Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 1,6k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува
Just now, bulgaroid said:

А защо? Какви са руснаците ?Окупатори. Откъде накъде?Какви укрепени позиции къде ги видя? Те бомбардират жилищата и всичко подред,къде да се евакуират,по-точно, в гората да измрат от студ?С децата и старците?Какви са тия простоти? Значи ти оправдаваш кланетата,не ти пречи? И откога руснците се ъздържат малко ли постнах,или искаш още да гледаш трупове? Руснаците убиват наред.

Няма никакво  значение какво оправдавам аз или какви глупости пишеш ти. Както няма значение и политическия аспект на ситуацията. В момента се решават военни задачи.

Зеленски се държи добре.

• Потребител
Публикува
Преди 2 минути, Кухулин said:

Няма никакво  значение какво оправдавам аз или какви глупости пишеш ти. Както няма значение и политическия аспект на ситуацията. В момента се решават военни задачи.

Аз ти показвам какво става всъщност , къде видя военни задачи? Като избиха войничетата на острова като как точно решиха военни задачи,на необитаем остров? На 1000 км от Русия,какви точно военни задачи решават? 13 срочника на 18години убити като кучета. Или старицата дето си изхвърляла кошчето заедно с дъщеря си, разстреляни до кофата за смет,те какви военни задачи решават? И най тъпото е,че един руски войник се е опитвал да ги защити и са убили и него,своите! Има видео,гледай. Къде са военните задачи питам?

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, bulgaroid said:

Като избиха войничетата на острова като как точно решиха военни задачи,на необитаем остров?

• Потребител
Публикува

Постпред РФ при ЕС Чижов:

— Россия после операции выведет войска с Украины;
— Зеленского в какой-то момент ждёт трибунал;
— России не нужна территория Украины;
— Территория ДНР и ЛНР будет расширена до размера целых областей.

https://t.me/ru2ch_news/34406

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 8 минути, Кухулин said:

Това каменисто островче явно че не е без никакво значение. След като там се държи взвод от 20 човека. И за него спорят с Румъния. А тези защитниците предполагаемо знаят на какво се обричат след като не приемат да се предадат. От една страна украинците нямат оръжие да и средства за пълноценна защита. От друга страна не им липсва самочувствие и пращат руснаците 'нах*й'.  Руснаците пък точно заради такива упорити са готови да смачкат цялата Украйна.  За момента всичко е хаос. Като гледам Путин ще му трябва бая народ още да мобилизира за да окупира Украйна. Доста жертви се дават. Касапница ще има.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

http://m.blog.hu/na/napitortenelmiforras/image/zsombor/1956_harcmodor/056373.jpg Персийски килим...Върху разпръснатите павета танкът не може бърже да се движи. http://m.blog.hu/na/napitortenelmiforras/image/zsombor/1956_harcmodor/tanyerakna.jpg Чении за супа така поставени сякаш са мини.

Мажат пътят с мас и когато забуксува го нападат с молотов бутилки...http://m.blog.hu/na/napitortenelmiforras/image/zsombor/1956_harcmodor/07021016.jpg

Често навързват по няколко ръчни гранати на въже като за простиране на дрехи и го сложат на земята...Когато танкът наближи дърпат въжето да се издигне и едновременно редица гранати се задействат....

• Харесва ми! 1
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 13 минути, tantin said:

Като гледам Путин ще му трябва бая народ още да мобилизира за да окупира Украйна. Доста жертви се дават. Касапница ще има.

А здрасти.  И колко време може да поддържа окупационен контингент, без това да се отрази на икономиката на Русия и без да почне да се усеща от руското население като бреме?

• Потребител
Публикува
Just now, Втори след княза said:

Чисто дезертьорство.

Много правилно. Кой е луд да гине заради болните амбиции на Путин и неадекватния Зеленски.🙄

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 15 минути, Кухулин said:

Украинците са унищожили руска колона под Киев (Буча).

https://t.me/rybar/25338

Вероятно са ги разстреляли от Байрактарите.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 20 минути, tantin said:

Вероятно са ги разстреляли от Байрактарите.

Това е от Сирия.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, Втори след княза said:

Зеленски се оказа зелен политик.

Мен лично ме ужасява колко е неадекватен спрямо цялостната геополитическа ситуация.
Как не разбира, че принася Украйна в жертва на противопостявянето на Запада и Русия.
Неговите западни приятели явно не са му обяснили за какво е тази война - а той самият
(съвсем) явно няма капацитета да схване за какво става дума.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 5 минути, gmladenov said:

Мен лично ме ужасява колко е неадекватен спрямо цялостната геополитическа ситуация.
Как не разбира, че принася Украйна в жертва на противопостявянето на Запада и Русия.
Неговите западни приятели явно не са му обяснили за какво е тази война - а той самият
(съвсем) явно няма капацитета да схване за какво става дума.

А според теб какво трябва да направи?  Не ти ли минава през ума, че украинците не искат да са под едноличен режим? Просто не им харесва.  За разлика от Путин човекът е зависим от избирателите си и колкото да ти е чудно в Украйна наистина се провеждат избори.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува

Китай нарече санкциите срещу Русия "нелегитимни":
https://dnes.dir.bg/svyat/kitay-nareche-sanktsiite-sreshtu-rusiya-nelegitimni

За тези, които се чудят кой ще спечели войната: с изявлението си, Китай сигнализира,
че няма да играе по свирката на Запада.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Американците имат традиции да участват с подкрепа във военен конфликт далече от тях и след това новите им съюзници им виждат гърба и проблемите си ги оправят сами.

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Atom said:

Не ти ли минава през ума ...

А на теб хрумвало ли ти е кой определя световния ред?

• Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Atom said:

А според теб какво трябва да направи? 

Нещо друго: Западът не праща войски в Украйна, защото знае, че не може да си позволи
да воюва с Русия ... и Китай. А Зеленски, милият, си мисли, че ще може да воюва с Русия.

Пак да кажа, от Зеленски зависи колко жертви ще има в тази война. Западът гледа сеир;
него не го броим в тази война.

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!