Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Здравейте! Аз съм Виктория Падалова.

Оръщам се към всички, които живеят в България и тези, които са извън нея, но мечтаят да се върнат. За всички, които днес са загубили надеждата и вярата в доброто. 

Гледайте youtube канала ми. Той е създаден за тези, които милеят за България и които се чувстват изоставени, предадени от собствената си родина. Ще дам линк към канала "Извор Надежда" - https://www.youtube.com/channel/UCrFEkl8r4gS7OLJqBh1RobQ

България винаги ще бъде нашия дом. Дали ще живеем добре в нея зависи единсвено от нас. Нека да си подадем ръце и да бъдем заедно по трудния, но славен път, който са ни завещали нашите предци. Пишете ми. Какво е за вас България?

Предстои ми да издам книга по тази тема. Очаквам вашите коментари.

• Потребител
Публикува

Не, аз не се чувствам изоставена. Това е мнение на други хора. Създадох моя канал Извор Надежда за тях. В него засягам теми за произхода на българите, за славното ни минало и още много различни теми. Аз се гордея с това, че съм родена в България и точно това е посланието в моите видеа. Препоръчвам ви да ги видите и ще се радвам ако ми пишите отново.

Благодаря ви за отделеното време.

• Потребител
Публикува

Някой татко или майка е написал сценария и думите за това дете. На тия години децата не са учили кой знае колко много, а какво ли остава тези деца да ни учат за "ТОП 10 Лъжи в българската история " .  Обаче майката или таткото не излизат с имената си. Или пък детето е проявило изобретателност и е създало видео по текст на някакъв интересен текст, прочетен някъде си и незнайно от кого си.

Уважаема Виктория, откъде прочетохте за тези 10 големи лъжи и как разбрахте че това са лъжи, а не самата истина?

• Потребител
Публикува
Цитирай

Според мен няма голямо значение от къде взимам информация. Важна е целта, с която се предава. Това, което зная го научавам от историци, които си служат с достоверни източници - исторически документи, които може да провери всеки. Един от тези историци е Иван Тренев. Има и много други. Ако не вярвате на мен, можете да проучите. Също има и много книги като книгата на Спас Мавров - Колобър. 

Според мен няма нищо лошо младите хора да се учат.

Публикува (edited)

Трябва да внимаваш повече мойто момиче, щото има лоши чичковци, които се представят за историци! А целта им е да се възползват от малки момиченца! 

...Сега видях, че влизаш и в някакви "портали"..

А Мама и Тати, знаят ли, че влизаш да четеш там?

Трябва да внимаваш също много с тези "портали", защото това са различни секти, които имат същата цел, да се възползват от малки момиченца!

Редактирано от skiahtro
Публикува (edited)
Преди 1 час, Втори след княза said:

Мисля, че госпожицата е пълнолетна по закон и няма нужда от покровителство, а от свобода да твори. Да й пожелаем на добър път. А?

Ами незнам... Нямам никаква идея на чии закони се позоваваш... Но дори и да я наречем госпожица, то ще е само от месец-два...

Във видеото което гледах, видях едно невръстно и объркано 11-12 годишно момиче.. Затова предположих, че има нужда поне да поговори и да се посъветва с родителите си, какви сайтове може да посещава и откъде да черпи информация.

..Това преди, да и пожелаем творчески успехи и добър път... Защото едно дете, няма как да има творческо бъдеще, ако посещава подобни "портали", чиято цел е единствено, да мамят и заблуждават... 

Ако съм се объркал, се извинявам..!🤥

Редактирано от skiahtro
  • Потребител
Публикува
On 1.07.2021 г. at 13:18, Victoria Padalov said:

Гледайте youtube канала ми.

Госпожице Виктория,

Поздравления за ентусиазма и смелостта да отворите ваш канал! На добър път!

Както много скоро ще научите (ако не сте научили вече), всяко изявление в общественото
пространство задължително приканва проверки и критики. Това е най-нормално.

Не се обезкуражавайте от това критично отношение, а го използвайте да учите.
Може би най-важният урок, който трябва да научите, е да не представяте ваши убеждения
и вярвания като факти и истини. С това ще се навлечете много гневни реакции.

Пожелавам ви успех.

• Потребител
Публикува

Уважаема Виктория, препоръчвам ти да прочетеш внимателно това, което е написал T.Jonchev. А от мен следната дребна препоръка - ако смяташ да продължаваш с правенето на клипчета за българската история, ползвай за онагледяне картинки, които все пак са свързани с нея. Не върви например да говориш за български календар, а във видеото да се мъдри снимка на ацтекския камък на слънцето.

Успехи!

• Потребител
Публикува

Какво значи изоставени от собствената си родина? България плаща на учителки да създават български училища дори в САЩ. Има учебници и годишен изпит. Вярно, местните българи организират всичко и по български нещата стават трудновато, но държавата в никакъв случай не е безразлична. Вече и в Цариброд табелите по улиците са на български. Ами изборните секции в чужбина? Проверките на външно при сигнали на закъсали българи в чужбина…

Може би не разбирам апела, обаче ако има държави които са нефункциониращи, България вече не е сред тях, или поне бавно и мъчително се измъква нагоре. Може да сме все още малко уплашени, повредени и объркани от турските и руските робства, но все още имаме българският вътък.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!