Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)
Изгарям устройството и унищожавам руските техники: операторът на АТГМ Stugna-P Татьяна Черновол разказа как врагът е унищожил бронираната техника.
Да отбележим, че съпругът на Татяна, както се споменава в новините, член на батальон "Азов" е убит в Донбас.

Украински изтребител СУ-27, който се връща в базата с пътен знак, залепнал на входа на реактивния му самолет... Това е всичко. Класът е прекратен!

Редактирано от Сармат
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Doris said:

За сега - с провокации на руски чиновници. 

Това са глупости и пропаганда. Ако си помислиш в момента на война на руснаците скандали са им ненужни особенно със страни в които населението е с русофилско настроение.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 5 часа, gmladenov said:

Ние ще се оправим, ама руснаците не мога да ги мисля. Техните цени вече се вдигнаха.
Нормалното увеличение е двойно, а на някои стоки увеличението е десеторно - заради
курса на рублата.

Всичко благодарение на техния велик диктатор и неговата любов към народа.

Ти не само че не разбираш руски език ( иначе нямаше да пишеш това горе ), а и се опитваш да лъжеш че разбираш.

Плюс това явно не разбираш и от икономиката.

Това вече е наистина смешно. 😄

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 9 минути, Orbit said:

Ти не само че не разбираш руски език ( иначе нямаше да пишеш това горе ), а и се опитваш да лъжеш че разбираш.

Плюс това явно не разбираш и от икономиката.

Това вече е наистина смешно. 😄

На този който си цитирал защо му обръщаш внимание? Той " ні в пизду, ні в Червону Армію?".

Специалист по всичко!!!

Лавров много точно се изказа преди две години за такива Д Б!

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 9 минути, Capitainofmarine said:

На този който си цитирал защо му обръщаш внимание? Той " ні в пизду, ні в Червону Армію?".

Специалист по всичко!!!

Лавров много точно се изказа преди две години за такива Д Б!

Ма то туй на руски ли било!? :ag:

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Сармат said:
Изгарям устройството и унищожавам руските техники: операторът на АТГМ Stugna-P Татьяна Черновол разказа как врагът е унищожил бронираната техника.
Да отбележим, че съпругът на Татяна, както се споменава в новините, член на батальон "Азов" е убит в Донбас.

Украински изтребител СУ-27, който се връща в базата с пътен знак, залепнал на входа на реактивния му самолет... Това е всичко. Класът е прекратен!

Само помислете за това каква съвест трябва да има човек даващ ни за пример жена с психически отклонения, регистрирана в психиатрията и получаваща удоволствие от убийства и изтезания на хора! Въпросната Черновол от 2004 е официално член на националистическа организация. От 2014 године състои на военене отчет в батальона Азов и е нередови боец там. Напомням батальона Азов е определен от конгреса на САЩ за нацистка организация и е забранен за съществуване на територията на САЩ ш зо финансиране. 

Сармате ти окончателно потвърди моите наблюдения : профашистки, безсъвестен квазиисторик.

Сармате от някое време подозирах но вече се убедих, ти си профашист 

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 8 минути, bulgaroid said:

Оф, като запостите глупости. Какво ще направят? Ще искат рубли? След месец инфлацията ще галопира там,евтини рубли ще има за всички, отделно ние държим кранчето за Сърбия,Македония,Унгария,Гърция и част от Турция.

Ми не пиши глупости. След решението за преминаване в рубли рублата не само спря да пада но и поскъпна с 10%. Като почнете да я купувате ще и вдигнете цената още повече...

Какво кранче държим я се уточни и за кого, въобще откъзе получамае газ?! Пак започваш необосновано едни приказки на едро...

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 47 минути, Capitainofmarine said:

Ми не пиши глупости. След решението за преминаване в рубли рублата не само спря да пада но и поскъпна с 10%. Като почнете да я купувате ще и вдигнете цената още повече...

Какво кранче държим я се уточни и за кого, въобще откъзе получамае газ?! Пак започваш необосновано едни приказки на едро...

И няма такъв модел в който ограничен брой стоки покачват цената си десетикратно , а повечето други стоки до 30 процента. При положението че рублата е “паднала” с 25 процента от началото на конфликта ( от 80 на 100 рубли за долар).

По принцип с Младенов може да се води дискусията. Но не и по темата в която той не черпи информацията от първоизточниците . Просто прозападна пропаганда го е ударила безмилостно.

Редактирано от Orbit
  • ХаХа 1
  • Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Айде всички да се успокоите.Пиша го като модератор.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 46 минути, Capitainofmarine said:

Аз само мъдри мисли пиша:ag: Поскъпна спрямо кога? Беше 86, сега е 102, колко да е поскъпнала? :ag: Ние едва ли ще почнем, а и с тия подскоци си е жива далавера да си играеш с нея в краткосрочен план, няколко процента печелиш, на фона на милиони си е много, сваляш курса купуваш,ЦБ на РФ се намесва и вдига курса плащаш.:ag: Печелиш процент. Така ти пада цената. Или направо играеш на къси позиции.Не съм сигурен колко е изгодно за продавача, май хич ама щом настоява.Отделно промяната нарушава договора и можем да се играем с крана, той е у нас. И сърбето ще гадаят ще има ли аджеба газ днес или не? Много ефективно, много ще помогне в двустранните отношения, току виж макетата ненадейно се съгласили на всичко искано от тях. А най-готиното е ,че не могат да ни спрат газа, няма как.:ag: А пък ние можем,да го спрем на някой друг.

Редактирано от bulgaroid
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 33 минути, Orbit said:

И няма такъв модел в който ограничен брой стоки покачват цената си десетикратно , а повечето други стоки до 30 процента. При положението че рублата е “паднала” с 25 процента от началото на конфликта ( от 80 на 100 рубли за долар).

Има, има. Това са стоките, на които вносът в дадена страна е ограничен, по една или друга причина - самата стока или елементи от нейното производство. Цената им не се определя от стойността на рублата, а от търсенето и предлагането на конкретната стока. Пример - бялата хартия в момента.

Май нищо не схващаш от икономика, а? Само пъчиш някакъв гол тумбак... Образовай се, крайно време е, не си губи тука времето с тролене а се хвани с нещо по-полезно.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 48 минути, Capitainofmarine said:

Ми де що има потоци и протоци през нас минават или за това  не си чувал?

• Потребител
Публикува
Преди 2 минути, scaner said:

Има, има. Това са стоките, на които вносът в дадена страна е ограничен, по една или друга причина - самата стока или елементи от нейното производство. Цената им не се определя от стойността на рублата, а от търсенето и предлагането на конкретната стока. Пример - бялата хартия в момента.

Точно така. Това се нарича : дефицит. В случая на определи стоки, поради определени причини. 

Това го обясни на Младенов. 

Чети по внимателно, и не ме дублирай : че причината в случая не е в цената на рублата. 

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)
Преди 2 минути, Orbit said:

Точно така. Това се нарича : дефицит. В случая на определи стоки, поради определени причини. 

Това го обясни на Младенов. 

Не ме препращай към Младенов, той не твърди това. Естествено че се нарича дефицит. Но ти си този който отрича тази очевидност.

Редактирано от scaner
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, scaner said:

Не ме препращай към Младенов, той не твърди това. Естествено че се нарича дефицит. Но ти си този който отрича тази очевидност.

Къде го казвам ? 

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 10 минути, scaner said:

Младенов : "Нормалното увеличение е двойно, а на някои стоки увеличението е десеторно - заради 
курса на рублата."

Ти наред ли си с Българския ?

Редактирано от Orbit
  • Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 11 минути, Orbit said:

Къде го казвам ? 

Повтарям - не ме препращай към Младенов,. Коментарам само твоята икономическа некомпетентност.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 24 минути, bulgaroid said:

Аз само мъдри мисли пиша:ag: Поскъпна спрямо кога? Беше 86, сега е 102, колко да е поскъпнала? :ag: Ние едва ли ще почнем, а и с тия подскоци си е жива далавера да си играеш с нея в краткосрочен план, няколко процента печелиш, на фона на милиони си е много, сваляш курса купуваш,ЦБ на РФ се намесва и вдига курса плащаш.:ag: Печелиш процент. Така ти пада цената. Или направо играеш на къси позиции.Не съм сигурен колко е изгодно за продавача, май хич ама щом настоява.Отделно промяната нарушава договора и можем да се играем с крана, той е у нас. И сърбето ще гадаят ще има ли аджеба газ днес или не? Много ефективно, много ще помогне в двустранните отношения, току виж макетата ненадейно се съгласили на всичко искано от тях. А най-готиното е ,че не могат да ни спрат газа, няма как.:ag: А пък ние можем,да го спрем на някой друг.

С този си интелектуален онанизъм до финансов оргазъм има да почакаш!

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Capitainofmarine said:

Само помислете за това каква съвест трябва да има човек даващ ни за пример жена с психически отклонения, регистрирана в психиатрията и получаваща удоволствие от убийства и изтезания на хора! Въпросната Черновол от 2004 е официално член на националистическа организация. От 2014 године състои на военене отчет в батальона Азов и е нередови боец там. Напомням батальона Азов е определен от конгреса на САЩ за нацистка организация и е забранен за съществуване на територията на САЩ ш зо финансиране. 

Сармате ти окончателно потвърди моите наблюдения : профашистки, безсъвестен квазиисторик.

Сармате от някое време подозирах но вече се убедих, ти си профашист 

Честно размя ме .Сега сериозно.Русия ,ще се разпадне гарантирам ти.Цикъла и свърши .Колкото до това ,кои съм аз мм да речем Огмиос..

• ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 21 минути, bulgaroid said:

Ми де що има потоци и протоци през нас минават или за това  не си чувал?

Потоци и кранчета е в български ръце!?

Знаеш ли като ти чета изцепките спирам да вярвам на библията че са блажени нищите духом. Виждайки тебе разбирам жалки са!

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 15 часа, tantin said:

По-скоро е инфаркт и неразположение. Човека е на възраст, мисля че сестра му имаше сериозни здравословни проблеми преди няколко месеца.  Реално ни един от обкръжението на Путин не е гениален стратег, командващ, силовик. Такъв е самия Путин. Путин се е обкръжил от клакьори в стил а-ла-бойко..

И затова сега си сърба попарата..  Аз виждам един единствен човек дето може да го наследи: Пушилин. Или евентуално Стрелков-Гиркин, но последния е в запас и немилост 

Сестра му почина миналата година.

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Сармат said:

Честно размя ме .Сега сериозно.Русия ,ще се разпадне гарантирам ти.Цикъла и свърши .Колкото до това ,кои съм аз мм да речем Огмиос..

Огмиос от трета стая на втора палата в Карлуковския дом за нежни души? Тоя същият който беше Наполеон а преди това Цезар?

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Сармат said:

Image: TCH Sept 1st 2020

• Upvote 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!