Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Каква музика слушате  

159 потребители са гласували

1. 1. Каква музика слушате

• Класическа
      58
    • Народна
      27
    • Рок
      88
    • Метъл
      82
    • Рап
      18
    • Поп
      33
    • Електронна
      28
    • Чалга
      5
    • друга
      30
    • всякаква
      29
    • църковна
      14
    • предкласика
      17
    • world music
      16
    • Jazzzzzz
      35

Препръчано мнение

• 6 месеца по късно...
  • Потребител
Публикувано

60 годишен е Пънкът.

всеки така знае, че е англо-американски стил....даже и викито.

Но уви. Първите доказано са перуанците.

• 2 месеца по късно...
  • Потребител
Публикувано (edited)

Azaхriax ако искаш нещо ново....Не такива арапски, турски чалги със ритми от предишните векове....🤣😂🤣

Редактирано от Skubi
  • Потребител
Публикувано (edited)

На практика слушам всякаква без чалга.Добронамерено съм се опитвал ,да слушам чалга  навремето имаше 2 парчета на Азис  ,които за мен са сравнително стойностни и са по скоро в категорията поп музика.Болка и сълзи.Всеки друг опит ,да приема тази музика е свършвал ,след като да кажем приличен първи куплет ,се почват едни ориенталски ритми тип кючек ,което за мен е отвратително.В същото време следя турската електронна музика ,където ,наистина има нюанс от ориенталски ритми ,но те са вплетени много фино без  ,да се натрапват.Нещо като Стинг с Dessert rose.През първото десетилетие на 21 век имаше  ,много силна румънска вълна в поп музиката ,която лично на мен ми допадаше много.Слушам всичко и съм отворен към всичко без българска чалга.Като гледам процента гласували  ,потребителите на форума ,не са представителна извадка за българската нация.

Редактирано от todorg
  • 4 месеца по късно...
  • Глобален Модератор
Публикувано

Gemini Syndrome

Ако има класация за най- подценяваните групи, вероятно Gemini Syndrome ща са в челните места! Абсолютно кореспондират с онова проучване, което някой беше пуснал във форума за интелигентната музика :) 

Gemini Syndrome - Absolution

Gemini Syndrome - IDK

Цитирай

The fact that my mans used the abbreviation for "i don't know" as "i decay" is a thing of beauty

Gemini Syndrome - Abandoned

Едно от най- емоционалните откровения, което съм виждал в клип!!!

Цитирай

You can tell this is an extremely personal song for Aaron. I just want to give him a hug.

Цитирай

This song reminds me of the fact that a lot artists and musicians go through some of the worst crap just like us, they're human beings. I truly felt that when I met Aaron in Lawrence, told him I tried to take my life and his words and the band really helped me see some light in this world. This happened 5 years ago and he was the FIRST and ONLY person to this day to hug me and say they're glad I'm still here. I feel this song on such a personal level and it's really a masterpiece, thank you Gemini Syndrome for being there for me.

• 1 месец по късно...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.