Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Каква музика слушате  

159 потребители са гласували

1. 1. Каква музика слушате

• Класическа
      58
    • Народна
      27
    • Рок
      88
    • Метъл
      82
    • Рап
      18
    • Поп
      33
    • Електронна
      28
    • Чалга
      5
    • друга
      30
    • всякаква
      29
    • църковна
      14
    • предкласика
      17
    • world music
      16
    • Jazzzzzz
      35

Препръчано мнение

• Потребители
Публикувано

Ако не се лъжа музикантите от Апокалиптика са класически музиканти завършили консерватория. Но решили да се изявяват в рок музиката. Като казах рок музика - метъла е част от нея. Аз слушам както рок, поп-рок, хард рок и метъл, така и класическа музика, латино, а по някога и руска. Особено военните. Независимо, че слушам рок и метъл аз съм си съвсем нормална хетеросексуална жена. Такива са и повечето фенове на този стил музика.

• Потребители
Публикувано

Ако се направи статистика, със сигурност ще се окаже, че абсолютно всеки вид музика се слуша предимно от хора с хетеросексуална ориентация, тъй като по принцип тези хора преобладават. По тази логика хомосексуалните би трябвало изобщо да не слушат музика. :doh:

Всъщност дали са правени някакви проучвания за процента на хората с различни сексуални предпочитания сред почитателите на отделните музикални стилове?

• Потребители
Публикувано

Ако не се лъжа музикантите от Апокалиптика са класически музиканти завършили консерватория. Но решили да се изявяват в рок музиката. Като казах рок музика - метъла е част от нея. Аз слушам както рок, поп-рок, хард рок и метъл, така и класическа музика, латино, а по някога и руска. Особено военните. Независимо, че слушам рок и метъл аз съм си съвсем нормална хетеросексуална жена. Такива са и повечето фенове на този стил музика.

Завършили са Сибелиус. Виртуози! В по-новите им албуми има повече парчета с класическо звучене:

Иначе рокът още от зараждането си е нарочен за "дяволска музика", и така до днешните му поджанрове. Ама то в това му е част от чара. Джери Лий Луис, например, до ден днешен се грижи старателно за този имидж, вече повече от 60 години :biggrin:

• Потребители
Публикувано

Едно приятелче от църковен хор викаше, че правело поп-музика, щото пее за попа.

• Потребители
Публикувано

Обаче има понятиe gay musik. И почти всичката поп музика е вътре.

http://www.sacurrent.com/arts/story.asp?id=70800

http://www.lovegodsway.org/GayBands

Вярно, че имало, но най-вече в подобни сайтове :head_hurts_kr:

Според този списък не остана нищо за слушане.

• Потребители
Публикувано

Вярно, че имало, но най-вече в подобни сайтове :head_hurts_kr:

Според този списък не остана нищо за слушане.

Този сайт е просто умопомрачителен. Тревожното е, че май не става дума за шега. Както изглежда, всички ще горим в ада. :devil: Да живее християнството! :clap3:

И във връзка с основната тема, но и по повод на човешките предразсъдъци, една смела за времето си песен.

Тя естествено е от британски филм (в САЩ през 30-те години подобен текст просто не би бил допуснат от цензурата).

• Глобален Модератор
Публикувано

Ако се направи статистика, със сигурност ще се окаже, че абсолютно всеки вид музика се слуша предимно от хора с хетеросексуална ориентация, тъй като по принцип тези хора преобладават. По тази логика хомосексуалните би трябвало изобщо да не слушат музика. :doh:

Всъщност дали са правени някакви проучвания за процента на хората с различни сексуални предпочитания сред почитателите на отделните музикални стилове?

Ами може да пуснем и втора анкета към темата "само за гейове" :) ще сме пионери в тези проучвания, а и много толерантни :)

И от мен една много любима интерпретация на Терион:

http://www.youtube.com/watch?v=yXW6c3BcZFI

• Глобален Модератор
Публикувано (edited)

......

И от мен една много любима интерпретация на Терион:

http://www.youtube.com/watch?v=yXW6c3BcZFI

No comment!

Редактирано от Б.Богданов
  • Потребители
Публикувано (edited)

Пропуснали сме да добавим маршовата музика в лексикончето. Аз и маршове си пускам понякога за повдигане на духа (преди изпит съм си връткал Имперския марш от "Междузвездни войни"). Пък и ето - филмова музика.

Редактирано от glishev
  • Потребител
Публикувано

По времето на великият метъл слушах тях, сега се чудя какво да слушам , е има динозаври , но човек иска и нещо друго :) .

Но това със сигурност не е чалга.

• Глобален Модератор
Публикувано (edited)

GBH официално потвърдиха, че на 21 и 22 януари ще направят два концерта в България/Варна.

Аз ще ходя..

Редактирано от Б.Богданов

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.