Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)

споделете какви са вашите котенца, какво обичат да правят, гушкат ли се или хапят, какво ядат, какъв характер имат.....

Редактирано от alvassareiro
  • Мнения 68
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Модератор Биология
Публикува

Местя темата в правилния раздел!

Има си раздел "Фелинология", който си е за котките.

Тук може да си приказвате колкото искате за котки.

• Глобален Модератор
Публикува

Да, слагайте спокойно котките или по-големите им роднини, които гледате, в случай, че някой има :)

• Потребители
Публикува

Аз нямам котка. Снимал съм комшийските котки, които ядосаните им стопани по някой път изгонват навън пред блоковете.

post-2642-079205300 1343419131_thumb.jpg

post-2642-034783900 1343419168_thumb.jpg

post-2642-069357700 1343419177_thumb.jpg

Първата котка, на дървото, е доста притеснена, но на вторите две, излегнали се върху автомобилите, хич не им пука. Което ми позволи да им направя нещо като класически портрет.

• Потребител
Публикува

Мои снимки и клипчета на котки може да видите тук:

http://momenti.info/ff4.php?a=1&new=IMG_6094.JPG&new1=%CC%E0%F6%E0%20%E2%FA%F0%F5%F3%20%EA%EB%E0%E2%E8%E0%F2%F3%F0%E0%F2%E0&new2=%CC%E0%F6%E0%20%E2%FA%F0%F5%F3%20%EA%EB%E0%E2%E8%E0%F2%F3%F0%E0%F2%E0&page=1

(ще ги има до понеделник-вторник, защото тогава изтича срока на хостинга)

• Потребител
Публикува

При всички котки е така.

От котешката анатомия най-много ме впечатляват очите: полусферичната роговица, вертикалната зеница. Харесвам как гледат котките, когато са спокойни - през тесен процеп под отпуснатите клепачи.

• Потребител
Публикува (edited)

Ето както обещах това е Бианка - или както често я наричаме Биби, Летящата динозавърка, Жбрънч, Куцувласка, кучето, Империята, Лъвицата от овча купел . Най-красивата котка в западна българия и епир.

post-1993-073484000 1343988151_thumb.jpg

post-1993-018139800 1343988162_thumb.jpg

post-1993-083039300 1343988171_thumb.jpg

post-1993-086150600 1343988180_thumb.jpg

post-1993-053235500 1343988187_thumb.jpg

Редактирано от alvassareiro
  • Потребител
Публикува

И моите котки не са кастрирани. Някак ми е неприятно да им причиня такова нещо, пък и ме е страх от операции. За това ги търпя от време на време да ми врещят.

• Потребител
Публикува

е каква е според тебе? то самото име подксазва :tooth:

Ей, това са то аматьорите... Името може да подсказва, но не доказва! :tooth:

Преди време един приятел си бе взел морско свинче и го кръсти Джон. То пък, като поотрасна стана ясно, че е мома. Ама името му си остана като го завъртяхме на Джонса. :biggrin:

И ако твърдиш, че котето е мацка, що ще я кастрираш, бе касапин? :tooth:

• Потребител
Публикува

ами женските също се кастрират, ти май никога не си имал котка.

на тях не им се познава пола до 2-3 месеца. После вече става ясно. Но Биби е вече на 2 годинки, скоро имаше рожден ден :)

• Потребител
Публикува

Полът на котките си личи по външността, както при хората. Ктараците са с по-груба структура, по-едри и с по-големи глави.

За кастрирането се твърди, че е полезно, предпазва от някои болести и от нежелано размножаване.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!