Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Само ще отбележа, че на Продялко обзорите временно няма да ги качвам, защото не отразява обективно състоянието на фронта, а някакви негови си проруски фантасмагории.

Беше обявил, че руснаците са заобиколили Харков още в първия ден от кампанията, а това се случва едва на третия, и то за да тръгнат към големия военен гарнизон в Балаклея.

• Мнения 1,6k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

Русия ще бъде изключена от СУИФТ. Решено е. Това означава,че до няколко месеца Русия отива "в канавката"...

• Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Втори след княза said:

И ще трябва да плащаме газ/бензин в рубли? А, сега, де. Зареждайте! Простреляхме се.

Не, ще го плащаме както преди в конвертитуема валута. Просто руснаците ще си чаката с месеци плащането да пристигне с камиони, камили, телекси и всякакви алтернативни варианти. 

• Харесва ми! 1
Публикува
Преди 8 минути, deaf said:

Русия ще бъде изключена от СУИФТ. Решено е. Това означава,че до няколко месеца Русия отива "в канавката"...

Тогава Пютю ще спре кранчето на газта за цяла европа, включително и за нас. 

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 9 минути, deaf said:

Там и е мястото с този управник.Военните що не вземат да го свалят?

• Харесва ми! 1
Публикува
Преди 2 минути, Amazonski said:

Не, ще го плащаме както преди в конвертитуема валута. Просто руснаците ще си чаката с месеци плащането да пристигне с камиони, камили, телекси и всякакви алтернативни варианти. 

Ще чакат друг път, като врътнат кранчето и хопааа, европата без газ.

• Потребител
Публикува
Преди 11 минути, deaf said:

Източник ?

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Exhemus said:

Моля Кухулин да престане да копира украинските фейкове.  Добре, мразите Путин  / и аз не го обичам,  заради антибългаризъм /, но постарайте се да съберете информация от няколко източника, дали това, което сте намислили да пуснете тук е истина.

Е защо само Путин? Путин е просто изразител на вижданията на руснаците. Огромна част от руснаците и някаква част от българите одобряват тази война. Значи това е тяхната война, не само на Путин. Путин в просто добрият чичко, който ги осигурява със зрелища и гордост. Те си имат своя истина и ще си носят отговорност за нея.

• Харесва ми! 2
Публикува

Нито норвежкото находище, нито Азерският газ са достатъчни за захранят европа, американският газ не знам, но е прескъп щото го донасят отвъд атлантика и е втечнен. Единственият изход за европата е отваряне на въглищни и мазутни централи. Ахх колко ще им е кеф тогава на зелените.😀

• Потребител
Публикува
Преди 11 минути, Втори след княза said:

Един приятел разправяше, че Бойко Борисов се нагушил от контрабанда с гориво. Това значи, че са купували, купували. Мисля, че това за препълнените резервоари не е достоверно.

Много хора се нагушиха от ембаргото. Все пак КГБ само организира кампанията, а изпълнителите искат хонорар. Имах приятел, който ми се хвалеше, че взел 40000 лв за един ден само за да следи товаренето на житото. 

• Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Sekynda_69 said:

Ще чакат друг път, като врътнат кранчето и хопааа, европата без газ.

И последствията ще са? 

Отговор А: За останалият един месец до края на зимата всички умират от студ. Европейската икономика отива в киреча. Всички плачат и тичат на килимчето в Москва.

Отговор Б: Никой вече никога не купува нищо от РФ(освен Китай). Временни проблеми за ЕС, главно в няколкото държави зависещи над 50% от руски газ. Половин година икономическа стагнация до изграждане на терминали/преструкториране. В РФ нямат пари дори за пенсии и заплати на лекари.

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 7 минути, Втори след княза said:

Ще чакат толкова време, колкото в супера чакат съобщението от банковия превод. "Остави стоките и като дойдат парите"

Нямам търпение да видя как това Газпром, ще го заяви на Европа. Ще стискам палци да го направи. Толкова ли не можете да стоплите, че купуването на газ в такива количества от СССР2 е сравнително ново явление. И очевидно е на път да отиде в историята…

• Харесва ми! 1
  • Тъжен 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 11 минути, Orbit said:

Източник ?

източникът е украински. Демек фейк.

• Харесва ми! 3
Публикува (edited)
Преди 12 минути, Amazonski said:

Отговор Б: Никой вече никога не купува нищо от РФ(освен Китай). Временни проблеми за ЕС, главно в няколкото държави зависещи над 50% от руски газ. Половин година икономическа стагнация до изграждане на терминали/преструкториране. В РФ нямат пари дори за пенсии и заплати на лекари.

Докато изградят нови газови терминали и се преструктурират, трябва доста време, според мен поне най малко две години. От това икономиката на европа ще рухне, и китай ще ги изпревари на светлинни години. Те затова нещо се умълчаха за изключване на Русия от  СУИФТ, сега са решили, ако въобще информацията е достоверна. Казвам ви Пютю си е направил сметката с този смел ход.

Редактирано от Sekynda_69
  • Потребител
Публикува
Преди 22 минути, Atom said:

Те фактите са ясни:

1. Ужас - война и ненужна агресия  / Нет, это не война. Это военная спецоперация России на Украине
2. Ужас - война и ненужна агресия / А где вы были все эти 8 лет?
3. Ужас - война и ненужна агресия / Россия не агрессор,а освободитель.

Опорните точки ги видяхме още снощи.  Нещо ново? 

4. Ужас - когато Украйна се управлява от безотговорни некадърници, които не разбират какво
им се случва, ще се научат по трудния начин.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

ТЪпото си е тъпо -  Deaf, Blind and Dum-Dum.

Няма пак да ви давам линк, че Уолстрийт не дава да се спре СВИФТа на Русия. Имал интереси. Точка. А каквото каже Уолстрийт е закон!

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 минути, Exhemus said:

каквото каже Уолстрийт е закон!

Това е все едно да кажеш,че каквото каже ЕЦБ или Дойче банк е закон и Меркел,пардон Шолц козирува и изпълнява! 🤣

• Потребител
Публикува
Преди 4 минути, gmladenov said:
Преди 31 минути, Atom said:

Те фактите са ясни:

1. Ужас - война и ненужна агресия  / Нет, это не война. Это военная спецоперация России на Украине
2. Ужас - война и ненужна агресия / А где вы были все эти 8 лет?
3. Ужас - война и ненужна агресия / Россия не агрессор,а освободитель.

Опорните точки ги видяхме още снощи.  Нещо ново? 

4. Ужас - когато Украйна се управлява от безотговорни некадърници, които не разбират какво
им се случва, ще се научат по трудния начин.

Попитай Атома и подобните му защо прескачат думата геноцид?  Това е опорната точка.

• Харесва ми! 1
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 1 час, Exhemus said:

Добре, мразите Путин  / и аз не го обичам,  заради антибългаризъм /, но постарайте се да съберете информация от няколко източника, дали това, което сте намислили да пуснете тук е истина.

Типично за мразителите на Русия и Путин ... и за добрия и доблестен Запад ... фактите нямат
значение. Важното е руснаците да са лошите, а западняците - добрите.

Редактирано от gmladenov
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Exhemus said:

Попитай Атома ...

Ако искам да чуя западната партийна линия, ще го питам. Иначе няма какво. 🙄

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 11 минути, Exhemus said:

ТЪпото си е тъпо -  Deaf, Blind and Dum-Dum.

Няма пак да ви давам линк, че Уолстрийт не дава да се спре СВИФТа на Русия. Имал интереси. Точка. А каквото каже Уолстрийт е закон!

Аз вече няма да се учудя и това да се случи - да изключат Русия от СУИФТ. 

В момента информация свързана с военните действия в по голяма степен е фейк.

Но да постваш информация от икономически характер като изключването на Русия от СУИФТ лесно се проверява при наличието на източника на информацията. 

Редактирано от Orbit
  • Потребители
Публикува (edited)
Преди 19 часа, Кухулин said:

Аз ти написах. Ако Русия поеме пълен контрол над Украйна, задейства съответните схеми - многократно изпитани по всички краища на света - и лишава враждебните социални елементи от потенциал да и вредят. Има си служби за тази работа.

Персоналистките автократични  режими са най-нетрайните форми  на управление (не визирам тоталитарни режими с техните диктатори) просто факт

Редактирано от nik1
  • Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 30 минути, Last roman said:

източникът е украински. Демек фейк.

Да, още не е факт. Ето руски източник, същото е и в CNN. Смятат, че е въпрос на време. ЕС са дали зелена светлина: https://www.finanz.ru/novosti/aktsii/es-anonsiroval-otklyuchenie-rossii-ot-swift-v-techenie-neskolkikh-dney-1031233803

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!