Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

Ти отвори кръчмата, драги! Като подарък за рождения ти ден... :head_hurts_kr:

• Потребител
Публикува

темата поначало е за хомосексуализма /който е сексуално отклонение/ и ролята му в политиката. Аз лично считам, че и педофилията, и инцестът, и содомията, които също са девиации, имат място точно в тази тема /за да не правим 5 нови със сходна тематика/. Пък и като гледам политиката на 'Гейропата' - въпрос на време е и те да станат нещо обичайно. Което разбира се ще означава единствено безславен край на западната цивилизация, но както знаем - всичко си има срок на годност, а там от две десетилетия вече здравата си смърди.

Пак повтарям - лично мен не ме интересува кой с кого си го слага, стига да го прави като всеки нормален човек - в отредените за това места. Когато обаче педерастите и пр. извратеняци се опитват да си наврат пороците в лицето ми, декрарирайки, че това е едва ли не нормално и аз трябва да се съобразявам с тях - е няма да стане.

Знаеш ли Романе? Много грешно съм те преценил в началото, за което се извинявам. Много се радвам, че има такива като теб, Фружин, КГ 125, Стефан и останалите, което значи, че все пак има шанс за България. Аз може и да съм с патриархални (остарели) възгледи, но не съм краен, както биха ме помислили тук. София не е цяла България.

В провинцията такова нещо, като Гей-паради и разни други извратености не съм виждал. Колкото и да си приказват Алвата и Митака, ние от село, не ядем доматите с корените и не си пасем овцете на асвалта. Всички виждаме, до какво ни доведе "демокрацията". Всеобщо обедняване на хората от постоянния рекет на власт-имащите, които и да са те. На кого му изнася, това да е така? Като капак на всичко, и разни Гейове, лезбийки, и всякакъв вид "девианти" докопали се до власста, спомагат за намаляване на човешкия фактор. Въпреки всичко (такива като мен) се надяваме все някога нещата да се оправят. Нищо друго не ни остава. И дано сме живи до тогава!!!

• Upvote 3
  • Модератор Военно дело
Публикува

така е, но беше подарък с цел да почерпя, не да се наливат като разпрани.

Късно е чадо, сипи, ако нема донеси!

• Потребител
Публикува

Знаеш ли Романе? Много грешно съм те преценил в началото, за което се извинявам. Много се радвам, че има такива като теб, Фружин, КГ 125, Стефан и останалите, което значи, че все пак има шанс за България. Аз може и да съм с патриархални (остарели) възгледи, но не съм краен, както биха ме помислили тук. София не е цяла България.

В провинцията такова нещо, като Гей-паради и разни други извратености не съм виждал. Колкото и да си приказват Алвата и Митака, ние от село, не ядем доматите с корените и не си пасем овцете на асвалта. Всички виждаме, до какво ни доведе "демокрацията". Всеобщо обедняване на хората от постоянния рекет на власт-имащите, които и да са те. На кого му изнася, това да е така? Като капак на всичко, и разни Гейове, лезбийки, и всякакъв вид "девианти" докопали се до власста, спомагат за намаляване на човешкия фактор. Въпреки всичко (такива като мен) се надяваме все някога нещата да се оправят. Нищо друго не ни остава. И дано сме живи до тогава!!!

ами това изказване само идва да покажа още веднъж, че остарелите патриархални представи и хомофобията, което си е вид закостенялост, корелират пряко с бедността и ниската грамотност.

• Модератор Военно дело
Публикува

Ми Алва, вие либералите, направете така, че баща ми да не получава 146 лв пенсия по болест, а майка ми 400 лв заплата на фиш страница от тетрадка и ще ви повярваме. Повишете качеството на обучението в училищата за народа и ще ви повярваме.

Но докато си правите либерална демокрация само за богатите, няма как да ви вярваме и да ви разбираме.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

ами това не е работа на либералите, а на всички. не разбирам защо намесваш правата на хората със заплатите и пенсиите......

• Модератор Военно дело
Публикува
остарелите патриархални представи и хомофобията, което си е вид закостенялост, корелират пряко с бедността и ниската грамотност.

Вие либералите сте на власт. Вместо да ни карате насила нас бедните и неграмотните да приемем гейщината, не може ли да ни увеличите заплатите и пенсиите и да подобрите образователната система? Ама да ги подобрите така, че и бедните да видят малко бял ден и да усетим благинките на съвременната либерална цивилизация и като вас също да станем толерантни.

Или е по лесно за "мама ти педерастка" да се съдят хора?

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

ами като всички българи почнат да изкарват пари и да си плащат данъците, вместо да псуват за щяло и нещяло може и да потръгне нещо.

• Глобален Модератор
Публикува

То обаче задължително се корелира (а па и я да сум малце модерен) със здравата, некрадяща държава. Де й тя?

Няма и никога няма да я има в либерастка (не казвам в никой случай в либерална!) среда.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

напротив КГ. Най-"либерастки" всъщност са най-развитите общества - норвегия, дания, швеция. Замислете се за тази колерация.

• Потребител
Публикува

ами това изказване само идва да покажа още веднъж, че остарелите патриархални представи и хомофобията, което си е вид закостенялост, корелират пряко с бедността и ниската грамотност.

Алва, нещо не си разбрал. Това не са остарели патриархални представи, корелиращи с бедността и ниската грамотност, а нормално човешко мислене. Това което ти се опитваш да пробутваш са опити една девиация да бъде представена за нещо естествено и нормално.Това не заради нещо друго, а защото на Запад така били казали. Е няма как да стане. Ако ще се опираме на науката, на която толкова много се позоваваш, не е зле да се замислиш, че същата тази наука допреди либерализма беше на едно мнение, пък после си го промени. Може би е случайно. А като се заговорихме за Световната здравна организация знаеш ли кой е най-големият и финансов донор ?По една случайност САЩ и частни американски фондации. Та няма нищо необичайно, че през 1991 си промениха мнението по въпросите на ХС.

напротив КГ. Най-"либерастки" всъщност са най-развитите общества - норвегия, дания, швеция. Замислете се за тази колерация.

И най-изкукуригали също. Това е лошата страна на богатството. Когато на едно недорзавито население рязко му се вдигне стандарта на живот изпада във всевъзможни лудости.

• Глобален Модератор
Публикува

Те са на пътя на залеза си защото се дезинтегрират.

Ако Разумът и Силата не стоят на стража, през вратата на Свободата влиза всякаква паплач.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

Действа се по метода, педофилията е нещо лошо, както зоофилията и инцеста, щом приемате хомосексуализма значи подкрепяте педофилията, зоофилията и инцеста. А точно това е познат метод от близкото ни минало и той съвсем не е либерален, а доста тоталитарен. Просто се пропуска факта, че няма никаква връзка между нещата. Всъщност не се пропуска, а се измисля тази връзка и се вменява.

Митак нещо не си разбрал. Да си либерал означава да подкрепяш освен хомосексуализма, също и педофилията, зоофилията, инцеста и прочие девиации. Облъчването в тази насока започна, ама до България още не е дошло и сигурно за това с Алвата не сте разбрали че партийната линия вече се е сменила. А що се отнася до методитие, либерализмът е вид тоталитаризъм тоже и е нормално да ползва похватите на по-грубите си предшественици.

Редактирано от Stefan Iv
  • Модератор Военно дело
Публикува (edited)
Сравнение между средната и минималната заплата и средната пенсия в страните от Балканския полуостров направи EconomyNews.bg.
От изнесените данни ясно се вижда, че комшии, които не са в Европейския съюз, нямат достъп до еврофондове и през последните 20 години на тяхна територия е имало конфликти и военни действия, са ни надминали в заплащането на труда на жителите си.
В Сърбия например средната пенсия е 219 евро при 150 евро в България. Дори Албания и Македония, които са страни с доста по-мижава икономика от нашата, са ни изпреварили по този показател – средната пенсия при тях е съответно 175 и 189 евро.
Изобщо не трябва да поглеждаме към отличниците на региона – Турция и „изпадналата в криза” Гърция. В тези държави средната заплата е над 700 евро при 390 евро у нас. Средната пенсия в Гърция пък е малко под 1000 евро.
Като гледа тези цифри, човек неволно се пита – има ли логично обяснение за това, че по-малки по територия и население страни, с по-слаба икономика имат далеч по-високи доходи на населението си и дали пък всичко не е свързано с калпавото управление у нас.
Иначе не можем да си обясним факта, че малка Черна гора има средна заплата от 475 евро- цели 85 евро на месец повече от европейска България. /БЛИЦ

Честито!

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА !!!

Дали това, че държави като Сърбия, Македония, Черна гора и о Боже даже Албания имат по големи дохади от нас корелира с встъпването ни в ЕС и правата за хомосексуалните?

Ето, даже най албанците ни изпревариха. Да не забравяме, че в Сърбия падаха бомби и имеше ембарго, а Албания беше една страна с примитивно население и примитивна икономика.

И не ми говорете за кризата, защото криза има и за Сърбия и за Албания.

И като сме тръгнали да корелираме, в Турция и Албания които не са в ЕС и където гейовете нямат никакви права живеят по добре, следователно- излизаме от ЕС и пращаме гейовете в Белене.

post-70-0-74130100-1391637220_thumb.jpg

Редактирано от Frujin Assen
  • Потребител
Публикува

ами като всички българи почнат да изкарват пари и да си плащат данъците, вместо да псуват за щяло и нещяло може и да потръгне нещо.

"Изкарване на пари" е в пряка зависимост от законовата рамка, определена от властта.

• Потребител
Публикува

Алва, нещо не си разбрал. Това не са остарели патриархални представи, корелиращи с бедността и ниската грамотност, а нормално човешко мислене. Това което ти се опитваш да пробутваш са опити една девиация да бъде представена за нещо естествено и нормално.Това не заради нещо друго, а защото на Запад така били казали. Е няма как да стане. Ако ще се опираме на науката, на която толкова много се позоваваш, не е зле да се замислиш, че същата тази наука допреди либерализма беше на едно мнение, пък после си го промени. Може би е случайно. А като се заговорихме за Световната здравна организация знаеш ли кой е най-големият и финансов донор ?По една случайност САЩ и частни американски фондации. Та няма нищо необичайно, че през 1991 си промениха мнението по въпросите на ХС.

И най-изкукуригали също. Това е лошата страна на богатството. Когато на едно недорзавито население рязко му се вдигне стандарта на живот изпада във всевъзможни лудости.

Стефане, ти понятие за наука имаш ли? Знаеш ли, че науката е динамична и постоянно се мени? Не точно постоянно, поняког и скокообрано, но поради причини спиращи нормалния и ход. Добре че химиците и фииците не мислят като теб иначе химията и фииката да е спряла някъде при Ломоносов или Нютон или даже при елините. И да парирам ивращенията ви с педофилията, зоофилията и вся останалая сволоч, тае са инкриминирани (ии как беше там термина) и ткива ще си останат. Когато се приемат тогава словоблудствайте.

Предполагам че някой такъв акъл (подобен на теб) преди години е расъждавал по същия начин за малоценността на не белите раси, правата на жените и други подобни.

Митак нещо не си разбрал. Да си либерал означава да подкрепяш освен хомосексуализма, също и педофилията, зоофилията, инцеста и прочие девиации. Облъчването в тази насока започна, ама до България още не е дошло и сигурно за това с Алвата не сте разбрали че партийната линия вече се е сменила. А що се отнася до методитие, либерализмът е вид тоталитаризъм тоже и е нормално да ползва похватите на по-грубите си предшественици.

Нещо ти не си разбрал! Ти ли ще ми казваш какво е либерал!?! Че да не би да си либерал?

На вниманието на колегата модератор и титуляр на темата:

"Да си либерал означава да подкрепяш освен хомосексуализма, също и педофилията, зоофилията, инцеста и прочие девиации."

Бих искал да се вземе някакво отношение по продължаващото вменяване на несъществуващи неща изказани един вид от първа инстанция бе абсолютно никакви док-ва!

Либерал е да приемаш либералните идеи и ценности. Това на първо място е равни (не по-голями, не по-специални) права!

И продължавам да чакам статистиките за отклоненият при деца осиновени от хомосексуални двойки!

• Потребител
Публикува

И да, Фружине, само хора с възможности могат да осиновяват деца. И това се отнася не само до хомосексуалните, а до всички! И затова проучванията са толкова стриктни. Знам го от почти личен опит, жена ми е 'поръчителка' на две нейни приятелки. Аз я карм на 'интервюта'. Едната вече си осинови. Преди време ви питах какво ви е отношението към осиновяване от един родител само. В България обикновенно е самотна жена. Нищо не казахте, поне съществено. По бай-ганьовска презумпция след като на тези години няма мъж, не значи ли, че го дава 'у лево'? Че не е 'читава'?

Ако пледирате за забрана на осиновяването от хомосексуални двойки, как ще защитите тогаз осиновяването от самотен родител? А какво ще кажете а ин витрото за самотни жени? И то ли трябва да се забрани?

• Потребител
Публикува

Хайде сега малко приложна математика.

Нека имамеме 2 000 000 човека, нека заложим 5% хомусексуалност. Т.е. 1 900 000 хетеро и 100 000 хомо. Нека приемем, че хетерото с брак или без създадат по две деца на двойка или 1 900 000 деца. От тях ще родят нови 95 000 хомосексуални. 100-те хиляди хомосексуални да предположим, че всички 'формират' двойки - или 50 000 (което е ама много, много малко вероятно). На всяка двойка и е разрешено да осинови дете (вероятноста е малко по-голяма от предишната). И всичките осиновени станат хомосексуални. Получава се 50 000, което е почти половината от децата на хомосексуалните. Но по-вероятно е само 10% (макс) да създадат двойка или 5 000, а от тях само 10 % да искат и да им бъде разрешено дете (абе и това е много, ама хайде, смятаме en gros), т.е. 500 деца. Даже всичките да са с такива наклонности смятайте какъв процент е!

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

И продължавам да чакам статистиките за отклоненият при деца осиновени от хомосексуални двойки!

В тази статия, най-долу има едни изследване по въпроса:

http://www.catholiceducation.org/articles/homosexuality/ho0097.html

ResearchReviewHomosexualParenting.pdf

Редактирано от Last roman
  • Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

още едно изследване /заключението е особено интересно/:

The law review literature regarding homosexual parenting is extremely one-sided. It is mostly advocatory literature promoting the legalization of homosexual parenting. There apparently is a taboo within our profession against writing or publishing articles opposing or criticizing same-sex marriage or homosexual parenting. The ideal of expressing both sides of an important policy issue for the sake of fairness and balance and the ideal of promoting full, vigorous debate for the sake of having all plausible perspectives seem to have been abandoned by the writers of legal and social science journals.

The social science literature that is cited in support of the claim that homosexual parenting is not significantly harmful to children is unreliable. Methodological defects and analytical flaws abound in the studies. The research is colored significantly by bias in favor of homosexual parenting. Despite the favorable gloss put on the data, some of the research suggests that there are some serious potential harms to children raised by homosexual parents.

Wardle-parenting.doc

Редактирано от Last roman
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Хайде сега малко приложна математика.

Нека имамеме 2 000 000 човека, нека заложим 5% хомусексуалност. Т.е. 1 900 000 хетеро и 100 000 хомо. Нека приемем, че хетерото с брак или без създадат по две деца на двойка или 1 900 000 деца. От тях ще родят нови 95 000 хомосексуални. 100-те хиляди хомосексуални да предположим, че всички 'формират' двойки - или 50 000 (което е ама много, много малко вероятно). На всяка двойка и е разрешено да осинови дете (вероятноста е малко по-голяма от предишната). И всичките осиновени станат хомосексуални. Получава се 50 000, което е почти половината от децата на хомосексуалните. Но по-вероятно е само 10% (макс) да създадат двойка или 5 000, а от тях само 10 % да искат и да им бъде разрешено дете (абе и това е много, ама хайде, смятаме en gros), т.е. 500 деца. Даже всичките да са с такива наклонности смятайте какъв процент е!

Митак, твоята приложна математика на практика е неприложима, или поне за България. Аз я виждам, като екстраполация. Знаеш ли колко семейни двойки (с брак или без брак) въобще нямат деца? Хубаво щеше да е (както казваш) по 2 (две) деца на двойка, но дали това е така? Ти колко деца имаш Митак? Тези които могат да си родят деца вече не желаят (поради лоши условия за отглеждането им), а тези които много искат да имат деца, не могат да си родят, поради здравословни причини, които всички знаем вече от къде идват. Този демогравски срив дане би да е илюзия? Като се стимулират гейове, лезбийки и всякакъв вид нехетеро-малцинствени групи, не пречи ли това на репродукцията на нацията ни? При една друга не толкова приложна математика, да допуснем, че много голяма част хетеросексуални двойки, под психически натиск, лоши условия за живот и редица други проблеми, заболеят, и вече не могат или не искат да имат повече деца (което вече се наблюдава), тогава ще намалеят или изчезнат и девиантите, защото и тях пак хетеросексуални ги раждат.

• Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

или да поясня какво имат предвид авторите, ако не ви се четат дълги проучвания /при положение, че се съмнявам че и да ги прочетете, ще ги разберете или пък ще знаете какво точно да гледате/: емоционално нестабилните индивиди, каквито най-често са хомосексуалистите /емоционалната им нестабилност се дължи на генетичния им дефект, довел до нестандартната им ориентация/ са лоши родители. That's it.

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!