Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 4 минути, gmladenov said:

Прав си ... но това е надеждата. Иначе за какво да го сменят Путин.

Това не чусти човешки взаимоотношения. Тук са само интереси за мноооооооооооого пари власт. Ше си измие ръцете с кръвта на Путин следващия и ще “Nuke” Киев без да му мигне окото. За кво гръмнаха украинците ония банкер след първите преговори? Интереси нищо лично…

• Харесва ми! 1
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

Публикува (edited)
Преди 15 минути, gmladenov said:

Ами не се знае. Всеки рационален човек като направи едни най-прости сметки стига
до извода, че война срещу цяла Украйна нищо не може да постигне.

Уважавам мнението ти, но за жалост не е достатъчно... Най-малкото защото не знаеш целите...

Редактирано от skiahtro
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 10 минути, gmladenov said:

Всички лъжат. но един е агресорът.

И какво от това? Американците лъгаха за оръжия за масово поразяване в Ирак станаха агресори. Убиха впъти повече цивилни разрушиха държават, но съумяха да моделират мнението на хората че са добрите. А от морална гледна точка избиха сума народ за нефт и пари… Правото на големия  е да мачка а на малкия да се съпротивлява. Ако може вчера да е спряла войната и повече беззащитни хора да не страдат и умират и най-вече деца, ще е най-добре… 

п.п България нямаше да я има ако наще първи владетели не бяха агресори

Редактирано от Absurde
  • Благодаря! 1
  • Тъжен 1
Публикува
Преди 56 минути, БатеВаньо said:

Tова е руската гледна точка, а тази на свободните демокрации е следната:

Военната помощ се праща за да се защитят цивилните от руските окупатори, за да не бъдат дематериализирани, денаркоманизирани и денацифицирани физически и психически.

По Свта и у Нас няма демокрации, а свободни демокрации никога няма да има, теоретично невъзможни за недоразвити същества.

Тяхната западна пропаганда може да си облича Смъртта в целофан и блещукащо фолио, а що не и в Злато и диаманти!, но смърта си е смърт !

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Just now, skiahtro said:

Ами това не е руската пропаганда, а реалната обстановка...🙂

Това е мнението на всички анализатори, които уважават поне малко себе си. Виж поразгледай наоколо, има достатъчно независими преподаватели и учени които се занимават с геостратегия и геополитика, които едва ли ще можеш да ги обвиниш в русофилия и путинофилия. 🙂

Ами не. Това е руската перспектива.

Нека първо да е ясно, че войната не се води за никаква си там "денацификация" на Украйна.
Не се връзвай на тази елементарна пропаганда.

Войната е между двама братя: голям и малък. Големият казва "ти ми принадлежиш", а малкият
казва "няма да стане". Това е реалната обстановка, а не измислените нацизми.

Русия иска Украйна да се върне в лоното на майка Русия, а Украйна се дърпа. Тя (като нас) иска
в лоното на гнилия Запад.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Публикува
Преди 13 минути, Шпага said:

Така или иначе, след тази война Русия вече нито ще е "кипучая", нито ще е"могучая", а още по-малко "никем непобедимая":bb: Путин направи това, което Хитлер не успя.

Путин не може на малкото пръстче на Хитлер да скочи, става само за на некой срамен косъм. Онзи мустакатия криптогей каквото е направил  само с тотална война може да се задмине, тотална ядрена война. 

В крайна сметка Защо Не , Някой, Някои да Обединят Европа с Русия, нашия интерес е към това.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, Absurde said:

Американците лъгаха за оръжия за масово поразяване в Ирак станаха агресори.

Това да.

Цитирай

Убиха впъти повече цивилни ...

Хайде стига глупости. Бомбардирането на жилищни блокове е руски патент.
Американците не са толкова глупави.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

https://m.lenta.ru/news/2022/04/07/ze_greece/

Пореден гаф на Зеленски. Изнесъл реч пред гръцкия парламент. За капак показал обръщение на 2 Азовци- интернационалисти от Гърция..

Ние знаехме че има много чуждестранни нео-нацисти в Азов, а 3е го потвърди.

• Харесва ми! 2
Публикува (edited)
Преди 9 минути, gmladenov said:

Ами не. Това е руската перспектива.

Нека първо да е ясно, че войната не се води за никаква си там "денацификация" на Украйна.
Не се връзвай на тази елементарна пропаганда.

Войната е между двама братя: голям и малък. Големият казва "ти ми принадлежиш", а малкият
казва "няма да стане". Това е реалната обстановка, а не измислените нацизми.

Русия иска Украйна да се върне в лоното на майка Русия, а Украйна се дърпа. Тя (като нас) иска
в лоното на гнилия Запад.

Виж далеч съм от това да се връзвам на каквато и да било пропаганда.🙂 Не оправдавам руската агресия, както и каквато и да било агресия!

Колкото до нацизма в Украйна е нещо което съществува и което показва лицемерието и безочието на Америка и проамериканска Европа и на това какво са способни да преглътнат, за да постигнат целите си...🙂

Редактирано от skiahtro
  • Харесва ми! 2
Публикува

Броят на страните, които имат независима от САЩ позиция, ще се увеличава в близкото бъдеще. Това обяви заместник - председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов, цитиран от ТАСС.

Той обяви, че САЩ толерират само един суверенен свят, който е техният собствен. Реално страната налага своите идеи. Косачов смята, че динамиката на международните отношения се определят от броя на страните, които капитлурат пред тази позиция и този на останалите. Според него американското правителство очаква броят на отстъпилите значително да се повиши след последните събития.

"Аз мисля, че ще се случи точно обратното. Мисля, че светът не изглежда добре със само една суверенна държава. Извънсъедбните разправи с непокорните държави се превърнаха в нейн основен похват за работа. Нейната дипломация търси подобни варианти на поведение", заяви Косачов.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Падането на Берлинската стена: Когато Москва подаде ръка на Запада
Укрепване на връзките Русия-Куба: Москва иска да запази зоната си на влияние
Той добави, че вече се вижда разминаване в позициите на Полша и балтийските държави с тези на Франция и Германия по темата за действия спрямо Русия, което показва как някои държави търсят своя суверенитет.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/04/07/kosachov-vse-poveche-strani-shte-stavat-nezavisimi-ot-sasht.526111

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Just now, skiahtro said:

Не оправдавам руската агресия, както и каквато и да било агресия!

Не я оправдаваш ... но се съгласяваш, че тя е оправдана ... след като това е война на Русия против Запада. 🙄

• Благодаря! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 27 минути, laplandetza said:

По Свта и у Нас няма демокрации, а свободни демокрации никога няма да има, теоретично невъзможни за недоразвити същества.

Тяхната западна пропаганда може да си облича Смъртта в целофан и блещукащо фолио, а що не и в Злато и диаманти!, но смърта си е смърт !

Виж сега, всеизвестно е, че капитализЪма си има своите недостатъци. Това е А-то и Б-то, но съшо така е всеизвестно, че за нивото на развитие на човечеството няма по-добро. Няма смисъл от повтаряне на историческите грешки и залитане към утопиите. Да твърдиш, че Русията е свободния свят означава само едно, а то е, че си пропуснал някой от уроците по История.

:)

А тази статия Лапландец(от твоя пост) показва само едно, че автора досега е живял в свой собствен имагинерен свят, щом чак сега е видял че западът не е на едно мнение. Не се и учудвам. Явно не може да си представи, че западът е съставен от N на брой суверенни държави. И евентуално ако някой възрази първосигналноч че суверенитетът е относителен, ще кажа че "суверенна държава" в модерния свят на 100% няма. Няма такава. Обсъждали сме го на дълго и на широко тук, преди години.

Броят на страните, които имат независима от САЩ позиция, ще се увеличава в близкото бъдеще. Това обяви заместник - председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов, цитиран от ТАСС.

Той обяви, че САЩ толерират само един суверенен свят, който е техният собствен. Реално страната налага своите идеи. Косачов смята, че динамиката на международните отношения се определят от броя на страните, които капитлурат пред тази позиция и този на останалите. Според него американското правителство очаква броят на отстъпилите значително да се повиши след последните събития.

"Аз мисля, че ще се случи точно обратното. Мисля, че светът не изглежда добре със само една суверенна държава. Извънсъедбните разправи с непокорните държави се превърнаха в нейн основен похват за работа. Нейната дипломация търси подобни варианти на поведение", заяви Косачов.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Падането на Берлинската стена: Когато Москва подаде ръка на Запада
Укрепване на връзките Русия-Куба: Москва иска да запази зоната си на влияние
Той добави, че вече се вижда разминаване в позициите на Полша и балтийските държави с тези на Франция и Германия по темата за действия спрямо Русия, което показва как някои държави търсят своя суверенитет.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/04/07/kosachov-vse-poveche-strani-shte-stavat-nezavisimi-ot-sasht.526111

Редактирано от БатеВаньо
Публикува
Just now, gmladenov said:

Не я оправдаваш ... но се съгласяваш, че тя е оправдана ... след като това е война на Русия против Запада. 🙄

Разбира се, няма как да отрека реалността, но никого не оправдавам и не знам защо се опитваш да ми влагаш някаква вина, за неща които не зависят от мен..🙂

• ХаХа 1
Публикува
Преди 2 минути, БатеВаньо said:

Виж сега, всеизвестно е, че капитализЪма си има своите недостатъци. Това е А-то и Б-то, но съшо така е всеизвестно, че за нивото на развитие на човечеството няма по-добро. Няма смисъл от повтаряне на историческите грешки и залитане към утопиите. Да твърдиш, че Русията е свободния свят означава само едно, а то е, че си пропуснал някой от уроците по История.

:)

Хахах, бе хомосапиенс такъв, от къде е Известно . как от къде от ПропагаДната!,тая същата Правилната..........до тук си , нямаш капацитет............

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Just now, skiahtro said:

Разбира се, няма как да отрека реалността, но никого не оправдавам и не знам защо се опитваш да ми влагаш някаква вина, за неща които не зависят от мен..🙂

Реалността, в която Русия воюва против Запада, е измислена ... от руснаците ... реалност.

Ти замислял ли си се, че Украйна е демократична държава, а Русия е репресивна тоталитарна държава?

Значи тук имаме конфликт между демокрация срещу тоталитаризъм ... и ти искрено вярваш, че правдата
е на страната на репресивната тоталитарна държава?? И че те казват истината, а всички други лъжат??

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Публикува
Преди 4 минути, Сармат said:

https://www.facebook.com/100233490405142/posts/1381441958950949/

Финландия най вероятно влиза в НАТО

Не , няма. По техен обичай, уж ще влизат, но няма да стане по <независещи от тях обстоятелства>:D В тея номера финландците са много добри да имитират съгласие с ПсевдоГлобалистите от Запада, те никога не са били част от Запада.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 16 минути, tantin said:

https://m.lenta.ru/news/2022/04/07/ze_greece/

Пореден гаф на Зеленски. Изнесъл реч пред гръцкия парламент. За капак показал обръщение на 2 Азовци- интернационалисти от Гърция..

Ние знаехме че има много чуждестранни нео-нацисти в Азов, а 3е го потвърди.

Поне чети статиите преди да ги цитираш или да правиш някакви мъдри заключения. Става въпрос за украински граждани от гръцки произход - МАРИУ́ПОЛЬСКИЕ ГРЕ́КИ

• Харесва ми! 2
  • Благодаря! 1
  • ХаХа 1
Публикува

Русия заяви днес, че Украйна е поставила в преговорите нови, неприемливи условия, но въпреки това Москва ще продължи разговорите, предаде БНР.

„Вчера украинската страна представи проект на споразумение, който се отдалечава от най-важните положения, представени на срещата в Истанбул на 29 март“, заяви в Москва руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от световните агенции.

Според Лавров от това ставало ясно, че режимът в Киев се контролира от Вашингтон и неговите съюзници, които тласкали президента Володимир Зеленски към продължаване на бойните действия. Освен това Лавров обвини Запада, че се опитва да провали преговорите, фокусирайки се върху обвинения за военни престъпления, за които Москва отрича.

„Въпреки всички провокации руската делегация ще продължи преговорния процес, представяйки наш проект на споразумение, в който ясно и в пълен обем ще са изложени всички наши първоначални ключови позиции и искания“, заяви Лавров.

Без да уточнява какви са "новите, неприемливи елементи", поставени от Киев, Лавров заяви, че не изключва украинската страна да поставя още условия в преговорите: „Навярно в следващия етап украинската страна ще поиска извеждане на войски и ще поставя нови предварителни условия. Този замисъл е разбираем, но неприемлив.“

• Харесва ми! 1
  • Благодаря! 1
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува (edited)

Американските народни представители приеха единодушно закон аналогичен на този който помогна да бъде победен режима на Хитлер - закон за ленд-лиза на въоръжение в Украйна

Главното в закона е че се премахвата всякакви бюрократични гласувания при доставката на всякакво оръжие. Надо-сделаем.

И още по-важното, американците най-после ми повярваха че Украйна ще воюва за всяко село и за всяка къща.
ПС. Украинския парламент е разрешил на силите за териториална отбрана да ползват артилерия. Опълченците с оръдия, не само с автомати.

Как беше, историята се повтаря като фарс. През ВСВ американците и англичаните подкрепяха руснаците срещу нацистите, сега отново подкрепят украинците срещу нацистите. Рашистките нацисти.

Дали оная мисъл е на Чърчил няма значение. Новите фашисти ще се облекат в дрехите на антифашисти. Цитирам по памет.
А важното е, че новия лендлиз не е само за оръжие а и за храни. Нещо много важно в момента за спасяването на човешки животи.

Да живее САЩ и Украйна! Смърт на рашисткия нацизъм!

Редактирано от vanevski
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Публикува

Отбелязахте ли , че китайците разиграха отново измислената пандемия, пЛандемията и разхвърлиха по градове коронавируса. Неслучайно, според мен подготвят да притиснат европейските развити икономики и да се пазарят с  ОЧЗ и краваристан.:D

• Благодаря! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 8 минути, laplandetza said:

Хахах, бе хомосапиенс такъв, от къде е Известно . как от къде от ПропагаДната!,тая същата Правилната..........до тук си , нямаш капацитет............

Ами гледай сега, то само със заклинания не става. Трябва да си набавиш поне минималната база знания, освен ако не получаваш факсове директно от звездите за скритата истина. :)

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Публикува
Преди 1 минута, vanevski said:

Американските народни представители приеха единодушно закон аналогичен на този който помогна да бъде победен режима на Хитлер - закон за ленд-лиза на въоръжение в Украйна

Главното в закона е че се премахвата всякакви бюрократични гласувания при доставката на всякакво оръжие. Надо-сделаем.

И още по-важното, американците най-после ми повярваха че Украйна ще воюва за всяко село и за всяка къща.
ПС. Украинския парламент е разрешил на силите за териториална отбрана да ползват артилерия. Опълченците с оръдия, не само с автомати.

Вече не се крият , а официално са  в конфликта и ще сеят Много Смърт!

• Благодаря! 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!