Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Готово. Големите руски банки са изключени от международната платежна система(SWIFT). Ще си правят тансферите с пощенски гълъби. Китайски пощенски гълъби. 

Някой замисля ли се, че бункерният гоблин разпали първата в историята Руско-Украинска война? И че загуби, още преди да е спечелил. Будител на украинската нация…

• Харесва ми! 2
  • Мнения 1,6k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 8 часа, Б. Киров said:

А този фонд откъде ги събира парите, от дърветата ли ги бере, или от таксите на българските вложители?

Вложителите не са загубили пари,защото така или иначе те нямаше да си ги върнат. Дадох пример с автомобилните застраховки ("Каско"). Всяка година милиони българи плащат пари за "Каско",които пари отиват за обезщетения на собственици на откраднати,повредени или унищожени от природни бедствия коли.

И един виц за разпускане.

Колумбия,Мексико и Афганистан заявиха,че изключват Русия от наркотрафика.

Редактирано от deaf
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 11 часа, Сармат said:

Джавелин в действие https://www.facebook.com/watch?v=685667732845631

Учудват ме тия украинските националисти, бандеровци и всякаква паплач. Дадоха им малко пушки и Джавелини - и тръгнаха глупаците.. Давайте да трепем руснаците..  Дори се хвалят с подвизите си и геройствата - колко руснаци са изпрепали и колко танкове и камиони са подбили..

Ами че Путин това му трябва..  Врага.. Сега ще се почне едно здраво прочистване на тия с джавелините...  Дори си мисля че тия с джавелините ще бъдат завинаги прогонени от Украйна и после за много десетилетия ще си мечтаят да се завърнат.. ама кой знае.  Тепърва Путин има да праща подготвената армия. Първата вълна окупанти види се че бяха пенсионери и запасняци, шофьорчета за пушечно месо. Килърите още не са влезли в действие. Глупаците бандеровци си мислят че ще им се размине.

• ХаХа 1
  • Upvote 1
  • Потребители
Публикува
Преди 34 минути, tantin said:

А ако все пак бандеровците, тия с джавелините устоят ...

Аз руснаците не ги познавам, но бих ги разбрал .

Своите си познавам, тях не разбирам ...

• Харесва ми! 4
  • Тъжен 1
  • Потребител
Публикува

Примерно Зелински - като украински евреин, дали се смята за наследник на Киевската Русь, или на приелите Юдаизъм Хазари, или на по-късно еврейски пришълци?

Да ме прощава световната общност. Украйна притежава от всичкото. Каквото поискате ще намерите: и евреи, и хазари, ромеи, прабългари, византийци, римляни, монголи, Русь (нормани, сканди) , Русь - славяни  всякакви тюрки.  Може и китайци да има.

Обаче: Украйна можеше да претендира че са автентичната Русь...  Ама тогава светата Украинска Мовь - диалект на руски и старобългарския отива на майната си...

Виждате ли сега че това чисто и просто лингвистичен въпрос?

Тази загубеняшка украинская Мовь е полски диалект.. нещо средно между църковно-славянски и полски. 

Белорусите го нямат тоя проблем. Белорусите еднакво добре разбират и поляци и украинци и руснаци..

Както вече го казах - украинския е диалект.

Тъпите руснаци подобно на балорусите можеха да го усвоят тоя диалект за месец... Да ама не!!! Ще се правим на велики..  първо да ги изтрепем, пък после ще им учим езика..

Това подобно на испанците в Мексико.. изгорили всичките книги на маите. По случайност се запазили 3 КНИГИ.. после учените по тези 3 книги 100 години им трябвали за да разгадаят писмеността на Мая..

А тъпите украинци, хем са предшественици на руснаците, хем са на път да се изкарат че са евреи и хазари..  Аман от неграмотност.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Неясен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Kujiro said:

Аз руснаците не ги познавам, но бих ги разбрал .

Своите си познавам, тях не разбирам ...

Кои са твои, свои, наши ваши?

Кого познаваш - руснаци, украинци, поляци или японци, че като гледам си избрал японския псевдоним?

Покажи си силната страна, кого наистина познаваш?

Не е въпроса дали си от Левски или ЦСКА? 

"Аз руснаците не ги познавам, но бих ги разбрал ."  - какво казваш с това?  Хем не ги познаваш, хем би ги разбрал?

Познаваш ли Путин, Навални или Христо Грозев?

А би ли ги разбрал, според това което твърдиш?

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Неясен 2
  • Тъжен 1
  • Потребител
Публикува

Сега е момента на Навални..  Сега трябва да се искаже. макар и в концлагера, интересно какво би Казал Навални, дали е с Донбасци или е против Донбасци и Кримчани.  Обаче Навални и екипа му мълчат. Не чувам нищо от тях напоследък.. Това че Путин е престъпник, убиец и прочие -това го знаем. Христо Грозев доста работа свърши.

Обаче как Навални като наследник на Путин би реагирал? Дали би принесъл Донбас в жертва на дружбата с САЩ?  Със всичките Стингъри и Джавелини - вижда се че Украйна ще бъде оспорвана "Територия", но не и ""държава".

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

5000 войници от руската армия отказват да се бият срещу Украйнаhttps://www.facebook.com/247648322309000/posts/1231877090552780/

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 43 минути, nik1 said:

Много добър коментар!

Страхотен анализ!

НАТО не може да се намеси в Украйна Приемането на Украйна в НАТО значи началото на ТСВ!!!

(Цитирам).

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 10 часа, Кухулин said:

Неприятна картина, но това е положението. Жилищен квартал с високо строителство, използван за укрепрайон.

Руски части в Харков.

https://t.me/boris_rozhin/23769

https://t.me/boris_rozhin/23735

Според МО РФ има доста украински пленници, но без видео това нищо не значи.

Е, пита се в задачата - а нужно ли  е?

• Потребители
Публикува (edited)
Преди 36 минути, tantin said:

Много добър коментар!

А чухте ли в коментара "Трябва да бъде спрян по някакъв начин.."? 

И "защо"?

Редактирано от nik1
  • Харесва ми! 1
  • Потребители
Публикува (edited)
Преди 2 минути, Кухулин said:

Е, пита се в задачата - а нужно ли  е?

Кое?

Редактирано от nik1
  • Потребител
Публикува
Преди 7 часа, Amazonski said:

Китайски пощенски гълъби. 

https://www.france24.com/en/live-news/20220226-chinese-banks-limit-financing-for-russian-purchases-bloomberg

• Потребител
Публикува

Илон Мъск действа по доставката на интернет. Там има големи проблеми в момента, много хъбове са в руски ръце.

• Потребител
Публикува
Преди 2 минути, Atom said:

От тук нататък не може да търсиш логика, здрав разум или рационалност.  На война като на война. Като се вдигне пушилката историците ще дадат оценка и ще си кажат мнението какво е било нужно и какво не.

Прав си, разбира се, но все си мисля, че натрупаният опит трябва да играе някаква роля. Тоя филм сме го гледали до втръсване.

Удар по летище в Западна Украйна.

https://t.me/milinfolive/77146

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, tantin said:

Кои са твои, свои, наши ваши?

Кого познаваш - руснаци, украинци, поляци или японци, че като гледам си избрал японския псевдоним?

Покажи си силната страна, кого наистина познаваш?

Не е въпроса дали си от Левски или ЦСКА? 

"Аз руснаците не ги познавам, но бих ги разбрал ."  - какво казваш с това?  Хем не ги познаваш, хем би ги разбрал?

Познаваш ли Путин, Навални или Христо Грозев?

А би ли ги разбрал, според това което твърдиш?

Тарантине , душо тюркоманска/русоманска , гледам нещо си се превъзбудил чрезвичайно рано сутрин.

Пий там каквото пиеш и лягай да почиваш.

• Харесва ми! 2
  • Благодаря! 1
  • ХаХа 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!