Отиди на
Форум "Наука"

Владимир Буковски: Педерасти и феминистки превзеха властта!

Recommended Posts

• Потребител

От човек до човека има голяма разлика, а дали жената е човек?:- Вървял един човек по пътя с жена си!

Всеки мъж или жена са родени от жена, зачената от мъж. Щом искаш не се съгласявай с това.

Не ми стана ясно, точно кои правила съм нарушил, за да се коригирам?

За едно обаче си прав,последиците от това, животът и времето ще покажат!

Ето защо има нужда от корекции.

Това определение направено от мъж не го разбирам.

Ако жените са висша раса то тогава мъжете раса ли са или пол?

Обзалагам се, че си истински магнит за дамите. И понеже не разбра шегата на алвасарейро ше поясня, явно много те режат, и не се учудвам защо.

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител

Защитавам правата на тези на които са отнети и нарушени, без причина. Всъщност желая равни права за всички, без изключение.

http://save-gery.org/

Хайде сега като защитаваш отнети права да те видя сега, че в случая може и да сме на едно мнение.

И аз мразя несправедливостта!

• Глобален Модератор

Херкулес, правя ти второ предупреждение, в качеството си на модератор. Ако продължиш да нижеш сексистки глупости, ще ти спра участието в темата.

• Upvote 1

• Потребител

Обзалагам се, че си истински магнит за дамите. И понеже не разбра шегата на алвасарейро ше поясня, явно много те режат, и не се учудвам защо.

Зависи от гледната точка. Доста има да се чудиш. Не ти ли идва наум, че и аз мога да ги отрежа, за да не досаждат с присъствието си. Рядко има нещо което да ми хареса от женски пол и то обикновено е заето.

• Потребител

Херкулес, правя ти второ предупреждение, в качеството си на модератор. Ако продължиш да нижеш сексистки глупости, ще ти спра участието в темата.

приятелю Романе, портестирам срещу модераторското ти поведение. Спирането на участието във форума не е никак правилна мярка в случая. Трябва по-крути мерки - изземване на собствеността на лицето Херкулес, изселване в провинцията, посипване на нивите му със сол, да му се изколи добитъка ако има такъв, и публичен линч от искра фидосова и мая манолова.

• Upvote 2

• Глобален Модератор

преди 2000 години и това щеше да стане. Сега, уви, живеем в компютърната ера и се налага да действаме в крак с времето чрез виртуално остракиране.

• Потребител

Зависи от гледната точка. Доста има да се чудиш. Не ти ли идва наум, че и аз мога да ги отрежа, за да не досаждат с присъствието си. Рядко има нещо което да ми хареса от женски пол и то обикновено е заето.

Убеден съм, че се надпреварват за вниманието на сексистко чудовище което смята, че е в правото си да бие и насилва жените защото има повече физическа сила от тях. Да не говорим, че поради това се смята и за по-умен. :fool:

Междудругото отговаряш само на закачките ми, но не и на аргументираните ми въпроси и мнения. И то обръщаш внимание на тези задявки които се отнасят до това дали си приет от срещуположния пол. Чудно защо ли? :grin:

Редактирано от Mr.Shades

• Потребител

приятелю Романе, портестирам срещу модераторското ти поведение. Спирането на участието във форума не е никак правилна мярка в случая. Трябва по-крути мерки - изземване на собствеността на лицето Херкулес, изселване в провинцията, посипване на нивите му със сол, да му се изколи добитъка ако има такъв, и публичен линч от искра фидосова и мая манолова.

Хей, много сте лоши! Но ако искате да сте наистина полезни, погледнете линка от пост #2228.

Мисля , че не търпи отлагане. После пак ме наказвайте щом искате!

• Глобален Модератор

Присъединявам се към колегата модератор.

Поздрави, модератор физика, ББ

• Глобален Модератор

Херкулес, понеже си нов /и се включи слепешката в темата със съвсем неактуални и неуместни изказвания/, ще ти обясня накратко какво е положението тук:

1. Темата си има стопанин - това е модераторът /т. е. аз/.

2. Думата ми е закон.

3. Спорът с модератор или публично обсъждане на решението му е престъпление.

4. Съобщения които носят предупредителен характер изобщо не се обсъждат, а се приемат безропотно. Всички въпроси и евентуални възражения се излагат на лични бележки.

• Потребител

абе каква работа ходите. лочите като лосове на канадско езеро до късни доби, тука науката се задушава под парите на метила.

Алва, как не те е срам да ме обиждаш така! Моля ти се, аз пия само квалитетни напитки, а там метилов алкохол няма! Всичко друго мога да преглътна, но да се обижда пиячката ми - не!

Тука трябва да си има правила! Колкото и да се е разгорещила дискусията, колкото и да сме на различни позиции, не може да посягаш на най-милото на човека! :tooth: :tooth: :tooth:

аз искам да попитам ако правя секс с жена без яичници и XY генотип дали това е парафилия?

Невски това не е парафилия.

това е извращение.

то презерватив да си сложиш е психично отклонение това дето го говориш си е направо кощунство.

Мамини сладки шегаджии! Пишете, споделяйте още за перверзните си въжделения, пишете...

Но да знаете, че всичко се записва и когато вземем властта и ви изправим пред трибунал по обвинение в содомия, да не се чудите откъде ви е дошло! :tooth: :tooth: :tooth:

От човек до човека има голяма разлика, а дали жената е човек?

Пич, объркан си и наистина пишеш откровени глупости.

А и силно се моли жената да е човек, щото ако не е, всички хетеросексуални отиваме на трибунал по обвинение в содомия! :grin:

• Upvote 3

• Потребител

НЕ, жената НЕ Е равностойна на мъжа, инвалида също. Жената следва да отдели няколко часа на ден да сготви, да изчисти, да си види децата. Това автоматично я прави неравностойна на мъжът. Инвалида следва да положи много повече усилия, за да свърши същата работа като здравия. Да, те може да положат свръх усилия и да свършат същото като здравия или мъжът, но те също имат нужда да изгледат един сериал, да поклюкарстват със съседките, да пият една бира, да погледат мач. Също както и здравите.

Тоест, за по малко работа, нормално да получават по малко пари.

Но това не начи, че са по лоши хора и не заслужават уважение. Ето, Невски уважава само богатите и успелите. Невски, дори и бедните хора са достойни са уважение!

Фружине добре че ми напомни защо не харесвам ултраконсерватизма.И защо винаги ще съм против него.Ами ето заради такива мнения,как закакво..... :grin:

В края на крайщата бях позабравил истинското му лице.

Но в крайна сметка трябва ясно да се отдели нормалния консерватизъм(който си е класически либерализъм де) и ултраконсерватизма.

Не е само заради това ти мнение спокойно.

Ами ако една жена не иска да се омъжва за никого през целия си живот?

Ако пък аз като мъж не искам да се оженя през живота си?

Как се постъпва с такива "предатели"..?

Редактирано от Gloster

• Потребител

По добре да ме разстрелят веднага,отколкото да живея в патриархалния постсредновековен свят на Фружин. :grin:

Освен ако не съм от благородниците естествено.Давам всички удобства на съвремието за титла и имот(((....

Редактирано от Gloster

• Потребител

Всяка епоха си има своята романтика, нашата не прави изключение. Както и всички време са интересни и нашето не прави изключение (китайското проклятие не важи ;)).

• Потребител

Мисля, че за никого не остана тайна сексуалната ориентация на тези тримата занимаващи се с чалга.

Дори те, които са ... признават, че за да успееш в най успешния жанр в България трябва да се харесаш на масовата публика.

Какво мисли масовата публика за жените не е тайна-масово младите момчета считат, че за да успешни, трябва да са мачовци, и че жените са просто играчки в техните ръце, скъпо платени играчки. Интересно защо, младите момичета не се възмущават и феминизират, а се опитват да се продадат по скъпо.

Щом дори тия тримата поддържат тази гледна точка... сами си правете изводи.

Дебютната песен на Генко, щом и той смята, че това отношение към жените се харесва на множеството млади хора...

Просто не са вярни подобни генерализации.

Един вид според теб почти всички български младежи са някакви нискоинтелигентни биещи се в гърдите мъжкари,а пък почти всички млади момичета са прости,"продават се" и такива идиоти търсят(.......??

• Потребител

То романтизмът си зависи от младежкия дух, а не от епохата или някакви анахронични вкиснати старчета (независмо от възрастта).

П.П. Визирам ретроградните въздишащи елементи в темата.

Редактирано от bravo

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!