Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Любимата на всички българи група от забавни хора, македонците, обявиха поредното си научно откритие - Алберт Айнщайн е роден с името Гьорче в Охрид.

Алберт Аjнштаjн си е исто и просто македонец” - съобщават от Македонското културно министерство, където вече не си дават зор да обосновават налудничавите си теории.

Теорията на относителността, която е най-популярният продукт на ума на гениалния физик, е най-македонското нещо в света, твърдят самите жители на най-древната страна, разполагаща с ескалатори.

Самият факт, че Айнщайн открива закономерността за пречупването на времето и пространството, което позволява на македонската история да попие всичко, говори за неговото македонско потекло” - признаха световни македонисти, известни в Гърция бивша-югославска-република-македонисти.

Самият Айнщайн не бе открит за коментар.

CNN

• Потребител
Публикува

Трябва да ви кажа, че македонците са светлинни години пред нас в почти всяко едно отношение. Миналата седмица се завърнах оттам и съм приятно изненадан. Ние ряпа да ядем.

• Потребител
Публикува

Трябва да ви кажа, че македонците са светлинни години пред нас в почти всяко едно отношение. Миналата седмица се завърнах оттам и съм приятно изненадан. Ние ряпа да ядем.

Ами това е така щото са умни като сънародника си Айнщайн, бре!

• Потребител
Публикува

Истаната е че сравнително малка част от македонците(най-заблудените) се мислят за потомци на античните такива.Повечето се мислят за "македонски славяни".

• Потребител
Публикува

Това е така, НО в сравнение с преди са станали много зле! Бяха добре до 2008, от тогава насам само упадък и отклоняване на вниманието на обществото от реалните проблеми с антиквизация.

Докато пък България е в посока на подобрение.

• Глобален Модератор
Публикува

да, обикновените македонци не са чували за бог македон и не се смятат за родоначалници на европейската цивилизация. Имат хубава природа и хубава храна, неопетнена от 'западните стандарти'. И бирата е пивка. Напълно ги одобрявам и се радвам, че и ти не си им вдигнал мерника.

• Потребител
Публикува

Преди 1 месец мои колеги бяха в командировка в Албания и Македония. Изглежда, че тези страни се развиват по-добре, отколкото сме свикнали да мислим и дори Албания е дръпнала доста в развитието си в последните 20 години.

Като разглеждах снимките, ми направи впечатление един манастир с име "Св. Наум Български", което, както и разказите за контакти с местните хора, ме кара да мисля, че антибългарските настроения в Македония не са масово явление.

• Потребител
Публикува

Да и аз така съм чувал. Преди няколко години, мои приятели си направиха екскурзия с кола по македонско. Объркали пътя и спрели да питат някакъв дядо. Още преди да ги упъти казал - Ааа вие сте от старата Родина. Е да дядо е бил, но тези дядовци имат деца, а и те имат деца. Някак си не вярвам това 'мислене' да се забрави, да не се поддържа?

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!