Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Анждък

Българина е нещастен защото не обича да помага на другите , и никога не е обичал да помага

(не става дума за приятелите и близките, или за хората от селото, а за непознатите, кум което той не изпивтва никаква емпатия и състрадание, и желание за помощ!! Непознатите, не съселяните, не близките, а непознатите, желаещи или не да има се помогне!

Християнството не дели на свои и чужди, и като ми даваш за примери само за взаимопомощ в селото то ти потвържаваш като по учебник теорията)

Българина не е християнин по душа и сърце , и никога не е бил

Ти вярваш че някога българите са имали Душа и Разказ и Бог, а аз не го вярвам -мисля че е загубена някъде по османско

Няма никакви "инженери" по това време (много е лесно така- социаланите инженери били виновни) има жестока война за оцеляване в която българинът е премятан, изцеждан, насилван и той се научил да оцелява като се скатава и си скатава усиляита, като е прагматик и хитрец, като се откаже от Авторитетите (Бог също е авторитет), които го ш..ват

Просто причино-следствени връзки

(и история)

Вярвам и в Алеко, които написа "бай Ганьо" (Бай Ганьо който се подсмихваше на номера си - когато се кръстеше, за да не помислят за прост)

Българите и да забогатеем, пак ще сме нещастни, но поне ще бъде доволни..

Това е истината ако искаш ми вярвай ако искаш недей.

Дали ще се роди някога нова религия: най-вероятно да (когато западът се прецака)- аз не удбеден че това ще е нов/стар прочит на християнството християнство

За другото явно няма да се разберем.

(Дотук разбрах че нищо не си разбрал от теорията на Хофстеде, и катои ми казваш че не е вярна ми звучиш доста жалко)

Аз повече няма да ти отговарям в тази тема, каквото и да напишеш

(или поне в тази конктретна дускусия)

Притен ден ти желая!

eх...

българинът е бил "подпомогнат" "безкорстно" толкова много от "другите", че се чудя от кои точно "други" да отпочна, та да им "благодаря"...

инак като те чета, често се чудя българин ли си, християнин ли, "друг" ли си, що си...

(мисля че туй какъв си - определя кой е другия и изобщо кой какво казва и какво си мисли, не мислиш ли...)

туй за християнството дето не дели на "свои" и "чужди" как и къде го откри не знам, но е "принос"... (признавам ти го)

(изобщо гледната ти точка е забележителна в интереса й към "другите", тя е "модерна" и "прогресистка", но на мен ми е "чужда" и "безразлична", сигурно щото съм селянин... )

горният англичанин, не ми мяза на "селянин", ама и той се сетил, че едни "не са от нас", че са "други" и май не е много съгласен с тях...

инак ,българските "селяни" с царя и духовенството ( без Душа и Разказ и Бог, които ги "загубили някъде през османско") спасили точно те тук в Европа едни 50 000 "други";

не успели едни 11 000 други от "другите"... и сега трябва да "отговаряме"...

наистина няма нищо по-голямо от благодарността на тези "други", може би единственото което я превъзхожда е тяхната ... щедрост...

като се замисля, тежко е да си "друг" сред народ без Душа и Разказ и Бог

инак аз вярвам нещо което знам - ти в какво вярваш не знам...

туй че вярваш в Алеко е ясно, ако го нямаше щяхте да го измислите...

инак всеки с истината си...

аз ще ти отговарям и тук и навсякъде, щото съм "широко скроен" :flowers: и ми харесва да общувам с хора с "други" истини, така се образовам и обогатявам;

съжалявам, че няма повече да ми отговаряш...

но не мога да загубя интерес към темата, и ще се радвам на твоите бъдещи приноси в нея... (за да мога да им отговарям)

• Upvote 3
  • Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Глобален Модератор
Публикува

"Трябвало да се подкопае хомоенността на националният държави".

Е, поне политическото послание на всичко това, за което говорим, е казано ясно. Очевидно г-н европейският шеф на миграцията е намерил за своевременно да го заяви и да го обяви.

и аз една-две вметки...

• Модератор Военно дело
Публикува

Запада вие не го мислете. Той винаги ще намери пари за пенсии. От имигрантите. На запад искат да отидат много, но наистина МНОГО хора, и всичките млади, нахъсани и готови за борба. Дали те ще станат англичани, германци, французи... едва ли. Дори САЩ, топилнята на народите не успя да превари латиносите и негрите. Защо си мислите, че Франция и Англия ще преварят пакистанци и алжирци?

• Потребители
Публикува

"Недей презира този простичък, лукавичък, скъпичък нещастник, той е рожба на грубата среда, той е жертва на груби възпитатели; злото не се таи в него самия, а във влиянието на околната среда. Бай Ганьо е деятелен, разсъдлив, възприемчив - главно възприемчив! Постави го под влиянието на добър ръководител, и ти ще видиш какви подвиги е той в състояние да направи. Бай Ганьо е проявявал досега само животната си енергия, но в него се таи голям запас от потенциална духовна сила, която очаква само морален импулс, за да се превърне в жива сила..."

:good::good:

--------------------------------------------------------------------------------------

Обедът готов. Минуват в обедната стая и сядат около трапезата: родителите на Иречека, сестра му, бай Ганьо и той. Бай Ганьо, преди да почне обедът, начева да се кръсти, хем се усмихва, с което иска да покаже на стопаните, че той не е от онези простите хорица и не че дотам вярва, ама все не е лошо (с дявола сме добре, какво бива и на господа малко тамян да покадим - за зор заман).

- Аз съм леберал, от лебералната партия - пояснява той, - ама сегиз-тогиз удрям по едно кръстене, то не е зле, хора сме.

:good::good::laughing1:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Глобален Модератор
Публикува

Цитирането на Алеко не е най-добрия начин да илюстрираш народпсихологията....

Цитирай Симеон Радев ;)

Алеко Константинов си е виден черногледец, макар да е голям като личност. От комунизма ни е останало превъзнасянето на Бай ви Ганя като национален антигерой.

Не е.

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Приказка за бъчвата

Като наближи последният му час, старият баща повика своите петима синове и рече:

- Чеда мои, аз вече си отивам.Моят земен път се свърши. Чуйте каква приказка ще ви разкажа, преди да склопя очи. Добре слушайте, защото искам сетне да ми я разтълкувате.

Синовете втренчиха очи към баща си. Старият ги изгледа един след друг и почна:

- Израснал беше в гората един дъб. Голямо дърво. Желъди като дъжд падаха от яките му клони. Корените му смучеха сок дълбоко от земните недра. Бурята го клатеше, но не можеше нищо да му стори. Веднъж в гората пристигна дървар. Той измери с очи дъба, запретна ръкави, замахна със секирата си и започна да го сече. До вечерта го събори на земята. Окастри му клоните, а дънера откара в дърводелницата си. Наряза го на хубави дъски. През есента в дърводелницата пристигна един бъчвар. Той натовари дъските в каруцата си и ги откара. В работилницата си бъчварят избяла от дъските бъчварски дъги, направи обръчи, дъна и сглоби една голяма бъчва. В тая бъчва всяка есен той наливаше младо, кипящо вино и го продаваше на селяните за сватби, именни дни и помени. Тъй вървеше, докато бъчвата беше здрава.Но не щеш ли, веднъж един от обръчите се скъса и дъгите се раздалечиха. Виното изтече и бъчвата се разсъхна. Докато бъчварят се досети да сложи нов обръч, дъгите се разпадаха. Децата грабнаха обръчите и почнаха да ги търкалят по улицата, а стопанката изгори дъгите и дъната на хубавата бъчва.

Изтълкувайте ми сега тази приказка!

Замислиха се петимата братя, но никой не можа да отгатне бащината си приказка. Тогава старият баща поклати глава и рече:

- Млади сте още, затуй не се досещате. Аз ще ви изтълкувам какво искам да кажа с тая приказка: гората с големите дървета е нашата държава. Яка гора е тя. Нейните дървета растат нагоре. Бъчвата е семейството, дъгите сме ние, обръчите са съгласието, а виното е радостта и честитият живот. Додето има съгласие в семейството, ще има и честит живот. Къща, в която няма съгласие - огън да я гори. Пазете обръчите на бъчвата, чеда мои!

Най-старият син се наведе, целуна десницата на стария баща и отвърна:

- Благодарим ти, тате, за мъдрия съвет. Няма да го забравим, докато сме живи.

http://www.youtube.com/watch?v=jlRo4y0y8cg

Редактирано от КГ125
  • Потребители
Публикува (edited)

Цитирането на Алеко не е най-добрия начин да илюстрираш народпсихологията....

Цитирай Симеон Радев ;)

Алеко Константинов си е виден черногледец, макар да е голям като личност. От комунизма ни е останало превъзнасянето на Бай ви Ганя като национален антигерой.

Не е.

Аз не смятам че бай Ганйо е антигерой (на какво е антигерой?), нито че има нещо "черногледо" в него, а защо и трябва да е оптимистично?

(щото не ти отърва както е написано нали така?)

Сигурно ти мислиш че героят е паднал от небето или какво?

И какво точно ще ми цитираш от Симеон Радев за народопсихологията на обикновения българин?

Аз мога да цитирам и това:

(цитирах ти го в "ако хляба беше 50 стотинки", но явно някои хора илимат избирателна памет, или са избирателно неетични)

След малко ще го намеря..

Това че цитирах Алеко имаше друга цел (ти чел ли Алеко, и прочете ли внимателно цитата, ако да какво разбра?)

Просто ми втръсна от внушаваната шоколадена лъжа , за това как сме били големи и велики християни, но дошли "социалните инженери" и ни направили атеисти "кофти" хора..

Аз за разлика от болшинството от форумците - знам какви са били баба ми, дядо ми, братята и сестрите им (дори жените) , дори родителите на дядо ми и баба ми (прадядо ми -башата на дядо ми е бил 15 годишен опълченец в рсуко-туррската война);

бяха/били са атеисти, (е едната от сестрите на баба ходеше на църква,1 / 20, ама е нормално жените са по-религиозни от мъжете)

а дядото на баба ми е правил двете най-лоши неща в християнството на богатите турци, когато ги е прекарвал със сала си през Марица. (парите, после ."дървото".. и в реката)...

Искам да ти кажа ясно - нашето общество е атеистично (това че бабите ходят на църква не го прави християнско), поради определени поричини (нали прочетете че либералите по времето на Ганя даже не са се кръстили, я ми кажи кои са "социалните инженери"), и да се сравнява с католическите такива е просто нямам думи.. Та и нашите хуманитаристи- като им свършат парите от университетите или няма какво друго да правят почват да пишат глупости с претенции за Истина по форумите (с камъните на симпъла по неговата глава)

..

Редактирано от nik1
  • Потребители
Публикува

Българите са много

неопитни и самонадеяни; със своите де-

тински неразбранщини бъркат развитието

и бъдащността на Отечеството си. Всеки

иска да стане министър. Във време, гдето

всички трябва да се заловят за усърдна

работа, за да уредят и възвисят Отечество-

то си, занимават се с дребни лични препир-

ни. Свидетелство за това са тукашните

вестници, които в Европа са съвършенно

без пример по своят си див език и стил.

Няма възторг, няма самоотвержен патрио-

тизъм, няма горещата любов за истината

и за доброто, няма съгласие (рядко можеш

да намериш тука няколко души приятели:

единът мрази другия и няма по между им

съгласие) ....

Едно по-добро бъдеще може да се очаква

от най-младата генерация ....която ще по-

знава не само правата, но и длъжнотите на

гражданина в една свободна държава, коя-

то ще има истинската любов към Отечест-

вото.”

---

• Потребител
Публикува

Для меня главным уроком Холокоста является не то, что это может еще раз случиться, а - был бы я лично в специфических условиях, мог бы я участвовать в совершении этого криминального акта, массового убийства? И последнее: результаты нескольких исследований показали: не является проблемой то, что чудовища делают чудовищные вещи, как раз случается так, что есть хорошие средства предвидеть, кто является чудовищем, и обезоружить его. Трагическая трудность состоит в том, что изо всех исследований массовых убийств, результаты поведения людей, которые обязаны участвовать в этом - и в экспериментах, и в самих преступлениях, - они все напоминали кривую Гаусса - существовала малая группа людей, которая сопротивлялась, и малая группа, которая рада была следовать своим инстинктам. Громадное большинство – это центр, колокол кривой нормального распределения – не уклонялось ни в одну, ни в другую сторону, не сопротивлялось, попросту исполняло то, что исполняли все вокруг. С точки зрения жертв, конечно, это было все равно: делались ли это чудовищные вещи с энтузиазмом или без энтузиазма. И это самый страшный вывод. Если вы читали книгу Ханны Арендт, то, что меня поразило больше всего - самые знаменитые психиатры, которые были наняты израильским судом для исследования личности Адольфа Эйхмана, признали, что он был вполне нормальным человеком, он мог бы быть примером хорошего гражданина, отца, мужа. Сегодня мы все соседи, встречаемся, здороваемся. Я пришел к выводу, что если бы один из них, из моих соседей занимался тем, чем занимался в свое время Эйхман, я бы ни за что не поверил. Как бы я узнал, что он в этом участвовал?

http://polit.ru/article/2011/05/06/bauman/

от 109 минута...

в текста не е включено, че Бауман говори за своите съседи в Лийдс - само като си помисля, ако действително живееш с интенцията, че хората с които се поздравяваш и които изглеждат за пример на добър гражданин, добър баща, добър мъж, добър съсед, могат да извършват такива неща в кръга на "служебните си задължения" - как можеш да ги поздравяваш ... или как би могъл да узнаеш...

какви прилични хора какво направили на Запад, а пък и сега не сме много сигурни като се поздравяваме...

а тези наши безверни Ганьовци и техните наследници - спасили "другите" от тях...

какви изводи можем да си направим за Ганьо...

След освобождението на България в Македония, останала под робство, продължи възрожденсикя период. В България се водеха борби за власт. Тук при нас, се водеше борба за народност. Тя изискваше вяра и жар. дете, аз бях възпитаван от бащи си и майка си в обожание на българския народ. Това чувство владееше у всички българи в родния ми град. Българщината беше като религия. Няма народ по-велик, по-благороден от българския. Сякаш паисий бе жив между нас. Юноша, аз страдах в душата си, когато прочетох в едно стихотворение на дядо Славейков тоя страшен стих, тъй често повтарян от пораженци: "Не сме народ, не сме народ, а мърша." Аз не съм сляп за българските недостатъци. Виждам ги, те ме болят, но не искам да се говори пред мен за тях. Моите близки знаят, че когато някой ги напомня пред мене, аз се гневя и го спирам. Така лесно ще се разбере как ми е подействала познатата фраза на Елин Пелин: "Ако се роди гений в българския народ, той ще е гений на зависта." Фраза безсмислена, тъй като "гений на завистта" не значи нищо. Но самата мисъл вложена в нея, наранява моите чувства. Чувах нещастните думи на Елин Пелин да се цитират и веднъж възмутен казах: "Да, българинът е завистлив, това Елин Пелин знае от самонаблюдение."

Симеон Радев - "Погледи върху литературата и изкуството и лични спомени" Българска сбирка` 2012 стр. 163-164

прапрадядо ми също е бил опълченец, има го на даскалоливницата в Елена, бил е религиозен... тъща му била особено религиозна, след като сме се освободили, първата и работа била да отиде до Рилския манастир... от това съм научил скороста по пътищато по онова време -

Котел - Рилски Манастир - 3 седмици

първа седмица отиване - волска каруца

втора седмица - поклонение, служби и прочие...

трета седмица - прибиране - волска каруца

какви изводи мога да си направя за българите и тяхната религиозност от моя дядо и тъщата му - баба ми

• Upvote 3
  • Глобален Модератор
Публикува

nik, нещо много се отклоняваш от темата.

• Потребители
Публикува

Това че дядото или бабата на някого са били религиозни не прави българите велика християнска нация, която видите ли като дошли "социаланите инженери" - я сговнясали.

Има такова нещо като проценти, степен, разпределение по пол и възраст

..

Ако си наистина икономист- то тогава си крайно избирателно етичен (липсва разбиране за това какво е правилно и какво не, а тогава всико което говориш за добродетелите звучи лицемерие и лъжа, ако не си икономист и математиката не ти е първа наука - то простено ти е, но моля внимателно с Обощенията и повторенията , защото една лъжа повторена 10 пъти ства истина)

Тоя номер с войните вече не минава вече ...По време на война нагласите са други. (Аз ще намеря онова което обещах и ще го цитирам)

• Потребител
Публикува (edited)

Това че дядото или бабата на някого са били религиозни не прави българите велика християнска нация, която видите ли като дошли "социаланите инженери" - я сговнясали.

Има такова нещо като проценти, степен, разпределение по пол и възраст

..

Ако си наистина икономист- то тогава си крайно избирателно етичен (липсва разбиране за това какво е правилно и какво не, а тогава всико което говориш за добродетелите звучи лицемерие и лъжа, ако не си икономист и математиката не ти е първа наука - то простено ти е, но моля внимателно с Обощенията и повторенията , защото една лъжа повторена 10 пъти ства истина)

Тоя номер с войните вече не минава вече ...По време на война нагласите са други. (Аз ще намеря онова което обещах и ще го цитирам)

:grin: опааа - обясних ти нещо...

ти си изчислявай проценти, степени и не знам какво си, колкото си искаш - тази изчислена религиозност по Хофстеде можеш да си я вземеш и да я предлагаш като индианец - плетени кошници, трябва да обаче някой да ги иска, на мен не ми трябват...

(туй го проумей, това че се храниш от нещо, не значи че другия е длъжен да ти го купува...)

по религиозност, по пол, по възраст, по мъжки, по женски, по колективни, по индивидуални, по слаби, по силни, е разделен единствено акъла ти, за да описва и подрежда света, за да се чувстваш, че го разбираш, и да намелее нервността ти от заобикалящата те несигурност ...

това няма нищо общо с хората и света, то е само за твоя вътрешна употреба...

можеш да опиташ с ОШО, можеш да опиташ с Маркс, можеш с Фройд , и с хиляди още знайни и незнайни - резултата е един същ - чувство че владееш света, защото можеш да го обясниш...

но не занимавай друг с терапията си, или поне не му я натрапвай, щото другите не го правят...

инак не съм се хвалил с икономика, нито с математическите си знания, учил съм я преди време, "не практикувам", и съм я взел при Киро Водката :grin:

туй за икономиката и етичността май пак само ти си го разбра...

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bu.html

Eastern Orthodox 59.4%, Muslim (Sunni) 7.4%, Muslim (Shia) 0.4%, other (including Catholic, Protestant, Armenian Apostolic Orthodox, and Judaism) 1.7%, other (unknown) 27.4%, none 3.7% (2011 census)

сега позволими да прогнозирам , че ще въведеш понятието "истински християни" за да ги отделиш от "неистинските" и ще докажеш, че бабите не са били "християнки"...

щото ти си специалист освен по "софтуер на ума" и докторант по истинско православие натоварен да съблюдаващ за несмешението на истински и неистински...

Редактирано от simple_stupid
  • Upvote 4
  • Потребител
Публикува

уффффф

Българите са много мили с чуждите и бързо ги приемат за свои. Бедата обаче е там, че те много лошо се отнасят към своите си.

http://bg.wikiquote.org/wiki/Константин_Иречек

(и ний владием уикицитат)

• Потребители
Публикува (edited)

Ник, не съм много съгласен с това, че няма значение кой е по силен от двата пола. Дори когато е на власт жената си е жена и мъж няма как да стане.

Физическата сила няма значение за властта.

На лидера, или на автократа (които "ти казва направи това, ти направи онова"), му трябват увереност и вяра.

Ако говорим за компании и за западната култура:

В западната култура; вече е отминала ерата на директора (CEO) автократ или "баща", които казва ти направи това, ти онова, .

Ролята на директора е като на неформален лидер, такъв който да мотивира хората да го следват по собствено желание и разбирания

За това да се мотивират хората е необходимо лидерът да притежава достатъчно ум (да е интелигентен), въображение, честност, увереност, и способноста да може да види и разбере различните гледни точки..

Жените са по-несигурни от мъжете, с изключения (повече се съмняват в собствените си способности, отколкото мъжете), и ми струва поради тази причина властта ще си остане още дълго предимно мъжка територия..

В политиката автократите не са нужни, там са нужни са лидери с по-горните качества, и/или с харизима..

21275789.JPG

Редактирано от nik1
  • Потребител
Публикува

Ех Ник, това че дядо ти е напердашил баба ти, не значи че 75% от жените по това време са били тормозени, а и това е според думите на майка ти. Възможно и да е направила нещо с което да си го е заслужила. Аз говоря за в сегашно време, че феминизмът е много лощо нещо.

Но да се върнем на темата- "Педерасти и феминистки превзеха властта"! Може още да не са я превзели, но както виждам и това ще стане, щом като повечето от вас са съгласни жените да са равноправни с мъжете без да са равностойни. Аз знам, че патриархалната система няма да се върне, но ако смяташ, че сега е по-добре, доста хора няма да ти повярват.

А на М-р шадес мога да му кажа, че никоя жена, дори майка ми не е имала влияние над мен. Съученичките ми въобще не съм искал да са близо до мен. Бяха доста мазни (месата им треперяха, като нишесте, когато се движеха или бягаха по физическо възпитание).

Някога седяхме по чиновете разделени момчета и момичета. Беше голямо унижение (наказание), когато момчетата говорехме в час да ни сложат да седим до момиче. Тогава ги смятахме за по-нисши от нас момчетата защото ги превъзхождахме във всичко. Така, че ако някой тук се смята за дискриминиран, то да приеме моите извинения, макар че не знам как с моето мнение ще дискриминирам някого. А колкото до деспотична шефка, това няма как да стане понеже смятам, че всеки уважаващ себе си мъж не би допуснал жена да му е шеф и още нещо, аз не ги мразя, а просто ги съжалявам. Заради стремежа си да приличат на мъже, губят единственото цено нещо, което притежават -възможността да раждат и финеса от женската същност. А, ника "Херкулес" може и да не е точно копие, но аз си харесвам фигурата, а и не се е родила още жена, която физически да ме подчини (набие), нищо че в холивудските филми е обратното.

ps Ник, ти може да мислиш, че властта ще си остане мъжка територия, но жените не смятат така. 90% от висшата съдебна власт са жени. И това ако е справедливост. Покажи ми едно бракоразводно дело спечелено от мъж.

• Модератор антропология
Публикува

Еми, Hеркулес, като не ти харесва с жени, опитай с някой културист, тъкмо ще е по темата. :)

• Upvote 3
  • Потребител
Публикува

Южняк, не разбрах какво искаш да кажеш с това, че не ми харесва с жени и да опитам с културист- щяло да е по темата!

Аз искам да кажа, че не ми харесва жените да се правят на мъже, защото предпочитам ако ще се женя да е за жена, а не за мъж.

Ето това е по темата.

• Потребител
Публикува

Тука се събират на спявка всичките женомразци, хомофоби и расисти от виртуалното пространство.

• Потребител
Публикува

Е това е 'лошото' на толерантния форум ;), но някои хора, ако продължават със сексистките си изстъпления ще се наложи да се вземат мерки!

• Глобален Модератор
Публикува

Събират се секакви веселяци и киселяци. Макар напоследък киселяците превалират.

• Upvote 2
  • Модератор Военно дело
Публикува

Не е вярно Дорис, въобще не мразя жените, напротив, много ги обичам. Ако ги мразех, щях да съм на "правилния" бряг на реката.

Ник, като не си прав, еми не си прав. Върти го сучи го, не си прав.

Както е казал литературния герой "С пистолет и добра дума се постига повече отколкото само с добра дума", бих го перефразирал, отколкото само с пистолет или само с добра дума. Шеф който е пръв сред равни и ги мотивира с харизмата си няма още от героическото време на Омир или от времето на Седящия бик и Лудия кон. Добре е, когато шефа освен да има власт има и харизма. Повярвай ми, имам наблюдения какво става, когато хората биват водени само от харизма. Става мазало всеки си прави каквото си иска, анархия без дисциплина. Когато става въпрос за пари, никой няма да остави нещата на самотек и да кара само на една харизма.

• Потребител
Публикува

Е това е 'лошото' на толерантния форум ;), но някои хора, ако продължават със сексистките си изстъпления ще се наложи да се вземат мерки!

Митак, ако сочиш мен , просто грешиш. Аз просто съм обективен относно ситуацията днес. Кажи ми кое точно е сексистко изстъпление за да се коригирам. Моето мнение едва ли има някакво значение. Дори и вашите съждения

няма да променят положението. Каквото е тръгнало да става ще стане. Мислех, че темата е относно превземането на властта от феминистки и там другите -( не смея да ги посочвам, че току виж съм обвинен и в нещо друго, което не съм). В интерес на истината, твоите коментари ми харесваха най-много до сега.

Ако не бе форум, свързан с науката, т.е всяко изречено нещо да следва да се доказва и то безспорно, то в същия дух бих могъл да се изцепя с "патетизъм": "Тука се събират на спявка и всичките мъжемразци (ортодоксални феминистки), мъжеложци, хомофили и толераски либерасти от форумното пространство." :grin:

Но, тъй като това е научен форум, а не гейпарад или антигей такъв, не виждам смисъл да размахваме плакати с обидни обобщени и недоказани квалификации, нали?

Напълно съм съгласен с теб. Бях се отчаял, проследявайки коментарите на другите!!!

• Потребител
Публикува

Мерси, херкулес, но след като си чел коментарите ми трябва да знаеш, че аз не споделям мнението, че феминисти и педераСи са превзели властта. А всяко изказване, че жените са 'по-нисши' е сексистко и няма начин да бъде гтолерирано тук. Както и изказвания от типа всяка жаба да си знае гьола т.е. мястото на жената е до печката при децата. Ясно е, че жените общо взето по-слаби физически от мъжете, но това не значи, че са някакви непълноценни същества не можещи да заемат ръководни постове например. Ако съм те разбрал погрешно приеми искрените ми извинения!

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!