Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

Нещо не мога да се съглася с равноправието или превъзходството на женския пол, защото една от божиите заповеди гласи:

20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти!

Бих добавил и: Не пожелавай любовницата му!

Публикува

Невски я питай жена ти, ако ти изкарваш толкова много пари, както твърдиш, какво би избрала ако можеше да избира - да спре да ходи на работа и да си гледа живота, най-общо казано, или да продължи да ходи на работа, въпреки, че нямате проблем с финансите.

Ако след един задълбочен размисъл избере да продължи граденето на кариера, то значи е доста голяма феминистка и околната среда я е еманципирала.

Ще чакам да пишеш.

• Потребител
Публикува (edited)

жена ми от поне 3 години може да си позволи да не работи

въпросът е че и аз и жена ми сме много образовани, формално тя е даже по-образована от мен (с повече академични титли хаха и повече статии хих)

т.ч. изборът всъщност никога не е стоял и не е обсъждан реално

като ме ядоса с някакви глупости за нейните работи и казвам да си седи вкъщи, ма знам, че няма да го направи

жена ми издържа точно 14 или 15 месеца вкъщи след последната бременност

й и писна

не забравяй, че нито тя, нито аз работим физическа работа, за нас работата не е само това да изкарваме пари, тя има и други значения - социално, статус, запълване на време и т.н.

Редактирано от Alexander_Nevski
Публикува

Ами пробвай, къде на шега, къде сериозно да я попиташ и да видим какво ще каже.

Запълване на времето разправяш. Ти и тя наясно ли сте колко възможности за запълване на времето има в днешно време? На един клуб по танци да отидеш ще се запознаеш с 50 човека. В един клуб по тенис - също. Няма нужда да си стои у вас, може да прави доста по-интересни неща от това да работи.

• Потребител
Публикува

Няма нужда да си стои у вас, може да прави доста по-интересни неща от това да работи.

ахахахаха

някога представял ли си си, че на някой може да му е интересно да работи

Ти и тя наясно ли сте колко възможности за запълване на времето има в днешно време?

ти как мислиш?

Ами пробвай, къде на шега, къде сериозно да я попиташ и да видим какво ще каже.

какво значение има какво ще каже като я знам какво мисли

• Потребител
Публикува

Не знаех, че си такъв върл феминист. Дори и Клара Цеткин би ти завидяла. Другите като теб поне са по умерени.

Дали тези жени са подкрепяли Хомейни не е важно. По-важното е, че Пахлави пада от власт имено поради причината, че подменя традициите на народа градени с векове. Американското му мислене за равнопоставеност м/у половете му изигра лоша шега. От светска република Иран се превръща в държава със законодателство на Шериата. На референдума от 1979г. не вярвам да са гласували само мъже. Имаше и филм (забележи американски) на тая тема за ислямската революция в Иран. На всичко отгоре (Пахлави) няма и син за наследник.

Лоша шега нали?

Ти какво си мислиш, че всички тези арабски пролети, есени, зими, и други там революции, предизвикани от световния полицай, ще изравнят правата на жените: Много се лъжеш. Да не мислиш, че наложената квота от американските окупатори в авганистанския парламент за 68% жени ще постигне замисъла си.

Точно обратното: Сега избиват около 20 000 жени на година в арабския свят, било то с камъни или с нещо друго

и прогнозата е, че броят им ще нараства. Не само талибаните ги избиват. Просто мъжете упражняват природното си право. Ако жените там, нямаха такива претенции, окуражавани от нашите демокрации, това нямаше да им се случва.

И сега, дали жените са по-висши или по-нисши, дали стават за шефове или не стават, то е ясно. Бъдещето ще го реши, а до тогава, квотите ще са определящ фактор.

Ако попиташ 100 човека на средна възраст едва ли и 10 ще ти отговорят правилно, какво е това сексизъм.

Аз нищо и никъде не прокламирам и нямам намерение да лъжа никого. Просто изразявам собствено мнение.

Хората във форума са даста интелигентни за да си направят заключения. Не ги подценявай толкова.

А, не знам дали аз, или ти се самозалъгваш, че земята е плоска и облаците са от памук.

Не съм феминист, не и в смисъла на Буковски. Помагам (ако мога) на всяка жена, мисля, че съм кавалер (интересно примерно, че повечето чехи не, те феминисти ки са?_). Не ми се е случвало никога някоя да се възмути, огромнатра част ми благодарят. Пахлави пада от власт по много причини, но нито една о-на от тях не е изравнените права м/у половете. Сега да те питам, наистина ли смяташ, че жените трябва да имат по-малки права, защото са по-слаби физически (да г-н Иванов, не са равностойни в някой професии почти всички свързани с тежък физ. труд, но да не бъркаме физическа равностойност с (имах си хас, ако смятатате така!) с умствена, както и равноправност). За Иран няма да пиша, защото това не е никакъв пример, освен ако не мислиш, че с идването на Хомейни нещата са влезли в порядек както казват чесите. Тогава обаче нещата са тежки! Не зная в какъв Бог вярваш, ама ако не се почиташ Мохамед си си сбъркал религията. Ислямската религия е секситка, между другото и християнската е била такава. Има и други тук дето се смятат за християни,ма желаят да живеят в Средновековието. При исляма жена не може не да откаже, а даже да се противи на мъж, след като тя по дифолт го е съблазнила, ако е заголила прасец или някой кичур се е изплъзнал от чедора. От там нататък не е по темата. Ти какво да не смяташ избиването на жени в ислямския свят за нормално! Ако е така наистина ще изисквам спирането на праватата ти! Особено заради следващото ти изречение! Ако наистина смяташ, че в природата на мъжа е да упражнява насилие с/у жени - ти си болен и го заявявам най отговорно, въпреки личната квалификация, която използвах, а не треябва да използвам, особено, като член на екипа на този форум! Ще си бера последствията. А 'ако запиташ' не е довод, дай някаква статистика.

Призовавам те Адаш, разгледай снимките във фейсбук. Огромната част от младите момчета са мъжкари. Позират тип мачо. А огромната част от момичетата тип "празноглава красавица". Иначе казано, традиционния морал, макар и в изкривен вид си съществува и днес. Какво правиме, когато огромното мнозинство от млади момичета си мечтаят как ще хванат за някой телесни части баровеца и така ще си осигурят живота, и съвсем не се интересуват от феминизъм?

Ми Батбаяне, не аз, феминистките искат, вместо жените да търсят закрилата на силни мъже, да се борят сами с живота. Обаче, непонятно защо мнозинството жени предпочитат да са празноглави хубавици, мъжът им да ги поступва понякога, да му се подчиняват, ама да не са сами в живота. А сега де, парадокс, либерализма им дава права, ама те не ги искат.

Да не съм луд Адаш, даже да имах време. Разглеждането на снимки (ти някакъв воайор ли си?!?) пак не е док-во, ама никакво. Аз във фейса поствам страшно многои снимки например, ма рядко фигурирам на тях. Аз някаква сграда, град, село или река ли съм? Дай и ти някаква статистика колко процента във фейса момчета искат да са мачовци, и колко момичета кукли желаещи само да са придатък на някакви такива със съответната обосновка (научна ако може). Дъщеря ми например поства огромна част от не личните си снимки там от худ. гимнастика (ти май си ми френд там (ако не съм ти спрял правата)и можеш лично да провериш. Но това например не значи, че иска да стане такава! Много добре знае, че вече не може (е можеше на времето, ма аз с нейно съгласие я спрях). Пак ти повтарям, ако ти на село (пЪрдон Карлово), ама какво ще обиждам живеещите на село и в малките градчета, познаваш две три таквиз, от какво си вади фундаменталните обобщения? Щото твоето не е мнение, а обобщение! И то пак без док-ва!

• Потребител
Публикува

НЕ, жената НЕ Е равностойна на мъжа, инвалида също. Жената следва да отдели няколко часа на ден да сготви, да изчисти, да си види децата. Това автоматично я прави неравностойна на мъжът. Инвалида следва да положи много повече усилия, за да свърши същата работа като здравия. Да, те може да положат свръх усилия и да свършат същото като здравия или мъжът, но те също имат нужда да изгледат един сериал, да поклюкарстват със съседките, да пият една бира, да погледат мач. Също както и здравите.

Тоест, за по малко работа, нормално да получават по малко пари.

Но това не начи, че са по лоши хора и не заслужават уважение. Ето, Невски уважава само богатите и успелите. Невски, дори и бедните хора са достойни са уважение!

Пак повтарям, жената не е равностойна на мъжа само във физическата и не всяка област. Ти мислиш ли, че това я прави по малко равноправна ? Ако не, какъв ти е проблема? Ако да имаш сериозен и той не е в твоята инвалидност! Аха а жената дето н яма деца? Тя какво да прави, или смяташ, че жената е длъжна , да има деца? Поясними този въпрос, ако обичаш! Или друго, семейната жена е длъжна? Ми ако семейството не желае на момента по една или друга причина? Ами ако няма брак? Ами темата от там почна или едно от отприщвания беше от там. Деца без брак. А и защо собствено жената е длъжна да готви, да чисти и да гледа децата ? В нашето семейство аз готвех повече, защото мога и ми е кеф. Спорове с жена ми нямахме, тя признаваше това. Сега не готвя даже за себ е си, карам на чешка храна, щото няма за кой. С детето пак аз се занимавах повече. Зарежи карането на балет 2 пъти в седмицата, последните две години 4-ри пъти, и връщането разбира се това си е рабита на човека с книжка (познавам няколко мъже, които имат книжка, но жената кара, имам познати дето желание имат, ама време нямат. Има го и това, че се имам с децата и мога да разказвам филми и книги ;) и т.н. Бе кеф ми прави бре! Тук в чехия съм много популярен сред колегите, особени (и заради) децата им. Не си мисли ти от какво имат нужда жените, те знаят по-добре от теб.

Извода е един:Педерасти и феминисти превзеха темата.

Когато в мините и рудниците почнат да работят само жени ще призная че са равностойни с мъжа.

• Потребител
Публикува

Да набуташ жените в непривични за жената професии и служби не означава да си им дал равни права, а означава, че си им потъпкал правата.

Кой ги набутва? Гейовете или феминистките, или...феминистите като мен (според херкюл), аби ти като правоверен расист си и сексист, нал' го знаем модела на 'германската жена' според нацистите. Всъщност що нещо не писа за плявата в темата по отношение на инвалидите? Щото модела е ясен, не знам кога щеше да 'убиеш' Адаша, ама щеше яко да му ограничиш правата ;). А той те подкрепяше Щурмане и май все още !?

Разберете най важното. Малцинстват не желаят равноправие, а да бъдат част от мнозинството. Но в ред случаи случаи това няма как да стане. Гея не може да стане хетеросексуален, инвалида не може да оздравее, жената не може да стане мъж. Отнасяйте се към тези малцинствени групи не като към равни, а като към достойни хора! Говоря ви го като част от такова малцинство. Аз самия знам какво е да си малцинство, и да те дискриминират, много добре знам! Но, ника не съм желал да ме считат за равнопоставен, защото не съм, а за по различен, но част от мнозинството.

Ти може и да не желаеш, за другите дай статистика. А какво значи да не желаят равноправие, а да си част от обществото? Не е е ли даването на равни права включване в обществото? И моля ти се не давай така en gros, гейовете и инвалидите са малцинство наистина и то в малкои проценти, но жената НЕ Е! Иначе сега ще се включат хората с девиациите (имам пред вид, като обяснение) да те опровергават ;). Не че има значение някакво. Аз се отнасям към всички като достойни, щом са хора, както жената, гея и инвалида. Докат не ги предценя, после обаче самои кат хора, които имат реавни (не по-големи) права като моите. Към расистите, нацистите и сексистите, обаче не се отнасям като достойни хора. Няма и да се отнеса! Че какво достойно има в това да си мислиш, че други някакви са ограничени най-вече умствено?

Ми, какво да ти кажа, ти сам каза, задължение, не избор. Това демократично ли е, да задължаваш работодателите?

Да, работодателя по задължение ще назначи инвалид, жена, хомосексуален, но ще го намрази и при първи удобен случай ще го уволни. Ако обаче жената, инвалида, хомосексуалиста бъдат взети на работа при условията на работодателя по взаимно съгласие, няма да го уволни веднага щом може. И работодателя и малцинството ще работят много по комфортно и ще са доволни.

ОбълкАл си влака Адаш! Демократическия централизъм си отидЕ с 'народните-демокрации', не че бяха народни и демократични. Задължават се тъпите работодатели, умните го правят сами, може да влезем тук в лют спор с Невски, ма съм готов! Но да дребния бизнес и може би до някъде средния може да процедират така, нямам неговите познания по тази тема, но все пак смятам, че е така, особено за дребния. Ма там надали има квотен принцип?

• Потребител
Публикува

Извода е един:Педерасти и феминисти превзеха темата.

Когато в мините и рудниците почнат да работят само жени ще призная че са равностойни с мъжа.

На кого му пука за твоя извод ? Ма я разясни кои педерасти и кои феминисти са превзели темата? Не, че ще се обидя нещо (да не е обидно?), но държа на точността. Ще си направя труда да видя, колко хора пишем тук и даже статистика да направя. НО! Държа да да няма лъжи. За лъжи гоня до дупка, не толкоз за лични квалификации. Искам да прочета кои са педерастите и феминисти превзели темата и най вече по какво съдиш, и защои даваш лични квалификации, ако не си сигурен. После ще е лъжата. Ще попитам всеки 'превзел' темата на ЛС какъв е, ако е такъв добре, ако не се смята за такъв ще искам да обясниш, защо така смяташ, ако си прав - добре, ако не - ЛЪЖЕШ!

Нещо не мога да се съглася с равноправието или превъзходството на женския пол, защото една от божиите заповеди гласи:

20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти!

Бих добавил и: Не пожелавай любовницата му!

Писах по-нагоре! Фундаменталните религии, особено Авраамовите са сексистки. Аз като нехристиянин го знам и мога да го докажа с история разбира се. Според теб, ако жена ти (гадже, приятелка) пожелае мъжа на ближния не е грях? Съмнява ме?

Невски я питай жена ти, ако ти изкарваш толкова много пари, както твърдиш, какво би избрала ако можеше да избира - да спре да ходи на работа и да си гледа живота, най-общо казано, или да продължи да ходи на работа, въпреки, че нямате проблем с финансите.

Ако след един задълбочен размисъл избере да продължи граденето на кариера, то значи е доста голяма феминистка и околната среда я е еманципирала.

Ще чакам да пишеш.

Няма какво да питаме ;). Жените искат да работят. И това съвсем не е отскоро. Жените са работили. И в Средновековието. Освен дома, готвенето, децата и на полето. Селянките. Всъщност за това почнаш да пиша, ама както ми е адета прегледах всички нови откакто не съм влизал. И за това се ..разпиусах. Сега има много неща които дават доста свободно време на жените, сега има и едно нещо, наречено образование, друго като личен избор. Но хайде утре, че има и по-важни неща за вършене в момента.

• Потребител
Публикува

Не съм феминист, не и в смисъла на Буковски. Помагам (ако мога) на всяка жена, мисля, че съм кавалер (интересно примерно, че повечето чехи не, те феминисти ки са?_). Не ми се е случвало никога някоя да се възмути, огромнатра част ми благодарят. Пахлави пада от власт по много причини, но нито една о-на от тях не е изравнените права м/у половете. Сега да те питам, наистина ли смяташ, че жените трябва да имат по-малки права, защото са по-слаби физически (да г-н Иванов, не са равностойни в някой професии почти всички свързани с тежък физ. труд, но да не бъркаме физическа равностойност с (имах си хас, ако смятатате така!) с умствена, както и равноправност). За Иран няма да пиша, защото това не е никакъв пример, освен ако не мислиш, че с идването на Хомейни нещата са влезли в порядек както казват чесите. Тогава обаче нещата са тежки! Не зная в какъв Бог вярваш, ама ако не се почиташ Мохамед си си сбъркал религията. Ислямската религия е секситка, между другото и християнската е била такава. Има и други тук дето се смятат за християни,ма желаят да живеят в Средновековието. При исляма жена не може не да откаже, а даже да се противи на мъж, след като тя по дифолт го е съблазнила, ако е заголила прасец или някой кичур се е изплъзнал от чедора. От там нататък не е по темата. Ти какво да не смяташ избиването на жени в ислямския свят за нормално! Ако е така наистина ще изисквам спирането на праватата ти! Особено заради следващото ти изречение! Ако наистина смяташ, че в природата на мъжа е да упражнява насилие с/у жени - ти си болен и го заявявам най отговорно, въпреки личната квалификация, която използвах, а не треябва да използвам, особено, като член на екипа на този форум! Ще си бера последствията. А 'ако запиташ' не е довод, дай някаква статистика.

Да, наистина смятам, че жените трябва да имат по-малко права от мъжете, дори в идеалния случай никакви. Твоята аргиментация също не е убедителна. Ще ми спреш правата: Това говорене не е ли от позиция на по-силния (в случая за форума). Защо си мислиш, че все ти си прав и когато нещо не ти изнася говориш от позиция на силата. Кой е болен и кой здрав от нас двамата може да се спори. Щом, като аз и други като мен във форума не са съгласни с теб преиначаваш нещата както ти е удобно. Може да ме обявиш за всякакъв, но аз ти посочвам реални неща, които ти и другите като теб не искате да признаете. Иран не е пример за теб, както и всичко останало, което става в днешно време винаги можеш да пренебрегнеш.

Че жената не е мъж:-не е, има различна физиология!

Че жената има по-малко мозък от мъжа:-факт не оспорим, със 10% по-малко!

Че от съществуването на човечеството до сега жената няма никакъв съществен принос за развитието на света в сравнение с мъжа:-и това ще отречеш.

Защо тогава да е равноправна с мъжа? Ти мислиш и искаш едно, а аз и други като мен друго.

Щом, като Буковски е отявлен сексист, като мен и останалите 68% от мъжете, защо не си избра тема, като например: "ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ" (особено едното), или "О, ПРЕЛЕСТ, ТВОЙТО ИМЕ Е ЖЕНА" и там да забраняваш сексистки и каквито си щеш там други коментари. При тема за сексизъм и феминизъм сексистки коментари се забраняват, а феминистки коментари се превъзнасят.

Аз ти обяснявам, че жената няма как да бъде равна на мъжа поради хиляди причини, които няма как да пренебрегнеш. Всичко е въпрос на физиология и вродени инстинкти. За това упоменавам природата.

С измислени закони ти приравняваш жената с мъжа без дори да си я питал дали е съгласна

Мъжът се ражда с инстинкт за превъзходство над жената. Не писаните закони на природата.

Буковски ти посочва ясно резултата от експеримента направен с деца от различен пол.

Няма как да промениш със закон вродените инстинкти.

При възникване на ожесточен спор в едно семейство (ако все още има такива) или мъж и жена, кой според теб ще се наложи? Жената винаги ще прибегне до измислените граждански закони (при които тя има винаги право), а мъжът до не писаните (природни), при които той има право.

Като се позоваваш на законите при нас, който ги нарушава бива преследван и наказван нали?

Защо според законите на шериата преследването и избиването на жени нарушили закона да не е нормално, след като има смъртно наказание. И кой си ти, че да се бъркаш в законовата им уредба?

А, аз имах в предвид това, че и при нас е същото. Само, че в единия случай това е законът, а вдругия се преследва от закона. Точно за това насилието над жени вместо да намалява се увеличава и при нас.

Виж статистиката, феминистите все за това говорят, няма нужда да ти пращам линкове.

Ако само мъжът определяше правилата при изготвянето на законите сега, това нямаше да се случва.

И да те питам нещо, какво ти е мнението, относно химическата кастрация на мъжете изнасилвачи, наложена като закон от феминистките в Чехия? И как се определят изнасилвачите като такива? Защото имах приятел, който беше осъден за изнасилване без дори да е докосвал жената. Жената се е хвалела, че може да осъди всеки мъж за изнасилване, без дори да го познава, какъвто беше и случая.

Аз съм православен християнин, кръстен съм в църква и не се срамувам от това.

Мюсюлманите не са ми по вкуса, но не мога като теб да не се съглася с тях, защото всеки защитава своята истина. Не можеш да нахътваш в чужда къща и да определяш правилата за живот в нея, както го прави световният ролицай. Ти можеш, като член на екипа на този форум да забраниш постовете ми, но тогава сам ще си водиш диалог, като отбор играещ мач сам със себе си без противников отбор.

"В спора се ражда истината"......... може и да не знаеш, нищо че си с претенции за все знаещ.

• Глобален Модератор
Публикува

Херкулес, пишеш откровени глупости.

Публикува

Няма какво да питаме ;). Жените искат да работят.

Не е вярно това. Ако попитаме 1000 жени, дори след години на пропаганда към еманципация и феминизация, ще видиш, че мнозинството би предпочело да не ходят на работа.

Граденето на кариера най-често води до много вредни последствия за европейската раса. Първо жените не раждат на 18-25, а раждат на 35-45. Второ раждат, ако изобщо успеят, само по едно дете, максимум две. Затова и изчезваме с бързи темпове.

И не забравяй, че къщната работа и гледането на деца не отнема никак малко време и усилия за една жена, особено ако има 5-10 деца. Тоест принуждавайки жената да работи, а в повечето случай тя трябва да работи, иначе семейството ще умре от глад, става така, че тя се преработва и няма никакво желание да има повече деца.

Нима смисъла на живота на една жена е да направи някаква кариера? Да стане велика яристка? И какво като е станала велика юристка, като не е дала нов живот? Мислиш ли, че някой ще помни "великата" й кариера след 100 години?

• Глобален Модератор
Публикува

Връщам се страница - две назад в темата, да споделя лични наблюдения отнасящи си за идеята, че дадена професия е мъжка или женска.

Наблюденията ми се отнасят конкретно върху промяната на броя жени - програмисти (по-конкретно, програмист на информационни системи предназначени за изпълнение на мейн фрейм /IBM 43XX http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_4300 /).

Наблюденията ми обхващат период от 1987 година до ден днешен.

/Правя това уточнение за типа машини защото не е възможно използването на им в домашни условия. Постигането на някакви нива на квалификация е следствие на курсове и/или рутина натрупани на работното място. Смятам, че това е важно уточнение във връзка с намаляване на свободното време за сметка на по-висока квалификация. /

В края на осемдесетте, началото на деветдесетте години на двадесети век в България имаше териториални изчислителни центрове. В тях се използваха споменатите от мен машини. Жените програмисти бяха над 70% от работещите в ТИЦовоте и ЕИЦовете. Единствено, техническите звена към тези центрове работеха предимно мъжете. Няма да е пресилено да кажа, че над 95% от техниците бяха от мъжки пол. Ако тук - там имаше по някоя жена - техникчка, това бе по-скоро изключение отколкото правило.

. . .

Отново ще подчертая, че в тази смятана за мъжка професия на софтуерен инженер, работеха многократно повече дами от мъже /средно над 70%/.

По-късно, в началото на двадесет и първи век с навлизането на персонални компютри, нещата драстично се промениха.

Процентът на мъжете - програмисти се повиши над 70%.

Имал съм контакти с фирми ориентирани към създаването на приложни програмни продукти, където екипите са сформирани изцяло от мъже.

Частната ми хипотеза за тази промяна, че през тийнейджърските години момчетата притежаващи ПиСита се научават да програмират за разлика от момичетата, които ползват компютрите само като крайни потребители. Естествено, тези придобити знания се оказват един съвсем не лош занаят за младите хора без особен практически опит.

Според мен, полът няма никакво значение за практикуването на дадена професия, независимо от насаденото у хората мнения, че тя е изцяло мъжка или изцяло женска.

Това са просто митове и градски легенди.

. . .

В науката /по-конкретно във Физическия факултет/ отношението мъже - жени занимаващи се с научна и преподавателска дейност е 60 на 40 процента в полза на мъжете.

Там посочените от мен стойности не са претърпели забележими промени през последните двадесет години.

. . .

Наблюденията са лично мой. Не съм се интересувал от резултати представени от някоя официална статистическа агенция или нещо подобно..

• Потребител
Публикува

Херкулес имах предвид, че ще изисквам, а не че аз ще ти спирам правата. То и ти можеш, както и всеки потребител, ако счетеш, че има нарушение на правилата. Живеем в един свят (вече не съм сигурен за теб) които има правила и закони, форума е част от него. Искаш или не правилата трябва да се спазват. Кой прав, кой крив животът показва и ще покаже. Че жената не е мъж е ясно на всички, но е човек нали или и това не смяташ? Казва се Човечество, човешки цивилизации, всеки мъж е роден от жена или ти ги смяташ за някакви сексуални и домашни робини? Относно примера ти с мозъка той просто е смешен ;)! Дайте сега да си мерим мозъците и да теглим калема, тези дето нямат определено кол-во, да нямат права. А какво ще е това кол-во? Такова дето няма нито една жена, може би? Ами много мъже ще изпаднат от борда! А качеството де остана? Наистина глупости пишеш!

Щурмане, не зная с какви жени се виждаш, но имаш много искривенни понятия (не ме учудва), но даже да си прав, че повечето жени не желаят да раб отят, нали има и такива, дето желаят? Тях какво ги правим? Забраняваме и ли? Къщната работа не отнема толкоз време както някога. 5-10 деца му се приискало а, за да можем ние белите европейци на даден етап да станем повече и да смажем останалите раси ;). Ти смисъла на живота остави на личността, той си е личен избор. Ма какво да обяснявам на хора, които смятат, че права могат да имат само определени раси, част от раси или даже пол.

В химията бяхма 25-30% на 70-75%, това в научния профил в даскалския от 25-24 човека, рядко имаше по повече от едно момче, но причините за това са ясни ;).

• Модератор Военно дело
Публикува

Адаш, караш ме да доказвам, че небето е синьо. Ми синьо е!

Специално за теб малко ретро чалга от 1994. Песента беше хит, типично мачовска.

Още един ретро хит, чисто мъжкарски. В него лирическия герой разсъждава, чисто по мачовски, че който има пари е щастлив.

• Потребител
Публикува

Аз съм православен християнин, кръстен съм в църква и не се срамувам от това.

Ти не си християнин, един християнин не проповядва омраза. Ти си един гневен и объркан индивид, който има явно сериозни комплекси. Не смей да се наричаш християнин.

• Upvote 3
  • Потребител
Публикува

Адаш, колко пъти да ти казвам, че телевизия Атака, чалга и подлости не гледам, както не чета жълта преса.

• Модератор Военно дело
Публикува (edited)

Гледай поне филм Идиотокрация.

Докато в западната цивилизация обсъждаме правата на жените, в третия свят раждат. Познай чие е бъдещето...

Нищо Адаш, няма идеални, но аз не съм изгубил надежда да отворя взора ти за творцеството на Азис и Ицо Петроф (все пак това са хората които защитаваш, би следвало да се запознаеш с творчеството им).

Специален поздрав за Шейдес. Малко да те запозная с творчеството на ромите които ти така силно обичаш и защитаваш.

Айдеее, СА СА СА, всички любители на ромското творчество да друснат един кючек.

И понеже ми тръгна на кичеци. Един специален поздрав за Невски.

Милионерчеее, не се подигравай ти, имаш пари, давай давай, бръкни по дълбоко.

Редактирано от Frujin Assen
  • Потребител
Публикува

Защитавам правата на тези на които са отнети и нарушени, без причина. Всъщност желая равни права за всички, без изключение.

• Потребител
Публикува

Херкулес имах предвид, че ще изисквам, а не че аз ще ти спирам правата. То и ти можеш, както и всеки потребител, ако счетеш, че има нарушение на правилата. Живеем в един свят (вече не съм сигурен за теб) които има правила и закони, форума е част от него. Искаш или не правилата трябва да се спазват. Кой прав, кой крив животът показва и ще покаже. Че жената не е мъж е ясно на всички, но е човек нали или и това не смяташ? Казва се Човечество, човешки цивилизации, всеки мъж е роден от жена или ти ги смяташ за някакви сексуални и домашни робини? Относно примера ти с мозъка той просто е смешен ;)! Дайте сега да си мерим мозъците и да теглим калема, тези дето нямат определено кол-во, да нямат права. А какво ще е това кол-во? Такова дето няма нито една жена, може би? Ами много мъже ще изпаднат от борда! А качеството де остана? Наистина глупости пишеш!

От човек до човека има голяма разлика, а дали жената е човек?:- Вървял един човек по пътя с жена си!

Всеки мъж или жена са родени от жена, зачената от мъж. Щом искаш не се съгласявай с това.

Не ми стана ясно, точно кои правила съм нарушил, за да се коригирам?

За едно обаче си прав,последиците от това, животът и времето ще покажат!

има има. жените са висша раса.

Ето защо има нужда от корекции.

Това определение направено от мъж не го разбирам.

Ако жените са висша раса то тогава мъжете раса ли са или пол?

• Потребител
Публикува

Поздрави приемам само от приятели, не от хорао теб кат които пускат съобщения в които признават расистките си виждания и после отричат да са писали такова нещо, дори ме набедяват за лъжец и манипулатор и нямат дори малко достойнство и срам, че да се извинят дори при наличието на доказателства.

• Потребител
Публикува

6. Да не създава теми или да пуска метериали призоваващи към нарушаване на действащото законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, дискриминация, лично или обществено опасни действия, съдържащи реклама, порнография.

Средното подчертано е за расисчетата тук, но си мисля, че и за теб се отнася!

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!