Отиди на
Форум "Наука"

Руско-украинската война 2022 година. - Продължение

Recommended Posts

• Потребител
  • Харесва ми! 1

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Преди 24 минути, Exhemus said:

Интересен руски. Кметът ли го говори?  Всичко му е правилно, само дето   говори  "выезжать"  вместо  "въезжать"  .  Изречението няма смисъл??

И още няколко подобни...  

Кажи сега кой го съчини?   Такива грешки в руския са присъщи на българскоговорящи обикновено.

Признавам те. Ти си по тези тънкости. 

Да не си в криминологията ?  🤠

Наблюдателността ти е впечатляваща 

Редактирано от Евристей

• Потребител

руски източник: Индийците, затворени на харковската гара са били над 3100.  Има изведени, но все още много са останали.  Избягалите китайчета бяха в стрес. По тях е стреляно на месо. Двама са ранени.   

Доколкото ми е известно, май има един убит индиец.  Вероятно затова е прекъсната завчерашната операция. 

Бандеровците сами са стреляли по оная ценрална сграда в Харков. Не обърнах внимание, изглежда е хванато от улична камера?

• ХаХа 2

• Потребител
Преди 12 минути, Sekynda_69 said:

https://nova.bg/news/view/2022/03/03/359561/путин-действията-на-руската-армия-в-украйна-са-геройство/

Вярно ли е това твърдение на Путин:    " Руските военни са осигурили хуманитарни коридори на цивилните да напуснат, но украинската армия използва цивилни като живи щитове. По този начин са се биели само нацистите, които са били брутални с местното население. Нашите военни правят всичко възможно, за да няма цивилни жертви сред украинците”, каза руският президент по време на заседанието  на Съвета за сигурност на Руската федерация. "

Всички се бият така, като опре ножа до кокала. Цивилните жертви са неизбежни. Проблемът конкретно в този конфликт е какво да разбираме под "цивилен". Много оръжие раздадоха, коктейли молотов и т. н.

• Харесва ми! 1

Преди 5 минути, Кухулин said:

Всички се бият така, като опре ножа до кокала. Цивилните жертви са неизбежни. Проблемът конкретно в този конфликт е какво да разбираме под "цивилен". Много оръжие раздадоха, коктейли молотов и т. н.

Затова е виновно правителството на Зеленски.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Upvote 1

• Потребител
Преди 6 минути, БатеВаньо said:

В момента с whataboutism реагират огромен брой хора на потресаващата реална война, която започна Русия срещу Украйна. Самият факт, че когато падат руски бомби в Киев, "дискусиите" се извъртат към това добра ли е или е лоша Америка, е класическа форма на whataboutism.

Много обстойно го обясни, браво.!  Обаче  "Самият факт"  трябва първо да го докажеш.  Кажи сега какъв е терминът, когато заклеймяваш по "факти", които излизат само от твойта уста?

• Харесва ми! 1

• Администратор
Преди 1 минута, Sekynda_69 said:

Затова е виновно правителството на Зеленски.

Това прозвуча като: "а в Америка бият негрите”

Зеленски: Ако Украйна падне, Русия ще атакува Източна Европа

Откъде Зеленски знае че ще стане така. Или само си мисли, или насъсква още по стръвно Западъд, докато стане мътна и кървава 3 световна.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1

• Потребители
Преди 5 минути, Кухулин said:

Не е потвърдено никъде  - има бежанци  навсякъде,   стотици независими  медии имат кореспонденти и/или връзка в Украйна.

Така че мнението ми : ченгето лъже като  "дърт индо-българин"

• Харесва ми! 1

• Потребител

https://www.facebook.com/523004674462541/posts/4858371947592437/

33 загинали цивилни след удар на руската авиация .Кадрите не са за всеки 

https://fb.watch/bwR-uZWSVe/ Гостомел днес

https://fb.watch/bwS2M3i4AV/ Бородянка https://fb.watch/bwS73EhJB5/

Отново чернигов

Редактирано от Сармат
  • Харесва ми! 1
  • Тъжен 1

• Администратор
Преди 1 минута, Sekynda_69 said:

Зеленски: Ако Украйна падне, Русия ще атакува Източна Европа

Откъде Зеленски знае че ще стане така. Или само си мисли, или насъсква още по стръвно Западъд, докато стане мътна и кървава 3 световна.

А защо да спира, гледай как добре му се получава ;)

• Потребител
Преди 3 минути, Exhemus said:

Много обстойно го обясни, браво.!  Обаче  "Самият факт"  трябва първо да го докажеш.  Кажи сега какъв е терминът, когато заклеймяваш по "факти", които излизат само от твойта уста?

Няма да тръгна да броя мненията в темата, но ако прелистиш отгоре отгоре, ще се натъкнеш на не малко "факти" :)

• Потребители
Преди 41 минути, Exhemus said:

Интересен руски. Кметът ли го говори?  Всичко му е правилно, само дето   говори  "выезжать"  вместо  "въезжать"  .  Изречението няма смисъл??

Това е тъпо, екзема. Няма  дума "въезжать" в руския

https://en.wiktionary.org/wiki/выезжать

• Потребител
Преди 4 минути, nik1 said:

Не е потвърдено никъде  - има бежанци  навсякъде,   стотици независими  медии имат кореспонденти и/или връзка в Украйна.

Боят в жилищни райони без евакуация на населението е по същество жив щит. Такива данни има достатъчно.

Преди 17 минути, Кухулин said:

Значи който е с автомат не е цивилен. Путин казва че нацистите използвали като заложници цивилно население, което е без автомати, по дефиниция.

• ХаХа 1

• Администратор
Преди 4 минути, Кухулин said:

Боят в жилищни райони без евакуация на населението е по същество жив щит. Такива данни има достатъчно.

T.e. 40 милиона човека трябва да си тръгнат от Украйна, за да се признае, че Украйна не ги използва като жив щит?

• Харесва ми! 4

• Потребител
Just now, Sekynda_69 said:

Значи който е с автомат не е цивилен. Путин казва че нацистите използвали като заложници цивилно население, което е без автомати, по дефиниция.

Да де, но е много лесно да пъхнеш в ръцете на някой труп автомат. Или да му вземеш автомата. Нещата вече стават мътни.

Just now, Р. Теодосиев said:

T.e. 40 милиона човека трябва да си тръгнат от Украйна, за да се признае, че Украйна не ги използва като жив щит?

Да се предадат на путин, той няма да ги ползва като жив щит. Иначе ще ги приема като врагове на РФ.

• ХаХа 1

• Потребители
Преди 21 минути, Евристей said:

Признавам те. Ти си по тези тънкости. 

Да не си в криминологията ?  🤠

Наблюдателността ти е впечатляваща 

Не, избягал е от психиатрията..

Като му чуеш версията за профила на Игорь Колыхаевhttps://www.facebook.com/kolykhaev.igor може  и сам да се разбереш

И няма  дума "въезжать" в руския! Думата е "выезжать", както я е написал Игорь Колыхаев

https://en.wiktionary.org/wiki/выезжать

• Харесва ми! 1

• Администратор
Just now, Sekynda_69 said:

Да се предадат на путин, той няма да ги ползва като жив щит. Иначе ще ги приема като врагове на РФ.

Да се предадат? Те какво, виновни ли са за нещо, че да се предават? Ако не се предадат, какво? Ще умрат? Ако не се предадат автоматично са врагове?

• Харесва ми! 4

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!