Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува
Преди 6 минути, tantin said:

Напротив! Точно България трябваше да бъде посредник, помирител в тоя конфликт. Трябваше да им предложим не оръжия и каски- а бинтове, превръзки.

Трябваше да им пращаме не военни съветници, а църковни дейци - попове дето да им говорят за смирение, за Бог, за човечност..

Но е твърде късно. Сега Израел и Турция се правят на помирители. А какви помирители само са Израелците и турците?  Едните пращат байрактарите, а другите пресмятат с какви нови санкции да бъде ударена РФ. / Макар Израел да не прилага директно санкции, то всички действия на САЩ са тясно съгласувани и дори направлявани от тях./

Ми ние това правим бе Тарантиний , бинтове , палатки , матраци и чаршафи.Виж идеята за попове е добра , и нашите и техните са с чинове от службите , хем проповеди за мир могат да правят , хем  , ,,специални операции,, - тоже. Току виж за благодарност , като тръгнат да ,,остъкляват,, асфабадителите и се смилят и ни пропуснат великодушно.

Тук въпросът е метафоричен -  и ние ли като първи дупелизци ще отидем в Рая или той е запазен само за Третия рим.

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува

Това е истинския Юрии Подоляка.

За Проблеми с руските гранични и митнически служби. Оказва се че не могат лесно да бъдат изпращани помощи за бедстващите, щото това било "експорт" в друга държава.  А хиляди хора чакат да бъдат нахранени. Проблеми на бюрокрацията.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Кухулин said:

Залп калибри преди пет минути. Красива гледка. Чакаме попаденията.

https://t.me/anna_news/25663

Не само миролюб , но и естет - похвално.

п.с. гледам , че следите събитията - като достигнат крайна точка , пуснете да видим тогава каква ,, красота ,, са свършили. 

• ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Преди 56 минути, Absurde said:

Ми той и Жириновски се ваксинира 8 пъти и пак  подържа Путин :D Това повече е проблем на западните медии, последните години ги хаванаха няколко пъти по "без гащи" и сега е хаус с източниците на информация. Доверието към официалните източници, старите медии etc. се е изчерпало и доста "лоши играчи се възползват" и пропагандата хваща болшинството хора, кои са тъпи, кои нямат време все тая хауса е пълен. 
И в кръга на Шегата

https://odysee.com/@NowWeAreFree:4/Alex-Jones-war-in-Feb:0

Жириновски е в държавата, тоест системата на Путин. Това, че се е ваксинирал 8 пъти показва колко про-Путински и про-системен е. 😀

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 6 минути, ДеДо Либен said:

Не само миролюб , но и естет - похвално.

Мда, тази вечер съм на естетична вълна, сигурно заради горните спорове. Мариупол, строго 18+

https://t.me/black_list_VSU/2538

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 2 минути, Doris said:

Дано само да не се гласят да напускат...

В Полша от седмица тече подготовка общественото мнение за необходимост въвеждане полски миротворци в западна Украйна. Така че възможно руското посолство се готви да стане обект на агресия.

Редактирано от Capitainofmarine
  • Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 25 минути, Capitainofmarine said:

Така че възможно руското посолство се готви да стане обект на агресия.

... или се готвят да напуснат, защото твоето господарче Путично ще удря Полша с атомни бомби,
както вървят слуховете. Да видим как ще го оправдаваш тогава. 🙄

Редактирано от gmladenov
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, ДеДо Либен said:

п.с. гледам , че следите събитията - като достигнат крайна точка , пуснете да видим тогава каква ,, красота ,, са свършили. 

Може би: 

Уничтожены крупные склады ГСМ украинских войск в населенных пунктах Лисичанск и Краматорск, склад ракетно-артиллерийского вооружения в Дружковке и склады с боеприпасами в Надежденке и Новоалександровке

https://www.bfm.ru/news/495866

• Потребител
Публикува

За чеченското участие:

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува (edited)

Это не внутренний конфликт. Правда про войну на Донбассе

261,173 views
8 Dec 2021

Едно "старо" видео, но реално събитията по него са много актуални към днешна дата. А това е истината за това как Донбас се отцепва от Украйна.  Нашият приятел Гирков-Стрелков както винаги е много точен и конкретен в описанията. (може би затова са го свалили от ръководната длъжност и са го сложили в позиция на запасен офицер).

ПП. разбира се че можем да подозираме за дългата ръка на Москва. Но не можем да отричаме и местното участие.  Без помощта от вън със сигурност нямаше да ги има тези отцепнически райони, но пък рано или късно все щеше да има някаква форма на съпротива.  Процесите и противоречията в Източна Украйна си съществуват обективно, а събитията по тях са отражение на съответни натрупвания и случайности. 
Редактирано от tantin
  • Потребител
Публикува (edited)

Кратко обяснение защо малоумното хуйло нападна Украйна

.Путин мрази Мариупол, защото има непобедим "Азов".
Путин мрази Харков, защото феновете написаха песен за него.
Путин мрази Украйна, защото има хора, които искат да живеят свободни
Путин мрази света, защото светът е красив, а Путин е изрод.

"...мислих върху словото на патриарх Кирил Гундяев, с което оправдава кръвопролитната братоубийствена война, която Русия започна, нахлувайки в мирна Украйна. И смисъл в него не намерих. Една вярна дума няма. В това слово отсъства Христос. Въпреки претенцията, че в Негово име се води войната.

Ако думите му бяха истина, ако решението е да се изпепеляват грешниците, тук на земята, то Христос нямаше да яде с митари и грешници, с блудници и престъпници. Щеше да седне високомерно в Своя престол под овациите на „избрания народ“ и щеше да осъди всички други народи. Още тогава. Защо Му е било да умира, да възкръсва? Защо се е хабил, според Вас?...."

https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,100656/catid,29/id,71321/view,article/

Това ще се помни завинаги. Руснаците още не си представят какво са направили.!!

"Дима, мама загина на 9 март 2022 г. Умря бързо. После къщата изгоря. Много те моля прости ми че не я опазих.
Погребах мама до детската градина

Обичам те."

aux-1647960839-1.jpg

Редактирано от vanevski
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Неясен 2
  • Тъжен 2
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, gmladenov said:

... или се готвят да напуснат, защото твоето господарче Путично ще удря Полша с атомни бомби,
както вървят слуховете. Да видим как ще го оправдаваш тогава.

В твоя случай дебилизма никак не се оправдава. Диагноза...

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 21 минути, Кухулин said:

Още чеченци на път за Украйна. Командва ги Замид Чалаев.

Незнам от къде взимаш това, но това краставо куче вчера си обираше парцалите, защото е имал значителнои загуби....https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3434688-after-losing-hundreds-of-fighters-kadyrovs-chechen-forces-return-home-from-ukraine-media.html

• Харесва ми! 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!