Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Администратор
Публикува

Да и аз го забелязах, това се случва заради зловредно натоварване на https://shop.chitatel.net/ който е на същия сървър с форума ;)

Като минат празниците и конкуренцията се успокои ще е по-добре :D

Опитваме се да го предотвратим, че преди няколко дни сървъра съвсем сдаде багажа за няколко минути, но бях онлайн и рестартирах сървъра и всичко тръгна добре.

Днес ще видим как се държи - всеки, които има проблем нека пише.

• Мнения 138
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• 4 седмици по-късно...
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

Забелязах нещо неприятно. Във личния профил се е запазила историята на коментарите само от 20-ти декември насам, всичко друго липсва. Така ли ще бъдее или операцията по прехвърлянето още не е завършена?

Редактирано от scaner
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, scaner said:

Забелязах нещо неприятно. Във личния профил се е запазила историята на коментарите само от 20-ти декември насам, всичко друго липсва. Така ли ще бъдее или операцията по прехвърлянето още не е завършена?

И при мен така!!

• Администратор
Публикува

Няма прехвърляне на форума, а само временно спиране.

Спрях форума за 10 дни поради технически проблеми, които нямат нищо общо с базата данни и не би трябвало да има нещо общо с историята на профила. Очевидно след пуснането му отново (на 20 декември) се е ресетнал и историята преди това не е запазена.

Ще го погледна защо е така ;)

• Потребител
Публикува

Така бавен ли ще е за напред. С изкачващи реклами и всякакви антинаучни предложения.

На телефон се скрива целият форум от изкачаща реклама. Налага се да се спре и върне назад и повторен опит, за да може да зареди съдържание. Заради забавяния се натискат и нежелани бутони. Въпреки, че съм с мощно устройство.

От всички посещавани форуми, този е, най-тежкия. 

• Потребител
Публикува
Преди 7 минути, miroki said:

Така бавен ли ще е за напред. С изкачващи реклами и всякакви антинаучни предложения.

На телефон се скрива целият форум от изкачаща реклама. Налага се да се спре и върне назад и повторен опит, за да може да зареди съдържание. Заради забавяния се натискат и нежелани бутони. Въпреки, че съм с мощно устройство.

От всички посещавани форуми, този е, най-тежкия. 

Сложи си блокери. При мен няма проблеми с рекламите.

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Dobri_I said:

Сложи си блокери. При мен няма проблеми с рекламите.

А, това падащото отгоре с А1 нямате ли го? Което се показва при всеки клик.

И докато го скриеш, натискаш нещо друго.

Имам някакви блокери. Но рекламата при първо отваряне на мнение скрива всичко. И тя е само тук. Дори Замунда няма такава. Само връщане назад я скрива.

• Потребител
Публикува
Преди 11 часа, miroki said:

А, това падащото отгоре с А1 нямате ли го? Което се показва при всеки клик.

И докато го скриеш, натискаш нещо друго.

Имам някакви блокери. Но рекламата при първо отваряне на мнение скрива всичко. И тя е само тук. Дори Замунда няма такава. Само връщане назад я скрива.

Не. Никакви реклами при отварянето нито от телефона, нито от лаптопа (от лаптопа понякога отварянето е по-бавно отколкото на другите сайтове - около секунда зарежда). Проверите кои блокери са най-ефикасни за браузара Ви и  ги инсталирайте.

На телефона ползвам Самсунг браузар със следните блокери - Адблок фаст, Адблок за Самсунг, Адлбок блюс за Самсунг и Адклеар Контент.

• Администратор
Публикува

Няма да толкова бавен форума, това е временно.

Рекламите са от Google Ads и се показват по интереси на потребителя, на мен ми излизат реклами на различни софтуери, а на тем на A1 защото си влязал в сайта им и от там те таргетира.

• 3 седмици по-късно...
  • Глобален Модератор
Публикува

Последните дни пак забелязвам необосновано забавяне, понякога завършва и с 503. Тоест държи се сходно с положението преди декемврийското спиране, поне при мене.

А историята в профила се е ограничила само до последната седмица. И явно е някакъв бъг, тук-там се срещат по един-два доста по-стари коментара.

• 2 седмици по-късно...
  • Потребител
Публикува

Мммммм дааааааа. Няколко дена нямаше достъп, даже и имейл адресите бяха недостъпни....Сега пък известията не може да се отваря.....😣😫😖😭

• Потребител
Публикува
Just now, Skubi said:

Мммммм дааааааа. Няколко дена нямаше достъп, даже и имейл адресите бяха недостъпни....Сега пък известията не може да се отваря.....😣😫😖😭

Май някой е хакнал форума...

• Потребител
Публикува
Преди 32 минути, Last roman said:

търсачката обаче никаква я няма...

Аз през Гугъл намирам нужното от Форум наука.

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 8 часа, Р. Теодосиев said:

Никой не е хакнал форума - имахме лек проблем и го решихме :)

Точно бях заподозрял жената.Искрено е щастлива когато форума не работи.

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

Точно бях заподозрял жената.Искрено е щастлива когато форума не работи.

Изобщо не трябва да се съмняваш,тя прави нещо, само разбери какво?:ag: Моята е същата,според мен прави нещо ,заплашена е с наказание 1 месец без магазини,ще видим дали има полза.

• Потребител
Публикува

Абе при вас хич ли няма сериали, Есмералди, Кончити, турски, коломбийски, бразилски, мексикански.....Тук следобед се звъртяват поне 2р па ако е пропуснала нещо на лаптопа и изтеглям още и така трае от 15 до 20 чса минимум.....🤣  

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, bulgaroid said:

Изобщо не трябва да се съмняваш,тя прави нещо, само разбери какво?:ag: Моята е същата,според мен прави нещо ,заплашена е с наказание 1 месец без магазини,ще видим дали има полза.

ДАЙ ПО ДОБРЕ ДА ГИ УВОЛНЯВАМЕ

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

ДАЙ ПО ДОБРЕ ДА ГИ УВОЛНЯВАМЕ

Така е,за смяна е, аз си пазя фактурата, поради натрупания пробег ще се огледам за по-нов модел, а този рекламация.:ag: 

• Потребител
Публикува

да не отговарям нова тема ще пиша в тази тука. защо не мога да си видя темите като щракна да ми покаже темите от мене, давам от самото начало. 

• 2 седмици по-късно...
  • Администратор
Публикува
On 8.02.2020 г. at 2:12, amigdal said:

да не отговарям нова тема ще пиша в тази тука. защо не мога да си видя темите като щракна да ми покаже темите от мене, давам от самото начало. 

Няма нужда да отваряш нова тема имаме си такава :)

Може да разгледаш всичките си теми като влезеш в своя профил или в профила на друг потребител и има в дясно бутон "Разгледай неговата активност" или "Виж моята активност" и от там даваш "Теми" от менюто в ляво и разглеждаш всички свои или чужбите теми.

В твоя случей ето директен линк към всички твои теми: https://www.forumnauka.bg/profile/25569-amigdal/content/?type=forums_topic&change_section=1

• 3 месеца по късно...
  • Глобален Модератор
Публикува

Съвсем случайнно забелязах един много странен проблем...

Реших да пиша нещо във "Фън тема".

Преглеждам форумите и подфорумите, не я намирам.

Обаче около пет часа преди това бях писал там. Така че по-внимателно преглеждам форумите и подфорумите, променени за този интервал. Пак не я намирам.

Тогава решавам да погледна в "Моята активност" за да намеря линка към нея. Няма я и там.

Спомням си потребители, които съвсем скоро бяха писали там, поглеждам в тяхната активност - няма я.

С търсенето по форума, след като знам как се казва, я намирам.

Докато се мотая по този проблем, пак поглеждам в моята активност - и хоп, появила се!

Търся я във списъка форуми - да, отново е там.

Успокоявам се, изтривам започнатият тук въпрос. Преди малко пак поглеждам списъка форуми - пак я няма. Сега поглеждам - там си е. Пробвах с няколко браузера, за сигурност че проблемът не е от тях или версията, повтаряемо.

За мен е много странно. Тази тема е в Начало/Общи/Общи/Свободен раздел/Фън тема. В периодите когато темата изчезва от списъка с форумите, линка към "Свободен раздел" ми казва "We could not locate the item you are trying to view". После се появява нормално... Доста случайно поведение.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!