Отиди на
Форум "Наука"

Руско-украинската война 2022 година. - Продължение

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Преди 3 минути, Кухулин said:

Просто хубава мацка с хуманитарен пакет.

Това е Наталия Поклонская. На пропагандистска "хуманитарна" акция.

• Харесва ми! 3

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Just now, scaner said:

Това е Наталия Поклонская. На пропагандистска "хуманитарна" акция.

А, мерси, просто мернах снимката някъде и реших да внеса позитив :)  За коя акция става дума?

• Потребители
Преди 36 минути, Кухулин said:

Никога не съм предполагал, че ще видя толкова културни и позитивни чеченци. Няма избодени очи, няма отрязани глави. Чуден нов свят :)

Има време за разни такива работи..

• Потребител
Преди 1 минута, nik1 said:

Има време за разни такива работи..

Да бе, дано повече такова време да има, кефи ме. Особено към средата на клипа как си шушукат - "не пипаме цивилните, разбрахте ли" или нещо подобно :D 

• ХаХа 1

• Потребител
Преди 38 минути, новорегистриран2 said:

Тъй като сме общество, подвластно на руската пропаганда, можем да очакваме, че руснаците ще работят по въпроса и за събуждане на българския милитаризъм. Особено в посока едно сърбоманско недоразумение на югозападната ни граница, смеещо да се нарече държава.

При нас работят по-скоро за насаждане на нихилизъм.  По отношение на сърбите се работи в обратна посока.

Ето и клип от демонстрациите в Белград за поддръжка на Русия във войната с Украйна:

И накрая едно парче за поддържане на сръбския боен дух:

• Харесва ми! 4

• Глобален Модератор
Преди 31 минути, Кухулин said:

А, мерси, просто мернах снимката някъде и реших да внеса позитив :)  За коя акция става дума?

https://t.me/nexta_live/20546

• Харесва ми! 3

• Потребители
Преди 23 минути, Кухулин said:

Да бе, дано повече такова време да има, кефи ме. Особено към средата на клипа как си шушукат - "не пипаме цивилните, разбрахте ли" или нещо подобно :D 

Хмм..Какво мислиш ще стане когато украинските ВСУ и теротбрана започнат да избиват мутрите - фесебейшники? На кого мислиш ще си го изкарат?

• Потребител
Преди 6 часа, Кухулин said:

⚡По данным Службы внешней разведки России, на Украине велись работы по созданию ядерного оружия – Нарышкин.

Е хайде, хайде. Миналата седмица откриха био-оръжиея в Украйна. Тази седмица ядрени.
Другата седмица е ред на между-звездните, предполагам.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2

• Потребители
Преди 3 часа, Кухулин said:

Можем просто да споделяме интересни неща :) 

Ето ви нещо интересно:

Финландският национален ТВ Канал ULE TV 1:
Скандален разговор между Путин и Шайгу, президентът с ултиматум: До 3 дни максимум искам Киев в руски ръце, обеща ми за 2 дни всичко да приключи, какво става, ще те сменя с Герасимов ! (Прихванат разговор по телефона от финландската компания NOKIA,излъчен по Финландската телевизия)

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2

• Потребител

https://fb.watch/bDe-JVGxiy/ 

https://fb.watch/bDfXwXRFJf/

Военна колона 

https://fb.watch/bDgcjG5zXr/

NLAW в действие

Редактирано от Сармат

• Потребител

Аз лично смятам, че основната грешка на Путин е, че пренебрегва волята на украинския
народ за независимост и приобщаване към Европа - а не към Русия.

Както всички анализатори казват, дългосрочна окупация на Украйна е невъзможна при
положение, че украинците са враждебни настроени към Русия.

Путин явно не го вижда това ... иначе не би си помислил, че има печеливш ход.

• Потребител
Преди 4 часа, Atom said:

При нас работят по-скоро за насаждане на нихилизъм.  По отношение на сърбите се работи в обратна посока.

Ето и клип от демонстрациите в Белград за поддръжка на Русия във войната с Украйна:

И накрая едно парче за поддържане на сръбския боен дух:

Абе, ония рублофили от Столипиново и Факултета, които обсаждаха Шипка на 3 март, съвсем не ми изглеждаха нихилисти.

• Потребител
Преди 11 часа, resavsky said:

Вазов е един от хората които фанатично са вярвали в Русия / и то безкористно за разлика от други/.Можем само да гадаем какво се е случвало в душата на поета след 1913 година.

Не е само той,всички са така. Повечето русофили се чувстват предадени,после се каят не е късно. 

Преди 10 часа, Втори след княза said:

Аз пък призовавам да се мисли. Срещу руския царизъм е Керенски и Ленин. Вазов е русофил, който мечтае за силна България, докато сега "националистите" нямат национален идеал.

Силна България в границата на Русия,това ако е мечта! По цял свят на тия им викат предатели.

Преди 9 часа, Кухулин said:

Наришкин не е интересен тук, по-важно е какво ще излезе от Запорожката АЕЦ. И особено по отношение на МАГАТЕ.

Как какво? Радиация,незнам къде ще се криете?

Преди 6 часа, resavsky said:

П.П. Един нашенски русофил изби рибата като написа че руснаците копирали тактиката на Кутузов от 1812 година /тя е на Барклай но нищо/.Дано поне Москва не запалят този път...

Натам отиват нещата.

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!