Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Каква музика слушате  

159 потребители са гласували

1. 1. Каква музика слушате

• Класическа
      58
    • Народна
      27
    • Рок
      88
    • Метъл
      82
    • Рап
      18
    • Поп
      33
    • Електронна
      28
    • Чалга
      5
    • друга
      30
    • всякаква
      29
    • църковна
      14
    • предкласика
      17
    • world music
      16
    • Jazzzzzz
      35

Препръчано мнение

• Глобален Модератор
Публикувано

Аз слушам най-много Хеви метъл и въобще всякакъв друг тип метъл, стига да не избива към хард кор или индъстриъл. Този музикален жанр е може би най-разнообразен, красив, интересен и неизчерпаем.

Иначе според мен най-добрата музика сътворявана някога е класическата и най-вече Вагнер, Бах, Бетовен, Вивалди и тн. Но все още съм твърде млад и див за да седна и да си пусна такава музика докато си пия бирата с приятели примерно :) Харесват ми и българските народни песни, българските класици и композитори от началото на ХХ в., хора, маршове и др. По принцип оригиналната етно и фолк музика (не само българска) ми харесва защото е автентична и датира от векове и хилядолетия.

• Администратор
Публикувано
Аз слушам най-много Хеви метъл и въобще всякакъв друг тип метъл, стига да не избива към хард кор или индъстриъл. Този музикален жанр е може би най-разнообразен, красив, интересен и неизчерпаем.

Иначе според мен най-добрата музика сътворявана някога е класическата и най-вече Вагнер, Бах, Бетовен, Вивалди и тн. Но все още съм твърде млад и див за да седна и да си пусна такава музика докато си пия бирата с приятели примерно :) Харесват ми и българските народни песни, българските класици и композитори от началото на ХХ в., хора, маршове и др. По принцип оригиналната етно и фолк музика (не само българска) ми харесва защото е автентична и датира от векове и хилядолетия.

ЛОЛ мислех , че сме единствените който слушаме подобен сорт музика.Какво съчетание а?Метъл и народна музика.Просто Класическата музика за мен е най твърдата и сериозна музика която е сътворена и ще остава за вбъдеще.От народните много ми харесва (освен българската разбирасе) Ирландската можеби от една страна прилича на нашата.

Интересно какъв ли е интереса на потребителите към стила музика.

• Глобален Модератор
Публикувано
Какво съчетание а?Метъл и народна музика.

Ако си чувал българската група "Балканджи" предполагам знаеш как идеално се съчетават двете едновременно.

• 3 седмици по-късно...
  • Потребител
Публикувано

Хайде и аз да си кажа....тука сред некъв отбор метъли.....слушам по принцип ретро- Roxette, Modern Talking, ABBA, Cher, Smokie, Whitesnake, Scorpions.....класическа слушам, когато съм се изнервил нещо за глупости и искам да успокоя топката....народна музика слушам, разбира се, ама предимно македонска, родопската нещо не я търпя....от съвременната т.нар. популярна музика единствено харесвам Кайли Миноуг...слушам по мълко и рап, като съм с един приятел, който е луд фен на 2рас...слушам гръцка музика, за да си тренирам скромните познания по новогръцки език :icon_rolleyes: ...иначе бг чалга не понасям....все пак мога да я слушам като съм с човек, който слуша или съм на место, където се слуша, на известно количество алкохол :P, разбира се.... ама иначе да тръгна така български боклуци :mad: да слушам, нема да стане...

• Потребител
Публикувано (edited)
ЛОЛ мислех , че сме единствените който слушаме подобен сорт музика.Какво съчетание а?Метъл и народна музика.Просто Класическата музика за мен е най твърдата и сериозна музика която е сътворена и ще остава за вбъдеще.От народните много ми харесва (освен българската разбирасе) Ирландската можеби от една страна прилича на нашата.

Интересно какъв ли е интереса на потребителите към стила музика.

О, и аз съм в общи линии така - метъл (нещо по-лекичко - най-вече пауър), народна и класика + някой и друг вид музика, на който дори не му знам името (то какви ли няма - ambient, darkwave и т.н.). Сега, ако трябва да изброявам и любимите си изпълнители, ще стане сложно и затова ще спомена само най-любимите: от метъла - Blind Guardian, Sonata Arctica, Nightwish, Rammstein (е, те са индъстриъл и "леко" комерс, ама все пак), Stratovarius, а от класиката има едно "парче", което просто ме разтапя - Samuel Barber, Adagio for strings. Който е гледал "Взвод", сигурно ще се сети. Това е музиката, която най-лесно може да просълзи!

Редактирано от byzantiner
  • Потребител
Публикувано (edited)

:w00t: Zdraveite na vsi4ki!

Spored men nqma zna4enie koi kakva muzika slu6a. Vajnoto e da si q slu6a s kef i da ne my pyka kakvo kazvat drugite za tozi stil muzika. Vqrvam,4e vsi4ki 6te se suglasqt s men!!!

Az obi4am da slu6am vsqkakva musika -spored tova v kakvo nastroenie sam!!!

Mnogo celuvki navsi4ki ot men!!! :P:P:P

:excl:

Моля, пишете на кирилица!!!! Модератор

Редактирано от byzantiner
  • Глобален Модератор
Публикувано
Хайде и аз да си кажа....тука сред некъв отбор метъли.....слушам по принцип ретро- Roxette, Modern Talking, ABBA, Cher, Smokie, Whitesnake, Scorpions...

На Уайт Снейк и на Смоуки съм ходил на концерти. Но не ме радват особено, много са ми лекички :) Иначе сега в неделя се задава едно голямо събитие - концерта на Helloween в Зимния дворец, голяма лудница ше е! :punk::w00t:

• Потребител
Публикувано
На Уайт Снейк и на Смоуки съм ходил на концерти. Но не ме радват особено, много са ми лекички :) Иначе сега в неделя се задава едно голямо събитие - концерта на Helloween в Зимния дворец, голяма лудница ше е! :punk:  :w00t:

Верно са лекички Смоуки, ама УайтСнейк са малко по-тежички и съм им супер

фен, за съжаление не съм ходил на техен концерт :mad: ...приятно изкарване в неделя!!! :):good:

• Глобален Модератор
Публикувано

А лудница отсекъде беше, още ме болат раменете и краката от блъскане и дивеене, а и си ходих пеша. Ама съм много доволен - екстра беше! :punk::laugh::w00t:

• 1 месец по късно...
  • Потребител
Публикувано (edited)

Аз слушам всякаква хубава музика според настроението ми и според мястото където я слушам. Естествено всякаква без народна и класическа :v:

Кирилизирано от Warlord. Следващият пост на латиница ще бъде изтрит!!!

Редактирано от Warlord
  • Потребител
Публикувано

Ти слушаш само шльокавица - научи се на кирилица да пишеш....

По темата - аз слушам метъл,регетон и класика.Малко разнородно,но ме простете :post-20645-1121105496::P

• 4 седмици по-късно...
  • Потребител
Публикувано

откърмиха ме със сръбска музика,която разстройваше детските ми игри,силно неприятна ми беше и това е МЕКО казано....по-нататък съм минала почти през всякакви алтернативи,докато открия това,което задоволява душевните ми потребности(брей,малко се изсилих..)Музиката с главно М ,това е класиката,която слушам още от 11-12 годишна възраст.От съвременната музика слушам rock и отскоро метъл,един изключително богат на изпълнители и разнообразен като стилове и идеи жанр,жалко,че го открих толкова късно!

:doh:

• Глобален Модератор
Публикувано

Историите поразително си приличат :) и аз от малък единственото, което търпях в нас бяха мазните сръбски кючеци и чат рат комерс по радиото. Тотава си мислех, че музиката е нещо изключително тъпо и дразнещо. Докато накрая не открих истината и направо ме е яд колко късно стана това и колко съм пропуснал. Иначе и аз сега слушам метъл и класика :v:

• Потребител
Публикувано
Историите поразително си приличат :) и аз от малък единственото, което търпях в нас бяха мазните сръбски кючеци и чат рат комерс по радиото. Тотава си мислех, че музиката е нещо изключително тъпо и дразнещо. Докато накрая не открих истината и направо ме е яд колко късно стана това и колко съм пропуснал. Иначе и аз сега слушам метъл и класика :v:

тъй,тъй,да цитирам старото клише 'по-добре късно,отколкото нивга'

• Администратор
Публикувано

От 11 годишен се занимавам и слушам класическа музика! Метъл от 4-5 години. И според мен точно съм умерил възраста за слушане на подобен стил музика особено като се почне с BURZUM ;)

А преди това нямах време за музика от игра :P

• Потребител
Публикувано

Слушам почти всичко, освен чалга, разбира се. Наблягам особено на 2рас. Предпочитани групи са ми Дискотека Авария, Кино, Любе, все руско.

Ама като съм пиян не правя разлика :punk:

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.