Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Модератор Военно дело
Публикува (edited)

По идея на ИСТОРИК създавам тема за чат. Ако админите не са против, тук може да чатим на общи теми. Дето му викат братята американци флейм. 

Редактирано от ISTORIK
  • Глобален Модератор
Публикува

Хм, като ще се чати уж, поне тази тема да се направи невидима за нелогнали се потребители и за читатели без регистрация.

• Модератор Военно дело
Публикува

Добра идея.

Аз да си споделя най голямата мъка. Повреди ми се дъното на компа. Трябваше да карам 1 седмица само с телефона. Сега обаче пак съм на линия с ново дъно, процесор и рам и смятам още от днес да се заема сериозно с войната в Сирия. 

• Администратор
Публикува

Целият раздел е видим само за регистрирани потребители и тук не се отчитат мнения, така че никой не може да си трупа бройки в писане на глупости.

• Глобален Модератор
Публикува

Запалени сме по шахмата. Ама вече няма възможност да играем шахмат в сайта (имаше платформа за шахмат), та сега може да се играе само кореспондентен шахмат в някоя тема, специално отворена за целта, в която всеки от двамата играещи да обявява своя ход. 

• Модератор Военно дело
Публикува (edited)
1 hour ago, Р. Теодосиев said:

Доста сме от София, но по игрите освен @Warlord тук не знам да има запалени ?

Аз, по линейдж 2, стана вече 10 години, откак почти всяка вечер играя. Нямам никакви успехи, и никакви цели- най приятно е общуването с хората.

Редактирано от Frujin Assen
  • Администратор
Публикува
Преди 9 часа, ramus said:

А има ли запалени форумци за пътувания в планински маршрути, харесващи пътуването към различни места, дори и хора които да са водачи, катерачи, спасители, алпинисти, пещерняци...? Може би не съм прочел предишни други раздели - но видях само събиранията в кръчма и на организираните "срещи на науката". А други "пътни мероприятия", с организирано посещение на договорени места, имало ли е досега?

• Потребител
Публикува
On ‎29‎.‎4‎.‎2018‎ г. at 9:12, Димитър Йорданов said:

2. Сред вас има ли запалени по игрите ?

Моя милост. Преди и доста ираех онлайн, но напоследък не съм влизал. Последно играех "Call of Duty ww2", но мултиплеър картите нещо не ми харесаха и се отказах. Сега си купих "Far Cry 5" и за момента започва много увлекателно.

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Amazonski said:

Моя милост. Преди и доста ираех онлайн, но напоследък не съм влизал. Последно играех "Call of Duty ww2", но мултиплеър картите нещо не ми харесаха и се отказах. Сега си купих "Far Cry 5" и за момента започва много увлекателно.

Големи войни има във виртуалният свят... И не всичките са игри....

Имам колега ежедневно играе нещо като белият тигър, с точки и бонуси си е купил най-най-моделът германски танк за времето така въоръжен, че бие всичко руско срещу него. Интересно, че няколко танка са се съюзили, един хърватин, поляк и украинец и ловуват СССР танкове. Направо е като дрогиран когато ми разказва –хем е на 44 години- навремето е бил първа линия десант парашутист, снайперист/или как се казват тези които трябва да очистят стражата или офицерите на противника/връща се в чудесните 60, 70 години....

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Amazonski said:

Аз около 2 години играх много редовно Drakensang online. Спрях я ( вероятно временно ) около нова година. Преди време към 4-5 години се бях закрастил с "Хановете" още от момента когато се разработваше и вървяха първите тестове. Тя беше първата БГ онлайн игра, ако не греша.

Преди 19 часа, ramus said:

А има ли запалени форумци за пътувания в планински маршрути, харесващи пътуването към различни места, дори и хора които да са водачи, катерачи, спасители, алпинисти, пещерняци...? Може би не съм прочел предишни други раздели - но видях само събиранията в кръчма и на организираните "срещи на науката". А други "пътни мероприятия", с организирано посещение на договорени места, имало ли е досега?

Това би било много интересно, ако се организира. Преди време покрай пътуванията на автостоп доста често се срещахме и с планинари по хижите и пътищата. Понякога сме зарязвали и стопа за да се насладим на красиви кътчета из Пирин, Родопи или Стара Планина.
Ако към края на лятото или следващата година има някаква организация свързана с подобни разходки или преходи по няколко дни с удоволствие бих се включил, ако позволява времето ми.

• Администратор
Публикува

Оказа се доста полезна тази тема и от нея вече имаме 2 отделни:

Отделих всички мнения на Скуби и Жоро в една тема, за да може да е полезна на някой друг, ако търси подобна информация:

И всички мнения свързани с пътуването също ги отделих в тази тема, където предлагам да се организираме и да направим нещо заедно това лято.

• Потребители
Публикува
On 29.04.2018 г. at 18:30, ISTORIK said:

Запалени сме по шахмата. Ама вече няма възможност да играем шахмат в сайта (имаше платформа за шахмат), та сега може да се играе само кореспондентен шахмат в някоя тема, специално отворена за целта, в която всеки от двамата играещи да обявява своя ход. 

На този линк една великолепна платформа за игра на шах онлайн, можете да играете срещу компютъра си на различни нива без регистрация, и срещу реални партньори, пак на различни нива, след бърза и лесна регистрация. Нивата в турнирите на живо са от такова за малко дете до Гари Каспаров, който също играе на платформата.

https://www.chess.com/live

• Потребител
Публикува

Днес беше 1-ви Май. Ден на работещите....

Всичко мина в ред....Само тоалетните бяха затворени....

• Потребител
Публикува
Преди 39 минути, Skubi said:

Днес беше 1-ви Май. Ден на работещите....

Всичко мина в ред....Само тоалетните бяха затворени....

Ех спомних си като дете как се радвах на празниците ....

2722011183.jpg

• Потребител
Публикува

garbsa_web.jpg

В работническо - фермерска Австрия и днеска 1 МАЙ е празник на трудовите хора , счупили оковите на експлоататорите ! 

Интересно , има ли и други такива работническо селски страни както Австрия където в герба са Сърпът и Чукът и счупените окови на Пролетариата ?

• 9 месеца по късно...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!