Отиди на
Форум "Наука"

Владимир Буковски: Педерасти и феминистки превзеха властта!

Recommended Posts

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител

Абе, малко да ме няма и веднага криввате в глухия път, бе момци! :grin:

Алва, покай ся, чадо за скверните приказки! Мандалото хлопва чадо, и после тинтири-минтири няма да ти спасят душата, ако и да си мислиш, че живеем в секуларистичен мир! :P

• Глобален Модератор

Тази тема единствена в целия форум набъбва ли набъбва...

При над 250 раздела с множество теми в тях, не разбирам какво й е толкова НАЙ-интересното на тази, че дискутирате приоритетно (да не кажа - почти единствено) по нея?

• Глобален Модератор

А на какво се дължи несекващият интерес към нея? Само на нейната актуалност и на модерността и нестандартността й ли?

• Потребител

А на какво се дължи несекващият интерес към нея? Само на нейната актуалност и на модерността и нестандартността й ли?

историк, точно пък днес и в този час да напишеш това не го разбирам...

влез тук - след месец може и да е различно, но виж колко големи медии само за последните няколко часа са пуснали материал по темата - при това в очакване, преди още новината да е излязла

http://www.google.bg/search?client=opera&q=supreme+court+gay+marriage&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#q=supreme+court+gay+marriage&client=opera&hs=eS8&channel=suggest&source=univ&tbm=nws&tbo=u&sa=X&ei=R4LJUaD3DIjfOcf9gfAK&ved=0CCwQqAI&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48293060,d.ZWU&fp=461536d1e468aa79&biw=1025&bih=651

а за да не стане недоразумение, на актуалността на темата не й се вижда края, щото на опашка чакат още "обезправени"

So while we hold our breath and hope that the Supreme Court overturns the Defense of Marriage Act and Proposition 8, it’s important to remember that no matter what the Supreme Court decides, marriage equality is not the end. In fact, it is only the beginning.

http://www.policymic.com/articles/44949/supreme-court-gay-marriage-is-marriage-equality-really-the-last-civil-rights-struggle

тъй че, още много живот има в темата, стига живота да продължи...

Редактирано от simple_stupid

• Потребител

Хахаха, не нормите правят обществата, а обществата създават норми! Симпъл нима не виждаш разликата? Въпроса е, че норми с пропаганда не се създават, нито пък пропагандата е върнала някои норми (освен за малко). Щурман, не се кефи предварително, ти първо една задръж после мисли за повече. Мъжаго!

• Upvote 2

• Потребител

Хахаха, не нормите правят обществата, а обществата създават норми! Симпъл нима не виждаш разликата?

:grin::grin::grin: напълно ли си сигурен, митак... :grin:

я ми разкажи за нормите на Димитровската Конституция и обществото, което ги е създало...

кое е първо и кое е второ...

американското общество ли е приело нормата, че хомосексуализма е нормален, и група "учени" са решили, и е било наложено да обществото да я преглътне...

големи смешки разправяш понякога, а изглеждат още по-смешни, щото ги казваш с особен апломб...

не че ме мързи, нито е лошо да повторя, но няма нужда от още цитати от Бернейс, или пък на Уолтър Липман как става формирането на "общественото мнение" на запад... просто е "техне"; така за 20 години обществето узря за гей браковете, просто и естествено, нали?! не се шегувай... с проста и ефективна Пропаганда...

инак си мисли каквото искаш...

бъди така добър и ми намери една мейнстрийм медия в САЩ днес, чиято редакционна политика е в опозиция на гей браковете - благодаря...

• Upvote 3

• Потребител

Mr.Shades, не ти се отваря линка

В Русия днес могат да се видят всякакви изтрещялници - от почитатели на славянски паганизъм до гей-нацисти

Иначе Русия е страната с най-голям брой неонацисти на глава от населението,при това са доста крайни и далеч не само на думи.

Руското общество явно още си е подвластно на крайни течения и идеологии.Какво да се прави,закостеняла руска сволоч,нещат и нещат да се модернизират,21 век сме :fool::grin:

x_709777c9.jpg

• Глобален Модератор

Съвременна Русия е единствената славянска и православна държава, която би могла да дестабилизира света, ако някой ден там дойде на власт някоя неофашистка групировка. Подемът на неофашизма в Русия, започнал през 1990 г., трябва да се възприема много сериозно, понеже е индикатор за дълбокото недоволство в тази държава, от чиято вътрешна стабилност в голяма степен зависи устойчивостта на световния мир.

В Русия фашизмът е агресивен, експанзивен, ултранационалистически, расистки, антисемитски, хомофобски, ксенофобски, ислямофобски и циганофобски. Това го прави много по-опасен от западноевропейския. За разлика от Европа, където ксенофобията се дължи главно на религиозни подбуди, руската ксенофобия се развива на етническа основа.

Руският фашизъм се вдъхновява от Иван IV Грозни, Петър I, Сталин и Адолф Хитлер и си спомня с умиление за съветската епоха. Неофашистите в Русия се самообявяват за националболшвевики. Те не разчитат на политическа представителност, а са организирани в градски групировки от сорта на skinheads. Въпреки това, политическа изява търсят партиите "Руско национално единство", "Либерално-демократическа (?!) партия на Русия", "Руский порядок" и др.

Паравоенни организации, работещи под прикритието на спортни клубове, обучават своите членове във военна стратегия и тактика, в ръкопашен бой и боравене с оръжия. Те складират и използват оръжия, най-често - нелегално. Много членове на неофашистки групировки работят като въоръжени и невъоръжени охранители.

Освен убиването и пребиването на нехаресвани хора (евреи, цигани, мюсюлмани, азиатци от централна Азия - Узбекистан, Киргизстан и Таджикистан, а също така - и от Виетнам, Корея и Китай), руските неонацисти нападат и руски антифашисти. Те извършват и различни вандалски прояви - рисуват нацистки свастики и надписи върху фасади на сгради и паметници (вкл. - на паметник на Пушкин!), оскверняват паметниците на победители над фашистка Германия, опожаряват религиозни храмове и така - нататък.

"Странното е, че в страната, която загуби най-много хора във войната срещу фашизма и нацизма (27 000 000 д.), в сравнение с всяка друга държава от антихитлеристката коалиция, в момента има около 50 000 до 150 000 неонацисти, над половината от общия им брой в света!", коментират от ABC News.

---

От другите съседи на България, неонацистки партии и групировки съществуват също и в:

- Турция. Тук неофашистите са организирани в "Турска нацистка партия", в която членуват много skinheads.

- Гърция. Гръцките неофашисти са организирани в партиите "Златна зора" и "Черна лилия". На изборите от 6 май 2012 г., партия "Златна зора" получи 7% от гласовете, вкарвайки в гръцкия парламент 21 свои представители.

- Сърбия. Сръбска неофашистка организация е "Национален строй".

Редактирано от ISTORIK
  • Upvote 1

• Модератор антропология

Тази тема единствена в целия форум набъбва ли набъбва...

При над 250 раздела с множество теми в тях, не разбирам какво й е толкова НАЙ-интересното на тази, че дискутирате приоритетно (да не кажа - почти единствено) по нея?

Живеем във време на глобална промяна и хората го усещат. Една епоха е в края си. оттам и интереса към темата.

Съмпъл Стюпид, и аз мисля, че е техне. Експериментите на Соломон Аш -от - ехеййй, 70-те:

Който има очи, да вижда.

Америкаците са много напред в социалните технологии. Само, ние, източноевропейците, сме им трудни клиенти, защото имаме известна имунизация - опитите на комунистите бяха значително по груби и неловки и знаем какво са. Но американците не знаят, а са и по-доверчиви от изт. европейците към власт и авторитет. Не сулчайно титулярът на темата (Буковски) е изт. европеец. Вече е виждал нещата - в по-проста и лесна за разпознаване форма; и ги разпознава. Американците - не.

Не е верно, че децата отгледани в хомосексуални семейства, нямат преференция към хомосексуализъм, в зрелостта си. Просто не е верно. Истина от категория неудобни. Но, експериментите на аш могат да ни отворят очите за част от методите на съвременната медийна пропаганда. Вкл в България, в наши дни.

• Upvote 3

• Потребител

Навсякъде фашизма и националсоциализма са агресивни,ултранационалистически, расистки и антисемитски.В коя държава са по-различни и защо смятате,че руските неонацисти са още по-радикални от останалите?

Редактирано от Gloster

• Модератор антропология

Изненада ме писмото донякъде. Показва го (Марков) в светлина, която някак малко очаквах. Мислех го за по - наивен, а той не е бил. Добре го е написал. Дано всички тия, които при всяка кривка на съдбата в Б-я реват "кой, бе, аз ли бе, отивам на Терминал 2" го прочетат и дори си го сложат на стената.

"Когато пристигнах тук, на Запад, бях много изненадан да открия, че почти всички хора, които срещнах, и тукашни, и емигранти всъщност се бореха и мечтаеха да получат в живота нещо, което аз бях захвърлил в България – пари, гарантирано положение, слава. Почти всички и англичани, и германци смятаха, че аз съм бил луд и че е абсолютно морално да лежиш на гърба на цял народ и да си живееш като привилегирована гадина. Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мръсна политическа игра на деня, или куп лайна, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници." ------ горкия. Сигурно се е изумил, и от каквото е видял "на запад, и от осъзнаването какво е направил, като е "избягал".

• Upvote 1

• Глобален Модератор

Аз редактирах (пред)последния си пост тук и се надявам да съм дал малко по-голяма яснота.

post-471-0-28199000-1372241930_thumb.gif

Редактирано от ISTORIK
  • Upvote 2

• Модератор антропология

"За разлика от Европа, *където ксенофобията се дължи главно на религиозни подбуди*, руската ксенофобия се развива на етническа основа." - хахахахаха.

А нацизма и той ли, таквоз, като ксенофобията, на религиозни подбуди? :)

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!