Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)

хей, алва, приятелю, липсваше ми твоето здраво чувство и професионален анализ...

струва ми се обаче, че по темата си предубеден и заинтересован, което не е лошо, но пречи на обективността...

Американската Психиатрична Асоциация през май "дефинира" педофилията като "сексуална ориентация" - през октомври се поправи под натиск...

какво казват медици и психиатри (науката) в днешно време зависи какъв е натиска и откъде идва - аз не бих залагал толкоз на "експертизата" им, с оглед на Кризата дето и иде... и новите "групи за натиск" които се задават;

СЗО има едни препоръки за сексуалното възпитание - които Европарламента отхвърли на два пъти -

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+REPORT+A7-2013-0306+0+DOC+PDF+V0//EN

а това е Матрицата на СЗО-

http://rodkom.org/ftp/oficial/standart_sex.pdf

при такава "наука" и "експерти" гявол не ти требе...

инак приятелю, преди няколко дни - излезна една новина, че италия определила 13 фобии - като квалифицирани случаи на използване на "език на омраза" или при "престъпления от омраза" - хомофобия, трансфобия, бисексофобия, хермафродитофобия, содомофобия, мизандрия, мезогиния, полиандрофобия, партенофобия и прочие...

най-интересното е че руския сайт с новината вчера изчезна - http://www.juvenaljustice.ru/index.php/news/1461-pedoseksualizm-uzakonivaetsja-v-italii

може и да е временно...

но го има на италиянски - http://www.forzanuova.org/comunicati/parlamento-smacherata-la-lobby-che-vuole-legittimare-la-pedofilia

а туй е от италиянския сенат - http://www.senato.it/japp/bgt/showdoc/frame.jsp?tipodoc=ListEmendc&leg=17&id=41977

( четох се с гуглето-транслейтър - ако не беше това щях да се кълна, че е фейк )

сега как да ти кажа - това с психиатрията и медицината - звучи добре - но когато психиатри и медици, и законодатели след тях, почнат да ми твърдят, че педофилия, содомия, трупо, мрупо и прочие извратенящини имат нужда от защита - щото нали разбираш били еди к`во си (не знам вече какво си) - предпочитам да се довере на здравото си чувство и да си мисля каквото си мисля...

естествено, че има предубедени практикуващи всякакви странни практики - но не мога да разбера обаче защо те трябва да са законодателите, а аз трябва да им търпя социалната инженерия, като е очевидно до какво води...

еми естествено, че е сексуална ориентация, какво да е. вижте сега, на всяко твърдение се отговаря, че е под натиск. Така говорят хората без аргументи. Ами докажете де.

на мен ми е много смешно как така излиза - група лоши извратени гейове хърдажт в шах цялата световна научна общност. Ами да излезе тая световна общност и да представи убедителните си доказателства, че ХС е извращение, и да им натрие носовете на тия гейове веднъж завинаги. Фактът, че не го прави означава, че научни аргументи за това липсват.

Призовавам също така да не слега знак за равенство между педофили, зоофили, инцестофили, некрофили, геронтофили и тн фили и хомосексуалните хора. Щото повечето фили са хетеросексуални.

хей, алва, приятелю, липсваше ми твоето здраво чувство и професионален анализ...

Да, оценявам иронията ти, айде няма нужда...

Редактирано от alvassareiro
  • Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Модератор Военно дело
Публикува
Документ 1 2010 година, ШВЕЦИЯ
Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:

Алва и това ли е нормално? Ти лично би ли одобрил инцеста?
  • Потребител
Публикува

Хаха, аз лично не бих одобрил инцеста, и не виждам никаква връзка между инцеста и сексуалните малцинства. освен това не мисля, че на тая кака трябва да й се обръща внимание.

но за западните общества инцестът е нещо напълно нормално и допустимо, повечето им крале и кралици са именно плод на инцест.

не мога да разбера докога ще пускаш някакви откачалки и ще ги представяш като общовалидни истини?

• Потребител
Публикува

.........................................

Между другото чакам проучване /ама сериозно, а не изманиполирано/, което да доказва твърдението ти, че хомосексуалните двойки не повлияват на сексуалната ориентация на осиновените от тях деца.

Напротив, привържаниците на твърдението, че оказва трябва да дадат док-ва. И Романе противоречиш си! Ако хомосексулизма е девиациа, генетично или по някакъв друг начин заложена или появила се още на ембрионално ниво, значи възпитанието не би я променила.

• Модератор Военно дело
Публикува

Откачалки? Че тук става въпрос за сериозни политици. Кон Бендит е заместник председател на зелената партия в европейския парламент! А Грьон е депутат в шведския парламент. И какво стана Алва, значи, който не одобрява инцеста-негова си работа, ама да си мълчи, но който го одобрява може да си такова майката или дъщерята съвсем спокойно, защото това е "джендър норма". И утре, когато и тия поискат прайд, пак ще е нормално...

Ум да ти зайде.

Най тъпото е, че с тия простотий ще унищожат това което ни прави българи! Типично българския израз Да ти ева майка/Еви си майката ще загуби всякакъв смисъл, защото да таковаш майка си вече ще е "джендър норма".

• Глобален Модератор
Публикува

Напротив, привържаниците на твърдението, че оказва трябва да дадат док-ва. И Романе противоречиш си! Ако хомосексулизма е девиациа, генетично или по някакъв друг начин заложена или появила се още на ембрионално ниво, значи възпитанието не би я променила.

напротив, няма никакво противоречие. Децата имитират поведението на родителите си. Също факт. Помисли малко по въпроса.:)

• Потребител
Публикува

Мислил съм, но единствената статистика с която разполагаме е че между 5 и 10% хомусексуални са родени и отгледани от хетеросексуални родители. Т.е. възпитанието не ги е направило хетеросексуални. Доста от случаите 'възпитанието' е било доста брутално не само от родителите, а и от обществото.

• Потребител
Публикува

еми естествено, че е сексуална ориентация, какво да е.

добре приятелю... тази книжка съм я пускал два пъти тук

Сексуалната ориентация като човешко право

http://www.book.store.bg/p38057/seksualnata-orientacia-kato-choveshko-pravo-erik-hajnce.html

всяко положение си влече своите последици...

когато са извадили хомосексуалността от DSM II през 1973 г. на никой не му е минавало през акъла, че хомосексуалните ще могат да сключват граждански брак, да имат право да осиновяват и прочие - но с една особена "логичност" и "последователност" ( възприемани от някой за "прогрес" ) - днес го живеем това като реалност - и всеки който се противопоставя на това е bigot, мракобес и враг на човечеството...

това разкрепостяване - влече след себе си и отпадането на "термините" "татко" и "мама" ( за първи път като го чух за Великобритания, си мислех че е виц, ето че и Итария го въвежда ) и въвеждането на "родител 1" и "родител 2"...

опита за признаване на педофилията за "сексуална ориентация" влече след себи си последици - които нито ти, нито аз още осъзнаваме... но ще ги живеем...

в италия оправдаха педофил - ставало дума за любов

http://www.meganews.bg/World/Wirld-Artcle/ArticleId/4812

няма никакъв смисъл да спорим - няма и какво да доказвам -

нещата се повече от ясни - ще се броим

вчера една преброила 65% "хомофоби" във парламента

След бърза сметка след вота по поправката гласувалите "за", "против", "въздържали се" и отсъстващи в четвъртък се оказва, че против са 35%. 65% от депутатите пасивно или активно искат криминализация и затвор за "хомосексуално манифестиране", а какво друго точно искат само мога да си представя.

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/02/03/2233825_ot_blogovete_simptomut_ataka_antigei_ritorikata_i/

а една друга 35 % нормални

В тв предаването на bTV "Тази сутрин" тя обясни, че тези, които гласуват за решения в полза на гей общeството, са активни, а тези, които се въздържат от позиция - пасивни.

http://nakratko.bg/category/58/38701/

това, приятелю, което не разбираш е следното - не аз трябва да ти доказвам нещо, а ти трябва да ме убеждаваш - само че ти в нищо не можеш да ме убедиш - напротив само затвърждаваш мнението ми, че тая работа не е читава...

и накрая ще стигнем до Референдума с който акулата плаши - и ... познай какъв ще бъде резултата

( туй ако ЕС естествено не се разпадне преди да сме се сетили да излезем )

• Потребител
Публикува (edited)

Ами борете се, дано да не успеете. Тука като се преборихте какво стана - почти всички са от една полова ориентация - мъжка, като че ли това е много нужно за място, в което се обсъжда наука.

Редактирано от Doris
  • Потребител
Публикува

напротив, няма никакво противоречие. Децата имитират поведението на родителите си. Също факт. Помисли малко по въпроса. :)

айде ти помисли малко как гейовете са отгледали от хетеросексуални родители и не са станали хетеросексуални. що не се замислиш?

добре приятелю... тази книжка съм я пускал два пъти тук

Сексуалната ориентация като човешко право

http://www.book.store.bg/p38057/seksualnata-orientacia-kato-choveshko-pravo-erik-hajnce.html

всяко положение си влече своите последици...

когато са извадили хомосексуалността от DSM II през 1973 г. на никой не му е минавало през акъла, че хомосексуалните ще могат да сключват граждански брак, да имат право да осиновяват и прочие - но с една особена "логичност" и "последователност" ( възприемани от някой за "прогрес" ) - днес го живеем това като реалност - и всеки който се противопоставя на това е bigot, мракобес и враг на човечеството...

това разкрепостяване - влече след себе си и отпадането на "термините" "татко" и "мама" ( за първи път като го чух за Великобритания, си мислех че е виц, ето че и Итария го въвежда ) и въвеждането на "родител 1" и "родител 2"...

опита за признаване на педофилията за "сексуална ориентация" влече след себи си последици - които нито ти, нито аз още осъзнаваме... но ще ги живеем...

в италия оправдаха педофил - ставало дума за любов

няма никакъв смисъл да спорим - няма и какво да доказвам -

нещата се повече от ясни - ще се броим

След бърза сметка след вота по поправката гласувалите "за", "против", "въздържали се" и отсъстващи в четвъртък се оказва, че против са 35%. 65% от депутатите пасивно или активно искат криминализация и затвор за "хомосексуално манифестиране", а какво друго точно искат само мога да си представя.

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/02/03/2233825_ot_blogovete_simptomut_ataka_antigei_ritorikata_i/

В тв предаването на bTV "Тази сутрин" тя обясни, че тези, които гласуват за решения в полза на гей общeството, са активни, а тези, които се въздържат от позиция - пасивни.

http://nakratko.bg/category/58/38701/

това, приятелю, което не разбираш е следното - не аз трябва да ти доказвам нещо, а ти трябва да ме убеждаваш - само че ти в нищо не можеш да ме убедиш - напротив само затвърждаваш мнението ми, че тая работа не е читава...

и накрая ще стигнем до Референдума с който акулата плаши - и ... познай какъв ще бъде резултата

( туй ако ЕС естествено не се разпадне преди да сме се сетили да излезем )

аз пак призовавам хомосексуалността да не се смесва/бърка с педофилия.

• Модератор Военно дело
Публикува

Имам такъв един фундаментален въпрос.

Както всички знаем, при изследвания базирани на анкети, особено на анкети, които бъркат дълбоко в чувствата на човек и личните му работи, доколко е възможно той да говори истината или да скрива неща, които смята за неудобни. В този смисъл, доколко родителите хомосексуалисти биха желали да споделят истината? Първо, те са малко като бройка, второ почти на 100% са гей активисти. Да осиновят дете за тях е сбъдната мечта. Доколко такива хора биха били склонни да говорят за проблеми със своите осиновени деца?

Иначе казано, да се извади на анкетен принцип, доколко тези деца са с успешни семейства е почти невъзможно.

Има и друго мисля си аз. Може би не съм прав, но ми се струва, че почти 100% от тези родители са стабилни финансово и от големи градове. Интересно, какво би станало, ако двама мъже от село или малък град с нормални за градът им доходи (за българската провинция около 500 лв) осиновят дете. Те няма да могат да си позволят пари за психолог, да съдят някого за това че им завъртял два шамара щото така му се е искало, над главите им няма да висят и да ги защитават хелзингския комитет и прочее, в малкия град върху това семейство ще има много силен морален натиск (с мъжете никой няма да ще да си пие ракията, ще ги одумват, над детето ще издевателстват в училище, както само малките деца могат)?

Май тая работа с осиновяването е приложима и засяга само хора с високи доходи и добро образование. За бедните гейове ... майната им.

• Потребител
Публикува

ами анкетите се правят не с родителите, а с децата. А те обикновено си казват всичко. отделно, тези деца се наблюдават без те да знаят как се държат в нормална среда. всяко едно отклонение се вижда веднага.

не е вярно, че всички гейове са гей активисти. както не е вярно, че всички жени са феминистки активистки.

• Потребител
Публикува

Ами борете се, дано да не успеете. Тука като се преборихте какво стана - почти всички са от една полова ориентация - мъжка, като че ли това е много нужно за място, в което се обсъжда наука.

мила госпожа,

не знам дали от недовиждане, или просто от бързане, но явно сте прочели броим като борим, няма лошо...

като говоря за броене... то доколкото ми е известно е формата чрез която функционира демокрацията... което е нещо добро, и се надявах да има консенсус в обществото около това;

искам само да подчертая, че хомосексуализма е единствената болест в света която е победена с преброяване; през 1974 г. след излизането на изданието от1973г. на DSM II - се провежда референдум сред психиатрите членове на Американската Психиатрична Асоциация - в което с 58% срещу 42% се потвърждава, че хомосексуаността не е болест...

един психотерапевт по този повад казва

„This may have been the first time in history that a disease was eradicated at the ballot box.”

http://www.scribd.com/doc/161576956/Greenberg-Gary-Manufacturing-Depression-The-Secret-History-of-a-Modern-Disease-2010

с броене жителите на Калифорния - отхвърлиха гей-браковете в щата си - на рефорендум

и пак с броене - Върховният съд им го наложи - с решение взето с 5 на 4 гласа - въпреки референдума

та въпросът е в броенето госпожа...

както виждате и в психиатрията се гласува (брои)

и в съда се гласува (брои)

и народа гласува - при което когато на тези дето са решили, че знаят им отърва, се съобразяват и броят... ако не им отърва продължават по точките в agenda-та си.

инак относно ориентацията не ви разбрах, госпожа, темата е точно за това; не мисля че само хората с определена ориентация са оторизирани с меродавно мнение по "научни" въпроси, аз като традиционно ориентиран от работническо-преобладаващо-селски произход също имам мнение и се възползувам от свободата на този форум да го споделя;

поздрави!

• Потребител
Публикува (edited)

а защо не дадеш мотивите на СЗО през 1991?

не може мнозинството да решава правата на мнозинството. така просто гласуването се обезсмисля.

• Потребител
Публикува

аз пак призовавам хомосексуалността да не се смесва/бърка с педофилия.

значи, алва, аз говоря и показвам за "техне-то" на налагане на "права" - ти си мислиш твоето конкретно...

когато педофилията я признаят - след няколко години - и дойде време зоофилите да се борят за "правата" си, предполагам, че педофила ще призове да не се смесва/бърка със зоофила, щото неговото е нещо съвсем различно...

напълно съм съгласен - не трябва да се бърка - всеки си е башка луд...

(само ми е любопитно как хомосексуални и педофили ще си разделят древнокръцкото наследство - щото чисто формално по възраст - Сократ (Платон) е от вторите, а първите го дават за пример, колко са способни)

а сега си представи за момент, че за някой и едините, и другите, са от другата страна...

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

не знам кой за какво ще се бори, но едно я ясно. мнението на официалната наука е, че зоофилията е заболяване, и по това дискусия няма, а ХС не е. Това е съществена разлика.

и опитите всичко да се омеша в един кюп са чиста манипулация.

по отношение на педофилията аз съм скептичен. определяне на горната възрастова граница е доста субективно - в едни страни е 18 в други 16 в трети 14 а в някои общности е дори 12. следователно един човек, който минава за педофил в една европейска държава, всъщност в традиционното си общество е съвсем нормален....инак е напълно ясно, че контакти с лица под 12 години са напълно усъдителни.

• Потребител
Публикува

не може мнозинството да решава правата на мнозинството. така просто гласуването се обезсмисля.

стига бе - това е творчески принос -

така за да се сдобие някой с права - трябва да се превърне в малцинство...

ей го горещо от днес -

кой сега ще защити правата на хомофобското малцинство :grin:

• Потребител
Публикува (edited)

за да се сдобие едно малцинство с равни права с тези на малцинството се прилагат други методи не гласуване или референдум.

аз пък не мога да разбера защо трябва да плачем за правата на хомофобите. едни глупави хора, които мразят други хора, и то без никакво основание, и тука опищяхте колко са онеправдани. ами за всички хора, които мразят други хора без причина най-строго наказание.

да мразиш едни хора, които нищо не са ти направили, просто защото съществуват, е изключително А глупаво Б опасно за обществото. Затова наказание.

• Потребител
Публикува

инак е напълно ясно, че контакти с лица под 12 години са напълно усъдителни.

нищо не е ясно - щото очевидно "любовта" е критерии за съда - и основание за оправдаване (както видяхме)

и ако бях италиянски педофил, бих казал че ти си задръстен педофоб, който поради средновековни предразсъдъци отрича джендърната му норма и му пречи да е щастлив...

не е лесно, алва, ще ти дойде до главата, и ти ще го разбереш

• Потребител
Публикува

по принцип забраната за секс с малолетни е за да не бъдат увредени, наранени и тн. крехките им психики и евентуално да им се нанесе травма или упражни насилие. ако обаче има любов, ами че това може само хубави неща да провокира, и аз съм твърдо за.

• Потребител
Публикува

най-строго наказание.

Затова наказание.

алва, ти си един жесток човек...

пледирам към твоя хуманизъм;

хомофобите очевидно са малцинство, ( освен пък ако акулата не е права, и не са 65 % от НС - и тогава вече не знам какво правим) и като към всяко малцинство трябва да проявяваме към тях респект и разбиране, толерантността е ценност, която ни прави цивилизовани

• Потребител
Публикува

напротив. към всяко малцинство трябва да подхождаме рационално. както и се прави. затова ХС НЕ е болест, но зоофилията Е.

• Потребител
Публикува

по принцип забраната за секс с малолетни е за да не бъдат увредени, наранени и тн. крехките им психики и евентуално да им се нанесе травма или упражни насилие. ако обаче има любов, ами че това може само хубави неща да провокира, и аз съм твърдо за.

:grin: eх, алва, колко "твърдо" за си...

тук говориха за Daniel Cohn-Bendit, Ulrike Lunacek е от неговата група, сега хомофобите ще ги наказваме строго, ясно, това неговото с 5 годишните осъдително ли е, или е... "любов"...

http://www.youtube.com/watch?v=BDmOfWx19-w

напротив. към всяко малцинство трябва да подхождаме рационално. както и се прави. затова ХС НЕ е болест, но зоофилията Е.

не знам приятелю, не съм сигурен, че рационално можеш да докажеш разлика между "ХС" и зоофил...

и двамата имат "сексуална ориентация", и двамата не вредят на други, и искат по тяхно му да са щастливи...

гледам клипа - и се чудя - ако разрешиш на един да е щастлив, с какво рационално основание можеш да забраниш на друг да бъде - забележи, че подобно на гейовете и те не пречат на никого, просто обичат "различно"

• Потребител
Публикува (edited)
не знам приятелю, не съм сигурен, че рационално можеш да докажеш разлика между "ХС" и зоофил...

и двамата имат "сексуална ориентация", и двамата не вредят на други, и искат по тяхно му да са щастливи..

ами да, мога рационално да докажа разликата между хомосексуален човек и зоофил, и тя е доказана и от световната здравна организация, и от куп психиатрични организации по света.

та разликата е, че ако тръгнеш да изследваш психиката и поведението на един гей и на един зоофил, ще разбереш, че геят е психично здрав и единственото което му е различно е сексуалната му ориентация, а зоофилът освен различна сексуална ориентацияима още куп психически отклонения, които са го насочили към животни като заместител на човека в половото му общуване.

още през 80те са правени подобни изследвания - лекари без изобщо да знаят сексуалната ориентация на пациентите си, установяват, че единият е психично болен, а другият не. Познай кой е болният?

• Глобален Модератор
Публикува

"Педеревник" открай време прокарва чужди, вредни и ерозиращи българските традиции и нормалност идеи, в това число и масово пропагандира педерастщината, внушавайки, че само най-големите мракобеси, примитиви и задръстеняци не харесват и са против "заниманията" на педалите.

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!