Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

Публикува
Преди 6 часа, vvarbanov said:

Ето какво казва Георги Станков във линка който си дал.

...има голяма разлика между сезонния грип и коронавируса. Не, в много случаи хората, които умират от сезонен грип, включват и млади хора. Това е голяма разлика.Разликата с пандемията на коронавируса е, че все още не сме умирали млади хора."

Това не е вярно. Умират и млади хора.Има много данни за това.

"От февруари до юли 2020 г. общо 391 814 случая на COVID-19 или мултисистемен възпалителен синдром (8% от общия брой случаи) са докладвани от 47 здравни области в САЩ при лица на възраст под 21 години." https://www.jwatch.org/na52480/2020/09/23/covid-19-deaths-young-people

Прочетох статията, но по нататък просто не ми се коментира.Ето лапландеца в момент на ремисия какво казва .

Разберете се двамата.

Какви са тия факти ?

Аргументирай се!

Пак ли да се повтарям. Вече започнаха да се оформят искове срещу държавата, по развитие на делата ще разбереш. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

От новините:

"Генерал Ник Картър - началник на Генералният щаб на британските въоръжени сили - предупреди за опасността от световна война,заради световната икономическа криза предизвикано от пандемията КОВИД-19"

Военните не говорят празни приказки. Генералът дебело намеква,че някой изкуствено предизвиква световна икономическа криза под предлог чу уж имало пандемия. Задайте си въпросът кой има изгода от такава криза? Глобалистите-либерали или консерваторите-патриоти? Защото светът днес е разделен на тези два полюса.

Преди двете световни войни е имало икономически кризи,плюс една псевдо-пандемия от испански грип. А до септември на 1939г. никой в света (с изключение на двама-трима пророци) не е предполагал,че ще избухне ужасяващата Втора световна война. Това го казвам за тези,които ще ми се присмиват на тъпите конспиративни теории.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 7 часа, laplandetza said:

Пак ли да се повтарям. Вече започнаха да се оформят искове срещу държавата, по развитие на делата ще разбереш. 

Това са твои предположения.Не са аргументи

Публикува
Преди 2 минути, vvarbanov said:

Това са твои предположения.Не са аргументи

Аргументи като вземем да се съдим. Група адвокати, юристи е подготвила пакет доказателства и процесите започват, обединено в САЩ.

Един аргумент, при вас ПСР тестове се провеждат , технологично извършват, абсолютно неправилно, при което над половината ви резултати са умишлено фалшифицирани.

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, laplandetza said:

Един аргумент, при вас ПСР тестове се провеждат , технологично извършват, абсолютно неправилно, при което над половината ви резултати са умишлено фалшифицирани.

Това не е аргумент , а твърдение което трябва да докажеш!

Аргументи като вземем да се съдим. Група адвокати, юристи е подготвила пакет доказателства и процесите започват, обединено в САЩ.

Дрън-дрън ярина. Дали ще се съдите и каква ще е присъдата яла го йорго .До тогава са дрънканици без покритие.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 15 часа, vvarbanov said:

Ето какво казва Георги Станков във линка който си дал.

...има голяма разлика между сезонния грип и коронавируса. Не, в много случаи хората, които умират от сезонен грип, включват и млади хора. Това е голяма разлика.Разликата с пандемията на коронавируса е, че все още не сме умирали млади хора."

Това не е вярно. Умират и млади хора.Има много данни за това.

"От февруари до юли 2020 г. общо 391 814 случая на COVID-19 или мултисистемен възпалителен синдром (8% от общия брой случаи) са докладвани от 47 здравни области в САЩ при лица на възраст под 21 години." https://www.jwatch.org/na52480/2020/09/23/covid-19-deaths-young-people

Прочетох статията, но по нататък просто не ми се коментира.Ето лапландеца в момент на ремисия какво казва .

Разберете се двамата.

Какви са тия факти ?

Аргументирай се!

Едно забрави. Но ние расли под строгият надзор на ПАРТИЙНИЯТ АГИТПРОП знаем да четем, между редовете и разбираме това когато за нещо не пишат или прекалено много пишат. Горе цитираното е от Теб е от  September 23, 2020

докато информацията за която говори - the Bulgarian doctor Stoyan Aleksov is the Chairman of the Bulgarian Association of Pathology (BPA) and as such participated in a remarkable webinar of the European Society of Pathology (ESP) on COVID-19 on May 8th. и е публикувано на by Georgi Stankov Posted on July 8, 2020л.

Значи не имал още информацията за която пишат на 23 септември.....Добре манипулираш, но.......знам, "случайно" забрави датите на публикациите....

Ну пока.👋

А да тестът за С19 дава + резултат от........червено вино.🤣😂🤣

Редактирано от Skubi
  • Харесва ми! 1
Публикува
Преди 4 часа, vvarbanov said:

Това не е аргумент , а твърдение което трябва да докажеш!

Дрън-дрън ярина. Дали ще се съдите и каква ще е присъдата яла го йорго .До тогава са дрънканици без покритие.

Не ми се занимава с теб, не ми се разправя , правя каквото съм рещил, както си знам.................както винаги от 10 годишен до сега............. до самия край.

Нещата вървят към много зле, <пандемията> е само част от настройките.

• Потребител
Публикува
Преди 28 минути, laplandetza said:

Не ми се занимава с теб, не ми се разправя , правя каквото съм рещил, както си знам.................както винаги от 10 годишен до сега............. до самия край.

Нещо информация за шведите, /виж за норвегия, финландия почти нищо не казват тук/, защото Те бяха единствени които не си съсипаха народа с прекалени ограничения, ами се базираха на дисциплинароното поведение на народа....Сега как са? Сполучлива ли беше стратегията им? За Тайван бях чел, че почти нямат заболели а починали нито един. Те още при епидемията на H1N1 разработиха такъв протокол за действие, че сега за аламинут можаха да реагират....Не като другите некадърници по-света.....

Публикува
Преди 12 минути, Skubi said:

Нещо информация за шведите, /виж за норвегия, финландия почти нищо не казват тук/, защото Те бяха единствени които не си съсипаха народа с прекалени ограничения, ами се базираха на дисциплинароното поведение на народа....Сега как са? Сполучлива ли беше стратегията им? За Тайван бях чел, че почти нямат заболели а починали нито един. Те още при епидемията на H1N1 разработиха такъв протокол за действие, че сега за аламинут можаха да реагират....Не като другите некадърници по-света.....

Ами как да е. Правят тестове, гледат да не са много и много големия процент са отрицателни. Местните феодалоченгеджии не им трябва изостряне на положението, имитират движения за пред международните ченгили. Карантина и маски е препорачителна, повечето , на които им е казано се изолират, други не им дреме, в по малките градове е много по добре от центровете. Животът си върви, маска не нося и в клиниката по коридори, общи стаи и пр., само при работа с пациенти се маскирам и подготвям.Ваксините <антигрип> са задължителни за нас, но не и за мен, изобщо знаеш ли как да оцелееш всистемата си много добре.😀

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 часа, Skubi said:

Едно забрави. Но ние расли под строгият надзор на ПАРТИЙНИЯТ АГИТПРОП знаем да четем, между редовете и разбираме това когато за нещо не пишат или прекалено много пишат. Горе цитираното е от Теб е от  September 23, 2020

докато информацията за която говори - the Bulgarian doctor Stoyan Aleksov is the Chairman of the Bulgarian Association of Pathology (BPA) and as such participated in a remarkable webinar of the European Society of Pathology (ESP) on COVID-19 on May 8th. и е публикувано на by Georgi Stankov Posted on July 8, 2020л.

Значи не имал още информацията за която пишат на 23 септември.....Добре манипулираш, но.......знам, "случайно" забрави датите на публикациите....

Ну пока.👋

А да тестът за С19 дава + резултат от........червено вино.🤣😂🤣

+++++Това означава, че внимаваш и забелязваш подробностите.

_ _ _ Но за съжаление не разсъждаваш. Тази информация която ти си дал е стара и  не е актуална.Няма нужда от нея.Тя е заблуждаваща. Трябва ли да даваш фейкова опровергана информация и да ни заблуждаваш?

Аз се бях ограничил да опровергая само статията на doctor Stoyan Aleksov и нямах намерение да те укорявам.Съжалявам, но ти сам обърна внимание на факта, че постваш фейкове.

Редактирано от vvarbanov
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 19 часа, laplandetza said:

Не смяташ ли, че на 10 год. си имал едни познания, а на 20-30-50 г. други ? Хич не си ли натрупал някакви знания през годините? Не може да я караш с акъла на 10 годишен зелен хлапак. Ако това е вярно не зная как може да ти се помогне.

Какви са тия настройки които споменаваш? За конспирация ли става въпрос?

• Харесва ми! 1
Публикува
Преди 3 минути, vvarbanov said:

Не смяташ ли, че на 10 год. си имал едни познания, а на 20-30-50 г. други ? Хич не си ли натрупал някакви знания през годините? Не може да я караш с акъла на 10 годишен зелен хлапак. Ако това е вярно не зная как може да ти се помогне.

Какви са тия настройки които споменаваш? За конспирация ли става въпрос?

Не е до Ъкъл, а до Воля и Достойнство, Смисъл на живот, ти ги нямаш тези неща.

Конспирация,  Срещу Кого? , аз не разбирам, ако правиш конспирация трябва да има срешу Кокго, Какво?

• Потребител
Публикува
On 14.11.2020 г. at 22:07, laplandetza said:

Няма нужда да се занимаваш с мен .Ти имаш велика цел в живота и е под достойнството ти да отговаряш на въпроси и да се аргументираш. Те така правят високопоставените аристократи  още от 10 годишни.

Даже Айнщайн трябва да се аргументира и  да доказва твърденията си, но ти смяташ, че това не важи за тебе . Решил си още от 10 годишен, да правиш каквото си знаеш и не е необходимо да обосноваваш фантасмагориите си.

Преди 8 часа, laplandetza said:

Не е до Ъкъл, а до Воля и Достойнство, Смисъл на живот, ти ги нямаш тези неща.

Бъркаш, воля и достойнство с твърдоглавие и  високомерие. 

• Харесва ми! 2
Публикува
Преди 6 часа, vvarbanov said:

Няма нужда да се занимаваш с мен .Ти имаш велика цел в живота и е под достойнството ти да отговаряш на въпроси и да се аргументираш. Те така правят високопоставените аристократи  още от 10 годишни.

Даже Айнщайн трябва да се аргументира и  да доказва твърденията си, но ти смяташ, че това не важи за тебе . Решил си още от 10 годишен, да правиш каквото си знаеш и не е необходимо да обосноваваш фантасмагориите си.

Бъркаш, воля и достойнство с твърдоглавие и  високомерие. 

Намесваш и уважаемият Айнщайн. Недей, въпреки , че  дълбоко го уважавам, голям човек, се наложи няколко пъти да докажа грешните основи в конструкцията на неговия модел.Това обаче изобщо не е хапка за твоята уста, не си в състояние, не ти е дадено.

Малка част от доказателствата на другата страница 26.10, съм поставил изявление на представител , водещия екипа юристи подготвящи пакетите искове за делата.

• Потребител
Публикува
Преди 5 часа, laplandetza said:

Намесваш и уважаемият Айнщайн. Недей, въпреки , че  дълбоко го уважавам, голям човек, се наложи няколко пъти да докажа грешните основи в конструкцията на неговия модел.Това обаче изобщо не е хапка за твоята уста, не си в състояние, не ти е дадено.

Виждам, че осираш навсякъде в темите.  

Не се дръж като 10 годишен.Тук доказвай.

On 14.11.2020 г. at 22:07, laplandetza said:

За трети път те питам. Какви са тия настройки ? Защо няма според теб пандемия?

Публикува
Преди 1 час, vvarbanov said:

Виждам, че осираш навсякъде в темите.  

Не се дръж като 10 годишен.Тук доказвай.

За трети път те питам. Какви са тия настройки ? Защо няма според теб пандемия?

За кокко си продаде лимитирана куул душичка?:D

Дадох ти доказателства там в изложението за исковите пакети по предстоящите дела. Там ще разбереш защо няма пандемия.

• Потребител
Публикува
Преди 40 минути, laplandetza said:

За кокко си продаде лимитирана куул душичка?:D

Дадох ти доказателства там в изложението за исковите пакети по предстоящите дела. Там ще разбереш защо няма пандемия.

Ти кажи защо няма пандемия!

Виждам, че упорито отказваш да отговориш на  тоя въпрос. Може би е твърде сложно за теб и не желаеш да го обсъдим  .За това ме пращаш да чета разни дела.

Вероятно ти си ги прочел, но не си ги разбрал и сега се срамуваш да говориш за тях.

Публикува
Преди 2 минути, vvarbanov said:

Ти кажи защо няма пандемия!

Виждам, че упорито отказваш да отговориш на  тоя въпрос. Може би е твърде сложно за теб и не желаеш да го обсъдим  .За това ме пращаш да чета разни дела.

Вероятно ти си ги прочел, но не си ги разбрал и сега се срамуваш да говориш за тях.

Чети там, да се образоваш. Виш кога е подменени правилата за обявяване на пандемия и защо, Виш за ПСР, виш за немските <колеги> , виж изобщо за групата коронавируси, и т.н.т.. Това не е пандемия, преди 20 години биха ви се исмяли в лицето.

Както казах с фанатици, подлоги на служби и >насточщи времена> , с глупци и дебилни няма да си губя времето. Има си медии за тая работа, интернет , и пр.

Ако доказвам нещо, в съда , ако се включа в делата.  Другия вариант, ако нямам път напред, нелечимо болен, друго не би повлияло или някой нещо стори с хора за които нося отговорност.......... имам заровени АК, лимонадки, разни други неща тогава ще се <аргументирам> на който Посоча !

• Харесва ми! 1
Публикува

Едно от най важните неща, вирусна симптоматика и 2 поредни уж положителни ПСР ,  доказоха колеги, че е около 35/40 вероятност от контакт, вероятно зараза, но не задължително с Всички Коронавируси при човек, Всичко това е тежко престъпление и някои хора трябва да лежат дълго, освен ако не имат инцидент, инфаркти, инсулти, катастрофи, Коронавирус, <остра форма на лефкемия> , вирусни менингити, странни самоубийства, свръхдоза и пр.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

Чети там, да се образоваш. Виш кога е подменени правилата за обявяване на пандемия и защо, Виш за ПСР, виш за немските <колеги> , виж изобщо за групата коронавируси, и т.н.т.. Това не е пандемия, преди 20 години биха ви се исмяли в лицето.

До тук нищо. Ти нищо не казваш . Само познатия тъпизъм, че няма пандемия.

Както казах с фанатици, подлоги на служби и >насточщи времена> , с глупци и дебилни няма да си губя времето. Има си медии за тая работа, интернет , и пр.

Нормално, значи нямаш аргументи.

Ако доказвам нещо, в съда , ако се включа в делата.  Другия вариант, ако нямам път напред, нелечимо болен, друго не би повлияло или някой нещо стори с хора за които нося отговорност.......... имам заровени АК, лимонадки, разни други неща тогава ще се <аргументирам> на който Посоча !

Пълни безсмислици. Алкохола не прощава.

Едно от най важните неща, вирусна симптоматика и 2 поредни уж положителни ПСР ,  доказоха колеги, че е около 35/40 вероятност от контакт, вероятно зараза, но не задължително с Всички Коронавируси при човек, Всичко това е тежко престъпление и някои хора трябва да лежат дълго, освен ако не имат инцидент, инфаркти, инсулти, катастрофи, Коронавирус, <остра форма на лефкемия> , вирусни менингити, странни самоубийства, свръхдоза и пр.

Като се напиеш лягай да спиш! Не пиши, че се излагаш.

• Глобален Модератор
Публикува

темата се заключва поради големия брой постове, съдържащи подвеждащи и откровено лъжливи твърдения на обичайните форумни заподозрени невежи /скуби, лапландеца и пр. лаладжии/. 

Отсега нататък в нея ще се публикува проверена информация по преценка на модераторите.

• Администратор
Публикува

Moderna обяви 94.5% ефективност на своята експериментална ваксина срещу COVID-19

След като преди броени дни компаниите Pfizer и BioNTech обявиха 90% ефективност от ранните данни по изпитанията на разработваната съвместно от тях ваксина срещу коронавирус, сега американската биотехнологична компания Moderna съобщи още по-добри резултати за своята експериментална ваксина - ефикасност от 94.5%. Това е било констатирано в първия междинен анализ на прилагането на ваксината и на плацебо по време на клинични изпитания във фаза 3 на проучването в САЩ. Той е включвал 95 участници. От Moderna уточняват и че са успели да удължат значително - до 30 дни, срокът за съхранение на ваксината при хладилна температура - между 2 и 8 градуса по Целзий. По-ранното предвиждане бе само за 7 дни. Pfizer и Moderna са първите, оповестили добри новини, които носят огромна надежда за обозрим край на огромния проблем с епидемията по света, а още десетина компании са във или близо до фаза 3 на проучванията. Финансовите пазари очаквано реагираха с ръстове на новината, макар и не толкова резки като при анонса от миналата седмица.

Източник: https://www.capital.bg

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!