Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

Според мен на финала ще блесне гения на Меси който ще донесе титла на Аржентина.А на всички фенове на германците трябва да припомня предишното световно първенство.Немците попиляха Аржентина на четвъртфинала и след това направиха много слаб полуфинал с Испания.Мисля си че историята ще се повтори.Съвсем друг въпрос е че ако това стане Аржентина ще бъде най икономичния световен шампион в историята.

• Глобален Модератор
Публикува

Една птичка /Меси/ пролет не прави. Швабите с добре смазаната си машина за голове ще отвеят и тези фигуранти.

• Потребител
Публикува

Винаги съм имал симпатия към холандците, но в последните си два мача напълно ме разочароваха. Пълна безидейност и безсилие. Еднотипни опити за пробиви от страна на Робен и/или опит да се търси в дълбочина Ван Перси , останалото - тъпчене на място и мачкане на топката. Този път и "геният" Гаал изтрещя тотално - извади преди дузпите Перси, и прати защитник да бие първата дузпа...

• Глобален Модератор
Публикува

Една птичка /Меси/ пролет не прави. Швабите с добре смазаната си машина за голове ще отвеят и тези фигуранти.

Агуеро,Игуаин,Ди Мария - това са футболисти от световна класа римлянино.А и има една мъдрост че големите финали се печелят от големите играчи.

• Глобален Модератор
Публикува

Именно затова Германия най-вероятно ще е следващият световен шампион.

• Глобален Модератор
Публикува

Испания бяха най-икономичния световен шампион. Не е само Меси в отбора, но ми се струва, че немците са с повече потенциал, повече опит и по-сплотен колектив, ако не направят някоя тъпотия шансът клони повече на тяхна страна.

• Глобален Модератор
Публикува

За потенциала не съм съгласен.Немците нямат суперзвезди като меси и Агуеро.моите уважения към Томас Мюлер но той просто още не е такъв.За мене шансовете са 55 на 45 в полза на Аржентина.

• Глобален Модератор
Публикува

Футбола все пак е отборна игра ;) 60 на 40 в полза на Германия според мен.

• Глобален Модератор
Публикува

Най жалкото е че блестящата треньорска кариера на Сколари завърши по този начин.Ако беше спечелил втора титла със "Селесао" щеше да бъде митологизиран като най добрия за всички времена.А сега всички спечелени купи /на клубно и на национално ниво/ ще отидат на боклука.Всеки ще помни това 1:7.

• Потребител
Публикува

Според мен в последно време световните първенства са все по-слаби.

Нито един от отборите не впечатли с нищо особено. Единственото запомнящо се е разгрома, който немците нанесоха на Бразилия. Но тази Бразилия сякаш е само бледа сянка на миналото бразилско величие. С тази игра приличаха повече на някой средняк от водещите европейски първенства.

Интересно ми е дали, ако Аржентина спечели титлата, ще си запази купата завинаги, както направиха бразилците през '70 с купата Жюл Риме.

• Потребител
Публикува

За да се опази Меси, трябват двама, това значи, че офанзивната мощ на бундестима ще бъде отслабена. Една птичка пролет не прави, но както каза Ресавски при Аржентина има цяло ято. За Германия важи същото, един мач световно не печели ;). Помните последния мач, а не помните мъката с/у Кот д'Ивоар, Алжир и даже Франция. Не че аржентинците бяха блестящи ;).

post-2130-0-63732800-1404984142_thumb.jp

• Потребител
Публикува

Имаше, имаше :). И гола беше след нарушение в атака, ама аре. Французите подходиха страхливо и си понесоха последствията. Гледахме само второто полувреме с Лорда, но тогава се видя, че с тънки сметки не става, още повече, когато си получил ранен гол. Немците можеха и втори да вкарат поне два пъти. Шурле ще стане голям футболист, очаквам го титуляр с/у сребърните ;).

Аз драма нямам, за Аржентина съм, ма ако бият швабите Европа ще има световен шампион в сърцето на Южна Америка!

• Потребител
Публикува (edited)

Според мен Аржентина ще победи на финала. Те са много добър отбор и не е само Меси важен в Аржентина. Предвиждам победа с един гол, може би 2:1. Също мисля, че Меси все още има шанс да стане голмайстор. Горките бразилци как приключиха пътя към купата...

Редактирано от The Wolf
  • Потребител
Публикува

Лалетата май ще се опитат да повторят "Седморката на Блейк" :happy:

• Глобален Модератор
Публикува

И това се очакваше :) но довечера ще настъпи часът на истината.

• Потребител
Публикува

Ми не съм разочарован! Можеше да не са фрицовете, а холанците например, ма и така е добре, европейски отбор печели на Маракана в Рио! Аржентина игра по-добре през първото полувреме определено. В началото от второто се държеше, но после се прибра. А после последваха откровенни тесли! Но си имаше и аванси, Нойер трябваше да бъде изгонен за това дето направи. И направи фал и боксира извън полето. Абе Лорде спомняш ли си, че ти казах, че Шурле е голям футболист и ще става по-голям! И се чудех защо не го пускат титуляр.

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Хохохо заклахме ги накрая латиносите. Дойчланд юбер алес!!!

:bounce8::clap::clap3::drinks_cheers::dance:

Нойер трябваше да бъде изгонен за това дето направи. И направи фал и боксира извън полето. Абе Лорде спомняш ли си, че ти казах, че Шурле е голям футболист и ще става по-голям! И се чудех защо не го пускат титуляр.

Съдята спести много повече картони на аржентинците, Швайнщайгер го убиха да го ритат в тоя мач, сега ще се прибере в Германия като от войната.

Шурле не го бях забелязал до момента, а наистина е огромен потенциал. Практически 1/4 финала и финала той им ги спечели.

Но определено велик триумф насред Маракана и напълно заслужен, това е което може да се каже.

Редактирано от Warlord
  • Потребител
Публикува

В продълженията да, но преди авантите бяха повече за германците, а и аржентинците си пропуснаха златни шансове.

• Глобален Модератор
Публикува

Дилма и Енгела в сублимния момент:

10388184_10154366160775529_4064623686726

• Глобален Модератор
Публикува

Аржентина сами са си виновни.бяха по добрия отбор в редовното време но си пропуснаха положенията.Картона на Нойер не беше червен а тъмночервен.Единствената аналогия с това безумие е балтията на Шумахер срешу Батистон през 1982 г.Нойер заслужава да бъде изхвърлен от футбола за една година.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!