Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 27 минути, Atom said:

Отделно има топоними, за които никой не може да ти каже как и от къде са дошли. Ти ми кажи например какво означават и от кой език идват Смедерево, Моровиск, Висиск, и Бродариск. Това са имeна фиксирани в Грамотата на Василий II относно правата на Охридската архиепископия. До тогава ги няма в нито иден източник. Т.е. те са нови (възникнали след славянските нашествия), но не са славянски. 

Астерикс, Обеликс?:ag:

• ХаХа 1
  • Мнения 304
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Ето една странична тема за размисъл... Математици и/или физици - "историци" и "астролози - хронолози"

http://starove.ru/izbran/novaya-hronologiya-fomenko-i-nosovskogo-razoblachenie-ot-ran/

Редактирано от ISTORIK
  • Глобален Модератор
Публикува

като заговорихме за физици, ето например, щом човекът се изявява на това поприще, нека си представи че е срещнал поредния гаражен гений, който му обяснява колко е невярна теорията на относителността на Анщайн, пробутвайки собствена алтернативка, пълна с логически грешки и нагаждания. Така може би ще разбере как изглеждат автохтонците в очите на представителите на 'традиционната наука', която много добре знаем че обслужва чужди имперски интереси и се е продала на дявола :animatedwink:

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува

и тъй като тази дискусия малко или много почва да се дублира с темата на Фружин в алтернативния раздел, за да избегна нарояването на квазитемички, затварям тази и моля участниците да продължат спаменето си тук:

• Харесва ми! 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!