Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

На 21 декември 2012 г. Земята ще премине през астрономически пръстен, наречен "Photonic Belt". Започвайки с Уругвай в 1:00 през нощта, а след това в Аржентина, Чили, Перу, Колумбия, Мексико по света ще се изключи всичко и в продължение на три дни ще живеем в пълна тъмнина. НАСА потвърди този факт на 4 декември. Казано е, че докато трае абсолютната тъмнина ще почувствате студена светлина.

"Няма да се случи нищо лошо, това е уникален феномен, който се повтаря през всеки 11 хиляди години." Съветват да останете заключени в домовете си, тъй като няма да има електричество.

ДОПЪЛНЕНИЕ: Ако копирате това съобщение в Фейсбук, ще бъдете спасени и ще имате електричество и интернет през критичните 3 дни, ще имате каси бира, 3 еднорога да ви защитават, армия от елфи, които ще се борят за вас, ангел за демоните и участие в томболата за бронята на Волтрон.

От Фейса

• Потребител
Публикува

ще имате каси бира, 3 еднорога да ви защитават, армия от елфи, които ще се борят за вас, ангел за демоните и участие в томболата за бронята на Волтрон.

От Фейса

Предпочитам две елфКи, плюс каса бира.

• Потребител
Публикува

До колко е вярно това, което казваш Mitaca? От толкова хипотези, които прочетох, една не пишеше за това, което казваш ти. Та ние за 3 дни в пълна тъмнина и без електричество в този сезон ще умреме от студ е човек, ти викаш, че е невероятен феномен, след като няма да има капка светлина, която да грее планетата.

• Потребител
Публикува (edited)

А... Па за 3 дена без слънчева светлина и електричество, как очакваш да се оцелеее... Тия температури ще са от сорта на -100 градуса из цялата планета, ще си умреме като кучета. Дали заради това са изпонаправили бункери, за да се скрият за 3 дена в тях и да оцелеят?

Редактирано от sa6opi4a
  • Потребител
Публикува

Човече, това е майтап от фейса, но дори да стане така какви т-ри от - 100 (предполагам целзия) те гонят? В Африка и около Екватора ще си е жега, а там не им трябва електричество, беж там тогаз, ама побързай!

• Потребител
Публикува

До колко е вярно това, което казваш Mitaca? От толкова хипотези, които прочетох, една не пишеше за това, което казваш ти. Та ние за 3 дни в пълна тъмнина и без електричество в този сезон ще умреме от студ е човек, ти викаш, че е невероятен феномен, след като няма да има капка светлина, която да грее планетата.

сашопича,

ти явно сериозно проучваш въпроса

• Потребител
Публикува (edited)

Ммм, има го из нета това за 3 days darkness. Колко е вярно и то, знае ли се. Е, може ли да не си сериозен за такова нещо? Най-тъпо ще ми е, ако се крие нещо и не се казва и накрая ще трябва да го видя със собствени очи. Не знам кое му е трудното да излязът и да кажат - Ще се мре, да знаете. Правете каквото искате.... Но все ми се струва, че ако направят това, те няма да могат да се скрият където трябва, за да оцелеят.

Редактирано от sa6opi4a
  • Потребители
Публикува

Ако Сирия падне до 21 - по Ванга се задава кофти ситуация. Ако не - краят се отлага за 3797г. по Нострадамус; тогава в резултат на разширението на Слънцето ... а бе сещате се какво става със Земята. :hmmm: За таз година нямам бункерче, ама си викам да се позабързам и да си направя такова поне за през 3797г. :laughing1: (е, надявам се Нострадамус да прави сметките от новата ера, а не примерно да е незакръглена годишнина от превземането на Малгиум от Хамурапи).

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Сашо - взимаш три кила първокачетвена шунка, суджуци, две дамаджани червено и две бяло вина, ракия от някой дядо печен селски, 10 кила зелев сок за заранта, сиренце и лук за следващия ден и една булка - може и твоята, може и друга.

Заключваш се яката у вас - вземи си и свещи, кбрит, електрически фенер, не, че ще ти трябват, ама така да има.

Два дни след 21-ий того, излез навън и виж резултата.

Редактирано от КГ125
  • Модератор Военно дело
Публикува

Ми да има с кого да си каже наздраве човека! Аз бих препоръчал още една тава шопска салата, така със зехтин (за по здравословно) и чесън и с булчето, ха наздраве, ха наздраве!

• Потребител
Публикува (edited)

Ей, да ви чуе Алвата какви пак си ги мечтаете по повод края на света и ще каже: Аз нали ви казвам, че в този форум само пияници се навъртат?! :grin:

Редактирано от DendroaspisP
  • Потребител
Публикува

Сашо - взимаш три кила първокачетвена шунка, суджуци, две дамаджани червено и две бяло вина, ракия от някой дядо печен селски, 10 кила зелев сок за заранта, сиренце и лук за следващия ден и една булка - може и твоята, може и друга....

....и ми се обаждаш да идвам на гости :tooth:

• Глобален Модератор
Публикува

Не разбрах що му е булката? Да го подяжда ли? Или просто...за компания ;).

Ми наборе, на млад човек ми изглежда, може пък и да му трябва... Пък и краят на света е, какво друго да прави човек?

• Потребител
Публикува

Не разбрах що му е булката? Да го подяжда ли? Или просто...за компания ;).

Има решение и този последен проблем преди края. Ще си намери някоя булка, която е хем дашна, хем злояда.

• Глобален Модератор
Публикува
но не е като да трябва да вярваме на НАСА, след като се знае какви са лъжци.

Точно така пич, от НАСА са лъжци, от БАН са лъжци и всички учени са лъжци и вече са в бункерите. Само тия с теориите за края на света от х-нет, форума на НГ и тн. ги разбират нещата, продължавай да им вярваш и далече ше стигнеш.

• Глобален Модератор
Публикува

Това ми напомня, че и ние като част от световната научна конспирация трябва да сме вече по бункерите. Как върви презапасяването с водка, че не искам след половин година да изпадна в остър алкохолен глад.

• Потребител
Публикува (edited)

Ей, да ви чуе Алвата какви пак си ги мечтаете по повод края на света и ще каже: Аз нали ви казвам, че в този форум само пияници се навъртат?! :grin:

виждам аз накъде отиват нещата. хора, имаме работа да вършим - темата за македония и коминтерна стои отворена. До края на света тоя въпрос трябва да го решим, че ми трябва за нова година, като ида там. Редактирано от alvassareiro
  • Потребител
Публикува

Това ми напомня, че и ние като част от световната научна конспирация трябва да сме вече по бункерите. Как върви презапасяването с водка, че не искам след половин година да изпадна в остър алкохолен глад.

Ако си здрав алкохолик няма да изтраеш толкова дълго. Но ако имаш вода, захар и мая за хляб ще се спасиш.

В осро положение с цигари и алкохол всичко можеш да постигнеш като основна валута....

:-D

• Глобален Модератор
Публикува

Точно така пич, от НАСА са лъжци, от БАН са лъжци и всички учени са лъжци и вече са в бункерите. Само тия с теориите за края на света от х-нет, форума на НГ и тн. ги разбират нещата, продължавай да им вярваш и далече ше стигнеш.

Най-после в темата да се появи едно здравомислещо мнение!

. . .

Он свето че свръши, а вие само еденье, пиенье и иб***нье мислите! Срамота!

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!