Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

ПОМОЩ! Трябва да напиша есе на тема “Какво за мен е онлайн обучението?”

Препръчано мнение

• Глобален Модератор
Публикувано (edited)

е, не знам, в доброто старо време не се обучавахме онлайн. Боя се, че ти имаш най-непосредствени впечатления от тази образователна иновация. Остава само да подредиш мислите си и да напишеш есето. Успех :)

Редактирано от Last roman
  • Потребител
Публикувано

Гимназистите и вишистите могат да се обучават онлайн. Но малките и тези специални/асбергер, довн, и прочее/ не. Незнам слепи, глухи как е но е тежко. При малките трябва поне и един родител да е на лице.  Най често работата стига до даване на линкове и /или изтегляне от нета тестове и попълването им....За деца пък които страдат от дислексия, дискалкулия.....Тежко е. И не всеки има лаптоп и или нет... Жената винаги съставяше един седмичен пакет с принтооут от нета и учебника и всяка седмица в петък ги оставяхме на портата на училището...и съответно прибираше направената седмично домашно. Защото е-дневнекът трябваше да се води. И също направихме затворена група на фейса, защото на децата/понеже заради пандемията те обикновенно са застрашени, от сърце, кръвно, захар, шунтове и затова са затворени/ им липсваха другарите....😎

• Потребител
Публикувано

Не е ли време форумната управа да вземе най-крути мерки срещу подобни издевателства от страна на случайно (или съвсем целенасочено) прелитащи странни птици? Поне есе искат, щото ги мързи да помислят и награцат примерни 30 изречения.

Обаче тук пък искат наготово (и начаса) цяла монография да се спише, и отговор аламинут... Ей го на - симптоматичен пример на мързел, пропит с тарикатлък:

Някой може ли да ми помогне с отговора на исторически въпрос

--------------------------------------

Макар и да съм влизал в остра полемика с Глишев  по разни исторически казуси, за едно съм напълно съгласен с него: НИКАКВА помощ на ученици и студенти! Това са неблагодарници!!!

• Потребител
Публикувано
Преди 7 часа, monte christo said:

Не е ли време форумната управа да вземе най-крути мерки срещу подобни издевателства от страна на случайно (или съвсем целенасочено) прелитащи странни птици? Поне есе искат, щото ги мързи да помислят и награцат примерни 30 изречения.

Обаче тук пък искат наготово (и начаса) цяла монография да се спише, и отговор аламинут... Ей го на - симптоматичен пример на мързел, пропит с тарикатлък:

Макар и да съм влизал в остра полемика с Глишев  по разни исторически казуси, за едно съм напълно съгласен с него: НИКАКВА помощ на ученици и студенти! Това са неблагодарници!!!

Че, всички сме неблагодарници. Поне в посока на учителите ни. Учат ни, ограмотяват ни, взпитават, поощряват от 6 до Х години....И? Ставаме /с иключение/р бизнисмени, директори, големи хора, печелим добре, ставаме политици в парламента, гласуваме за бюджети, данъци, пенсии. И? И някак си учителите, педагозите барабар с тези които в здравеопазването работят някак си винаги са на последно място....Винаги са с най-малките средни заплати, пенсии докато един банкер, брокер колко печели? И останалите все така си на нова и на ново даваме доверие на тези политици....Не сме ли НЕБЛАГОДАРНИ? Тъйр че давай докато можеш защото с това Ти ставаш по-богат....Не това казвам, че вместо Х З да работиш, ами да му дадеш инерция, акъл. СМСМ

• Потребител
Публикувано

В някой форуми за подобни въпроси има стандартен шаблон. Нещо от сорта на

Цитирай

Задание: Да се напише есе....

Допълнителни дании: ....  (това само за някои задачи)

Опит: .....

Така питащия задължително показва какво е направил и формулира въпроса по-ясно.

• Потребител
Публикувано
Преди 1 час, Skubi said:

Тъйр че давай докато можеш защото с това Ти ставаш по-богат....Не това казвам, че вместо Х З да работиш, ами да му дадеш инерция, акъл. СМСМ

Тъй ли? Хайде, започвай тогава да даваш от себе си и да грацаш есето! До довечера да си забогатял!

• Потребител
Публикувано
Преди 10 часа, monte christo said:

Подкрепям, обаче форумната управа явно е по-заинтересована от кликове, отколкото от някакво реално развитие или поне поддържане на форума в някакъв приличен вид.

Иначе принципно няма лошо да се помага, но ако има поне някакъв диалог - да сподели мисли момчето/момичето, пък да си поговорим и така. А не "напишете ми есето и ми го пратете, айде чао, довиждане, лека нощ".

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.