Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребители
Публикува
Преди 1 час, deaf said:

И този фонд плати фалита на КТБ.

А този фонд откъде ги събира парите, от дърветата ли ги бере, или от таксите на българските вложители?

• Мнения 1,6k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Глобален Модератор
Публикува

Евентуални украински пленници:

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 45 минути, Кухулин said:

Азов действа в Мариупол (18+).

https://t.me/swodki/25956

Варвари!

Надявам се нашите русофили да не са паднали толкова низко и да получават душевни оргазми от подобни клипчета. 

• Харесва ми! 1
  • Неясен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 49 минути, Last roman said:

като раздаваш безконтролно оръжие на населението, друго няма какво да очакваш...

Това не беше лично оръжие, нито 7.62 картечница. Стреляше нещо монтирано на машина, или на стабилна платформа, при това 12+ мм. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)

https://www.facebook.com/100066660016222/posts/292207306344601/ 1000 броя противотанкови системи и 500 пзрк стингер от немците  https://fb.watch/bqdBAHg90k/ сваляне на хеликоптер ми 24или ми 35

Редактирано от Сармат
  • Потребител
Публикува

Аз едно не разбирам,как точно ще щурмуват Киев? 4 милионен град ! Там ще е касапница .

• Потребител
Публикува
Преди 6 минути, Amazonski said:

Това не беше лично оръжие, нито 7.62 картечница. Стреляше нещо монтирано на машина, или на стабилна платформа, при това 12+ мм. 

По-горе съм пуснал клип как украински патрул стреля по украинска Оса. Там е пълен хаос. Руснаците водят тежък бой северно от Киев и не им е до такива глупости. Влезли, излезли... и така няколко  пъти... 

Украински  пленници:

• Потребител
Публикува
Преди 12 минути, bulgaroid said:

Аз едно не разбирам,как точно ще щурмуват Киев? 4 милионен град ! Там ще е касапница .

Явно с диверсанти в леки коли. Но с бели обозначителни ленти.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 14 часа, nik1 said:

Проевропеец съм, и  ако и когато САЩ е на моя страна, и преценя че ми помага - САЩ е мой приятел..

Ами, те и украинците мислеха така ... Затова и не се подготвяха. Чакаха Бай Гън. Или беше Топ Гън? Уф, Супер-дади? Обърках се вече с всичките тия комикс-герои!

Пък к'во стана? Де ги твоите лични приятели САЩ? Де го ЕС? Де ги любимите ти сексуално гъвкави държавници? Седят си на топличко, с чаша в ръка и гледат по CNN простотията, която са забъркали.
Не ми е за пръв път, ама винаги се изумявам как някои човешки мозъци понякога са склонни да изкривяват реалността само и само да убедят сами себе си, че не са тъпунгери ... Все едно не е имало хиляди години еволюция. Обясняват го с т.нар. синдром "пренегребване на знанието", комплекси за непогрешимост, нарцисизъм и т.н. Не аз, психиатрите така го обясняват. Хем го знам, и пак - всеки нов такъв индивид ме шокира! 

Преди 14 часа, nik1 said:

Проевропеец съм ...

Путин руши "моята"  Европа, и ако ЦРУ го убият като куче, ще съм длъжен на момчетата направили това..

Нямам нищо против да ви избият и вас така путинофилите в България, и не го крия - щеще да е лицемерно да го отричам

Да-а-а, каква еманация на общо-европейските, евро-атлантическите и к'ви бяха там ценности! Всъщност, по-точно никой не го е формулирал. Мисля, че трябва да го предложиш за девиз на ЕС. Или поне за надслов на следващата среща на съюза. Представи си го как ще звучи с фон Вагнер, Валкириа ...
А "твоята Европа" отдавна се руши сама с малоумната си и безгръбначна политика. Щатите и Путин само помагат. И какво ти ври на теб в главето - няма никакво значение. Не, че това ще те спре да дращиш. Само казвам, няма да споря. То все едно да спориш с някой Наполеончо от 3-та стая, втория етаж. 
И един приятелски съвет - по-сдържано с определенията, които ми даваш. Като виден путинист, аз правя списъците за денацификация на България. Та-а-а ... като ти затропат на вратата колегите от Лубянка и се скриеш в кенефа ... да не кажеш, че не съм предупредил

Редактирано от boyko
  • Харесва ми! 2
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

https://www.facebook.com/100069073844828/posts/265012352477891/ Унищожен руски ешалон с гориво на гара Низковзки  . Най вероятно сега украинците ,ще атакуват Гостомел.

Редактирано от Сармат
  • Потребител
Публикува
Преди 8 минути, Сармат said:

https://www.facebook.com/100069073844828/posts/265012352477891/ Унищожен руски ешалон с гориво на гара Низковзки зареден с гориво . Най вероятно сега украинците ,ще атакуват Гостомел.

Някакъв друг линк има ли?

• Потребител
Публикува

Неприятна картина, но това е положението. Жилищен квартал с високо строителство, използван за укрепрайон.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 20 минути, новорегистриран2 said:

Някакъв друг линк има ли?

Засега не .https://fb.watch/bqgGHT45dS/ Молотов явно цивилни граждани .

Тук намерих малко по подробно описание ,но пак е от украйнска страна https://www.facebook.com/100069092624537/posts/260131682966584/ По доло в коментарите хора дават информация за танкова колона с бмп , която ,ще влезне в град Владимир Волински. Това е зона до Полша . Идват от изток явно са руснаците .Опитват се да затворят коридора от Полша с оръжие , медикаменти и т...

Редактирано от Сармат
  • Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

Хахаха, отначало помислих, че е някаква малоумна руска пропаганда, ама не... :D 

703952.png

Оригинал:

https://www.reuters.com/world/europe/russian-shelling-east-ukraines-donetsk-kills-19-civilians-interfax-2022-02-26/

Това на снимката е една от двете украински точки, дето ги пуснаха сутринта :) 

• Потребител
Публикува
Преди 20 минути, Сармат said:

Засега не .https://fb.watch/bqgGHT45dS/ Молотов явно цивилни граждани .

Тук намерих малко по подробно описание ,но пак е от украйнска страна https://www.facebook.com/100069092624537/posts/260131682966584/ По доло в коментарите хора дават информация за танкова колона с бмп , която ,ще влезне в град Владимир Волински. Това е зона до Полша . Идват от изток явно са руснаците .Опитват се да затворят коридора от Полша с оръжие , медикаменти и т...

Дезинформацията е силна и от двете страни.

Руснаците си измислят въздушни десанти в Западна Украйна и настъпващи колони към Житомир. А украинците вече унищожиха няколкостотин руски самолета и хеликоптера, плюс хиляди танкове...

• Потребители
Публикува
Преди 26 минути, boyko said:

Ами, те и украинците мислеха така ... Затова и не се подготвяха. Чакаха Бай Гън. Или беше Топ Гън? Уф, Супер-дади? Обърках се вече с всичките тия комикс-герои!

Бойче, като си се  объркал -  чемадан  и Масква, там ще ти кажат.

Цитирай

Да-а-а, каква еманация на общо-европейските, евро-атлантическите и к'ви бяха там ценности!

Водите  хибридна война, Бойче, с България, и в Европа...А "във войната правила  няма"!

Про-европеец съм, не съм европеец още.. Ще станем  европейци, само ако се освободим от вас, и от ботоксовия ви татко..

Цитирай

Като виден путинист, аз правя списъците за денацификация на България. Та-а-а ... като ти затропат на вратата колегите от Лубянка и се скриеш в кенефа ... да не кажеш, че не съм предупредил

Ааа от Лубянка, значи...И си от комитета.. Бягай в Масква Бойче да си вземеш копейките, че рублата пада много бързо

• Потребител
Публикува

Някой да е срещал изказване на Украинската, руската или българската православна църква за конфликта? 

Те да не би да го подкрепят, че мълчат?

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 17 минути, miroki said:

Някой да е срещал изказване на Украинската, руската или българската православна църква за конфликта? 

Те да не би да го подкрепят, че мълчат?

Митрополит Онуфрий, предстоятел на Украинската православна църква (Московски патриархат). Учудващо, против войната! Руската църква мълчи ожесточено...

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, bulgaroid said:

Няма значение, колко жители живеят в даден град. Херсон просто преминаха без съпротива отначало.

Има значение каква армия го пази. 

А хората на Киев, половината от останалите в Украйна са в метрото, другата в бомбоубежищата.

Едва сега започва да става отечествена война и почват да излизат. Но за сега се говори за раздадени едва няма и 50 000 автомата. До милиони доста има. Но пък дори извън страната започнаха да се връщат да помагат.  Ще почва касапница....

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, scaner said:

Митрополит Онуфрий, предстоятел на Украинската православна църква (Московски патриархат). Учудващо, против войната! Руската църква мълчи ожесточено...

Браво на отеца. Ще има сякаш отлъчване от църквата и правата вяра, поради бездействие за чадата божии.

Винаги сме пускали пленниците поради тези християнски причини. Единственият изблик на гняв е на Василий българоубиец с ослепената Самуилова войска, само и само да не ги убие, като братя православни християни. 

Винаги преди да тръгнем на събитие с ротата идваше поп да ни опръска със светена вода. Ако имаше повече такива кадри войната щеше да има друг нюанс.

• Потребител
Публикува (edited)
Германия заявила, что союзники согласились отключить Россию от SWIFT
-----
Т.е. за да си платим газта ще трябва да ползваме посредничеството на беларуски банки.

Редактирано от новорегистриран2
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!