Отиди на
Форум "Наука"

Руско-украинската война 2022 година. - Продължение

Recommended Posts

• Потребител
Преди 4 минути, НеЛетящ said:

Днес украинците са свалили три руски самолета (СУ -30, СУ-34, Си -25) и два военни хеликоптера.

https://mobile.twitter.com/oryxspioenkop/status/1500134424368848899

Гледах как свалиха хеликоптер. Беше зловещо. Хеликоптера летеше доста ниско и нямаше никакъв шанс да избегне снаряда или да катапултира екипажът,(ако въобще има такава опция).

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Преди 2 минути, новорегистриран2 said:

Разбира се! В интерес на руснаците е да обсаждат градове пълни с цивилни...

Особено в Мариупол, който ще остане на руска територия :) 

• Потребител
Преди 1 минута, Кухулин said:

Особено в Мариупол, който ще остане на руска територия :) 

В Харков е същото положение.

• Потребител
Преди 14 минути, Кухулин said:

Аз разбирам, когато форумният нацист булгароид защитава кумирите си от Азов. Окей съм с това. Ама ти как се хлъзгаш по тая пързалка...

Много ниска топка , като си говорим за ,,плъзгане по пързалката,,

Друго обаче ми е интересно - гледам днес от Приднестровието идат разни декларации и искания.

Въпрос на време според Самодържец и компания да се изпоналадят нещата в Украйна и следващата специална операция явно е на дневен ред.

Дайте малко инфо там как стоят нещата , кого ще денаркоманизираме , само в Молдова ли ще е панаира или и Букурещ ще има нужда от внос на пудра захар.

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1

• Потребител
Преди 1 минута, новорегистриран2 said:

В Харков е същото положение.

Не е същото. В Харков цари анархия и просто няма кой да организира цивилните от украинска страна. В Мариупол де факто  изграждат жив щит.

• Потребител
Преди 2 минути, ДеДо Либен said:

Много ниска топка , като си говорим за ,,плъзгане по пързалката,

Ниска, висока, обича си ги човека. И не го крие. Няма лошо, и аз има приятели нацисти. В смисъл - няма лошо, ако всичко си  остава само на думи. 

Преди 2 минути, ДеДо Либен said:

Друго обаче ми е интересно - гледам днес от Приднестровието идат разни декларации и искания.

Писахме по-рано в темата за това. Нещо са подали за ЕС, но не съм се вдълбочавал, не ми е интересно.

• Потребител
Преди 26 минути, Кухулин said:

Аз разбирам, когато форумният нацист булгароид защитава кумирите си от Азов. Окей съм с това. Ама ти как се хлъзгаш по тая пързалка...

Станах и нацист! Вие там се уточнете по между си фашист или нацист? Да не стават грешки.Или много не сте наясно с понятията?:ag: Не сте като гледам изобщо. Това между другото е много разпространено обвинение срещу украйнците, вече стана мем, украйнските евреите даже го коментират.

• Потребител
Преди 2 минути, bulgaroid said:

Станах и нацист! Вие там се уточнете по между си фашист или нацист? Да не стават грешки.Или много не сте наясно с понятията?:ag: Не сте като гледам изобщо. Това между другото е много разпространено обвинение срещу украйнците, вече стана мем, украйнските евреите даже го коментират.

Евреите са маркер за германския нацизъм от близкото минало. Не са "универсална ценност" за нацизма.

• Потребител
Преди 8 минути, bulgaroid said:

Станах и нацист! Вие там се уточнете по между си фашист или нацист?

Радвай се, стана ясно че нищо античовешко не ти е чуждо. Може и да те забележат и да пуснат за чиния шкембе чорба.

• ХаХа 2

• Потребител

Тука нищо не каза и даже не разбра ,ама то така като се праиш на умен някой път се омотаваш сам.:ag:

Хайде от нас фашистите за вас любителите на аржентинско брашно:ag:

• ХаХа 2

• Потребител
Преди 5 минути, Capitainofmarine said:

Радвай се, стана ясно че нищо античовешко не ти е чуждо. Може и да те забележат и да пуснат за чиния шкембе чорба.

Като стана на въпрос след последната изцепка на Митрофанова има предложение да си я изпратят обратно в Москва с влак през Украйна:ag:

• ХаХа 1

• Потребител
Преди 2 минути, bulgaroid said:

Тука нищо не каза и даже не разбра ,ама то така като се праиш на умен някой път се омотаваш сам.:ag:

Както стана дума по-рано в темата, няма нужда аз да се омотвам. Всичко и без мен си е достатъчно омотано. В украинските условия, където 50% от властта е с еврейски произход и всички тичат към НАТО, постмодерният нацизъм трябва  да се адаптира съответстващо.

5b9a9c0838e47ea6063fa1683f184797.jpg

• ХаХа 1

• Потребител

Тъга, сълзи, съжаление. Не е лесно да причиниш крах на съседите си.

• Потребители
Преди 42 минути, Янков said:

Ето ти друг пример. Някой ти поврежда автомобила. Ти го заснемаш с камера. Съда казва че записа е незаконен и доказалствата са невалидни. Това променя ли фактите?

Ти къде си чел или чул Зеленски  да е давал заповед за  вкарване на ВСУ силите на територията на РФ?

Цитирай

Точно обратното. 

Капитанът беше написал цитирам по памет "това трябваше да стане в 2014-та" "руснаците имат право да убиват украинците"

Разбери се с него , не ми обяснявай на мен, моля

Редактирано от nik1

• Потребители
Преди 44 минути, новорегистриран2 said:

Разбира се! В интерес на руснаците е да обсаждат градове пълни с цивилни...

"Обстрелът" е измислена новина от украинците значи?

• Потребител
Just now, nik1 said:

Капинаът беше написал цитирам по памет "това трябваше да стане в 2014-ъа" "руснаците имат право да убиват украинците"

Разбери се с него , не ми обяснявай на мен, моля

Остави няма смисъл,бандеровците преминаха в контранастъпление ,въпрос на време е да ги изхвърлят от цяла Украйна,заедно с Крим. А в понеделник в Русия започва армагедон,икономически. За пореден път се сринаха и забелязвам,че е на долу горе 100 години, миналия път беше 1914г сега ще гледаме онлайн. 

• ХаХа 1

• Потребител

Прави ми впечатление, че с настъплението си републиканските войски вече няколко пъти успяват да освободят разни видни пленници от местните затвори. С други думи, при отстъплението си украинците ги оставят живи. Не е изключено някой от  генералите да си осигурява амнистия за следвоенните времена.

https://lenta.ru/news/2022/03/05/kosyak_ua/

• Харесва ми! 1
  • Upvote 1

• Потребител

https://t.me/voynareal/12874

«У нас тут трупы пачками везут в Улан-Удэ»

https://t.me/voynareal/12878

Да что вы знаете о настоящих проблемах…:ag:

Редактирано от bulgaroid

• Потребител
Преди 22 часа, Atom said:

Кое му е интересното? Ако ти се гледат такива бози по-добре гледай оригинала. Иво Христов повтаря като папагал идеите на Андрей Фурсов.  Това общо взето са идеи от 19-ти век, които нямат нищо общо с модерните идеи, а да не говорим колко общо имат с реалността. 

Имат много общо с реалността, разбира се!... Ето ви американската геополитеческа гледна точка...

• Потребител
Преди 10 минути, bulgaroid said:

image.thumb.png.cab696ae42c3abff6510ddf464ebe672.png

Тия ги свалиха днес и това са сниманите а има и не снимани. Тоя Стингър много бели прави

И ти на тия фейкове вярваш ?

Картинка 1,2,5, 8  падат веднага от пръв поглед, ако днес в Украйна намериш сняг ще ти купя шкембе чорба...

Това на картинка 8 не е МИ 35.

Повече не струваш От тебе нито една правдива информация не е излязла, толкова си неспособен като пропагандатор, навярно си доброволец и не ти плащат... Стингерите има да почакаш докато ги натоварят, докато ги транспортират и докато обучат персонал да ги ползва, има няма два-три месеца и ще влязат в действие...

Редактирано от Capitainofmarine
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1

• Потребител
Преди 11 минути, Марин Йорданов said:

Имат много общо с реалността, разбира се!... Ето ви американската геополитеческа гледна точка...

Напълно разкрита от някой си Асен!:ag: Асенчо ни разказва,че САЩ не искали да допуснат обединяването между немския бизнес и руските ресурси! Пречели един вид:ag: Само не разбрах като разпердушинят Русия това като как точно ще попречи на ресурсите да отиват в Германия? И после спрях да гледам ,не ми се гледат глупости.

Редактирано от bulgaroid
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!