Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Каква музика слушате  

159 потребители са гласували

1. 1. Каква музика слушате

• Класическа
      58
    • Народна
      27
    • Рок
      88
    • Метъл
      82
    • Рап
      18
    • Поп
      33
    • Електронна
      28
    • Чалга
      5
    • друга
      30
    • всякаква
      29
    • църковна
      14
    • предкласика
      17
    • world music
      16
    • Jazzzzzz
      35

Препръчано мнение

• Потребител
Публикувано

Понеже тая година "Сонито" се провали в България, един спомен от миналата година. Такъв концерт, като този през 2010 г. и двата дни, в България скоро няма да има...

Който е ходил, знае за какво говоря!

• Потребител
Публикувано (edited)

Според статистиката излиза, че във форума има само двама отявлени чалгари, докато преобладават металягите и рокаджиите - очертава се една истересна зависимост между научните интереси и музикалните предпочитания на дадена личност, а именно, че слушането на метъл и рок постоянно повишава интереса към науката, а слушането на чалга го намалява методично и свежда практически до нула. :punk:

Какъв парадокс, като се има предвид, че по времето на развития социализъм, металягите бяха сочени за най-деградиралите типове на соц-обществото, отдали се на упадъчната империалистическа пропаганда, наркотици, алкохол и разврат :tooth:

Редактирано от Зитко
  • Потребител
Публикувано

Според статистиката излиза, че във форума има само двама отявлени чалгари, докато преобладават металягите и рокаджиите - очертава се една истересна зависимост между научните интереси и музикалните предпочитания на дадена личност, а именно, че слушането на метъл и рок постоянно повишава интереса към науката, а слушането на чалга го намалява методично и свежда практически до нула. :punk:

Някъде из мрежата срещнах следното твърдение: "Не съм тъп, защото слушам чалга, а слушам чалга, защото съм тъп". Ако това е истина, то няма как в анкетата на този форум да преобладават чалгарите - те просто са си тъпи по начало и такива форуми не посещават. :biggrin:

Публикувано

селекцията от музика която слушам зависи ИЗЦЯЛО от настронето ми. като съм в добро настроение нещо по-леко по живо и по easy listening от порядъка на groove coverage, каскада, Армин Ван Бюрен, D.H.T. или филмова музика саундтраци от филми, като съм в тъжно или лошо настроение, Nightwish, iron maiden, within temptation, dragon force, когато съм в по-бунтарско настроение например Ван канто, когато ме обземе романтика, вангелис и класика.

• Глобален Модератор
Публикувано

С оглед на днешния ден преди 70 години:

http://www.youtube.com/watch?v=Lflzunf5-Yo

Поклон пред паметта на милионите съветски граждани, загинали в борбата с нацизма!

• Потребител
Публикувано

Останах доста разочарован от новия албум на Symphony X - "Iconoclast" [2011]. Пълен с клиширани текстове и техни стари поукрасени рифове. Имаше две-три добри попадения. Направо недоумявам... но от друга старана мисля, че е съвсем нормално след албуми като The New Mythology, The Odyssey, Paradise Lost и по-старите класики Twilight... The Divine Wings... леко да посдадат багажеца, пък и остаряват, което също не е за пренебрегване и си имат семейните задължения. :)

Както и да е, групата е една от любимите ми в последните 15 г. :)

• Глобален Модератор
Публикувано

aaaa, тийнейджърска звезда ми звучи доста... да го кажем отвратно. Специален поздрав за всички самонабедени или набедени за 'звезди':

• 2 седмици по-късно...
  • Глобален Модератор
Публикувано (edited)

Я нещо наистина рядко!

Намерете си ги тези, няма да съжлявате. Не ги бъркайте с Atmosphere, тия се казват Atmosphera!

Кой дръзва да прави рок по Алфред Тенисън - единици ;):good:

Редактирано от КГ125
  • Глобален Модератор
Публикувано (edited)

И нещо което наистина е много радващо, защото е хем голям рок, хем е ново, от 21 век е!

http://www.youtube.com/watch?v=Sjqo2sF0tXU

Редактирано от КГ125
  • Потребител
Публикувано

Аз слушам хард и арт рок, фюжън, рок-опери, понякога кънтри и реге. Обожавам и класическата музика, дори си направих цял блог за нея: http://classic-ahf.blogspot.com/

А любимата ми рок - група е DEEP PURPLE !

• Глобален Модератор
Публикувано (edited)

Black Label Society

ZAKK WYLDE...луда глава...много музика има в този човек, много рок

zakk-wylde.jpg
Black+Label+Society+Untitled++21.jpgBlack+Label+Society+zakk+bleed.jpg

The nordic god & god of guitar!...real metal head !

Редактирано от fixxxsers
  • 3 седмици по-късно...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.