Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Станислав Янков said:

... и да се фокусирате над задаваните от мен въпроси! Постоянно отговаряте на неща, каквито не питам!

...

Част от проблема е, че въпросите ти не са винаги смислени. И това идва от липсата на знания. Но ти упорито отказваш да ги попълваш! 

Също така няма да е лошо и ти да отговаряш на въпросите, които ние те питаме.

• Мнения 4,8k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува
Преди 42 минути, Gravity said:

...Но ти упорито отказваш да ги попълваш! 

Прав си! Дори и не е прочел какво съм написал за "движението", а си продължава да си държи на неговите интерпретации за "времето е движение"...

Значи, ако някой не може да установи движение на материални обекти - време не същуствува?!??

........е така се получава, когато се омешат производните от съществуването на материята....

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 19 минути, kipen2 said:

Прав си! Дори и не е прочел какво съм написал за "движението", а си продължава да си държи на неговите интерпретации за "времето е движение"...

Значи, ако някой не може да установи движение на материални обекти - време не същуствува?!??

Наясно съм какво си написал, подчертаваш "промяна на материята" като възможност да се случват неща без движение в пространството и затова се казва пространство-време. Обаче не можеш да ми покажеш ДОРИ ЕДИН СЛУЧАЙ на реален покой в пространството на макрониво (винаги, когато понамалиш мащаба, при това не чак до дълбоките квантови равнища, неща като коли и други макрообекти, които изглеждат неподвижни, непрекъснато трептят и се движат в пространството - реален покой няма, особено от едни нива надолу). Чета ти коментарите, независимо как ги разбирам и независимо че не е веднага, а най-често към края на седмицата. Чета коментарите и на Скенер, Гравити, Шпага, вече почнах да чета и тези на Младенов, защото от известно време започна да цитира полезни неща. Чета ви коментарите многократно, включително и някои много стари (отпреди години).

Лек ден!

Редактирано от Станислав Янков

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!