Отиди на
Форум "Наука"

Владимир Буковски: Педерасти и феминистки превзеха властта!

Recommended Posts

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител

То романтизмът си зависи от младежкия дух, а не от епохата или някакви анахронични вкиснати старчета (независмо от възрастта).

П.П. Визирам ретроградните въздишащи елементи в темата.

Ми не знам дали е младежки, че съм преминал тази възраст ;). Но определено си мисли, че някои нашенски (пишещи се) консерватори биха били и тогаз пак въздишащи по миналото, когато, жените не са били допускани да са учителки или лелей Боже актриси. Даже май го споменах някъде из страниците ;).

• Потребител

Няма възраст Митак за младежкия дух, това исках да кажа също. Докато мърдаме, нищо не сме преминали ;)

Какъв ефеминизъм (е-феми(ни)зъм ли казах - пу, пу) използвах само - ретроградни. Мислех си ретро-гадни, но нали спазваме етика-метилетика все пак.

Редактирано от bravo

• Потребител

Напълно съгласен, но на кой го казваш? :)

Понякога не е излишно да се оставят плодовете на разни херкулесови напъни на мисълта да очертаят периметъра на въпросната етика и au delà, струва ми се.

Редактирано от bravo

• Модератор Военно дело

По въпроса какво правим, ако жена не ще да се омъжва и да има деца, а мъж не желае същото. За жената е много по лесно. Тъй като в консервативния модел такова нещо като свободна жена няма, то и бият два шамара и влиза в пътя. А мъжете ще бъдат просто одумвани. Да, не е чесно, но даже консервативното средновековие не е идеално.

• Потребител

Нито едно от словосъчетанията ти не е вярно, как го постигаш? Започвам да си мисля, че е садо-мазо-нарочно. Според мен някои хора вземат темата за психоаналитик.

• Потребител

Да, наистина смятам, че жените трябва да имат по-малко права от мъжете, дори в идеалния случай никакви.

herkules,

много си зле

не знам дали нещо може да ти помогне

Гледай поне филм Идиотокрация.

Докато в западната цивилизация обсъждаме правата на жените, в третия свят раждат. Познай чие е бъдещето...

с нарастването на станадарта на живот и образоваността на населението раждаемостта пада

това е много добре познат феномен и няма нужда от доказване

т.ч. ако искаш да промениш нещата отивай в третия свят и им вдигай стандарта

иначе от англия, съвсем в стил на филма горе, наркомани, алкохолички, престъппнички и необразовани идиотки имат по 3-4 деца

познай какви им стават децата

и от статистика - IQто спря да се покачва в западния свят, ще го чакаме ли да падне?

• Потребител

е възраждането си е романтична епоха. даже вътрешни клозети са имали.

Боржоазни глезотии, то от там тръгна всичко я! Колкото лишенията са повече, толкова физическата сила е по-важна за оцеляването. Да във възрожденските вътрешни клозети са посяти първите семена на феминизма.

Кво да се прави с жената от зелено? Ами който има зелено я има, другите припяват.

• Потребител

herkules,

много си зле

не знам дали нещо може да ти помогне

Няма нужда никой да ми помага Сашо. Аз си се чувствам добре. Жалко, че не ме разбирате, или по скоро не искате да разберете, какво съм искал да кажа до сега!

• Потребител

Няма нужда никой да ми помага Сашо. Аз си се чувствам добре. Жалко, че не ме разбирате, или по скоро не искате да разберете, какво съм искал да кажа до сега!

Ние те разбираме прекрасно. Просто вижданията ти са нелепи, безумни и варварски.

• Upvote 3

• Потребител

Напълно съгласен, но на кой го казваш? :)

Понякога не е излишно да се оставят плодовете на разни херкулесови напъни на мисълта да очертаят периметъра на въпросната етика и au delà, струва ми се.

Не на теб във всеки случай ;). Всъщност тези за които се отнася в повечето случаи са непоправими. Напълно съгласен, че понякога и глупостите трябва да се оставят, затова се пъна, ама понякога писва да разговаряш с грамофон.

Ясно, като разбрахме каква "музика" слушаш...

Да това е ясно отдавна, както и какво чете преимуществено. Предлагам просто да игнорираме такива 'док-ва', като ги оставяме без коментар. Това мисля, че е достатъчно за момента, а Романа ако предцени може и да ги скрива, но това си е негова работа.

Не те знам как се чувстваш и нямам и желание да разбера. Относно това какво искаш да кажеш прекрасно разбираме! Ти даже не си сексист! Ти смяташ жената за някакво животно малко по-висшо от кучето и коня (след като за теб идеалния вариант е да няма никакви права!), защото може да говори, да върши някаква работа и да ражда човеци от време на време, но което може да сриташ точно като кучето, ако се е качило на леглото или се е изпикало в лехата с марули. От време на време можеш и хей така без нищо да я поступаш, само за респект или да покажеш физическото си надмощие. Не не ми отговаряй, рискуваш наказание. Подозирам, че ти си изолиран от някои чувства, които се смятат за човешки, като любов например (въобще не мога да разбера, някои които поступват обекта на своята любов!?!). За теб важи закона на джунглата (физическата сила), погрешно приеман от теб за основен закон на природата. Подозирам също, че това е така, само защото смяташ, че ти си (мъжът т.е.) най-силния. Но не е така, с разум и едно дете може да те 'бие', какво говорим, дори и слаба жена. Всъщност май това го разбираш и именно затова искаш да забраниш на жените да използват мозъка си, под формата, че не могат (пон е толкова, колкото 'хората', защото знаеш че можеш да загубиш. То не е толкоз сложно да те разбере човек.

• Потребител

приятелю Романе, портестирам срещу модераторското ти поведение. Спирането на участието във форума не е никак правилна мярка в случая. Трябва по-крути мерки - изземване на собствеността на лицето Херкулес, изселване в провинцията, посипване на нивите му със сол, да му се изколи добитъка ако има такъв, и публичен линч от искра фидосова и мая манолова.

Алва, за мен е простено, тъй като съм нов във форума, а и нямам претенции, да съм на вашето ниво, но име и фамилия се пише с главна буква: "Исдкра Фидосова, и Мая Манолова".

Това го знаят и в началния курс, или просто ги омаловажаваш в случая, от куртоазия към мен.

• Потребител

херки

никой не те мрази

ма през 2013г. да твърдиш, че е най-добре жените да нямат никакви права е смешно

всеки има право на мнение, ма твоето е в дисонанс с времето и най-вероятно със способността ти да комуникираш пълноценно с жените

Редактирано от Alexander_Nevski

• Потребител

Не те знам как се чувстваш и нямам и желание да разбера. Относно това какво искаш да кажеш прекрасно разбираме! Ти даже не си сексист! Ти смяташ жената за някакво животно малко по-висшо от кучето и коня (след като за теб идеалния вариант е да няма никакви права!), защото може да говори, да върши някаква работа и да ражда човеци от време на време, но което може да сриташ точно като кучето, ако се е качило на леглото или се е изпикало в лехата с марули. От време на време можеш и хей така без нищо да я поступаш, само за респект или да покажеш физическото си надмощие. Не не ми отговаряй, рискуваш наказание. Подозирам, че ти си изолиран от някои чувства, които се смятат за човешки, като любов например (въобще не мога да разбера, някои които поступват обекта на своята любов!?!). За теб важи закона на джунглата (физическата сила), погрешно приеман от теб за основен закон на природата. Подозирам също, че това е така, само защото смяташ, че ти си (мъжът т.е.) най-силния. Но не е така, с разум и едно дете може да те 'бие', какво говорим, дори и слаба жена. Всъщност май това го разбираш и именно затова искаш да забраниш на жените да използват мозъка си, под формата, че не могат (пон е толкова, колкото 'хората', защото знаеш че можеш да загубиш. То не е толкоз сложно да те разбере човек.

Митак, чувствам се добре, няма да отговарям на предизвикателството ти, защото и ти и аз знаем, какво ще последва. Оставям това да го направят други с които, с които сме на едно мнение по някои въпроси.

Толкова зло определение за мен, до сега не бях чувал.

• Потребител

Явно много сте ме намразили тук.

Ти пък, взел си се май на сериозно! Ако ти мразиш някого не приписвай това 'качество' и на другите.

Митак, чувствам се добре, няма да отговарям на предизвикателството ти, защото и ти и аз знаем, какво ще последва. Оставям това да го направят други с които, с които сме на едно мнение по някои въпроси.

Толкова зло определение за мен, до сега не бях чувал.

Не те и карам, както и писах. Но ако имаш нещо смислено и най-вече, което не е в разрез с правилата и законите, моляя, заповядай.

Е хубаво е някой да те светне, а винаги има първи път.

• Потребител

херки

никой не те мрази

ма през 2013г. да твърдиш, че е най-добре жените да нямат никакви права е смешно

всеки има право на мнение, ма твоето е в дисонанс с времето и най-вероятно със способността ти да комуникираш пълноценно с жените

Сашо, ако премерим плюсовете и минусите между 18-19 век и 2013г. защо си мислиш, че ще са в превес на съвремието? Уж е вярно, че всеки има право на мнение, а то трябва да бъде съобразено с ..... и прочее.

Тогава, какво ще е това мнение цензурирано? Как ще разбереш, какво наистина мислят хората (аз според някой, не се числя към тях, понеже съм някакво чудовище, животно имайки наглостта да не се съгласява с равноправието

м/у м**е и Ж**и)? Колкото до комуникацията с жените , поварвай ми може и да е на по-високо ниво от твоето.

Само, че те никога няма да разберат какво в същност мисля за тях, освен присъстващите тук във форума.

Точно за това тук ви представих моето мнение.

• Модератор Военно дело

Времената се менят, и винаги има надежда правите сили да победят! Да живее и крепне ултра консервативни патриархализъм!

Апропо, Божидар Димитров беше казал, че през средновековието жената била най добрия приятел на човека.

• Потребител

П.П.П. Алва, относно романтиката, епохата и младежкия дух, и двамата сме прави с уточнението, че и епохата си има дух. А тук, освен всичко друго, сме свидетели и на колизии на различни епохи. Нагазихме в културархеолгията, попаднахме на живи културни фосили, така да се каже.

Редактирано от bravo

• Потребител

Ти пък, взел си се май на сериозно! Ако ти мразиш някого не приписвай това 'качество' и на другите.

Не те и карам, както и писах. Но ако имаш нещо смислено и най-вече, което не е в разрез с правилата и законите, моляя, заповядай.

Е хубаво е някой да те светне, а винаги има първи път.

Митак, те законите затова са закони, за да бъдат нарушавани:- беше писал някой някъде.

Нарушават ги обикновено тези които са ги писали или общо казано тези които могат.

Както се вижда, аз не съм от можещите.

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!