Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 2 минути, Warlord said:

Щом успяха да принудят Петков да откаже на американските си шефове, да прати С-300 на Украйна, значи са критично много. И сега заминаваме у трета глуха заради тях, с тоя неутралитет.

Май наистина се "накичихме" с имиджа на подлоги, но не точно натовски, а нечии други...

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува
Преди 7 минути, Шпага said:

Като се вземе предвид колко много са БГ антиваксърите,

В Англия отдавна забравиха какво е "пандемия",а кралицата разреши да се употребява алкохол от публиката на мачовете. В Щатите пък авиокомпании отмениха задължението за носене на маски.

Явно в България последно ще умре комунизмът и последна ще отмени "пандемията"...

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува (edited)

https://www.facebook.com/110117094186197/posts/474115817786321/

Хванат руски полковник. 

https://fb.watch/bVhZeJIjJj/

Руснаците са полудели.Плашат с ядрени удари  

https://fb.watch/bVi6NnDU1u/

Луганска област

https://fb.watch/bVi9pnHC0N/

Някъде в Украйна.

Редактирано от Сармат
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 9 минути, Сармат said:

https://fb.watch/bVhZeJIjJj/

Руснаците са полудели.Плашат с ядрени удари  

Ако Simpsons се окажат пак прави и има ядрен удар на 05.05.2022 както бяха показали в един епизод, то вече сме сигурни че тоя е от бъдещето 😁

FM9QvdlXsAQAW4C.jpg

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Тъжен 1
  • Потребител
Публикува

https://www.facebook.com/100069092624537/posts/278115861168166/

Загубите на руснаците според украйнската страна . Забелязвам ,че започват да им свалят дронове.

• Потребител
Публикува
Преди 15 минути, resavsky said:

Руснаците изглеждаха близо до превземането на Мариупол но по последни данни не могат да пробият последната отбранителна линия на украинците в самия град.Въобще Мариупол е символа на войната до момента.Битката там е буквално до смърт.

Мариопул за Путин ще се окаже като Сталинград (понастоящем Волгоград) за Хитлер. Да, ситуацията е различна, но там руснаците дават най-много жертви, което пък увеличава общественото недоволство от самата война вътре в Русия, а това увеличава предпоставките за революционни настроения. 

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, skorpion1980 said:

Мариопул за Путин ще се окаже като Сталинград (понастоящем Волгоград) за Хитлер. Да, ситуацията е различна, но там руснаците дават най-много жертви, което пък увеличава общественото недоволство от самата война вътре в Русия, а това увеличава предпоставките за революционни настроения. 

В Мариупол се бият чеченците и ДНР. Революция може да избухне само ако не успеят да го вземат. 

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 10 минути, Кухулин said:

В Мариупол се бият чеченците и ДНР. Революция може да избухне само ако не успеят да го вземат. 

Последната една седмица в Мариупол бяха убити командира на руска полева армия и заместник командира на Черноморския флот.Така че не са само чеченците.

• Потребител
Публикува
Just now, resavsky said:

Последната една седмица в Мариупол бяха убити командира на руска полева армия и заместник командира на Черноморския флот.Така че не са само чеченците.

Има и руснаци от западната страна, но там няма интензивни боеве. Флотския го убиха от източната страна, където действат ДНР. Писаха, че е организирал коридора, той точно оттам минава.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 24 минути, Кухулин said:

Няма да успеят да го вземат, но ще дадат още по-тежки жертви. Ако беше реално възможно да го вземат при толкова добре организираната му отбрана от украинците, досега да са го направили.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Едно е сигурно,че САЩ предоставят на Украйна всяка разузнавателна информация,която имат за руската армия и плановете на Путин. Така през 70-те години Щатите даваха информация на Британия при войната и с Аржентина за Фолклендските острови.

• Потребител
Публикува
Преди 20 минути, skorpion1980 said:

Няма да успеят да го вземат, но ще дадат още по-тежки жертви. Ако беше реално възможно да го вземат при толкова добре организираната му отбрана от украинците, досега да са го направили.

Според мен ще го вземат, с оглед на това, че Мариупол е може би най-важния град от стратегическа гледна точка. С превземането му ще се осъществи плана за сухопътна връзка на Крим с майка Рассия. Това би се случило с цената на изключителни разрушения и човешки жертви, но до момента ПФ е показала , че човешкия живот не значи нищо, а зачитане на правото на избор на индивидите съвсем нищо.

Превземането на Мариупол според мен ще е повратната точка във войната, от която ще се спре с подаването на "моркова" от страна на НАТО и ще заиграе "тоягата".

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, БатеВаньо said:

Според мен ще го вземат, с оглед на това, че Мариупол е може би най-важния град от стратегическа гледна точка. С превземането му ще се осъществи плана за сухопътна връзка на Крим с майка Рассия. Това би се случило с цената на изключителни разрушения и човешки жертви, но до момента ПФ е показала , че човешкия живот не значи нищо, а зачитане на правото на избор на индивидите съвсем нищо.

Превземането на Мариупол според мен ще е повратната точка във войната, от която ще се спре с подаването на "моркова" от страна на НАТО и ще заиграе "тоягата".

Повтарям - не могат да го вземат, защото отпорът, който имат, е извън възможностите им. Единственият начин да го направят е да го бомбардират така че там да не остане жив човек и здрава сграда. А това вече наистина ще означава Русия сама да се окървави отвътре както по време на революцията. И то при условие, че тогава грамотното население на страната е било 21 %, а сега е над 90, съответно чашата тотално ще прелее.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 11 минути, skorpion1980 said:

Повтарям - не могат да го вземат, защото отпорът, който имат, е извън възможностите им. Единственият начин да го направят е да го бомбардират така че там да не остане жив човек и здрава сграда. А това вече наистина ще означава Русия сама да се окървави отвътре както по време на революцията. И то при условие, че тогава грамотното население на страната е било 21 %, а сега е над 90, съответно чашата тотално ще прелее.

За това иде реч!

"Виждам една пародия на войната, която поведе Хитлер срещу света. Историята се повтаря като пародия. Това е нещо като нахлуването в Полша през 1939 г. Напомня на екзалтацията на германския народ по времето на огромните митинги и поздравите на фюрера. Това обясни психиатърът Любомир Канов в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Според него процесът по отрезвяване започва обикновено с катастрофално поражение............

За да разберем Путин, трябва да четем руските класици по думите на Канов: “Той действа на блатарския принцип - ти да умреш днес, а аз утре”."

https://novini.bg/sviat/rusia/710442

Редактирано от БатеВаньо
  • Потребител
Публикува

Уфф,аман от комунистическите "опорки". На Канов,в случая. Путин няма нищо общо с Хитлер... Той е сталинист и у червата...

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 2 минути, deaf said:

Уфф,аман от комунистическите "опорки". На Канов,в случая. Путин няма нищо общо с Хитлер... Той е сталинист и у червата...

Човека все пак се изказва от професионална гледна точка. Политическите му пристрастия са оставени на заден план. :)

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Кухулин said:

Лвовчани маркират новодошлите киевски ромки

Хаванали са ги да грабят пенсионери,при война мародерите се убиват на място по принцип,на тия им върви.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 25 минути, skorpion1980 said:

Ами те това и правят,изравняват го с земята. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 5 минути, bulgaroid said:

Хаванали са ги да грабят пенсионери,при война мародерите се убиват на място по принцип,на тия им върви.

Съмнително. Щяха да са по голи задници и да ядат бой.

• Потребител
Публикува
Преди 22 минути, bulgaroid said:

Ами те това и правят,изравняват го с земята. 

Няма да им трябва без никакво пристанище и без никаква инфраструктура. Тогава сухопътната връзка с Крим все едно няма да я има. Ще продължават да си трошат главите с ограничени разрушения и непрестанни опити да пробият украинската отбрана и така още няколко месеца и този път, за разлика от 1917, вече ще говорим и за юлска революция. Тогава както е известно Ленин неуспешно се пробва през юли да вземе властта, но после през октомври вече с германска помощ му се отдава. Сега заради Мариопул юлската революция ще успее, за жалост отново ще бъде кървава. Сигурен съм, че по-рано, уви, няма да настъпи краят на войната, но горе-долу тогава Путин вече няма да е на власт, лошото е, че свалянето му също ще бъде кърваво.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)

https://www.facebook.com/100069042885845/posts/276001248044636/

Арестувани резервисти от руската армия 

https://www.facebook.com/100064642811155/posts/338819871616104/

Явно затова руснаците всячески се мъчат да вкарат резерви и от Африка и близкия изток радикални елементи.Това в нож с две остриета.Войната може да прерасне ...

Редактирано от Сармат
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!