Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

ОО, |Аспандиате, много си далече от истината. Съжалявам иначе, че толкова начетено и умно момче мисли така.

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

ами да, мога рационално да докажа разликата между хомосексуален човек и зоофил, и тя е доказана и от световната здравна организация, и от куп психиатрични организации по света.

та разликата е, че ако тръгнеш да изследваш психиката и поведението на един гей и на един зоофил, ще разбереш, че геят е психично здрав и единственото което му е различно е сексуалната му ориентация, а зоофилът освен различна сексуална ориентацияима още куп психически отклонения, които са го насочили към животни като заместител на човека в половото му общуване.

още през 80те са правени подобни изследвания - лекари без изобщо да знаят сексуалната ориентация на пациентите си, установяват, че единият е психично болен, а другият не. Познай кой е болният?

ех, приятелю,

един частен случай, в самия край на 80-те; имах един колега, за който всички знаехме че е от "другия бряг", но още не знаехме, че трябва да сме толерантни, и само си говорихме...

та той, щото още не бяхме научени на толерантност, за да ми вземе акъла със свобода, веднъж ми обясняваше как кучето му му правило чудни сви.ки -

днес, покрай теб, почвам да се чудя - сега той със задна дата - нормален хомосексуален с психични зоофилски отклонения ли е - или е болен зоофил с нормален хомосексуален живот...

лекарите от 80-те - дали щяха да разберат

• Потребител
Публикува

ами виж сега, има и хомосексуални хора с психични отклонения, така както има и хетеросексуални с отклонения. Само че те не се дължат на сексуалната им ориентация.

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

алва, пак да ти повторя /щото гледам цял ден циклиш около едно и също нещо/ - хомосексуализмът, причинен от генетичен дефект, сам по себе си е сексуално отклонение /демек заболяване/.

Редактирано от Last roman
  • Потребител
Публикува

"Педеревник" открай време прокарва чужди, вредни и ерозиращи българските традиции и нормалност идеи, в това число и масово пропагандира педерастщината, внушавайки, че само най-големите мракобеси, примитиви и задръстеняци не харесват и са против "заниманията" на педалите.

:grin: не мога да съглася, аз съм с либерални разбирания, и мисля че всяка гледна точка трябва да си има трибуна - затова и посещавам Дневник - за да "я" видя; това ми спестява време и търсене...

наистина когато проверям новините от деня там - и няма 3 теми по гей-проблематиката със снимка назнамето на дъгата отстрани се чувствам прекаран и излъган за посещението си;

ако не бяха някой особено активни и провокативни пропаганди "ерозиращи българските традиции и нормалност" още щях да спа в "толерантната си дрямка" и да си мисля, че се развиваме "естествено" по "европейския си път" - затова съм им особено благодарен и признателен;

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

алва, пак да ти повторя /щото гледам цял ден циклиш около едно и също нещо/ - хомосексуализмът, причинен от генетичен дефект, сам по себе си е сексуално отклонение /демек заболяване/.

ами пак да припомня - това не е официалното мнение на световната научна общност, а твое частно. разбирай нищожно.

отделно, не всяко отклонение е заболяване.

и отделно, изобщо не е ясно дали ХС е резултат на гететично отклонение.

айде стига с глупостите.

Редактирано от alvassareiro
  • Глобален Модератор
Публикува

:grin: не мога да съглася, аз съм с либерални разбирания, и мисля че всяка гледна точка трябва да си има трибуна - затова и посещавам Дневник - за да "я" видя; това ми спестява време и търсене...;

Аз там съм с втори едномесечен бан за обида на модератор. :tooth:

• Upvote 2
  • Потребител
Публикува (edited)

айде, алва, честита "победа"

бих казал разгромна - 394 на 176 ( само чаках резултата)

днес европейските парламентаристи гласуваха това - ( още не съм проверил нашите как са гласували)

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A7-2014-0009&language=BG

аз в такъв "съюз" вече стоя само на сила -

човек като печели не знае какво губи, като губи не знае какво печели

ЕС ви спечели - ама ме загуби ( не е кой знае каква загуба )

чаках един Съюз да си отиде - отиде си - ако съм жив и здрав ще дочакам и този...

приказките са безсмислени...

Аз там съм с втори едномесечен бан за обида на модератор. :tooth:

:grin: да ти кажа - мъчно ми е за модератора ... :grin:

мен веднъж ме изтриха дето бях цитирал Вазов

Горко вам, безумни, овци заблудени,

със гръцка отрова, що сте напоени,

дето се срамите от вашия брат

и търсите пища в гръцкия разврат,

и ругайте грешно бащини си кости,

и нашите нрави, че те били прости!

Та не вашто племе срам нанася вам,

о, безумни люде, а вий сте му срам!

:grin: явно беше фен на Пенчо Славейков и не понасяше Патриарха

Редактирано от simple_stupid
  • Upvote 2
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

http://www.europarl....009&language=BG

Този текст е като от тезиси на ЦК на ДКМС. И с това си качество е осъден на провал от първите си редове. Да не говорим, че залага на неверни постулати за изначално "насилие" или какво ли още не.

пп Глупавий, този който банва хора за цитиране на Вазов си й мракобесник същий!

Тоя доклад впрочем страда от старите пороци:

- препоръчва привилегия на пострадалите от престъпления сред останалите категории пострадали;

- не провежда ясна граница между критика и "проповядване на омраза" - а е ли някой в наший съюз срещу критиката, или има некритукуеми области от знанието и реалността?

- не поставя граници на демонстрирането на съответната сексуалност; не ползва правилото "добри нрави" и с това отваря широка врата за провокиране на напрежение в обществото - спомнете си Майкъл Мур и църквата. Какво изобщо има общо това с нечии права???

Типичен социализъм и класическия синдром на избодените очи...

Всяко човешко същество има права и задължения в едно свободно по предзадание общество. Толкоз. Какви директиви? Разум трябва!

Редактирано от КГ125
  • Модератор Военно дело
Публикува

по принцип забраната за секс с малолетни е за да не бъдат увредени, наранени и тн. крехките им психики и евентуално да им се нанесе травма или упражни насилие. ако обаче има любов, ами че това може само хубави неща да провокира, и аз съм твърдо за.

Алва, ти направо изби рибата. Ето, за теб педофилията е нещо хубаво. Тоест, когато чичкото се държи добре с 5 годишни дечица (както зеления) няма проблеми. Ето докаъде стигнахте либералите, вчера хомосексуализъм, днес педофилия, утре инцест ще приемете...

Светът се променя, неща свети в миналото като майка и деца вече не са...

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

ами пак да припомня - това не е официалното мнение на световната научна общност, а твое частно. разбирай нищожно.

нищожно е заглушаването на обективната оценка от политкоректни съображения /демек поради агресивната интервенция от страна на 'гейски' НПО-та/. За съжаление ЕС е 'светъл' пример за това.

Другото дето си го написал наистина са глупости.

• Потребител
Публикува (edited)

когато са приемани тези неща, през 70те, никакви гейски нпота не е имало.

обективната истина за да бъде заглушена, тя трябва първо да бъде изказана. а не съм чул никой да изказва нещо различно от официалните становища на цитираните организации, с изключение разбира се на разни църкви.

Редактирано от alvassareiro
  • Потребител
Публикува

В тая тема спирам да влизам и още по малко да пиша. Освен Алвата и Митака останалите коментари са меко казано мало(автоцензура)!

ПП: Алва това за педофилията е гадно, моля те не пиши подобни щуротии. Иначе си прав за повечето неща, но срещу теб има стена, не опоненти. Безмислено е...

• Глобален Модератор
Публикува

и аз ти се възхищавам, о, Алва, че ти като един своеобразен Сизиф на новото време - тласкаш неуморно големият камък на Хомосексуализма към стръмния връх на Толерантността! ;)

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

тласкам я. всичките ще ви разпилея кът пъдпъдъци.

Блажени са вярващите!

напротив. към всяко малцинство трябва да подхождаме рационално. както и се прави. затова ХС НЕ е болест, но зоофилията Е.

Алва, толкова си облъчен от пропагандата, че вече не можеш да разбереш, това което четеш. Целта е да се подържа напрежението в обществото и да се противопоставят едни на други. Днес са хомотата , утре идва ред на педофилитие, инцеста после са зоофилите и така до безкрайност. Тъй като днес се шуми само около ХС си на мнение, че зоофилията е отклонение. Утре като те облъчат че педофилията е нещо нормално ще почнеш да ни обясняваш че всъщност педофилите са си нещо естесвено и задължително трябва да могат да си осиновяват деца, а фобията към тях си е чист фашизъм. Митака ще търси доказателства, че педофилията е нещо лошо, а Стоедин ще ви подкрепя. После и със зоофилите картинката пак ще се повтори.

Напротив, привържаниците на твърдението, че оказва трябва да дадат док-ва. И Романе противоречиш си! Ако хомосексулизма е девиациа, генетично или по някакъв друг начин заложена или появила се още на ембрионално ниво, значи възпитанието не би я променила.

Митак, при толкова много доказателства да питаш за такива, означава че четеш постовете крайно избирателно.

• Потребител
Публикува

Къде ги видя тези док-ва Стефане? Ти очевидно нещо друго четеш. Отнася се док-ва, че децата осиновени от гей двойки имат хмммм отклонения.

Ако съм ги пропуснал покажи ми постовете, ще съм благодарен. Романе показваш двоен стандарт ;). Затриваш постовете за циганите, а оставяш коментарите за педофилия, зоофилия и инцест. И то такива, които смятат, че това ще се наложи и че има връзка с темата. Очевидно смяташ че е тка, но според мен темата се разводнява, като оставим, че се цитират неща, дават се примери за неща, които нито са наложени, нито са миродавни. Действа се по метода, педофилията е нещо лошо, както зоофилията и инцеста, щом приемате хомосексуализма значи подкрепяте педофилията, зоофилията и инцеста. А точно това е познат метод от близкото ни минало и той съвсем не е либерален, а доста тоталитарен. Просто се пропуска факта, че няма никаква връзка между нещата. Всъщност не се пропуска, а се измисля тази връзка и се вменява.

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

темата поначало е за хомосексуализма /който е сексуално отклонение/ и ролята му в политиката. Аз лично считам, че и педофилията, и инцестът, и содомията, които също са девиации, имат място точно в тази тема /за да не правим 5 нови със сходна тематика/. Пък и като гледам политиката на 'Гейропата' - въпрос на време е и те да станат нещо обичайно. Което разбира се ще означава единствено безславен край на западната цивилизация, но както знаем - всичко си има срок на годност, а там от две десетилетия вече здравата си смърди.

Пак повтарям - лично мен не ме интересува кой с кого си го слага, стига да го прави като всеки нормален човек - в отредените за това места. Когато обаче педерастите и пр. извратеняци се опитват да си наврат пороците в лицето ми, декрарирайки, че това е едва ли не нормално и аз трябва да се съобразявам с тях - е няма да стане.

• Upvote 4
  • Потребител
Публикува

днес европейските парламентаристи гласуваха това - ( още не съм проверил нашите как са гласували)

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A7-2014-0009&language=BG

само да довърша с гласуването...

така са гласували нашите европейски депутати по Доклада - Луначек

http://www.votewatch.eu/en/homophobia-and-discrimination-on-grounds-of-sexual-orientation-and-gender-identity-motion-for-resolu-2.html

"архонта" Слави Бинев - е "бунтовник", не се е съобразил с мнението на парламентарната си група и е подкрепил Доклада...

всичките ни представители от Европейската Народна Партия и те "ребъли" - и те не се подчинили на решението на групата и кой се въздържал, кой направо "за";

милите Метин Казак и Филиз Хюсменова, щото либерали и послушни - гласували "За" и те първи борци срещу хомофобията - нашите турци на село ще ги спукам от майтап, макар че ме съмнява да са научили какво гласували техните;

Калфин и всичкото ляФ и те - "За"

единствен Димитър Стоянов (независим) - щото знае че повече европарламент няма да помирише гласувал каквото мисли...

( само за пример това са дойчовците - http://www.votewatch.eu/en/homophobia-and-discrimination-on-grounds-of-sexual-orientation-and-gender-identity-motion-for-resolu-2.html

не че няма "ребъли" - но мнозинството от групата на Европейската Народна Партия са "лоялни" и са гласували "против", туй е само за сравнение

сега само чакам - реформатори и гербери да ми говорят за "дясно" и "ценности")

инак, по темата с хомосексуализма, педофилията, зоофилията и прочие - пак ще кажа че това е въпрос на "техне" - при което "стената" на "естественото" която всеки има в "главата" си се мести - като включва неща неприемливи преди...

най-добре като "техне" е описано от Джоузеф Овертън

- http://en.wikipedia.org/wiki/Overton_window

• Unthinkable
  • Radical
  • Acceptable
  • Sensible
  • Popular
  • Policy

това е очевидно - и толкоз лесно за наблюдаване при "приемането" на хомосексуалността в наше време, че не виждам как може да се спори; същото сега става с педофилията - "дефинирането" от АПА в DSM 5, италиянския сенат, непрекъснатите опити на холандци да правят партия и т.н.

след тях другите са на опашката...

това което тук съм казвал няколко пъти - че "немислимото" расте "концентрично" - т.е. когато едно немислимо стане приемливо и политика - от другата отсрещна страна нещо друго противоположно - преди немислимо също става приемливо и трупа политическа маса...

това е от вчера - http://www.mediapool.bg/frans-pres-sabuzhda-se-edna-konservativna-dori-reaktsionna-frantsiya-news216387.html

мога да ви залея с линкове, нЕма смисъл

това не е добре - щото когато Мярата е нарушена радикализацията расте - и нищо Добро не ни чака - но в някакъв смисъл това са "естествени" процеси в една "социална-физика"

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

темата поначало е за хомосексуализма /който е сексуално отклонение/ и ролята му в политиката. Аз лично считам, че и педофилията, и инцестът, и содомията, които също са девиации, имат място точно в тази тема /за да не правим 5 нови със сходна тематика/. Пък и като гледам политиката на 'Гейропата' - въпрос на време е и те да станат нещо обичайно. Което разбира се ще означава единствено безславен край на западната цивилизация, но както знаем - всичко си има срок на годност, а там от две десетилетия вече здравата си смърди.

Пак повтарям - лично мен не ме интересува кой с кого си го слага, стига да го прави като всеки нормален човек - в отредените за това места. Когато обаче педерастите и пр. извратеняци се опитват да си наврат пороците в лицето ми, декрарирайки, че това е едва ли не нормално и аз трябва да се съобразявам с тях - е няма да стане.

хомосексуализмът не е сексуално отклонение, а нормално сексуално поведение и ориентация.

• Глобален Модератор
Публикува

няма такова нещо, алва.

• Глобален Модератор
Публикува

Е, поне имаш чувство за хумор, ако не друго.:)

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!