Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

До преди десетина години се борехме с дистреса с майтапи, карикатури, песни -"Ах, мили мои партии любими!", но сега май вече сме се предали - "не пей ми се, не смей ми се".

• Потребител
Публикува

А, защо. То ще си е съвсем работещо. Въпросът е какво точно ще прави и в каква посока ще работи.

Освен това, види се, че на някои хора ще се лъсне истинската същност.

То не лъсна ли вече та чак избоде дзъркелите?

• Потребител
Публикува

Не знам, но става все по-абсурдно. Все си мисля, че не може по-зле, но българската действителност винаги ме опровергава!

• Глобален Модератор
Публикува

То не лъсна ли вече та чак избоде дзъркелите?

Докато на някои от българите нещо им светне, останалите ще са вече заслепени.

Не знам, но става все по-абсурдно. Все си мисля, че не може по-зле, но българската действителност винаги ме опровергава!

Абе то - да каже човек, криза като криза политическа - ще мине и ще замине даже правителство не ни трябва.. Ама има и тежка криза на институционалността и на авторитета на институциите. А тука вече може да изскочи голям голям проблем...

Тия дето така нажежиха нещата.......

• Потребител
Публикува

Ама има и тежка криза на институционалността и на авторитета на институциите...

Говори се за криза на "институционалността и на авторитета на институциите".

Това в същината си според мен не е криза, а процес, който бавно и методично ерозира държавността и светските устои... .

• Глобален Модератор
Публикува

Що пък светските?

Ся да ви кажа една прогноза:

1. Позитивните новини ще зачестят.

2. Протести повече няма да има.

3. Ще се наложи "спасяване на държавата" с експертно правителство, подкрепяно с чести анонимни гласувания.

• Потребител
Публикува (edited)

Оцеляхме и тоя път, въпреки терора който ни наложиха политиците, медиите и Барбареков.

За света изборите в Б-я бяха нещо, което се случи в деня в който сър Алекс за последен път изведе отбора си на Олд Трафорд.

Редактирано от rumcaiz
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

Ми какво да са за света избори в политико-икономическа структура с население от 7.5 милиона човека и пренебрежим БВП? Впрочем не е толкова пренебрежим. Банките са пълни с пари, а политическата тъкан е силно нарушена. Ще рече, може и да няма кой да ги опази тези пари от едни или други мераци....

Редактирано от КГ125
  • Потребител
Публикува

В България няма как, да има различен вид протести от мирните. Просто всеки говори - но никой не действа. За съжаление сме мижитурки.

• Глобален Модератор
Публикува

Нее, повече протести няма да има :)

Може да има 10 човека събрани за нещо, но повече протести няма да има. Бас.

• Потребител
Публикува

Нее, повече протести няма да има

Може да има 10 човека събрани за нещо, но повече протести няма да има. Бас.

Прав си. Така наречените протести бяха дирижирани.Няма ли на улицата поне стотина сътрудници, облечени като редови граждани, българина няма да се престраши да излезе и да "протестира"...

• Глобален Модератор
Публикува

Мхм.

Българинът все чака Господ да се кандидатира и докато го чака все получава тройни коалиции. Поздрави, както казва един колега.

• Глобален Модератор
Публикува

Е, оцеляхме и в тази изборна кампания. "Пролет пукна, ние - не!", както се пее в една песен...

• 3 седмици по-късно...
  • Потребител
Публикува

Нещата ще станат много тежки след няколко месеца като отново вдигнат тоците и сметките :) БСП не трябва да се радват за това че "спечелиха" управлението :)

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!