Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)

Аз ром не съм използвал това е политкоректен термин.

Не издребнявам, това е моята защита за да не ме баннат. Аз постнах съобщението където не беше снимка и бях обвинен, че е измислица. От страница на страница той минава от позиция в позиция. Първоначално, че искал репресии, а не убийства, после, че никога не искал нищо, след това, че си измислям и накрая заплахи с бан. Снимката е моята единствена защита, а не издребняване. Има ли нужна да казвам как изглежда тоя опит за манипулация дето го направи той и то от човек който в подписа си възхвалява Бога. Тартюф на научния форум.

Хм, "Тартюф на научния форум"...

Това също е обида. Недейте така.

Имаше един български филм, От нищо нещо". :guitar2:

Държите се като в детска градина, настоявам да си стиснете ръце!

Редактирано от Eньо
  • Upvote 1
  • Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Модератор Военно дело
Публикува (edited)

Тъй, сега сериозно.

Струва ми се, че бих живял в средните векове, или първата половина на 20 ти век. През средните векове като селянин бих имал спокоен живот, като отлично ще знам кой съм и какво трябва да направя. Щях да си работя нивата, да се радвам на добрите реколти, да гладувам при слабите, да псувам наум господаря, но да се радвам като ми даде нещо.

С огромна радост бих живял през възраждането с неговия патриархален морал! Да, точно края на 19 първата половина 20 век е моя избор.

Редактирано от Frujin Assen
  • Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Е, то това не е средновековие, а доста прогресивно време. Но да....

• Потребител
Публикува (edited)

Струва ми се, че бих живял в средните векове, или първата половина на 20 ти век. През средните векове като селянин бих имал спокоен живот, като отлично ще знам кой съм и какво трябва да направя. Щях да си работя нивата, да се радвам на добрите реколти, да гладувам при слабите, да псувам наум господаря, но да се радвам като ми даде нещо.

С огромна радост бих живял през възраждането с неговия патриархален морал! Да, точно края на 19 първата половина 20 век е моя избор...

И щеше да пишеш на домашните интересни писма от фронта на Първата световна или Балканската ...

Редактирано от Eньо
  • Upvote 1
  • Модератор Военно дело
Публикува

Да, тогава патриотичния подем е бил голям. Бих участвал с радост, но резултата би ме разочаровал. Определено бих се радвал да видя патриотичния подем и да участвам в него. Или освободителната война... също би било много добре. Щях да имам едноетажна къща в Карлово, с мен да живеят старите ми баща и майка, най вероятно по малки братя и сестри. Да си работя нивите. Щях да имам послушна работлива жена, която щеше да е боса и бременна в кухнята). Няколко малки хлапета. Махленски клюки кой си бил да му буреняса някоя от нивите, как синът на еди кой си не го слушал, как еди коя си била курва щото я видели вече не веднъж и дваж с различни мъже. Обсъждания кой колко овце и кокошки има, че бил мързелив, че бил пияница, жена му хвърляла маслени очи по еди кой си, дъщеря му била мързелива и грозна...

Естествено щях да се интересувам от политика. Няма съмнение, че щях да поддържам освободителното движение, но едва ли щях да си сложа главата в торбата, помагайки с някоя пари и готвейки се за въстанието.

Най вероятно бих посрещнал Гурко като освободител, а после щях да бягам със семейството през балкана. Тежка зима, ама какво да се прави, участие в опълчението или четите. След победата патриотично присвояване на турската земя, богатства и горещи патриотични речи в кръчмите. Щях да си възстановявам стопанството и да работя дваж по усърдно. Естествено посрещане на съединението на ура и участие в сръбско българската война... Горещи патриотични речи "Македония е наша", най вероятно щях да участвам въм ВМРО и да помогна с пари...

Най вероятно щях да съм горещ почитател на БЗНС като селски човек...

Нещо такова

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

да ви имам и новините

в Нова Зеландия това е криминално престъпление

жените се осъждат, децата ако има такива естествено се отнемат, защото за някой който е осъден по криминалния закон за насилие срещу деца не може да се гарантира как ще си гледа детето

другото е че ако това дете израсне с тази майка в тази страна е много вероятно да носи цял живот стигмата на стореното от нея, в крайна сметка ще приключи като емигрира в австралия където не познава никой

т.ч. всичко е съсвем прагматично

само да добавя

законът покриващ сексът между млади момчета и възрастни жени е от 2005г.

лимитът на възрастта е между 16 и 18 за Нова Зеландия

интересно нещо е отчаянието - вадим сензации в стил Sun, дори не проверяваме за какво става дума

иначе имаме големи претенции колко разбираме от право, права и т.н.

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Оказва се, че точно в случая не е криминално престъпление - в стремежа им законът да защити жените, са пропуснали ситуацията в която пълнолетна жена е с малолетен, хм, мъж ........

Редактирано от КГ125
  • Потребител
Публикува

Оказва се, че точно в случая не е криминално престъпление - в стремежа им законът да защити жените, са пропуснали ситуацията в която пълнолетна жена е с малоолетен, хм, мъж ........

така ли се оказва

я пак провери закона и после пак пиши

аман от жълти новини и пропаганда

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Така пише в статията.

Всъщност, обвинена е - http://www.brisbanetimes.com.au/world/woman-36-charged-after-having-baby-fathered-by-11yearold-boy-20130615-2oapu.html

Еми - вестници. :mad:

Редактирано от КГ125
  • Потребител
Публикува

вестниците не са виновни, особено жълтите - това им е работата да дават евтини сензации

виновни са тия дето ги четат

• Потребител
Публикува

Тъй, сега сериозно.

С огромна радост бих живял през възраждането с неговия патриархален морал! Да, точно края на 19 първата половина 20 век е моя избор.

Браво Фружине, ето за това мечтаят болшинството от мъжете по света. Само, че новите свръхдемократични закони няма да го разрешат. Такива хора, като Невски, Ник, Мр. Шадес, Митака и ред други винаги ще намерят начин да те обвинят във фашизъм, неонацизъм, шовинизъм, екстремизъм, ксенофобия и безброй други наименования от модерната терминология, преиначавайки реалността. Голямата демокрация където нямаш никакви права освен задължения, да плащташ всичко и на всякъде без особена причина и без да имаш с какво, винаги е обслужвала мислещите като тях. Идеята им е винаги да вземат от можещите да създават блага и да раздават на неможещите да произвеждат такива. Лозунга "От всекиму според възможностите, на всекиму според потребностите ", за тях е актуален точно сега, прокламирайки "ЛИБЕРАЛИЗЪМ".

Не зависимо от леко отрицателното ти отношение към мен, винаги ми е харесвало мнението ти!

• Потребител
Публикува

Да, тогава патриотичния подем е бил голям. Бих участвал с радост, но резултата би ме разочаровал. Определено бих се радвал да видя патриотичния подем и да участвам в него. Или освободителната война... също би било много добре. Щях да имам едноетажна къща в Карлово, с мен да живеят старите ми баща и майка, най вероятно по малки братя и сестри. Да си работя нивите. Щях да имам послушна работлива жена, която щеше да е боса и бременна в кухнята). Няколко малки хлапета. Махленски клюки кой си бил да му буреняса някоя от нивите, как синът на еди кой си не го слушал, как еди коя си била курва щото я видели вече не веднъж и дваж с различни мъже. Обсъждания кой колко овце и кокошки има, че бил мързелив, че бил пияница, жена му хвърляла маслени очи по еди кой си, дъщеря му била мързелива и грозна...

Естествено щях да се интересувам от политика. Няма съмнение, че щях да поддържам освободителното движение, но едва ли щях да си сложа главата в торбата, помагайки с някоя пари и готвейки се за въстанието.

Най вероятно бих посрещнал Гурко като освободител, а после щях да бягам със семейството през балкана. Тежка зима, ама какво да се прави, участие в опълчението или четите. След победата патриотично присвояване на турската земя, богатства и горещи патриотични речи в кръчмите. Щях да си възстановявам стопанството и да работя дваж по усърдно. Естествено посрещане на съединението на ура и участие в сръбско българската война... Горещи патриотични речи "Македония е наша", най вероятно щях да участвам въм ВМРО и да помогна с пари...

Най вероятно щях да съм горещ почитател на БЗНС като селски човек...

Нещо такова

Пропуснал съм това ,понеже съм зле с времето , но повярвай ми вече и някои мои приятели с интерес следим форума и мислим като теб и още някои от вас. И понеже според Митака и накои други нямаме право на собствено мнение оставяме на теб и мислещите като теб да продължите спора.

• Потребител
Публикува

Пропуснал съм това ,понеже съм зле с времето , но повярвай ми вече и някои мои приятели с интерес следим форума и мислим като теб и още някои от вас. И понеже според Митака и накои други нямаме право на собствено мнение оставяме на теб и мислещите като теб да продължите спора.

Значи много мразя да повтарям, но заради теб ще го направя, пак! Всеки има право на мнение, но не всеко мнение има право на прокламиране. Расистки, сексистки и нацистки мнения са забранени. Не само в този форум, а в д-вата и в повечето д-ви.

• Upvote 2
  • Потребител
Публикува

Шайдес, успокой се).

Да, исках и все още искам репресии към всеки който нарушава закона. За крадци, убийци, терористи само бой, затвор и даже смърт.

За тия изроди смъртна присъда, всичко останало е малко. Като чета за такива зверства си мисля, че средновековната инквизиция е била много добро решение.

Като се извиниш, че излъга и, че направи евтин опит за манипулация и орева махалата след като беше изтипосан. Чак тогава ще се успокоя.

Публикува

Значи много мразя да повтарям, но заради теб ще го направя, пак! Всеки има право на мнение, но не всеко мнение има право на прокламиране. Расистки, сексистки и нацистки мнения са забранени. Не само в този форум, а в д-вата и в повечето д-ви.

А какво стана със свободата на словото, мисълта и изразяването?

• Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

Едното няма нищо общо с другото.

На когото атмосферата във форума не му допада, може да се прехвърли в друг(и) форум(и) или да създаде свой собствен форум.

Собствен форум може да се създаде, например, тук:

http://www.ovo.bg/

http://www.freeforums.org/

http://www.superhosting.bg/articles/phpbb-forum-hosting-installation.html

Редактирано от ISTORIK
  • Модератор Военно дело
Публикува

Шейдс, тая нощ не съм спал да мисля как да ти се извиня). Мисли си каквото искаш, не ми пречиш.

Значи, Адаш, забранено е нацсистка пропаганда, расистка, и религиозна. Което автоматично прави съвременното общество условно демократично. Това на мен лично не ми харесва, ама съм принуден да се съобразявам с действителността.

Адаш, въпрос лично към теб. Какво ще стане, ако има референдум и мнозинството избере шериата за основен закон?

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Аз каквото мисля за теб няма значение тука. Какво си свършил обаче има голямо значение, опита ти за манипулация който по себе си обеше жалка постъпка ми омръзна да го давам за пример, то се видя. Да оставим настрана жалкото ти поведение, но и политическите ти възгледите са почти толкова зле.

• Модератор Военно дело
Публикува

Браво на теб, разкри ме. Както казват руснаците "Молодец, возми с полки пирожок".

• Потребител
Публикува

жените се осъждат, децата ако има такива естествено се отнемат, защото за някой който е осъден по криминалния закон за насилие срещу деца не може да се гарантира как ще си гледа детето

Защо трябва детето "естествено" да се отнеме? Не може ли например да го отглежда семейството на момчето, ако то пожелае това? В крайна сметка, станалото - станало, но най-добрия интерес на никое дете не е да живее при чужди хора, убеден съм в това.

В Австрия явно са по-либерални, поне ако вярваме на пресата у нас: http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D0%90%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B9-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA_l.a_c.3992_i.147528.html

• Потребител
Публикува

Фружина непрекъснато си противоречи. Значи хората били еднакви винаги и навсякъде. То е така, но моралът не е еднакъв винаги и навсякъде и това го знае всеки полуграмотен човек. Моралът е в прака зависимост от икономическите отношения в широк смисъл и от технологията в по-тесен. Именно поради този изменчив морал, който на всеки 1000 години а напоследък и на по-малко се завърта на поне 90 градуса, в средновековието гейовете са ги горили, а днес не.

и понеже днес старият морал е напълно неадектавен, щото икономическите отношения са тотално изменени, трябва ревизия на този морал.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Ще ти обЕсня, явно е написано до мен.

Според мен може да има само едни критерий за сексуална девиация: избор на неадекватен сексуален обект, т.е. на обект, който не става за репродуктивен секс, защото това е основната функция на секса в крайна сметка. Всякакъв избор на предмети, животни, неадекватни сексуални партньори и фиксация към определени действия е отклонение.

Пречи ли на индивида, който е хомосексуален или на околните? По принцип не.

П.П. Гледам яко си се спекъл, ще сънуваш хомофоби тази нощ! :tooth:

П.П.П. Невски, това за негрите ще го чета по-късно на спокойствие и ще ти отговоря, че върша и други работи сега, но негрите бяха страничен пример/отклонение по принцип.

Изборът на обект който не става за репродуктивен секс ИЗОБЩО не е белег за девиация. Такова твърдение е напълно невярно, непрофесионално и заблуждаващо.

• Потребител
Публикува (edited)

Притеснен ми се виждаш нещо.

Критерият не е измислен от мене, ласкаеш ме.

Викаш, сексът между хомосексуални е като сексът между хетеросексуални. Ами то и педофилите, зоофилите и геронтофилите ще ти кажат същото. Не е даже смешно.

драги ми Михов, познанията ти по психология и психиатрия са озадачаващи за мен, но не ме учудват, след като ми цитираше едно лице, което беше тотално дисквалифицирано от учени като чостанджиев като измамник и мошеник, и самозванец.

сега по темата. сексът между хомосексуални е точно както и сексът между хетеросексуали, които го правят за удоволствие. изключително манипулативно е тука да намесваш геронтофилии, зоофилии и педофилии. макар и там да има удоволствие, и дори взаимно съгласие често

има една съществена разлика между разните филии и ХС - геронтофилиците, зоофилите, педофилите и тн. имат комплекс от психологически смущения, които съпътстват поведението им, каквито смущения при хомосексуалните няма.

това е просто докадзателство, че докато филиите са заболявания, то ХС не е.

всяко психическо заболяване води до комплекс от други усложнения. ако изследваш поведението на един зоофил ще видиш, че психичното му здраве е нестабилно, има паранои, мании, социопатия, садизъм и какво ли още не.

ако изследваш един хомосексуален човек ще видиш, че той по абсолютно нищо не се различава от един психично здрав хетеросекуален, с изключение на това, че предпочита собствения си пол.

Редактирано от alvassareiro
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!