Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Нищо против с допитването за тази тема. Специално на мене ми е все тая, щото отдавна я прескачам, вече се ориентирах в сексуалните наклонности на доста хора :grin: Ако се допусне прецедент за гласуване дали дадена тема да се затваря или не, това трябва да продължи и занапред. и за други теми.

• Upvote 1
  • Мнения 71
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

:) Да, това беше другото което исках да проверя. Дали при изрично изискване за постове само с "да" или "не" ще се получи, или пак ще се стигне до дълги дискусии. Поне да бяха за наука.

Не е безсмислено. Както съм написал в пост към Митака. Модератора прави това което смята за добре и не е нужно да се съобразява с мнението на потребителите. Но те от своя страна могат да изказват мнения и да искат от модератора действие, независимо дали той ще го направи.

именно. Благодарности, че искаш позволението ми. :)

За мен има смисъл да се разбере мнението на потребителите за "безценната" ти тема. Благодаря на Гравити, че реши да разнищи този въпрос :) . Виждам, че не само аз съм против нея, което ме радва. :harhar:

Не знам кое й е "безценното" на темата ми /тема като тема/, но щом от две година кипи дискусия в нея, значи хората се интересуват живо от въпроса. Това че ти поради разни свои лични предразсъдъци беше от самото начало против нея и доста допринесе за оспамването й, си е лично твой проблем. Така че дишай спокойно, след десетина дни собственоръчно ще я затворя, за да не би наличието й на първа страница да смущава виртуалния ти покой ;)

Редактирано от Last roman
  • Потребител
Публикува

Не случайно римляните се кланят на двуликия Янус, вместо да бъде затворена темата стана важна.

Нищо чудно тогава, че всяко мнение различно от нацизъм, расизъм и подобни се счита за спам.

• Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Н.

Нищо чудно тогава, че всяко мнение различно от нацизъм, расизъм и подобни се счита за спам.

Няма такова нещо и не е имало.

• Upvote 1
  • Потребители
Публикува

Много лоши неща се радват на интерес, тъй че това определено не е аргумент за да се пускат подобни теми.

Тъй като гласуването няма особено значение, то не можах да разбера защо да се отговаря само с да и не?!? Което ще рече, че май трябва да се помисли и тази тема дали да остане.

По принцип не е желателно да има теми, в които да може да се дискутира еднопосочно. Пък някои нещо са си забранени независимо дали харесва на модераторите или не.

Не виждам и какво толкова ни информира темата - за словоизлиянията на някой, който е напълно неизвестен за повечето хора по света, на които изобщо не им пука какво е изръсил по който и да е въпрос. А и не виждам какво общо има темата с науката?!? Това си е чисто политическа тема - сиреч посветена е на това кой може и трябва да е във властта.

• Upvote 4
  • Потребител
Публикува

Темата е епична и следователно затварянето и се превръща в малка трилогия от типа на Властелина:) Анкети, допитвания, модераторски намеси(ще затворя, затварям, затворих)...Темата от самото начало е провокативна и води не към дискусия, а към злобни подмятания. Буковски е велик автор(Галахад тичай към библиотеката за среща с Чонкин веднага), но е изтърсил голяма глупост и това се превръща във форумна пандемия.

• Upvote 4
  • Потребител
Публикува

Темата е епична и следователно затварянето и се превръща в малка трилогия от типа на Властелина :) Анкети, допитвания, модераторски намеси(ще затворя, затварям, затворих)...Темата от самото начало е провокативна и води не към дискусия, а към злобни подмятания. Буковски е велик автор(Галахад тичай към библиотеката за среща с Чонкин веднага), но е изтърсил голяма глупост и това се превръща във форумна пандемия.

Поразителна точност! :goodpost:

• 3 седмици по-късно...
  • Потребител
Публикува (edited)

Тъй като св.Петър е ударил катанеца на "първоизточната" тема ще пиша тук, по-скоро ще цитирам по памет нещо, докато не е закатанчена и тази

Та: Девет от десет момчета харесват момичета с големи гърди, а едно на десет момчета харесва...останалите девет момчета. Всички страни, където са разрешени гей-сватбите изявиха готовност да нападнат Сирия. Педерастка работа, ще речеш или поредната световна сватба.

Редактирано от JImBeam
  • Upvote 1
  • 1 месец по късно...
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

Коя тема да се отвори?

Аз отивам сега да преподавам карате, така че ще модерирам каквото и да било след тренировката!

Редактирано от ISTORIK
  • Потребител
Публикува

Алва, що не си гледаш рождения ден, ами си се захванал да реанимираш тая утрепана тема?

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

тая тема докато не се реанимира и извади на светло, няма да мирясам.

Коя тема да се отвори?

Аз отивам сега да преподавам карате, така че ще модерирам каквото и да било след тренировката!

за Буковски. имам нови разработки по темата.

Редактирано от alvassareiro
  • Потребител
Публикува

Бедни ми Алвасарейро, докъде я докара - да търсиш защита от прото-византиец. Тъй става от много писане в Буковски-темата.

• Upvote 2
  • Глобален Модератор
Публикува

Сега - какво?

Нова тема ли ще отвориш или да отключваме старата?!

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Отключих я, но не знам колко дълго ще бъде отключена. Побързай да прехърлиш материалите си там!

Редактирано от ISTORIK
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!