Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

За съжаление форумът не ме допуска през флашката докато съм в ателието и не успявам да следя нито тази тема, нито другите.

Как така "не де пуска" през флашката? Т.е през мобилния нет не можеш да влезеш във сайта ли??

• Потребител
Публикува

Как така "не де пуска" през флашката? Т.е през мобилния нет не можеш да влезеш във сайта ли??

От 24 часа проблема е оправен, благодарение на администраторите на форума :good:

А този сайт може да му се кефят някой, аз обаче не ща и да го виждам!

Шкуби, едно е да оплюят един човек, па бил и президент - винаги може да махнем с ръка "ще го сменим". Но съвсем друго е да оплюят цяла нация!

.:.

• Глобален Модератор
Публикува

Точно така! Това цели да създаде главно у младежта, която бръмчи из нета и е безкритична към източниците, чувство на отчаяние.

Така се създават пасивни гласоподаватели и твърдите електорати печелят. Какво се получава? Това, че малцинства командват мнозинството от народа....

• Потребител
Публикува

Няма какво да го замазваме: мърльовци сме.

Някои са, други не сме. :biggrin:

на мен ми хареса сайта. Много е свеж - трябва да се поощтряват такива - стига с това раболепие.

• Потребител
Публикува

От 24 часа проблема е оправен, благодарение на администраторите на форума :good:

А този сайт може да му се кефят някой, аз обаче не ща и да го виждам!

Шкуби, едно е да оплюят един човек, па бил и президент - винаги може да махнем с ръка "ще го сменим". Но съвсем друго е да оплюят цяла нация!

.:.

Прав си.

Но не забравяй, че на нации само ние се делиме тук, в източният кът на Европа.

За западната част, или светът ние сме една маса на пост комунистически примитивни, некултурни, изостанали бивщи васали на Съюза. Че сме българи, румънци, унгарци, сърби, словаци и тнт. много малко знаят.

Познаващите Стоичков, Пушкаш и други прочути спортисти им мярка нещо от къде са дошли, но те са много малко.....

Така, че няма какво да се чудиме ако утре и на един наш доктор му кажат, че знаем ви вас там. Вие за кокошки си купувате докторатите.....

:post-70473-1124971712: :post-70473-1124971712: :post-70473-1124971712:

• Глобален Модератор
Публикува

Някои са, други не сме. :biggrin:

на мен ми хареса сайта. Много е свеж - трябва да се поощтряват такива - стига с това раболепие.

Раболепие пред кого?

• Потребител
Публикува

Как така пред кого?

Статията е конкретна. Трябва ли да отричаме очевадното сама и само да се харесаме на "околните"? - с критикуването в този случай се налива вода в мелницата на хората довели бълг. народ до просешка тояга - ето на това му казвам раболепие - затова и имаме празник на "народните будители"!!!

• Потребител
Публикува

Дали Камерън го е казал или български журналист е сложил тези думи в устата на Камерън, за да им придаде по-голяма тежест, аз не се наемам да кажа.

Въпросът може да се погледне и от друг ъгъл - дали Камерън си го мисли и защо един дипломат не може да каже всичко каквото мисли.

В края на това видео,в което се изказват критики във връзка с руските избори,не пропускат да се надсмеят и на собственото си правителство.

• 2 седмици по-късно...
  • Глобален Модератор
Публикува

Ето една интересна статия, която обяснява появата на сайтове като Бъзикилийкс и Не!Новините...

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obshtestvo/2012/01/27/1754484_tezi_koito_se_smeiat_posledni/

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!