Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 4 часа, *abi* said:

Впрочем какви бяха данните от онези тестове за остатъка от черепа в Русия? Оказа се женски? Има ли резон да се смята, че Хитлер е оцелял? 

И да е оцелял голяма работа. Това с нищо не порменя нещата. Аз пък се не разбирам  какво толкова се чудиш на поредната  холивудска простотия, целяща единствено събирането на повече зрители. В крайна сметка целта оправдава средствата.

• Мнения 62
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува
Преди 6 часа, Last roman said:

ЕС не е империя, а исторически погледнато е по-близо до нетрайните съюзчета от гръцки полиси. И от ВСВ е в колониална зависимост от САЩ /барабар с новите страни членки/.

Империя е, но не като Римската, а като индийската. Британска Индия също е била империя, но се е управлявала от вице-крал. Сегашният вице-крал на европейската империя е другарката Меркел.

• Потребител
Публикува
Преди 10 часа, Stefan Iv said:

Империя е, но не като Римската, а като индийската. Британска Индия също е била империя, но се е управлявала от вице-крал. Сегашният вице-крал на европейската империя е другарката Меркел.

Другарка е точно казано.Като гледам след всяка аудиенция(при Ниския , рус мъж с високите токчета) какви глупости говори и върши и като се има предвид местоработата на предишния вице-крал , ще да излезе прав Брадатия козел , че няма да е случайно , ако европейците решат да се присъединят към Метрополията и така тя да се разпростре от Атлантика до Владивосток.Поне в България кандидати за присъединяването има даже в излишък.

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Помня че имаше една подигравателна картинка със статистика за тематиките във филмите на Хистъри ченъл, която показваше нещо такова:

33% - Nazis

33% - Dooms day prophesies

33% - UFO-s

1% - Everything else that ever happened :)

Та така, това ги вълнува зрителите им явно, тъй че ще продължаваш и за в бъдеще да гледаш отвреме на време преследвачи на живия Хитлер ;) А защо международно разследване не се прави, вместо бабаитите от хистъри? Ами защото и в САЩ, а още по-добре и в СССР са знаели, че Хитлер е бил вече мъртъв. Вярно е че трупа е бил прекалено обгорен за да бъде разпознат, но цялата прислуга от бункера е била надлежно разпитана от КГБ спецовете, а те разпитват така, че ще си разкажеш и спомените от преди раждането, ако съществуват такива :) и отделно от това - въпросните нямат никаква полза да лъжат за случилото се, показанията им са взимани по отделно и съвпадат.

Общо взето се е случило това - чули са изстрела, влезли са в стаята, намерили са телата на Хитлер и Ева Браун, в това време са били поредната тревога за бомбардировки - изкарали са телата на двора заедно с останалите, преди да напуснат сградата и после въпросния двор е бил засипан с бомби.

Никъде, никакъв самолет не е чакал. Съмнявам се, че през май 45-а летището в Берлин въобще е функционирало. И никакъв шанс тоя самолет да прелети от Берлин до Испания през цялата контролирана от съюзниците територия без никой да го забележи.

Редактирано от Warlord
  • Модератор Военно дело
Публикува

Прав си, не е функционирало. Правят опити да разчистят един от булевардите, за да могат да кацат/излитат малки свързочни самолети. Мислели са да го ползват за евакуация на най важните хора. Доколкото съм чел, нито един самолет не е излетял оттам, тъй като Хитлер забранява евакуацията.

• Потребител
Публикува

Според най-невероятните ловци на глави от Темпелхоф на 21/04 са излетели 8 самолета, а последното публично появяване било на 20-ти. Твърди се, че бягството е станало в тези дни. :058::058::058:

Мога да се басирам, че добре са си подготвили поне тази част от тезата, като проверима. 

За руснаците съм сигурна, че са знаели, че е умрял, но ако това за тези разсекретени документи (700 страници) е вярно или американците не са били напълно сигурни или пак са разигравали някакъв фарс на тайните служби, свързан с Ледената епоха.

Не съм проверявала нито един от "фактите" на тезата им, освен за обектите в Мисионес (дадох линки), от исторически интерес. Там наиситина се провеждат официални археологически разкопки. Е, естествено докато не се появи Рамбо две от постройките бяха с неясно предназначение. Обаче Рамбо се покатери тук, позяпа там и установи, че две от постойките са с цел воден резервоар и генератор за ток! :bash::bash::bash: Археолозите бяха показани в лицеви кадър на безкрайно учудване от собствената си недосетливост и благовение пред гения на америкоските рейнджъри. На риплей сигурно щях да открия, че посланието на изражението казва нещо съвсем друго, но нека на се заяжадам с военните чак пък толкова...

После ми се чудите защо не мога да се отърся от усещането за целеви реверанс на риалитито към нечии свръхспособности...

• Потребител
Публикува
Преди 19 часа, Stefan Iv said:

И да е оцелял голяма работа.  Аз пък се не разбирам  какво толкова се чудиш на поредната  холивудска простотия, целяща единствено събирането на повече зрители. В крайна сметка целта оправдава средствата.

Принципно да, не е голяма работа от една гледна точка, която споделям. 

От друга е, защото темата е крайно чувствителна за някои хора включително и за мен. Не мисля, че Мосад (и поне няколко милиона евреи) ще останат доволни ако са пропуснали такава незначителна подробност като Хитлер плацикащ се във ваната на някоя аржентинска вила..."Целта оправдава средствата" не винаги е вярно по същество. 

В цялата псевдохистъри-патаклама мога да оценявам само усилията на Мосад, защото ако не друг, то те определено е нямало да се оставят да бъдат лъгани от някакви руснаци и  измамници-свидетели в лова на глави. Поне така мисля. 

• Потребител
Публикува
Преди 55 минъти, *abi* said:

Принципно да, не е голяма работа от една гледна точка, която споделям. 

От друга е, защото темата е крайно чувствителна за някои хора включително и за мен. Не мисля, че Мосад (и поне няколко милиона евреи) ще останат доволни ако са пропуснали такава незначителна подробност като Хитлер плацикащ се във ваната на някоя аржентинска вила..."Целта оправдава средствата" не винаги е вярно по същество. 

В цялата псевдохистъри-патаклама мога да оценявам само усилията на Мосад, защото ако не друг, то те определено е нямало да се оставят да бъдат лъгани от някакви руснаци и  измамници-свидетели в лова на глави. Поне така мисля. 

"Целта оправдава средтвата" е вечен принция и много верен. Ако действително искаш да постигнеш целта, не трябва да се замисляш за средствата. Съвсем друг е въпросът дали целта си струва средствата.  Истината е че никой не се е занимавал сериозно да издирва т.нар. нацисти, защото не е имало никакъв смисъл от това. Те не са представлявали заплаха за когото и да е било. Защо да хварляш пари, за да заловиш някого, от който нямаш никаква полза. Много добър пример как целта не си заслужава средствата. Общо взето който е изгорял по време на големия лов на вешици през 1945-46 изгорял, останалите или минават на служба, я на руснаци, я на американци, я на ФРГ, я на ГДР, или бягат в Южна Америка, където си отиват от този свят по естествени причини мирно и кротко. Легендите около МОСАД или центъра Визентал са многобройни. Истината е че залавят един единствен Айхман, заслугата за което си е изцяло негова. Той наляво и надясно е разказвал кой е. Сигурно е бил превъртял.

• Потребител
Публикува

Вярно е, че легендите са много. Повечето неща съм ги забравила. 

Но до колкото си спомням организациите не са търсили "официално" Хитлер. 

На мен ми е пределно ясна митологията около Елвис е жив, даже вече не ми е забавна.

Демонстрациите на превъзходство "ние, не някой друг, сме тези, които ще ви го донесем на тепсия" са тези, които ме впечатляват.

И това е чиста пропаганда  - можем да направим това, което никой друг не е в състояние да направи. "Тунел" (тунелът изобщо не го видяхме, но както и да е) до летището ние го открихме, подводницата ние ще я открием, нашата техника е най-добрата, нашите ловци са най-гениалните, нашите момчета са най-добрите, никой освен нас не се е сетил...Контекстът изобщо не е невинен.  Явно имат голяма нужда да поддържат духа жив било то и чрез откровени глупости. 

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 5 часа, *abi* said:

Според най-невероятните ловци на глави от Темпелхоф на 21/04 са излетели 8 самолета, а последното публично появяване било на 20-ти. Твърди се, че бягството е станало в тези дни.

Е всички приближени + прислуга пък са били свидетели, че и на 29-и и 30-и април фюрера и Ева са били в бункера (на първата дата са се оженили, пред свидетели Гьобелс и Борман, а на втората са се самоубили - свидетели - прислужниците, които предварително са били инструктирани след това да ги изкарат и изгорят на двора).

А спец търсачите на Хистъри са доста забавни :) явно романтични души го раздават - откриватели, детективи, приключенци, по следите на най-големия злодей, пишат история един вид ;)

• Потребител
Публикува
Преди 55 минъти, Warlord said:

пишат история един вид ;)

;) мдааа...

ако утре открият подводницата ще ме трогнат съвсем!

• Потребител
Публикува (edited)

Прехвалената Подводница на Хитлер се оказа някаква купчина железни греди. Рамбо почти плачеше и сподели, че откритието било "ритник в корема".

За разлика от него бях очарована от металните артефакти!  :) 

Докато половината свят се чуди как да закрепи полжението с ресусрсите, някакви идоити харчат средства на "ритник в корем", за да подхранват Вездесъщата Простотия. Може би е крайно време да освен за Планетата да помислим и какво ще правим със зарядните на Глупостта, защото страничните ѝ ефекти дори от екологична гледна точка никак не са за подценяване. 

Редактирано от *abi*

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!