Отиди на
Форум "Наука"

Владимир Буковски: Педерасти и феминистки превзеха властта!

Recommended Posts

• Модератор Военно дело

Ще ме накарате да го намеря. Ако някой помни темата кажете, ще се самоцитирам, да видите, че не е вярно и се лъжете.

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител

не не са

за една майка в средновековието е било нормално да си удави детето в реката защото е сакато

докато сега това не е общоприета практика

в средновековна европа браковете по сметка и кървосмешението са били изключително чести да не говорим, че повечето булки всъщност са давани от бащите си без някой да се допитва до тях

сега няма такова нещо

мисля, няма нужда да продължавам разликите са очевидни

ако не можеш да ги проеумееш то си е за теб

Не е било нормално, но за някои е било нужно за да оцелеят другите й деца.

Браковете по сметка и днес ги има в Индия, а инцеста като, че ли е загубил очарованието си освен в южен САЩ. :grin:

И тогава и сега хората са водени от еднакви емоции.

• Потребител

гледай да не те хванем в лъжа защото ще изискаме permanent ban за разпалване на расизъм, репресии и убийства

Редактирано от Alexander_Nevski

• Модератор Военно дело

Разликите са цивилизационни, не морални и общочовешки.

Давенето на деца аз бих го определил като практично (защото е нямало как да им помогнат) и милосърдно (повярвай ми, знам какво говоря).

• Upvote 2

• Потребител

Ще ме накарате да го намеря. Ако някой помни темата кажете, ще се самоцитирам, да видите, че не е вярно и се лъжете.

Не правиш смели изказвания без да си сигурен, че можеш да докажеш нещата та затова призоваваш към разкриване на мнениетои самоцитиране. :grin: Както е ясно мненията ни са изтрити питах модератора който ги изтри, и каза, че поста ти е неприемлив ли беше думата или неподходящ, забравил съм.

П.С. Добър опит обаче.

Редактирано от Mr.Shades

• Потребител

Сигурен ли си, че е жена това?

в нищо не съм сигурен...

в интервютата говори в женски род, което издава самовъзприятие...

инак сигурно е че е началник на Щаба на съюзното командване по трансформациите на НАТО (каквото и да означава това)

• Модератор Военно дело

Няма как, защото се заблуждавате. Колко пъти да го повтарям. Там казах, че има хора които искат да извършат геноцид над циганите. Но сега вие изопачавате думите ми.

• Потребител

Не е било нормално, но за някои е било нужно за да оцелеят другите й деца.

Браковете по сметка и днес ги има в Индия, а инцеста като, че ли е загубил очарованието си освен в южен САЩ. :grin:

И тогава и сега хората са водени от еднакви емоции.

мислех, че сме съсредоточени върху съвременна европа

в индия 100ци милиони живеят на улицата

виждам и че в темата няма абсолзтно никаква яснота какво са емоции, какво са норми (писани и неписани), какво е морал и какво са качества

всичко се омешва докато стане мазало и всеки си гони тезите

моята теза е, елементарна - нормите в съвременна европа, сега през 2013г. са коренно различни от тези през 15 век, и писаните и неписаните

за мен лично е смешно да се отделя толкова време да се обсъжда нещо толкова елементарно

ма щом държите

• Модератор Военно дело

Шейдс, тук НИЩО не се трие, поста е скрит, но го виждам (адаша също), ако си спомня темата ще го възстановя.

• Потребители

през 15 век е било морално да се горят вещици, днес не е.

през 15 век търговията с роби е била морална, днес не е.

през 15 век е било морално аристократът да убие няколко от крепостните си или всички и да не дължи обяснение никому, днес не е.

през 15 век е било морално да бъдат избивани "диваците", днес не е.

през 15 век е било морално да бъдат избиване хора заради убежденията им, днес не е.

през 15 век много неща са били морални, но днес не са.

не че в наши дни не стават подобни неща, само че днес не ги считаме за морални.

Шейдс, тук НИЩО не се трие, поста е скрит, но го виждам (адаша също), ако си спомня темата ще го възстановя.

само удобно се коригира

• Потребител

Разликите са цивилизационни, не морални и общочовешки.

Давенето на деца аз бих го определил като практично (защото е нямало как да им помогнат) и милосърдно (повярвай ми, знам какво говоря).

ти и аз може да го определяме както искаме

както и можем да намерим всякакви причини защо са го правили

факт е, че ако сега направиш такова нещо влизаш в затвора

рабираш ли или още не можеш да разбереш?

обществото и цивилизацията се променят и с тях нормите

Абе кво толкова сте се захванали с уж някакво предишно мнение на Frujin Assen, при положение, че в сега ви казва, че не иска да гори циганите?! Ако приемем, че го е казал, то това не значи, че не може във времето да си промени мнението или пък да го е казал в момент на афект без да мисли много-много.

• Потребител

Няма как, защото се заблуждавате. Колко пъти да го повтарям. Там казах, че има хора които искат да извършат геноцид над циганите. Но сега вие изопачавате думите ми.

Междудругото да минаваш от "ти" на "вие" е невъзпитано, говори се като се използва само едната форма.

Междудругото точно писанията ти не са на невинен човек и реакциите ти не са. Това беше за останалите участници да поясня макар, че то се вижда. Та аз не се самозаблуждавам драги ми г-н Карлово и ще продължа да ви говоря на ти. :elvis: Защото, мнението ти беше толкова гнусно, че трябваше да му отговоря. Както казах по-горе омразните мисли си ги пази в красивата главица и не ги изказвай тук, а след това да се отричаш. Личи си, какъв човек си от маскарада изиграван тук.

• Потребител

мислех, че сме съсредоточени върху съвременна европа

в индия 100ци милиони живеят на улицата

виждам и че в темата няма абсолзтно никаква яснота какво са емоции, какво са норми (писани и неписани), какво е морал и какво са качества

всичко се омешва докато стане мазало и всеки си гони тезите

моята теза е, елементарна - нормите в съвременна европа, сега през 2013г. са коренно различни от тези през 15 век, и писаните и неписаните

за мен лично е смешно да се отделя толкова време да се обсъжда нещо толкова елементарно

ма щом държите

Аз пък говорех точно за емоциите защото те бяха зачеркнати, те са си едни и същи от майна си райна досега. Нормите естествено, че са коренно различни.

За Фружин

Викаш скрито било мнението. Толкова скрито, че и аз като човека който го е постнал не го вижда, и останалите потребители не го виждат. На това му викат триене. :grin:

Редактирано от Mr.Shades

• Потребител

моята теза е, елементарна - нормите в съвременна европа, сега през

2013г. са коренно различни от тези през 15 век, и писаните и неписаните

За съжаление, събитията показват, че няма голяма разлика между Европа през 15 и Европа през 21в.

loot1_y.jpg

Албанци ограбват и опожаряват сръбски къщи.

vuk1.jpg

vuk2.jpg

vuk3.jpg

Събаряне паметника на писателя Вук Караджич от тълпа албанци - Европа 2004г.

Редактирано от Eньо
  • Upvote 1

• Потребител

Обесни ми как тези думи не бяха насочени само към мен? :) Това изглежда като отговор на моето изказване.

• Upvote 1

• Модератор Военно дело

Към теб, но и към Невски.

За да сложа край на спора. В правилата на форума се забранява разпалване на религиозна, етническа и национална омраза. При тази ситуация, ВСЕКИ пост, който дори намеква за това следва да бъде изтрит. В случая е постъпено правилно. И тъй като единствено правилна и непогрешима е политиката на партията заявявам най офицално.

Аз лично съм против всякакво насаждане на религиозна, етническа и национална омраза.

Техническата разлика между изтрито и скрито мнение е ОГРОМНА. Скритото мнение може да бъде възстановено от модератор, а изтритото не.

• Upvote 2

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!