Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Препръчано мнение

Публикувано

Напусна официално този свят.Щели да го кремират.Според мен си беше отишъл преди години, но сега му подпечатаха пътния лист.

Продукт на междуелитарски борби в САЩ, но все пак символ на Революцията !, Лека му пръст ! 

Да живее Революцията !

Публикувано

Както казах той е лице на безсмъртната Революция. Тя не е еднолика, дали за едно достойно съществуване, дали за по добър свят, ил за справедливост , равенство и мир, тя е 2 и 200. Не сме  малко  революционерите , но сме много под необходимата маса.

Фидел би се радвал , да ви говоря сега за една от многобройните визии за неговата революция. Какъвто и да беше от мои доверени знам, той беше запознат с нашето дело и принципно го подкрепяше.Желаехме да променим света, още го желаем, не сме се отказали и действаме подмолно както си знаем.

Той би подкрепил, та дори и говорил за това , хора , повечето тук които се интересуват активно за Света и неговата машинария, интересуват, обсъждат , а някои правят наука. Би ви попитал как вие, такива будни хора , давате степен съгласие и активно/ пасивно съдействие към този глобален Ред , който е явна пречка по пътя на вашите търсения, страсти на изследователи, откриватели , любознателни деца на Света. Защо , търсенията не ви ли дадоха отговор към какъв път да насочите себе си , животът е един , ако се успите пропускате големият купон :), да поиграем !

• Потребител
Публикувано
Преди 20 часа, laplandetza said:

Както казах той е лице на безсмъртната Революция. Тя не е еднолика, дали за едно достойно съществуване, дали за по добър свят, ил за справедливост , равенство и мир, тя е 2 и 200. Не сме  малко  революционерите , но сме много под необходимата маса.

Фидел би се радвал , да ви говоря сега за една от многобройните визии за неговата революция. Какъвто и да беше от мои доверени знам, той беше запознат с нашето дело и принципно го подкрепяше.Желаехме да променим света, още го желаем, не сме се отказали и действаме подмолно както си знаем.

Той би подкрепил, та дори и говорил за това , хора , повечето тук които се интересуват активно за Света и неговата машинария, интересуват, обсъждат , а някои правят наука. Би ви попитал как вие, такива будни хора , давате степен съгласие и активно/ пасивно съдействие към този глобален Ред , който е явна пречка по пътя на вашите търсения, страсти на изследователи, откриватели , любознателни деца на Света. Защо , търсенията не ви ли дадоха отговор към какъв път да насочите себе си , животът е един , ако се успите пропускате големият купон :), да поиграем !

Що ли ми се струва , че тоя NWO дали е на Илюминатите-Рептилии или на Просветлените Умове на Шамбала - Атлантида , резултатите са все плачевни.

Байгън от социален инженеринг и революции , дваж пъти байгън от социални инженери и революционери.

Публикувано

Еех, каквото и да става , възходи и падения в пътя из материя на човечеството , в просветените и неспокойните умове винаги има по един буден или заспал Революционер.:). Задачата на братята е да го събудим.........................

On 26.11.2016 г. at 15:08, Joro-01 said:

Ти агент ли си бре?... Що не емигрира в Северна Корея или Русия? Па и в Куба да беше отишъл.. 

В известен смисъл. Преди време ви питах , знаете ли какво е старото значение на Деца на Слънцето, в такъв смисъл съм дете, агент, на слънцето , безсмъртното острие , живо в поколенията през хилядолетията..............................хахаха:)

Да поговорим. Винаги съм бил свободен човек, не съм принадлежал към неща които пречат на съзнанието, не съм притежавал собственост, пари, но съм разполагал и ръководел ресурси, не съм имал само едно семейство, не съм имал любимо дете, всички са ми любими , както и всички жени с които съм бил. Познавал съм много хора, добри , нормални, лоши , зли. Научен съм да се радвам на живота, да го усещам, да подушвам началото му, да виждам и края му. Ял съм мед, пил съм кръв, бил съм ангел, бил съм и самият дявол. Дарявал съм живот, разплащал съм и със смърт. Видях всичко, което може да види един войник, баща , учител, дете, болен и умиращ.Аз съм завършил , дадох  и взех повече от колкото един нормален човек. Поради това имам силата да ви кажа , отделете повече време за усещането, помисляйте върху подробностите, детайлите на съдбата си радвайте се  на доброто и лошото при вас, играйте си смело ролите и се наслаждавайте, забавлявайте се, живота е дар и е неразумно да не го консумирате до капка.Но пък, защо и вие не му дадете нещо живо, енергично, разчистете пътя пред неговото течение, нека върви на където се е запътил, красиво ваейки из Материя, отстранете неподходящите хора от пробивната му вълна, да си проправя път през полето на земни и неземни  <страни> . ..................Това е Революция......., няма форма, няма лице....................пътят......................., дайте му свобода !:)

• Потребител
Публикувано

Пукна един диктатор, та се смряска.Трупът му още дълго ще усмърдява острова.

Съмнява ме че диктаторския режим ще се запази.Има още да теглят и страдат кубинците.

• Потребител
Публикувано

Фидел отдавна не управлява. Още преди години с напредване на възрастта и влошеното си здравословно състояние той се оттегли от властта. Аз лично нямам никаква информация какво точно се случва в Куба.

Публикувано

Нищо хубаво не се случва в Куба. Това знам. Ще е от време на време, кога кампанийно , кога за запълване , тема в пропагандата и информационното замърсяване на режимите в развития свят.Години още.

• Глобален Модератор
Публикувано

От около 10 години брат му Раул е на власт. А самият Фидел - то е ясно - се залежа и накрая - предаде Богу дух. 

• Потребител
Публикувано

Фидел Кастро в България. И тримата от тези снимки Фидел Кастро, Добри Джуров и Тодор Живков са вече в по добрия свят. Нека Бог се смили над душите им. Амин!

1894.jpg

2647.jpg

• Потребители
Публикувано

s2018.gif

Слаб му огън под казана.

Корнелия да вземе да спонсорира Данчето Христова да иде да му пее на погребението. Че на нея горката един високопоставен фен й беше останал и той взе че умря.

• Потребител
Публикувано

Прочее Фидел май никога не е бил комунист. Тогавашната американска власт буквално зорлян го натика в съветските ръце. Истинския комунист е брат му Раул. Слушал съм, че Раул даже след като вземат властта е криел от брат си своите комунистически тежнения.

Публикувано
Преди 3 часа, Frujin Assen said:

Прочее Фидел май никога не е бил комунист. Тогавашната американска власт буквално зорлян го натика в съветските ръце. Истинския комунист е брат му Раул. Слушал съм, че Раул даже след като вземат властта е криел от брат си своите комунистически тежнения.

Не е комунист , но е бил  за по социален ред. Мислил е , че ще играе със щатите, нали от техни крила е получавал помощ. Поради вътрешните им войнички , игри , бъдещето му е завило към познатия ни курс.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.