Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Сербия полностью поддерживает территориальную целостность Украины и считает ошибочными действия, направленные на нарушение этой целостности, но не планирует вводить санкции против России.

https://regnum.ru/news/3518008.html

Играч :D 

• Харесва ми! 3
  • Мнения 1,6k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, nik1 said:

Бихте ли се предали на окупаторите, които влизат със сила, без да са ви питали, защото Президенът Радев според вас е глупав?

Колега, Путин многократно сигнализира, че няма за цел да окупира Украйна, а само да смени властта там.
Така че съпротивата на Зеленски не е защита на родината, както той се опитва да го изкара, а защите на
неговата собствена власт. Дефакто той иска да запази властта си ... с цената на пролята кръв от народа си.

Днес не сме 1941г и Путин не анексира Украйна. Ако това беше така, сигурно целия свят ще скочи на Путин
... и с пълно право.

Тук говорим за геополитическа война като демократичната инвазия на САЩ в Ирак през 2003г. Няма разлика.
Тогава имаше ли смисъл иракчаните да се бият в името на Садам? Същото с уктраинците в момента.

• Upvote 2
  • Потребители
Публикува
Преди 3 минути, Димитър Йорданов said:

Не ме вълнува дали е расистко. Въпроса е, че при една по-голяма бежанска вълна ще е много по-добре за България да се напълни с украинци или българи от Украйна, отколкото с хора от югоизточна или източна Азия. Най-малкото първите много по-лесно биха се адаптирали към условията и живота тук. Ако някой открива расизъм в това да си прегледа чипа в главата. Приключвам с офф топика, в тази тема мога само да бъда читател. :)

Не с рогата де, написах че това е закачка..

• Потребител
Публикува
Преди 12 минути, Atom said:

Путин може да спечели всички битки в тази война, да разгроми изцяло армията и да избие политиците, но не може да спечели войната.  

Хайде пак да говорим другата седмица, след като руснаците влязат в Киев.

• Потребители
Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

Колега, Путин многократно сигнализира, че няма за цел да окупира Украйна, а само да смени властта там.

Бихте ли се предали на окупаторите руснаци, които влизат със сила, без да са ви питали, защото Президенът Радев според вас е предизвикалият войната с Русия?

Радев ще бъде поруган, влачен и съден от окупатора , заради политическите си решения и сменен със човек на окупатора,,(който няма да предизвиква война с Русия, а ще е нейна марионетка)

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Just now, gmladenov said:

Хайде пак да говорим другата седмица, след като руснаците влязат в Киев.

Предлагам да говорим след 1 или 2 години.   Тази война има политически цели. За тях говорим, а не за превземането на този или онзи град или цяла Украйна. И като я превземе какво? За да изпълни политическите си цели не трябва да излиза от там.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Just now, nik1 said:

Бихте ли се предали на окупаторите руснаци, които влизат със сила, без да са ви питали, защото Президенът Радев според вас е предизвикалият войната с Русия?

Радев ще бъде поруган, влачен и съден от окупатора , заради политическите си решения и сменен със човек на окупатора,,(който няма да предизвиква война с Русия, а ще е нейна марионетка)

Бихте ли се предали на окупаторите американци, които влизат със сила, без да са ви питали, защото Президенът Радев според вас е предизвикалият войната с Америка?

Радев ще бъде поруган, влачен и съден от окупатора , заради политическите си решения и сменен със човек на окупатора,,(който няма да предизвиква война с Америка, а ще е нейна марионетка)

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 3 минути, nik1 said:

Аз няма какво да се предавам. Радев трябва да се предаде ... щом е водил нелепа политика.

Цитирай

Ами нещо такова ще се случи на Зеленски, ако продължава да е неадекватен и да въоръжава
народа си ... вместо да направи всичко възможо да спре кръвопролитията.

Редактирано от gmladenov
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Atom said:

За да изпълни политическите си цели не трябва да излиза от там.

Няколко месеца за денацификация (излавяне на ключови фигури), останалото е за дни.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Atom said:

Предлагам да говорим след 1 или 2 години.   Тази война има политически цели. За тях говорим, а не за превземането на този или онзи град или цяла Украйна. И като я превземе какво? За да изпълни политическите си цели не трябва да излиза от там.

Хайде на бас, че тази война ще е свършила до няма и месец ... с победа на Русия и свалянето на Зеленски от власт.

• Потребители
Публикува
Преди 5 минути, Orbit said:

Бихте ли се предали на окупаторите американци, които влизат със сила, без да са ви питали, защото Президенът Радев според вас е предизвикалият войната с Америка?

Радев ще бъде поруган, влачен и съден от окупатора , заради политическите си решения и сменен със човек на окупатора,,(който няма да предизвиква война с Америка, а ще е нейна марионетка)

НЕ, не бих се предал.

А Вие бихте ли се предали на окупаторите руснаци, които влизат със сила, без да са ви питали, защото Президенът Радев според вас е предизвикалият войната с Русия?

ЧАКАМ ОТГОВОР

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 6 минути, resavsky said:

По-голяма глупост не можаха ли да измислят... Това са кадри от прихващането и унищожаването на някоя руска ракета.

С-300 все още вършат работа. 😎

• Потребители
Публикува
Преди 7 минути, gmladenov said:

Аз няма какво да се предавам. Радев трябва да се предаде ... щом е водил нелепа политика.

Ами нещо такова ще се случи на Зеленски, ако продължава да е неадекватен и да въоръжава
народа си ... вместо да направи всичко възможо да спре кръвопролитията.

Значи се предавате на окупаторите и Президента ви куче го яло??

И знамето ви куче го яло??

Добре разбрах..

• Потребител
Публикува
Just now, nik1 said:

ЧАКАМ ОТГОВОР

На мен лично няма да ми се наложи да се предавам на никого в такава ситуация.
Така че въпросът ти е безсмислен.

Руснаците са толкова окупатори в момента колкото и американците в Ирак през 2003г.
Ако наричаш едните освободители, а другите агресори, ти просто си марионетка на
"освободителите".

• Потребител
Публикува
Преди 6 минути, gmladenov said:

Според кого? Днес е Украйна, утре коя държава ще бъде.

Преди 5 минути, gmladenov said:

Хайде на бас, че тази война ще е свършила до няма и месец ... с победа на Русия и свалянето на Зеленски от власт.

Битките може и да свършат, но войната ще продължи. Ако разбираш за каво ти говоря. Но като те чета, едва ли разбираш какво искам да кажа.

Няма добра война и лош мир. Путин избра пътя на войната.

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, nik1 said:

И знамето ви куче го яло??

Ако го обръщаш на национализъм, значи не разбираш какво се случва в момента.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 6 минути, nik1 said:

НЕ, не бих се предал.

А Вие бихте ли се предали на окупаторите руснаци, които влизат със сила, без да са ви питали, защото Президенът Радев според вас е предизвикалият войната с Русия?

ЧАКАМ ОТГОВОР

Не знам. 

Отговорих честно, за разлика от теб. Защото никой не знае как ще реагира в подобни моменти.

Редактирано от Orbit
  • Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, nik1 said:

Естествено, че ще се предаде. На Путин, на Ердоган, на Байдън, на всеки който дойде да воюва с нас и е по-силен.  Има ли значение кой е?  Realpolitik - нищо лично.

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

На мен лично няма да ми се наложи да се предавам на никого в такава ситуация.
Така че въпросът ти е безсмислен.

Руснаците са толкова окупатори в момента колкото и американците в Ирак през 2003г.
Ако наричаш едните освободители, а другите агресори, ти просто си марионетка на
"освободителите".

Американците също бяха окупатори в Ирак. Но Украйна за разлика от Ирак не е окупирала друга държава преди това. Кога ще проумееш тази разлика?

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Just now, Янков said:

Според кого? Днес е Украйна, утре коя държава ще бъде.

Вчера Панама, днес Ирак. Докога, питам аз??

Когато САЩ спре демократичните си инвазии в други страни, само тогава има
моралното право да осъжда руски инвазии. Дотогава да трае.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Atom said:

Това нещо може да го вярва само Путин. От толкова пропаганда и преследване на всичко инакомислещо, човекът сам попадна в капана и започна самият да вярва на пропагандата си. Забрави поради какви причини я пусна в оборот. 

Какво разбираш под денацификация? Денационализация, национален геноцид или нещо друго?

Не разбирам какво имаш предвид. Горе писах какво значи "денацификация" - излавяне на ключови фигури. Има си служби за  тази работа.

• Неясен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Янков said:

Американците също бяха окупатори в Ирак. Но Украйна за разлика от Ирак не е окупирала друга държава преди това.

Да бе, забравих. Тогава се говореше, че в Кувейт открили американски нефт ... и затова
хамериканците трябвало да се намесят. :rofl:

• ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Just now, Кухулин said:

Не разбирам какво имаш предвид. Горе писах какво значи "денацификация" - излавяне на ключови фигури. Има си служби за  тази работа.

Кои са тези ключови фигури?

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!