теб и за каквито и джуджета да ми говориш.

аз си мисля, извинявай за дързостта, че световната медицианска и психиатрична общност разбира повече от теб, колкото и големи да са твоите познания по медицина.

хормоналните разстройства очевидно не водят до заболявания, свързани със сексуалната ориентация.

и колко пъти да ти казвам, че не всяко отклонение е заболяване. Не е задължително това автоматично да е вярно. Хората със сини очи не са болни. Абе то някои раси са резултат от генетични мутации, т.е отклонение, и какво, и те ли са болни.

по отношение на хормоните. Не е доказано, че ХС се дължи на хормонални смущения. Опитвали са се да ги лекуват с инжектиране на мъжки хормони, и не са ги излекували, което доказва обратното.

аз искам тук да говорят медици и психолози, не лаици. айде много моля.

• Потребител
Публикува (edited)

хей, алва, приятелю, липсваше ми твоето здраво чувство и професионален анализ...

струва ми се обаче, че по темата си предубеден и заинтересован, което не е лошо, но пречи на обективността...

Американската Психиатрична Асоциация през май "дефинира" педофилията като "сексуална ориентация" - през октомври се поправи под натиск...

какво казват медици и психиатри (науката) в днешно време зависи какъв е натиска и откъде идва - аз не бих залагал толкоз на "експертизата" им, с оглед на Кризата дето и иде... и новите "групи за натиск" които се задават;

СЗО има едни препоръки за сексуалното възпитание - които Европарламента отхвърли на два пъти -

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+REPORT+A7-2013-0306+0+DOC+PDF+V0//EN

а това е Матрицата на СЗО-

http://rodkom.org/ftp/oficial/standart_sex.pdf

при такава "наука" и "експерти" гявол не ти требе...

инак приятелю, преди няколко дни - излезна една новина, че италия определила 13 фобии - като квалифицирани случаи на използване на "език на омраза" или при "престъпления от омраза" - хомофобия, трансфобия, бисексофобия, хермафродитофобия, содомофобия, мизандрия, мезогиния, полиандрофобия, партенофобия и прочие...

най-интересното е че руския сайт с новината вчера изчезна - http://www.juvenaljustice.ru/index.php/news/1461-pedoseksualizm-uzakonivaetsja-v-italii

може и да е временно...

но го има на италиянски - http://www.forzanuova.org/comunicati/parlamento-smacherata-la-lobby-che-vuole-legittimare-la-pedofilia

а туй е от италиянския сенат - http://www.senato.it/japp/bgt/showdoc/frame.jsp?tipodoc=ListEmendc&leg=17&id=41977

( четох се с гуглето-транслейтър - ако не беше това щях да се кълна, че е фейк )

сега как да ти кажа - това с психиатрията и медицината - звучи добре - но когато психиатри и медици, и законодатели след тях, почнат да ми твърдят, че педофилия, содомия, трупо, мрупо и прочие извратенящини имат нужда от защита - щото нали разбираш били еди к`во си (не знам вече какво си) - предпочитам да се довере на здравото си чувство и да си мисля каквото си мисля...

естествено, че има предубедени практикуващи всякакви странни практики - но не мога да разбера обаче защо те трябва да са законодателите, а аз трябва да им търпя социалната инженерия, като е очевидно до какво води...

Редактирано от simple_stupid
  • Upvote 2
  • Модератор Военно дело
Публикува

ЮРУШ В ЕВРОПА!

Даниел Марк Кон-Бендит е съпредседател на Групата на зелените – Европейски свободен Алианс в Европейския парламент. Съпредседател на групата „Спинели”, на Европейския парламент, която цел е да даде нов тласък на федерализацията в Европа.

Роден във Франция в немско-еврейско семейство. Майка му, която е от еврейски произход го изпраща в кибук в Израел през 1963г.

Даниел Кон-Бендит, който спечели 16,28% на изборите през 2009г. и получава 14 места в Европейския Парламента., пише в автобиографията си Le Grand Bazar следното:

“Знаете ли, че сексуалността на едно дете е възбуждаща … Когато едно малко момиченце на 5 години започне да ви съблича, това е фантастично. Фантастично е защото това е подобно на абсолютна еротико-маниакална игра …”

Случвало ми се е доста пъти, някои деца да ми отварят дюкяна. Реагирах различно според обстоятелствата, но желанието им ми създаваше проблем. Аз ги питах: Защо не играете заедно, защо избрахте мен, а не другите деца? Но ако те настояваха ги галех въпреки всичко.”

В интервю за списание L’Observer Даниел Кон-Бендит казва:

„Моят флирт с децата скоро взе еротична насока. Вече перфектно чувствах как малките момиченца на 5 години се научиха да ме възбуждат. Направо не е за вярване. Повечето време бях напълно разоръжен …На няколко пъти децата ми разкопчаваха дюкяна и започваха да ме галят. Според обстоятелствата реагирах различно. Когато те искаха и аз ги галех”

Ако това е Европа и европейското, ако това е модерно и прогресивно-мерси. Оставам си тъпа консерва. Вие лично смятате ли, че тоя извратеняк следва напълно открито да говори за флиртовете си с 5 (пет) годишни деца? Смятате ли това за нормално?

• Потребител
Публикува

Фружине, кого ще громим последно-педалите или педофилите? Подобни откровения като цитираното ме вбесяват, но мисля, че е една друга тема за педофилията някои съфорумци искаха да се посмъкне границата за секс с малолетни...

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!