Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Модератор Военно дело
Публикува

Научете се да уважавате малцинствата, не да ги правите равни. За един инвалид е огромно постижение да ходи на работа, макар и с по малка заплата, за една жена е огромно достижение да гледа деца и да работи, па макар и без да прави кариера и с по малка заплата, разберете, че за един гей е достижение да живее без да е прицел на подигравки със своя любим.

Научете се да уважавате тези постижения на малцинствата, а не да искате те да гонят постиженията на мнозинството.

Специално за теб Невски, научи се да уважаваш бедните, а не да ги наричаш лумпени.

• Потребител
Публикува (edited)

всички хора са равни пред закона. научи го това най-сетне.

защо инвалидът трябва да има по-малка заплата? а защо пък жените трябва да взимат по-малки заплати?

що за безумия са това? абе ти чуваш ли се какви ги плещиш?

Редактирано от alvassareiro
  • Потребител
Публикува

Научете се да уважавате малцинствата, не да ги правите равни. За един инвалид е огромно постижение да ходи на работа, макар и с по малка заплата, за една жена е огромно достижение да гледа деца и да работи, па макар и без да прави кариера и с по малка заплата, разберете, че за един гей е достижение да живее без да е прицел на подигравки със своя любим.

Научете се да уважавате тези постижения на малцинствата, а не да искате те да гонят постиженията на мнозинството.

Специално за теб Невски, научи се да уважаваш бедните, а не да ги наричаш лумпени.

аз имам един колега, който ходи на работа на инвалиден стол и изкарва средно около 7000-8000 паунда на месец

това е изолиран случай, но показва нещо просто, човек като не е лумпен изкарва хубави пари дори и да е на инвалиден стол

нещо от което много бедни има какво да научат

както и от Стивън Хокинг

друг е въпроса, че такива като последния не виреят много в БГ

• Глобален Модератор
Публикува

пичове, тука си говориме за хипереманципирани гейове и феминистки. Що намесихте в кюпа и нормалните жени?

• Upvote 1
  • Модератор Военно дело
Публикува

НЕ, жената НЕ Е равностойна на мъжа, инвалида също. Жената следва да отдели няколко часа на ден да сготви, да изчисти, да си види децата. Това автоматично я прави неравностойна на мъжът. Инвалида следва да положи много повече усилия, за да свърши същата работа като здравия. Да, те може да положат свръх усилия и да свършат същото като здравия или мъжът, но те също имат нужда да изгледат един сериал, да поклюкарстват със съседките, да пият една бира, да погледат мач. Също както и здравите.

Тоест, за по малко работа, нормално да получават по малко пари.

Но това не начи, че са по лоши хора и не заслужават уважение. Ето, Невски уважава само богатите и успелите. Невски, дори и бедните хора са достойни са уважение!

• Потребител
Публикува

а кой ти каза че жетага и инвалидът вършат по малко работа.

в нашия офис жените идват по едно и също време и си тръгват по едно и също време с мъжете.

и вършат абсолютно същата работа.

• Потребител
Публикува (edited)

НЕ, жената НЕ Е равностойна на мъжа, инвалида също. Жената следва да отдели няколко часа на ден да сготви, да изчисти, да си види децата. Това автоматично я прави неравностойна на мъжът. Инвалида следва да положи много повече усилия, за да свърши същата работа като здравия. Да, те може да положат свръх усилия и да свършат същото като здравия или мъжът, но те също имат нужда да изгледат един сериал, да поклюкарстват със съседките, да пият една бира, да погледат мач. Също както и здравите.

Тоест, за по малко работа, нормално да получават по малко пари.

Но това не начи, че са по лоши хора и не заслужават уважение. Ето, Невски уважава само богатите и успелите. Невски, дори и бедните хора са достойни са уважение!

абе фружине,

ти кво си мислиш, че аз като изкарвам кинти не готвя, не чистя и не си виждам децата

жена ми работи повече часове от мен, тя изкарва по-малко пари, защото аз съм много високо платен в УК, а не защото работи по-малко от мен

в БГ аз изкарвам по-малко пари от нея

да не мислиш, че си делим кой е по по според това кой в момента изкарва повече или по-малко пари

по-въпроса за бедните - няма нищо лошо да си беден, но за това да са ти виновни всички - държавата, политиците, бизнеса е вече съвсем друга бира

не понасям бедни мрънкачи

аз като нямах кинти си налягах парцалите да уча и то не къде да е и не какво да е, всеки шофьор или чистачка са изкарвали повече от мен и то с години

пораженството е голямата трагедия при повечето бедни

Редактирано от КГ125
  • Потребител
Публикува

Извода е един:Педерасти и феминисти превзеха темата.

Когато в мините и рудниците почнат да работят само жени ще призная че са равностойни с мъжа.

• Модератор Военно дело
Публикува

Алва, ще ти дам пример лично със себе си. Аз съм инвалид. Нормални човек ходи от колелото до центъра (карловски топоними) за 15 минути. Мен като ме болят краката мога да ида за 25 минути. Толкова! Ако ще извънземните да ми помагат, не мога за по малко. Оттук има два варианта, първо, да отделя 10 минути от свободното си време за да компенсирам разликата си със здравия човек, или да ми платят по малко.

Разбираш ли Алва, схващаш ли, че аз обективно НЕМОГА да съм равностоен на здравия човек.

Точно ти Невски, не си демократ, точно ти си елитарист. Ти не уважаваш никого който е беден, по глупав от теб.

За разлика от теб, аз уважавам всички хора, независимо от пари, положение, сексуална ориентация, пол и религия.

• Upvote 2
  • Потребител
Публикува

за колко минути отиваш до работа изобщо не е аргумент да взимаш по малко пари. като си вече там си напълно равностоен с другите.

аз също пътувам повече до работа от колегите ми щото идвам от друг град

и кво да ми орежат ли заплатата ли

хахафа

• Потребител
Публикува

иванов в икономика в която доминира третичния сектор

жените не само са напълно равностойни на мъжете

но и ги превъзхождат

фружине в развитите общества хората с увреждания не само не взимат по малко

но взимат повече.

ами ето и аз стигам по бавно до работа що тука не ти е ясно

и ква пак да питам да ми орежат ли заплатата....

аз искам да попитам ако правя секс с жена без яичници и XY генотип дали това е парафилия?

Невски това не е парафилия.

това е извращение.

• Модератор Военно дело
Публикува

Алва, ако работата е на бюро, и няма общо с подвижността, то тогава няма да има значение за никой работодател.

• Потребител
Публикува

а почваме сега ако тона ако онова.

за всяка работа си има конкретните хора.

различията в заплащането идват от професията и образованието

не от това кой е мъж и кой жена кой е инвалид и кой не.

• Потребител
Публикува

а почваме сега ако тона ако онова.

за всяка работа си има конкретните хора.

различията в заплащането идват от професията и образованието

не от това кой е мъж и кой жена кой е инвалид и кой не.

а сега ходи го обясни на бедния инвалид, той апропо се приема за дискриминиран и неоправдан

това е извращение.

не съм съгласен

• Потребител
Публикува

е с кое те си съгласен.

то презерватив да си сложиш е психично отклонение това дето го говориш си е направо кощунство.

• Потребител
Публикува

иванов в икономика в която доминира третичния сектор

жените не само са напълно равностойни на мъжете

но и ги превъзхождат

фружине в развитите общества хората с увреждания не само не взимат по малко

но взимат повече.

ами ето и аз стигам по бавно до работа що тука не ти е ясно

и ква пак да питам да ми орежат ли заплатата....

това е извращение.

Няма такова нещо като превъзходство на единия пол. Определени индивиди могат да са по-надарени, от други. Но никой пол не превъзхожда другия. Те се допълват.

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!