Отиди на
Форум "Наука"

Руско-украинската война 2022 година. - Продължение

Recommended Posts

• Потребител
Преди 10 минути, Atom said:

Плашиш ли капитане? На шефът ти му остана само един аргумент. Други няма:

Благодаря! Разсмя ме!

Колкото до шефа, той си е ваш с тая ваша криворъка пропаганда за него работите. Замислете се малко преди да ги бърборите. Честно с тебе сме от сто години във форумите, Ти бързо остаряваш отдавам странните ти постове на деменцио, ще прощаваш с добро чувство го казах.

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Преди 11 минути, Capitainofmarine said:

Ти следил ли си какво става с ценните книжа на големите руски държавни компании. Досещаш се паднаха в пъти по цена. Сега Русия си ги изкупува за по почти безплатно...

Ти много не си наясно с разни акции форекси и т.н.? Нали? Това е национализация с надеждата,че това което остане ще си го поделят който трябва. Тука главното е ако остане,и ако някой не го вземе преди това.Усещаш ли тенденцията? Със същия успех можеш да изкупуваш толаетна хартия, но тя е доста полезна,какви ги говоря и аз!

• Потребител
Just now, bulgaroid said:

Ти много не си наясно с разни акции форекси и т.н.? Нали? Това е национализация с надеждата,че това което остане ще си го поделят който трябва. Тука главното е ако остане,и ако някой не го вземе преди това.Усещаш ли тенденцията? Със същия успех можеш да изкупуваш толаетна хартия, но тя е доста полезна,какви ги говоря и аз!

Те "умните" глави като тебе винаги намират как да кажат на бялото черно. Руските компании които плащаха дивиденти на западните партньори ще престанат да плащат това си е факта а как руснаците ще си разпределят парите си е техен проблем. Само гладниците гледат в чуждо канче.

• Потребител
Преди 14 минути, Atom said:

Плашиш ли капитане? На шефът ти му остана само един аргумент. Други няма:

Хайде, стига пропаганда. Жестоката истина е че големите играчи си нареждат картите, а ние за тях сме в машината за месо.

Само текста трябва да се смени от „ някакъв тип“ на „някакви типове“.

• Потребител
Just now, Capitainofmarine said:

Колкото до шефа, той си е ваш с тая ваша криворъка пропаганда за него работите. Замислете се малко преди да ги бърборите. Честно с тебе сме от сто години във форумите, Ти бързо остаряваш отдавам странните ти постове на деменцио, ще прощаваш с добро чувство го казах.

Абе аз съм се замислям, но отсреща.... Честно да ти кажа досега някакви твои мисли в тази тема  не видях. Само гола пропаганда. Мога даже да ти посоча 1:1 опорните точки които ползваш, ама няма смисъл.  Жив и здрав и с кеф да си харчиш парите които получаваш за тази работа. 

• Харесва ми! 3

• Потребител
Преди 2 минути, Atom said:

Абе аз съм се замислям, но отсреща.... Честно да ти кажа досега някакви твои мисли в тази тема  не видях. Само гола пропаганда. Мога даже да ти посоча 1:1 опорните точки които ползваш, ама няма смисъл.  Жив и здрав и с кеф да си харчиш парите които получаваш за тази работа. 

Благодарско!

• Администратор

Пентагонът: 

- Украйна получи военна помощ от 14 европейски държави след инвазията на Русия.

- САЩ са впечатлени от това колко ефективно украинските военни са използвали воентаха помощ, за да забавят напредването на Русия.

- Русия не е постигнала „забележим напредък“ по отношение на Киев. Руските войски са разположени на около 30 км. от центъра на града.

- Русия е все още в покрайнините на Харков и Чернигов, които са подложени на силен артилерийски обстрел.

- Съединените щати наблюдават сраженията между руски и украински войски край Николаев.

- Мариупол е под украински контрол, въпреки че руснаците продължават да настъпват и да обстрелват града, което доведе до прекъсване на електрозахранването.

- САЩ нямат данни за нови десантни операции в Одеса или другаде в Черно море.

- САЩ оценяват състоянието на Украйна да реагира срещу въздушни атака, въпреки над 500 руски ракетни удара.

- Русия може да напредне към Николаев, за да обгради Одеса.

- Сухопътните войски на Руската федерация, настъпващи от Херсон, могат да се присъединят към десантното нападение от Черно море.

- САЩ смятат, че Русия е изпратила повече от 92% от предварително обучени бойни части в Украйна. Русия забави разполагането на нови сили тази седмица.

- Украйна все още разполага със значителна част от авиацията си срещу Русия, включително самолети, дронове и хеликоптери.

- Основните успехи на Русия досега са само в Южна Украйна.

https://t.me/drmjournal/1471

• Администратор

Президентът на #Молдова Мая Санду заяви, че страната е подписала „искане за присъединяване към Европейския съюз“.

„Искаме да живеем в мир, просперитет, да бъдем част от свободния свят“, каза тя. „Докато някои решения отнемат време, други трябва да се вземат бързо и решително, като се възползват от възможностите, които идват с променящия се свят."

Санду, министър-председателят и председателят на парламента подписаха документа по време на брифинг в столицата Кишинев, където проруски и проевропейски политици се борят за контрол откакто Молдова спечели независимост от Съветския съюз през 1991 г.

Грузия миналата година обяви намерението си да кандидатства за членство в ЕС през 2024 г.

Усилията на бившите съветски страни за изграждане на по-тесни връзки със Запада отдавна изнервят политиците в Русия. Москва е яростно против разширяването на ЕС и НАТО на изток, което смята за пряка заплаха за сигурността на Русия.

Западът изрази опасения, че Молдова и Грузия рискуват да станат възможни мишени на Кремъл след Украйна.

Очаква се процесът на присъединяване към ЕС да бъде дълъг и да включва мащабни реформи, при условие че страните спечелят статут на кандидатка. Освен това всички съществуващи членове имат право на вето върху нови попълнения.

https://t.me/drmjournal/1469

• Потребител

Според военни специалисти Русия се бави,защото целта и е да обкръжи изцяло Киев е да го подложи на обсада. За което е нужно време...

В "Семейство Симпсън" има епизод в който пускат атомна бомба на 05/05/2022г!!!

Редактирано от deaf

• Потребител
Преди 5 минути, Р. Теодосиев said:

Интересното за мен е как масово хората, които говорят против Украйна и защитават Путин живеят в западни натовски държави, а не в източни руски такива ;)

То това е аксиома, всичките путинисти дето познавам са в чужбина или се въртят покрай руски пари, в краен случай са били милиционери или военни.:ag:

• Харесва ми! 1

• Потребител
Преди 5 минути, Р. Теодосиев said:

Интересното за мен е как масово хората, които говорят против Украйна и защитават Путин живеят в западни натовски държави, а не в източни руски такива ;)

На мен пък ми е интересно, как разумни хора защитават това безумие. Трябва да си дадем сметка, че в тази война продължаваща години, умират невинни. Деца. Майки. Какво са виновни те?

Зад тази война стоят геополитически и икономически интереси. Всеки дърпа чергата към себе си, а хората плащат цената.

Путин, Байдън и Зеленски заедно на съд в Хага. Това е моето мнение.

• Харесва ми! 1

• Потребител
Преди 7 минути, Янков said:

Путин, Байдън и Зеленски заедно на съд в Хага.

И кой по-точно съдия ще ги съди?! Някой съдия от Тринидат и Тобаго,сложен в Международният съд в Хага! 🙂

• Потребител
Преди 8 минути, Янков said:

Путин, Байдън и Зеленски заедно на съд в Хага. Това е моето мнение.

С други думи няма смисъл да поддържаме армия и да харчим пари. Да ти кажа прав си. Ще икономисаме сума нещо.

• Харесва ми! 2

• Потребител
Преди 47 минути, Capitainofmarine said:

Те "умните" глави като тебе винаги намират как да кажат на бялото черно. Руските компании които плащаха дивиденти на западните партньори ще престанат да плащат това си е факта а как руснаците ще си разпределят парите си е техен проблем. Само гладниците гледат в чуждо канче.

Това какво право им дава да убиват украйнците?Били плащали!

И не ме разбра, а и не си прочел анализите дето постнах. Явно няма смисъл. 

• Потребител
Преди 5 минути, Atom said:

С други думи няма смисъл да поддържаме армия и да харчим пари. Да ти кажа прав си. Ще икономисаме сума нещо.

Нищо не си разбрал от това което казах. Разочароващо.

• Потребител

Познавачите на Русия на руската политика и на Путин започнаха да пускат клипове на хора които са:

... " 7 февраля 2012 года Невзоров был внесён в список доверенных лиц Владимира Путина. После антиправославных высказываний Невзорова начальник предвыборного штаба Путина Станислав Говорехин сказал, что было бы правильным решением лишить журналиста статуса доверенного лица. Однако Невзоров остался доверенным лицом и даже агитировал за Путина, назвав его «единственным, кто сможет удержать от катастрофы ежесекундно разваливающуюся империю» "...

На туй му викам реклама на Путин. После само аз съм получавал и папкал от путинските пари. Ще си ги харча с голям кеф, ама признайте си вие. 

Анализаторе-е поне погледни в интернет какво пускаш и кого пускаш в "анализите си"

Редактирано от Capitainofmarine
  • ХаХа 1

• Потребител
Преди 52 минути, Марин Йорданов said:

Интересен геополитически анализ –

Кое му е интересното? Ако ти се гледат такива бози по-добре гледай оригинала. Иво Христов повтаря като папагал идеите на Андрей Фурсов.  Това общо взето са идеи от 19-ти век, които нямат нищо общо с модерните идеи, а да не говорим колко общо имат с реалността. 

• Харесва ми! 4

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!